The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha ránézek a modokra és pl most láttam a requiem for old rpg. vagy mi lehet az is érdekes.
Ezenfelül van egy két moder aki jó questekkel történetekkel bõvíti a játékot. Kb. De persze évek kellenek egy igazán jó mod elkészítéséhez. 😊
-napló(ez a questjelölõ nyíl meg ilyesmi),iránytû(honnan a francból tudja a karakter,hogy van tõle 200 méterre jobbra 1 barlang),lineárisabb küldetések(némelyik, de nem mind),és kevesebb titok és a felfedezés öröme.Mert amikor a Morrowindben 1 fatörzsben találtam 1 üvegtõrt...vagy 1 barlangban beleállítva a sziklába 1 daedrikus kétkezes kardot, vagy kereskedtem a beszélõ rákkal na mikor ilyen dolgokat találtam akkor ez volt a reakció: MIIIIIVAAAAAAAAAAAANNNN?????😄😄😄 Oké a Skyrimben ezt valamelyest visszahozták, ez nagyon jó pont nálam.
Na viszont vannak olyan dolgok amik nagyon nagy elõrelépések:
-Harc! (2kézbe külön mágia, dual wield,nekem ez nagyon tetszik😊 Az más dolog, hogy én legszivesebben itt is a Dark Souls szintû szadista harcrendszert látnám, és a stamina SOKKAL nagyobb fontosságát!
-Karakterek, helyszínek kinézete és kidolgozottsága.
-Társak(oké ezekkel is vannak gondok)
-Házak(itt a legjobbak alapból vannak könyvespolcok,fegyvertartók)
-Grafika, ez nekem nem fontos de sokaknak igen
-Sárkányok-nagyon jók, csak gyengék szegénykék😞
-stb.
Van itt még valami, amit eddig nagyon hiányoltam az Elder Scrollsból - epikus bosscsaták. (a Skyrimban erre már vannak próbálkozások Alduin,a 3 draugr fivér, dwemer robotok stb...és jók még a mammutok meg óriások is a lényeg, hogy nagyok!)
DE ez is nagyon jó játék a hibák ellenére is.
Csak gondoltam elég elhamarkodott dolog 1 ilyen dolog miatt törölni a játékot ennyire az elején.
Na ezek közül bármelyikre mondanád, hogy nemlett jó?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Meg szep, hogy ha hamarabb megszerzed, csak azutan adod le, ahogy a kocsmaros megemliti, hogy tole elloptak. "Hopp, figyu, van nalam egy ilyen a hatizsakban, ez az?". Es akkor te irsz kisregenyeket szerepjatekokrol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
HA érzel még magadban 1 kevés kedvet a játékhoz akkor vágj bele ismét és majd várjuk az élménybeszámolókat😊 Abból bõven lesz😄 Ha pedig van vmi hiba vagy bug akkor írd le nekünk valószínûleg lesz rá segítség!
Arvelt mindenkeppen ki kell vagnod a halobol, aztan vagy te olod meg mikozben kergeted, vagy a kripta lenyeibe fut bele, es azok verik agyon. Vagy igy, vagy ugy, a GC ha nalad van, leadhato minden tovabbi nelkul. Nalad bugos volt a cucc, vagy a modjaid okoztak, vagy a visszatoltott mentesed volt szar. Meg akkor is leadhatod a GC-t, ha korabban nem beszeltel a kocsmarossal. Ugyanis a GC elsosorban egy kulcs a melyebbi termek fele vezeto utat lezaro biztonsagi szerkezethez, es csak masodsorban ellopott "csaladi ereklye". Ezt a kocsmaros nem tudta, de a banditak, akik lenyultak tole, igen.
Es bar nem volta arra mostansag, de szerintem Arvelt meg sem lehet olni mindaddig, amig nem vagod ki a pokhalobol. Beszelni lehet vele, de szerintem nem sebzodik, csak akkor, ha szabad.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha nem tudod nézd meg a magic->shouts menüben van-e unretelling force.
Ez lenne a legjobb rpg? Rákényszerít, hogy mentsem meg a banditát? Hol maradnak az egyéni döntések? Én gonosz vagyok és nem akarom megmenteni, hogy utána még fél óráig futkározzak utána. Már a 3 éves Risen olyat is tudott akár, hogyha nem vetted fel a küldit de valami olyat csináltál ami egyébként küldetés lett volna akkor is elfogadta és megadta rá az xp-t, de az ultimate sandbox rpg meg rákényszerít, hogy hogyan csináljad. Olvastam, hogy mások 100+ órát beletettek ebbe a játékba, hát én olyan 2 után csalódottan töröltem.
Ha nem is ismered, akkor nem az lesz, akkor a 2. és 3. pontomat nézd meg, gondold végig.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
módokat raktam fel de ha mindet le szedem akkor is fent van a probléma
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Tessék link nehogy ez legyen a gond.
A c:\Windows\System32\ könyvtárban kellene lennie. Lehet hogy feltettél valamit, ami lecserélte, és így a Skyrimnek már nem jó.
Próbáld újratenni a Skyrimet, hátha visszateszi magának a jót, de több ötletem nincs.
??
-tettél-e fel ENB-t? Ha igen, szedd le 😊
- nincs a Skyrim könyvtáradban egy 'd3d9.dll'? Mert akkor ezt használja, nem a DiretcX által felrakottat (ENB, FXAA így csinálja)
- gondold végig, tettél-e fel mostanában valamit, ami miatt megváltozhatott (új videokártya driver, új DirectX, stb.)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Másik kérdésre: ha magát a modot nem magyarítják le, akkor az általa betett dumák sem fognak lefordítva megjelenni.
Látom, hogy van pár mod, ami új NPC-ket rak be pl városokba. Ha egyszer kész lesz a magyarítás, akkor ezen NPC-kkel való duma, az nem lesz magyar, vagy az alap játék szövegeit használják, lehet egyáltalán beszélni velük?😄
Láttam, hogy van egy unofficial patch is, ha az erre való, akkor sorry. Bár gondolom, az sem tartalmaz mindent!
találtam egy olyat a nexuson, amit sajna elfelejtettem linkelni, hogy 3x ozza a játék sebességét a nem közeli textúrák részleteinek elmosásával harc közben. így több ellenfél esetén se lassul be nyitott térnél vagy nagy látótávnál míg harcolsz. nagyon hasznos. ha vki tudja melyik ez lécci linkelje, vagy mehetne külön is az ajánlott modokhoz bannerba, nagyon hasznos..
gombóc artúr = Arthur the dumpling
hakapeszi maki = ifhegeteat ape 😊))))))
bonifác a zöld ördög = Bonifac the green devil/fiend
stb...
Na de ezt most probald meg leforidtani angolra, gondold azt, hogy ezek mind-mind ellenfelek egy fantasy jatekban... 😊