The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hvergelmirs Armor Retexture - HAR
HD High Resolution Armors - Armature ad Alta Risoluzione
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
képet hova/miként? valamint kizárólag 50x94 játszik (mint ami most van), vagy nagyobb a választék felbontások között?
"The trees move. Do you not see it?"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Neked sem volt jó eddig ez a része?Most mûködik?
Persze,hogy lehet.Bármilyen képet be lehet tenni,ezt elfelejtettem leírni.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
visibility: hidden-t esetleg nyomj rá. 😊
Egyéb dolgok amik inkompatibilisek az nem vészes, dizájn csak, használható marad. Azon a téren inkább a kiegen kéne módosítani, na majd lehet készítek egy pull requestet. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nagyon jól néz ki a design szvsz. egy kérdés: van lehetõség ehelyett a kétlábúnak saját képet használnia?
"The trees move. Do you not see it?"
ui.: A módosított topic sajna nem 100% kompatibilis az sg chrome/opera/ff kieggel. :/ Amibõl igazából az zavaró, hogy a válasz gombra azt hiszi a kieg, hogy nincs bejelentkezve az ember. Szerintem azért, mert a "Bejelentkezve: ..." szöveg hiányzik, lehet csak eltüntetni kéne css-ben, nem kiszedni DOM-ból ennyit megoldana.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként nagyon baba lett az új fórum skin! <#eljen>#eljen>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha valaki ATI kártyás.
Winterheart
Ráadásul ez téli feelinget hoz szerintem.
ON: tud-e valaki olyan modot, hogy az elsõ sárkány megölése után (Whiterun, Watchtower) még ne jöjjenek a sárkányok? Meg akarnám venni a whiteruni házat, de sárkányokat még nem akarok.
Kerestem Nexuson, kerestem google-val, de nem találtam ilyet <#shakehead>#shakehead>
http://skyrim.nexusmods.com/mods/27560/
Viszont a váltás óta mintha nem frissülne a 'Kedvenceim'-ben, ha nem nézek ide direkt, nem láttam volna az új hozzászólásokat. Lehet a kinézetnek köze ehhez?
http://skyrim.nexusmods.com/mods/23906#
Akkor ezek szerint +1,hogy maradhat?
Malakai: arról nem én tehetek, hogy pontatlanul fogalmaztál. Mert úgylátszik vannak akik kimennek a barlangból mikor megvan a karom, mert nem tudják hogy ez a melékküldetés a fõküldetés része. Ennek a fõküldetésnek az a vége mikor odaadod a mágusnak a követ - de még ezek elõtt vissza lehet menni a boltoshoz és odaadni a karmot.
A házigazda beleegyezésével csináltam egy topik dizájnt.Legyetek szívesek véleményezni,hogy megfelel-e.Ha esetleg sok lesz a negatív vélemény,bármikor visszarakható az eredeti.Amúgy kikapcsolható a design off kapcsolóval😊
Köszönöm!
Egyrészt szerintem érthetõ, ha gátolni akarják, lépj elölre a sztoriban, fõleg még így az elején. A Skyrim egyik nagy változtatása, hogy itt már az elejétõl te vagy a Dragonborn ugyebár.
Másrészrõl kitalálhattak volna valamit ilyen helyzetre, vagy valami indokot, ami miatt a játékos és a karakter is nyomulni akarjon elölre, a csávó hablatyolása a kincsrõl azért nem túl nyomós bármi karakternek. 😊
Vagy kényszerítsék a játékost történetszerûen, hogy végigmenjen a barlangon, pl beomlik mögötte az út. Csak akkor az meg egyéb problémákat vet fel.
(\__/) ( X.x) ( } . { )