30713
TES
-
#23115 De amíg fel nem teszed a RNAD-t, addig minden oké? Mert akkor csak annak van baja, és akkor szrintem a frissített játékkal. Meg kell várni, hogy frissítsék ezt a modot is.
Vagy kapcsolgasd be őket egyesével, amelyiknél fagy, az a hunyó. -
#23114 Ha kiszedem a modokat,minden jó.
Skyrim: 1.9.29.0.8
SKSE: 1.6.11 Van belőle 1.6.13 beta -
#23113 Biztos hogy legfrissebb a Skyrim, és minden modja is? Volt most egy frissítés (1.9; asszem pont tegnap). Lehet hogy az SKSE-vel még nem mentek utána? -
#23112 Kiegesziteskent:
1-2 pont a Skyrimban, ingame tortenik. Az spf paranccsal exportalod az aktualis npc vagy jatekos arcat egy .npc fileba, attol fuggoen, hogy ki a "target". (igy lehet pl "lenyulni" egy-egy szebb npc arcat es a jatekosra atrakni, csak ilyenkor nem NPC-ket modositasz majd a CK-ban, hanem a Nord/Breton/stb "fajok" presetjeibe kell importalni az .npc filet.
3-7 pont pedig a szerkesztoben CK-ban zajlik. -
#23111 Megvolt az is... -
#23110 BOSS-t futass le, ha logó után kidob valószinüleg a mod sorrend rossz. -
#23109 Köszi - pont erre gondoltam
:)
Majd referálok, miként sikerült... -
#23108 Helló mindenkinek! Szeretném a segítségeteket kérni. Fel akartam tenni a Ralistic needs and diseases modot,de valamiért nem jó. A Bethesda logo után mindig kidob. Az NMM-el telepítettem. A játék friss,összes dlc,friss SKSE. Alap és az összes dlc unofficial patch fent van. Mod telepítésnél azt mondja hogy ha használom a kiegeket akkor tegyen be a mod kieges patch-jeit. Megvolt. Mégsem akar jó lenni. Hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Köszönöm. -
#23107 1 - showracemenuvel csinald meg a karakter arcat.
2 - "spf XY" parancs, igy letrejon az XY.npc file
3 - CK, azon belul Skyrim.esm/bsa legyen aktiv
4 - Actors listaban keresd meg lydiat (nord females, housecarlwhiterun vagymi,stb)
5 - Valamelyik fulnel (general parts vagy ilyesmi) lesz import lehetoseg, ott importald az XY.npc filet.
6 - ctrl+f4, és akkor ezt az arcot .nif-ben is elmenti a data/meshes/stb reszbe, illetve a textures-be a skint .tga-ban, igy nem lesz barna a csaj.
7 - save, es megkapod az .esp-t
8 - play
-
#23106 Sziasztok,
szóval, nem hagy békén a dolog - beleette magát a fejembe, hogy módosítom a Lydia karaktert. Fel raktam a Creation Kit-et, - de látom, meg olvasom, hogy nem is annyira egyszerű a dolog. Ezért is írok - mi az amire vigyázni kell. (Pl az egészről készítek egy másolatot).
Mr PiszkosFred már nagyjából leírta a menetet (köszi). De olvastam, valami olyasmiről, hogy az NPC-nek a visszaillesztésénél, vigyázni kell valami hálóval. Mennyire adja magát, amikor már meg van a módosítás, hogy miképpen kell menteni, ill exportálni/importálni? Érdemes ezzel próbálkozni? Nincs erről valami faq valahol? Mert amit a Nexuson olvasgattam, az elég bőlére van eresztve, mire a végére értem, kezdhettem előről, mert közben elfelejtettem dolgokat... -
bega82 #23105 Akkor y. -
Eisenberg #23104 Hy. Mintha valaki kérdezte volna már, de nem találtam meg. Hogyan kell a főküldinél aktiválni a sárkánykiáltást? (Mirmundir megölése a watchtowernél) Rámentem valamire a magicnál, és kiírja, hogy press Z to shout. Megnyomom (hosszan is) de semmi. Már minden npc-re céloztam. -
skandara #23103 Na egész kellemes lett az ASIS-al, 2-3szor annyi ellenfél, és erősebbek is:) Ash Spawnok ellen is lement a hpm 95% alá, csoda :D Alacsony szinten ez brutálisan kegyetlenül rohadtnehéz lehet így. -
skandara #23102 [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Imádom azt a rusnya pofáját :D -
skandara #23101 Na amíg várok a requiem 1.6-ra addig úgy döntöttem visszanézek a félszemű vámpírvadászomra:) Hát nem mondom, hogy egyszerű volt visszarakni minden modot...:D Még jó hogy txt-be elmentettem a load ordert. Megnézem milyen így a játék, és hogy mennyire stabil, de remélem normálisan fog működni:)Reménykedem benne, hogy most hogy normálisan installáltam a skyre-t meg reproccert, így nehezebb lesz, de ha nem akkor lehet az ASIS-t is felrakom, és akkor csak megizzasztanak már az ellenfelek. De Gophernek a SKYRE install videóért marha nagy hála:D
Annyi már biztos, hogy a dragonborn armoroknak megemelkedett skyre arányban az armor ratingje, szóval másfél óra alatt elértem azt amit a requiem alapból megcsinál :D -
Stief #23100 Ne szivass genndy! hülyék a túloldalt vannak. legyszíves azt áruld el hogy kell meheszkedni benne mit kell csinalni?
-
skandara #23099 http://www.pcgamer.com/2012/09/10/skyrim-week-of-madness-day-1-the-world-according-to-sheogorath/
Nem tudom ezt linkelte-e már valaki, de belefulladok a röhögésbe :D -
#23098 Bocsi - most értettem meg.
Köszönöm PiszkosFrednek is,
- khmmm - erre írtam, hogy ez már nekem egy kicsit sok...
:) -
#23097 Már írták korábban mit kell csinálj, konzolból csak saját magadat tudod módosítani.
Ha magad szeretnéd beállítani, akkor amit PiszkosFred írt. #23085 -
#23096 mindig van valami gond - most, hogy meg van a "showracemenu" - kellene továbblépnem - mert ekkor magamat tudom átalakítani - én pedig Lydiát szeretném...
Konzol lenyit, rákatt Lydiára, ID, Fordul a kép, és engem mutat... basszus. Ez azt jelenti, az én külsőm változik... De én Lydiát szeretném...
Ha tudja valaki a megoldást, megköszönöm... -
#23095 Hearthfire DLC kell hozzá, abban építhetsz saját házat, kaptárral, állatokkal. -
Stief #23094 Sziasztok azt mondja meg valaki, méhészkedni hogyan kell, hogy lesz több a mézem ? Meg állatot tartani? -
#23093 Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ez a "showracemenu" - nem ugrott be.
Igazándiból, csak kedvet kaptam, de szenvedni nem akarnék vele. Egyébként is, most is, láttam olyan borzalmakat, hogy már egy rajzfilmre hasonlít.
Sokáig nem lesz még a közelében, fotószerű valósághű megközelítéshez. De szerintem nem is ez a cél. Gyerekként, a gumikatonákkal is tudtam úgy játszani, hogy akkor és ott azok "igaziak" voltak.
De, ezekkel a modolásokkal, nagyon de nagyon félre lehet csúszni. Ezért inkább a történetet figyelem... -
#23092 Nekem nem tört a játékom eredeti a Skyrim is meg az összes DLC is állandóan valami hibát ir ki az NMM de fingom sincs hogy pontosan miért is problémázik ? -
Eisenberg #23091 wesker: Valszeg tört a játékod ahogy nekem is, és a Program files-ba telepítetted. Hiba. A magyarítással meg remélem még a nyáron kész lesznek, és akkor rohanok is megvenni mivel az Oblivion magyarítása sem ment törtön valszeg ez sem fog. -
#23090 Mármint a Nexus Mod Manager program ! -
#23089 Nekem ez tökéletesen müködik nagyon is ajánlom ezt a módot !
Nekem valamiért a Nexus baszik elindulni állandoan Error hiba üzenetet dob ki akárhányszor inditom !
Én manuálisan raktam fel bemásoltam amit kellett és egyből jó lett ! -
#23088 A konzolparanccsal csak saját magadat állítgathatod (showracemenu).
A mod leírásánál mindig nézd meg, mi kell neki - lehet hogy el kell menni valahová, fel kell venni valamit, beszélni kell valakivel, és csak akkor indul el ténylegesen. -
#23087 ahham - azt hittem, ez az egész egyszerűbb - konzolparancsra meg csak azért gondoltam, mert régebben, mintha azzal kellett volna állítani, milyen figurát akarok
Most ezt a Caliente c. modot próbáltam - de szerintem nem aktív - bár Nexus MM -el lett feltéve, - erre mondtam, hogy lehet kell neki pl egy konzolparancs.
Csak bele néztem volna, - kíváncsiságból...
:) -
skandara #23086 http://www.youtube.com/watch?v=0yv4BFfWoro
Csak ezt tudom tanácsolni! :D -
#23085 Es akkor a szexiesseg... Erdemes krealni egy uj karaktert, amilyennek akarod, hogy kinezzen Lydia. Aztan exportalni az arcot, egy .npc fileba. Ezt pedig tudod importalni a ckitbe, viszont utana erdemes a skint exportalni a data/textures mappaba, mert gondok lehetnek (neha ugy nez ki, mint egy agyon szolizott barbie). Illetve, egyes body modok hasznalata eseteben muszaj lesz egy kis scale-t is allitani (egyszer csak!) manualisan konzolbol a nyak kornyeki elteresek miatt. -
#23084 Nexus keresőjébe 'Lydia' nevet beírva biztos hogy számtalan találatot kapsz. Válogass. -
#23083 konzollal a lehetőségeid erősen limitáltak... ellenben creation kit-tel közel végtelenek. tényleg.
HousecarlWhiterun a drágaság ID-je, amit te szerintem akarsz variálni, az inventory -> default outfit alatt van.
#23079: közben megtaláltam a scriptet (elsősorban mert tudni akartam lustaság győzzön-e és hagyjam a fenébe, vagy próbáljak belenyúlni), normál kiadásnál 1000 (!) kajálás kellene max ranghoz, easier verzióban "csak" 400 -
#23082 sziasztok,
ha Lydiát szeretném egy kissé szexisebben látni, tudnátok tippet, meg leírást adni, hogy mit is kell tenni. Kedvet kaptam, hogy változtassak a mosogatólány külsején. Leszedtem néhány modot, de ha leveszem róla az általam adott páncélt, ott lesz alatta a játék vaspáncélja, ami azért öléggé kiábrándító. Biztos a konzol parancs is kell hozzá, de nem jövök rá, mi.
Valami, ami már kipróbált meg egy kis útbaigazítást mit hova kell beírni - azt megköszönném... Most az alap Lydia van fent, onnan indulnék... -
csoki89 #23081 http://www.youtube.com/watch?v=Qn-ecGG0sU4
Itt van amit mondtam, rögtön miután írtam meg is találtam :) Bár ez abszolút csalás, amit te írtál az jobb lett volna, így kénytelen voltam kinevezni egy külön ládikát "végszügség esetén"-re és belerakni a fölösleges (nem gyűjtögetéssel szerzett) összetevőket :D -
#23080 be lehet, első két szinten választhatsz 40 ("easier") vagy 50 (normal) harapás között és ez utána csak nő...
kicsit durva, na. másik verzió meg hullákat kóstolgatni, de az meg megint nem igazán szimpatikus, mert ugye nagy véres harc után karakter megáll és végigcsócsálja az összes cafatokra szakadt ellenfelét... hátööö... -
skandara #23079 http://skyrim.nexusmods.com/mods/25476
http://skyrim.nexusmods.com/mods/24814
Ez a kettő még szerintem eléggé illik egy vámpírhoz, a másik, meg better vampiresben, belegondolva, volt egy configurációs menü, ott nem lehet beállítani mennyit kell inni a "szintlépéshez"?
Bocsi a sorozatos dupla postokért, nem lehetne egy edit gombot csinálni? :D -
skandara #23078 edd őket harc közben, ha menekülnek félelmükben és nyomsz egy "E"-t akkor megjelenik a feed opció elvileg.
http://skyrim.nexusmods.com/mods/31229
Vámpírnak szerintem simán jó páncél :) -
#23077 ajánljatok nekem jópofa páncél modokat
karim light armoros kisvámpír redguard csajszi, de heavy/light teljesen lényegtelen, várhatóan úgy is csak kinyúlom belőle a mesh-t, a lényeg annyi h ne csöcsbrigád páncél legyen
nexus-on nézelődtem, de a harmadik ilyen után a kíváncsiságon felülkerekedett a halk zokogás, meg az igazi gyöngyszemeket úgy is ajánlás alapján találja meg a kétlábú
CK mágusokhoz meg másik kérdés: mekkora meló lenne átpiszkálni egy olyan mókát, hogy...
van ez a better vampires mod, ami nekem erősen tetszik. viszont a tápolódás benne úgy néz ki, h falatozol kétlábúakból, és rengeteg ilyen után (második szinthez holmi 100 harapás kell, ami még picsafüstöt épp ad) kicsit erősödsz. na most... ezt mekkora varázslat lenne átpiszkálni úgy, h xy halott ellenfél után tápolódjon, à la Vampire Lord? (mert az alap baromira nem illik szvsz a játék ritmusába, és szimplán unalmas) CK-ban viszonylag otthonosan mozgok (legalábbis előző két rész és F3/FNV kiadásaiban otthonosan mozogtam), de ehhez spec fingom sincs, hogy kezdjek egyáltalán hozzá -
skandara #23076 player.additem 0003ad64 *
a * helyére írjad mennyi giant's toet akarsz :)
A txt-s dolog nem rémlik.