The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem kb másfél éve képhibás, két vízszinteskb 4 centis csík megy a tetejénél középen.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
- Anti-Aliasing
- Anisotropy Filter
- árnyékok
- Grids To Load
- Water Reflectionok
Ini miatt kb. ennyi, ami még nagyon eszi azok a nagyfelbontású textúrák.
#21492 MaRee : az ezelõtti nekem is egy 5-6 éves 19" iiyama CRT volt, szerettem nagyon, semmi gond nem volt vele tavaly év végéig, amikor elszállt a vízszintes szinkron. Akkor már nem volt kedvem megcsináltatni, karácsonyra jött ez az új 24" Samsung.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
egész nap ezt a szart állítgattam, csinálgattam, és még mindig nem az igazi. Észrevettem, hogy bizonyos beállítások a cfg-ben baromi látványosak, de az FPS-t egyáltalán nem rombolják. Az összes ilyet jól fel kéne venni maxra...
Vagy esetleg van valakinek egy parancslistája, hogy mi az ami zabálja az FPS-t?
(az elõbb pl beállítottam a LODot kb egy kilóméterre és meg se érzi a gépem)
Ezt próbáltad már?: Simple Borderless Window Idén novemberi az utolsó frissítés, ebbõl ítélve foglalkozik vele a készítõ.
SweetFX is jó ötlet.
#21490 joceruza : nálam is teljesen jó, nála nem, mert a CFG monitora sokkal sötétebb.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
"The trees move. Do you not see it?"
Én vagyok a hülye, vagy tényleg nem lehet az asztali fény/színbeállításokat a játékokra is alkalmazni?
Tudom, kéne egy új monitor, de ahhoz meg pénz is kéne. Sok játékkal való szopás után arra a megoldásra jutottam, hogy fullscreen-borderless windowed mod, és mivel az asztal szín/fénybeállításai lesznek az érvényesek, így kontrol panelbõl állítok mindent.
A CFG maker, pedig tényleg nagyon hasznosnak tûnik, ahogy nézem December negyedikén frissítették utoljára, dobálják a srácoknak a parancsokat, és ahogy nézem talán az összes beállítás/parancs már benne lehet. Legalábbis ez számomra kegyetlenül részletes.
Elõtte:
Utána:
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A játékban is lehet Brightness-t állítani, azt próbáltad? Nem segít, vagy már most is maximumon van?
#21471 Molnibalage : ha warez verziód van, akkor letöltöd, felteszed. Eredeti ugye a Steam miatt automatikusan patcheli magát. Dawnguardtól, Hearthfiretõl nem függ a verzió, a legutolsó most mindenkinél ugyanaz: 1.8.151.0
Valószínûleg a Dragonborn majd hoz magával új patchet is.
#21479 joceruza : kompatibilis. Az IE egy 'külsõ' színezõ, a CoT a játékbeli lehetõségeket használja. Hogy mennyire néz ki jól a játék a kettõvel együtt, azt ki kell próbálni. MaRee jól írja, a Pause-al kapcsolható, így könnyen meg lehet nézni akár összehasonlítás céljából, nem kell a játékba ki-be lépegetni.
Ezer éves DELL CRT monitorom van, és ami másnak épphogy sötét, nálam hót fekete. Max ha van valami mod, amivel borderless asztali méretû windowed modot tudok futtatni, és akkor tudom állítani a színeket és a dolgokat control panelbõl. amúgy nem merném megpróbálni.
Szar gépem van, és szabad ég alatt +10 fpst kaptam minimum.
CFG maker
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Skyre-hez most kell vagy nem?
Skyrim, patch 10 + dawnguard, patch 11, unofpatch, unof dawnguardpatch, hörtfájör, unof hörtfájörpatch.
Ezután jöttek a modok, megnéztem mihez mi kell, van script extender, a SKYREhez beállítottam az uncappolós szarságot, és igyekeztem a végén feltenni a SKYRE-t, ami pedig igényelt SKYRE updatelést, azt természetesen a SKYRE install után tettem be. Azt sem tudom igazából hol áll a fejem, de úgy néz ki, hogy mûködik minden.
Elvileg minden mûködik! Volt egy két órás telepítésem, újrakezdtem, de úgy nézem, hogy minden mûködik, és minden jó! Ahogy elkezdek egy új játékot, már a viskóban vagyok, ugat a nekro mod, ugat a SKYRE mod, a skilleknél már fingersmith van, és nem a tolvajlás, a conjurationnál pedig leszoptam magam, mert végre tudok egy igazi nekromantát csinálni 😄
Próbáltam kialakítani egy sorrendet, aztán a legvégén lefuttattam a BOSS-t. Pöcsölt 3-4 másodpercet és ennyi volt.
Eddig mûködik minden...kíváncsi vagyok mikor történik valami baj, bár gondolom ha valami nem mûködne a hatalmas kupacból, csak szólna valamit a játék, vagy legalább a NMM.
valamennyire a nexus manager is rendezi, mert a jaysus-t elõre tolja, de az unoff patcheket nem tudom feltolni
shit happens
shit happens
NMM-ben klikkeltem, telepítette, aztán aktiváltam. De lehet az volt a baj, hogy a managerbõl indítottam mindig a játékot.
Most letöröltem az egészet a francba és újrakezdem. Tegnap mondjuk a vége felé már úgy telepítgettem a modokat, hogy oda se figyeltem, az is lehet, hogy félrenyomtam valamit.
Egyébként a NMM-ben elõször a modok fülnél dupla klikk a mod nevére hogy aktiválja, utána a plugins fülön lehet kiválogatni épp melyiket akarod futtatni. Nem a NMM-el kell futtatni a játékot, hanem a Skyrim fõkönyvtáradban levõ skse_loader nevû exe-vel, de mondom, ha nem eredeti a játékod akkor érhetnek meglepetések.
- Alap sorrend: Skyrim-USP-Dawnguard-USDP-Heathfire-USHP (mindhez van Unofficial Patch, tehát az mindig legyen az alapmodul után)
- BOSS-t szedd le, az majd összerendezi neked
- Script Extender: böngészd át a leírását, ott biztos írják. Szerintem igen, azzal kell indítani ha van mod ami arra épül.
Valaki tudna írni valamilyen telepítõ/bemásolási sorrendet?
Ezeket tenném fel:
-Alap Skyrim
-Hearthfire
-Dawnguard
-11-es patch
ugye ez eddig az alap, de õszintén ezt a sorrendet se vágom
és következnek a modok:
-Live another life
-Better vampires
-Better villages
-Economics of Skyrim
-Enhanced blood textures
-FSS Better Bards
-Immersive armors
-Jobs of skyrim
-Lively Inns and Taverns
-Populated cities
-Skybirds
-SKYRIM REDONE
-SkyUI
-SkyRealism - Time and travel
-Unofficial Skyrim és Dawnguard patch
-Winter is Coming Cloak
-Skytest - Realistic Animals and Predators
-Automatic Variants
-PsiKotics Necromancy Mod
-HiAlgoBoost FPS Performance Accelerator 2
-Optimizer Textures
Bocs a wall of textért. Fogalmam nincs, hogy mit milyen sorrendben kéne. talán a végére kellene a SKYRE?
Azt is megmondaná valaki, hogy ha felteszem a script extendert, akkor onnantól csak a script extenderrel indíthatom el a játékot, hogy mûködjönenek a modok amik igénylik?
ThirteenOranges
A mod managerben is jó a sorrend, és minden ki van pipálva ami kell? Szerintem valahogy így kellene lennie:
SPIKE.esm
Immersive Weapons.esp
hothrooper44_ArmorCompilation.esp
Data könyvtár:
-Immersive Weapons.bsa
-Immersive Weapons.esp
-SPIKE.esm
-hothrooper44_ArmorCompilation.bsa
-hothrooper44_ArmorCompilation.bsl
-hothrooper44_ArmorCompilation.esp
-SPIKE.esm
Nincs külön mappa,semmi. Passz!
A textúra hiányon a texture optimizer biztosan nem segít. A lila szín viszont hiány.
A fekete szín érdekes, mert a térkép biztosan nem véres, és a táborban meg össze se nagyon tudnád vérezni.
Ennél többet nem nagyon tudok segíteni, mert egyik modot sem használom.