The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
hát köszi maree-nek akki megcsinálta a mod leírást nekem ilyen let a játék mondjunk a képnem a legjóbb

<#eljen> Látszik, hogy qrva jól van optimalizálva a játék, nekem is hasonló gépem volt a mostani elõtt, és ugyan ilyen szépen futott 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fehercsoki
Pár kép tõlem, a szar gépemhez képest jól fut.(E7500, 4 giga ram és ati 4850 512mb):

Fehercsoki
Nem, az alap textúrák vannak benne csak kicsit belerajzolt paintel. A bethesdás HD textúra pack szebb.

genndy
Nem használom ugyan, de most direkt belenéztem, a 2048x2048 és 1024x1024 textúrákat szerintem nem lehet átbaszásnak nevezni az alap 512x512 helyett... Ja, és megcsinálta az összeset, csak a letöltésnél van Part1 és Part2 is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fehercsoki
Elsõ is csak 3 armort adott ki eddig=/ De mind1 jó az alap is, most egész szépen a páncélok Official HD textúra packal.

Fehercsoki
A második átbaszás de az elsõ jónak tûnik köszönöm=)

genndy

Fehercsoki
Valaki tud olyan modot ami a játékban alapból benne levõ páncélokat/ruhákat textúrázza újra?(a bannerben lévõ Immersive Armors mod csupán új páncélokat ad a játékhoz)

Maximus4
Kb. ekkora a méretkorlát.Küldesz képet és én berakom.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Calver
nem, de most már jó.

képet hova/miként? valamint kizárólag 50x94 játszik (mint ami most van), vagy nagyobb a választék felbontások között?

"The trees move. Do you not see it?"

Malakai
Kizárólag span-ek elé rakni a logót dettó nem jó, inkább .maskwindow elé.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maximus4
"és le lehet nyitni a "válasz xy üzenetére" részt is"
Neked sem volt jó eddig ez a része?Most mûködik?

Persze,hogy lehet.Bármilyen képet be lehet tenni,ezt elfelejtettem leírni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Malakai
Így már megy a válasz funkció. <#eljen>

visibility: hidden-t esetleg nyomj rá. 😊

Egyéb dolgok amik inkompatibilisek az nem vészes, dizájn csak, használható marad. Azon a téren inkább a kiegen kéne módosítani, na majd lehet készítek egy pull requestet. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Calver
és le lehet nyitni a "válasz xy üzenetére" részt is <#eljen>

nagyon jól néz ki a design szvsz. egy kérdés: van lehetõség ehelyett a kétlábúnak saját képet használnia?

"The trees move. Do you not see it?"

Maximus4
Elvileg kiszedtem,ellenõrizd majd le légyszíves!

Használtam a Skyrealismet én is, jó de ez a winter nekem sokkal jobban bejön, az árnyékok olyan mintha kicserélték , és ez végre. És végreaz smaa-t is láttom rendesen mûködésbe. a most ép az immersive patrolt tesztelem valaki betette és most megnézem mit tud jónak tûnik.

Malakai
Most nálam is skyrealism fut, de én is módosítottam piciket, na meg annyi jön Skyrimhez preset mint a nyavaja, lehet próbálgatni õket. 😊

ui.: A módosított topic sajna nem 100% kompatibilis az sg chrome/opera/ff kieggel. :/ Amibõl igazából az zavaró, hogy a válasz gombra azt hiszi a kieg, hogy nincs bejelentkezve az ember. Szerintem azért, mert a "Bejelentkezve: ..." szöveg hiányzik, lehet csak eltüntetni kéne css-ben, nem kiszedni DOM-ból ennyit megoldana.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maximus4
<#worship>

Fehercsoki
enbseries.ini-ben lehet be és kikapcsolni a különbözõ effekteket, ha csak a detailed shadows és sunrays van bekapcsolva akkor minimális az fps esés, viszont a dof-tól sokkal szebb lesz.(az picit már viszi le az fpst is, ha meg a többit is bekapcsolod pl. ambient occlusion akkor már nagyon le tud esni az fps)

Maximus4
Köszönöm!

genndy
Innen töltsd le az enbseries_skyrim_v0119.zip fájlt. Ebben lesz két mappa, a 'wrapper'-bõl kell a d3d9.dll-t bemásolni a Skyrim fõkönyvtárba. Az összes többi szükséges fájl a modban van, csak ezt a dll-t az ENB készítõje nem engedi feltenni máshová a saját oldalán kívül.

Maximus4
És ez,hogy is mûködik pontosan?Ha jól értelmeztem kell hozzá a ENB Series amit be kell másolni a fõkönyvtárba,aztán elindítani?

Fehercsoki
Én ezt használom, egyszerûen szép és jól is fut.(nekem csak dof,detailed shadows meg sunshaft van bekapcsolva)

Hú, ez aztán igazi darkos feelinget kölcsönöz a játéknak, mindjárt ki is próbálom 😊

Egyébként nagyon baba lett az új fórum skin! <#eljen>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Volt egy kis idõm és leteszteltem egy eNB. Ez szerintem ATI kártyához nagyon jó. Annyi kell hogy kikapcsolod a hardveres anizotropot és bekapcsolod az smm-et. Pont nekem is úgy néz ki mint a képeken.
Ha valaki ATI kártyás.
Winterheart
Ráadásul ez téli feelinget hoz szerintem.

Fehercsoki
Már találtam bannerben lévõ mod listában😊

Fehercsoki
Tudnátok nekem olyan modot ajánlani ami a páncélokat/ruhákat teszi széppé?(pl. textúrával)

genndy
Én se értem, mi köze lenne, de most kikapcsoltam a dizájnt és láttam az új hozzászólásokról az értesítést... Na mindegy, mert tényleg nyöszörög az SG, simán lehet attól is.

ON: tud-e valaki olyan modot, hogy az elsõ sárkány megölése után (Whiterun, Watchtower) még ne jöjjenek a sárkányok? Meg akarnám venni a whiteruni házat, de sárkányokat még nem akarok.
Kerestem Nexuson, kerestem google-val, de nem találtam ilyet <#shakehead>

Maximus4
Köszi,gyorsan le is kapom😊

sztem ez mehetne kiemelten a modokhoz :

http://skyrim.nexusmods.com/mods/27560/

Maximus4
Semmi,de érdekes,neked ez a problémád,a házigazdának pedig nem mûködik a válasz opció.Pár napja haldoklik az SG,szerintem inkább ahhoz van köze.Bár én mondtam,hogy ha ennyire gázos,akkor mehet vissza a régi dizájn.

genndy
A dizájn jó, nekem tetszik! <#eljen>
Viszont a váltás óta mintha nem frissülne a 'Kedvenceim'-ben, ha nem nézek ide direkt, nem láttam volna az új hozzászólásokat. Lehet a kinézetnek köze ehhez?

Hrisskar
Igen ilyesmire gondoltam, köszönöm szépen. Ez egyenlõre csak sárkány támadásoknál mûködik, vámpírokhoz is fog csinálni a készítõje.

Talán ez jó lesz, bár szerintem ebben csak a sárkányok elõl menekülnek el.
http://skyrim.nexusmods.com/mods/23906#
Hrisskar
Szeretnék segítséget kérni. Keresek egy olyan modot ami megváltoztatja a város/falu viselkedését, ahelyett hogy rátámadnak a sárkányra vagy vámpírra inkább agyba fõbe menekülnek a helyszínrõl.

Valaki help pls. Letöltötem egy olyan módot hogy bengali clan estate amikor beszélek a karakterrel nem ad semilyen küldetést pedig elvileg kéne hogy megtudjam veni a villást valaki játszott már vele?
Maximus4
Kicsit világosabb lett.

PTW
*ilyen negatív kontrasztos-t akartam írni

PTW
nem rossz de egy fokkal lehetne szerintem világosabb. nagyon fárasztó a szemnek ilyen kontrasztos cuccot olvasni

Maximus4
Olvass lejjebb kettõvel😊
Akkor ezek szerint +1,hogy maradhat?

wóóóóóóó !!! kinek köszönjük a stílusváltást ? 😊

Köszi így már érthetõ.

Malakai: arról nem én tehetek, hogy pontatlanul fogalmaztál. Mert úgylátszik vannak akik kimennek a barlangból mikor megvan a karom, mert nem tudják hogy ez a melékküldetés a fõküldetés része. Ennek a fõküldetésnek az a vége mikor odaadod a mágusnak a követ - de még ezek elõtt vissza lehet menni a boltoshoz és odaadni a karmot.
Maximus4
Tisztelt topiklakók!

A házigazda beleegyezésével csináltam egy topik dizájnt.Legyetek szívesek véleményezni,hogy megfelel-e.Ha esetleg sok lesz a negatív vélemény,bármikor visszarakható az eredeti.Amúgy kikapcsolható a design off kapcsolóval😊
Köszönöm!

Fehercsoki
Jobb klikk -> Kép megnyitása új lapon, aztán kijelölöd az URL-t és entert nyomsz.

Nem jeleníti meg a képet mi van ott?
Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Vissza tudod adni a karmot a boltosnak, ha végigmész a barlangon. Végigmenni is azért kell mert ugyebár kikell vele nyitni az ajtót és ott megkell szerezni a követ, ami késõbb kelleni fog. Ezután már leadhatod a karmot a lényeg, hogy a kõ megvan amit majd kérni fognak a fõszálban és legalább nemkell mégegyszer visszatérni ide.
Malakai
Addig fel se ajánlja a karom odaadását a boltosnak, amíg a fõszálon lévõ küldetést be nem fejezed.
Egyrészt szerintem érthetõ, ha gátolni akarják, lépj elölre a sztoriban, fõleg még így az elején. A Skyrim egyik nagy változtatása, hogy itt már az elejétõl te vagy a Dragonborn ugyebár.
Másrészrõl kitalálhattak volna valamit ilyen helyzetre, vagy valami indokot, ami miatt a játékos és a karakter is nyomulni akarjon elölre, a csávó hablatyolása a kincsrõl azért nem túl nyomós bármi karakternek. 😊
Vagy kényszerítsék a játékost történetszerûen, hogy végigmenjen a barlangon, pl beomlik mögötte az út. Csak akkor az meg egyéb problémákat vet fel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Igen a boss harcok jók lettek csak sajna már nagy adag ügyességet igényelnek többet mint régen a Morroban vagy az oblival az atrtriubtok kiesése abszolult ebbe az irányba tolta és sok old rpgs van akinek ez nem tetszik. Eddig se volt kedvenc sokuknak az elder scroll ezzel meg végleg nem az lesz. Talán majd ha sikerül valami modernek olyan rendszert rakni bele ahol a statok számítanak akkor több érdeklõdõ lesz.