30713
TES
-
#23475 Nézd meg alaposan a házak ajtajának környékét, keress jeleket. -
Pares #23474 Ha annyira megy a tolvajkodás, akkor miért nem jársz házról-házra? :-P Különben meg gondolom a legtöbb értékes cucc a jarlok kastélyaiban lehet... Főleg a Blue Palacera gondolok most Solitudeban. -
#23473 mik amúgy a "jó" helyek kirablási céllal a játék elején, ahol egy rakás értékes ékszer, drágakő, soul gem, vagy hasonló található? van erről valahol egy lista?
amiket én eddig kiszúrtam:
- college egyértelműen soul gem téren + winterholdi kereskedő
- riften és markarth ékszeresei
- riften-ben a jarl lakhelye, ott is van egy rakás drágakő -
#23472 kismágusok, kismágusok... az elképzelés tetszik, SkyRe határozottan használhatóvá is tesz titeket (mert alap skyrim-be a mágus egy vicc volt), de ajókurvaéletbe, elképesztő h mennyire unalmas ez a karakter.
ellenfél becéloz, incinerate, ellenfél meghal. néha átvált ice spear-re, mert a dwarven cuccok tojnak a tűzre. ismételd a végtelenségig. vagy amíg rá nem unsz, ami nálam 33-as szintre össze is jött, de legalább épp befejeztem addigra college küldiket.
de legalább így nyugodt szívvel kipróbálhatok skyre + apocalypse kombinációjával egy harcos-mágust (aka spellsword), egyik kézben tanto másikban varázslat kombóval, mert ahogy elnézem amiket használni akarok (illusion, alteration, resto) valószínűleg nem is fognak összeadni SkyRe perkjeivel. -
#23471 Szerintem a minimum az lenne, hogy bárki bármit csinálhasson ha azért nem kér pénzt... -
#23470 Nem érdekel a jog, csak a zsiráfokat segíti és elnyomja az egyszerű embereket.(pl. a merp csapatát jelen esetben) -
#23469 Sajnos barmennyire is igazat adok neked, es az emberek tobbsege is igy gondolja, es sajnalja/ta a MERP leloveset, de a JOG maskent rendelkezik errol. Ennyi. -
#23468 Na jobban leteszteltem, alapból jobb tőle a játék, több az fps, a területek simábban tölti be, viszont ahol eddig is szar volt ott ezután is szar.(pl. városba spawnolok le harcolni npcket) -
#23467 Tolkien meghalt, szemét zsiráfok birtokolják most a jogokat, akik csak pénzt akarnak belőle csinálni és leszarják hogy milyen minőségű "terméket" állítanak elő. Pl. Lego gyűrűk ura szánalmas, tolkien szerintem elégette volna a könyveit ha tudta volna hogy mi lesz a jogokkal! A MERP egy minőségi mod lett volna és kihozott volna mindent a Skyrimból amit csak lehet, egyébként csak mondom hogy a tolkien örökösök most perelik ezeket a zsiráfokat, a merp miatt is! -
#23466 Tegyuk hozza, hogy ok is ostobak voltak (MERP fejlesztok), amikor azt hittek, hogy egy olyan jol bejaratott franchiset, mint a Tolkien fele ME csak ugy hasznalhatjak, engedely nelkul. -
#23465 Talán majd a köv. TES jobban bírja. Amúgy MERP fejlesztésénél megoldották a nagy csatákat minimális performance hittel.(csak aztán a nyomi főzsidók leállították őket...) -
#23464 ASIS javít rajta valamennyit. -
#23463 Sajnos a motor nem igazán tud túl sok actort megmozgatni egyszerre. Vicces is mikor egy "nagy csata" úgy néz ki, mint amikor falun két család és a haverjaik ugranak egymásnak. :) -
#23462 Textúra modok/enb mehetnek a vga miatt, az egyéb modokat meg majd meglátod mennyire bírja a proci, szerintem amíg nem akarsz sok sok harcoló npct spawnolni nem lesz baj. -
setchoo #23461 Sziasztok! Nagy kedvencem a Skyrim. Mikor még megjelent, akkor játszottam vele rendszeresen. Hamarosan a megjelenő fordítâs miatt újra előfog kerülni a jàtèk.
Régóta követem a hozzászólàsokat. Ugyanis a rengeteg modnak köszönhetően egy teljesen más köntöst adhatunk a jâtéknak.
Amitt itt összefoglaltatok az alapjan szèpen összelehet rakni egyéni ìzlés szerint a mod listät. Nagyon hasznos a bannerben található leìrás. A #22707 hsz.-ben lévő lista. Ami viszont döbbenetes az a #23401 hsz.
Itt tart a lelkes modder közösség? Döbbenetes! Még ha beállìtott képekről van is szó, olyan hangulattal adja elő a Skyrim világát, hogy az hihetetlen!
Fogom magam és neki állok a modlistám elkészìtéséhez.
Esetleg valaki hasonló konfigal játszik a játékkal? ([email protected], 4Gb, Hd 7770 Vapor-X)
Csak, hogy ne ész nélkül válaljam be a modokat. ;) -
#23460 Nem tudom, talán jobb, alapból több az fpsem, 25v25nél lement az fps, de bőven játszható volt. -
#23459 Na ezt ki is próbálom.(bár eddig semmilyen hasonló mod nem hozott javulást) -
#23458 Köszönöm:) Egész jó eredmények, viszont nem annyival jobbak az én eredményeimnél mint vártam=/ -
#23457 Pont ez jutott nekem is az eszembe a video lattan, hogy ket nap alatt ketszer lattam a "trukkot" :) -
#23456 csak gyakorlás kérdése. megnéznék egy videót hogy mennyiszer próbálta el :D
a trónok harca aktuális epizódjában is van egy ilyen jelenet. fellövi a nyilat, beszél, és ... nem mondom el a végét :)
-
csoki89 #23455 Úristen... Ha ez igazi akkor nagyon durva! Láttam már jó videókat, de ez magasan viszi a prímet. Ezt hogy?? -
#23454 -
#23453 -
#23452 Windhelm mellett keletre a havas mezőn próbáltam.
30 vs 30 : még akadás nélkül megy (proci ~75%)
40 vs 40 : még éppen bírja, az elejébe kicsit beleszaggat (proci max. 98%)
50 vs 50 : erősen szaggat, proci 98-100%
Pontos fps-t ne kérj, soha nem szoktam nézni, nincs is fönt semmi ilyen program. -
Pares #23451 Egyébként itt van egy érdekes mod, ami teljesítménynövekedést ígér... -
Pares #23450 Nálam 40 NPC fölött egyszerűen összeomlott a játék... -
#23449 Lehet amúgy csak simán szarul van megírva a cucc=/ Ha az i3at nézzük annyival erősebb mint az én procim hogy lazán kéne bírnia=/ -
#23448 Hol próbáltad? Azt még megtennéd hogy kipróbálod hogy stabilan mennyit bír el? -
#23447 Ez már nekem is megfekteti. Proci 96-100%, fps ránézésre 5, rendesen szaggat. -
#23446 Nem, így is játszható, csak nem tudok nagy harcokat csinálni=/ -
#23445 húzással még nem próbálkoztál? egy gyors google keresés aszondja, hogy 3,5-3,6 Ghz-ig simán elmegy E7500 gyári hűtővel is. -
#23444 Nekem max 40et bír(20vs20) úgy hogy ne kezdjen el lemenni az fps. -
#23443 Nekem E7500am van és egy helyen gyenge csak, ha sok npct rakok le amik harcolnak. Ha mondjuk leraksz 50 stormcloakot meg 50 imperialt hogy öljék egymást és mindegyik el is kezd harcolni akkor hány %on van a CPU kihasználtság és mennyire esik le az fpsed? (VGA-tól ez nem nagyon függ) -
#23442 Nekem i3 van (Intel Core i3 3.1GHz dobozos Socket 1155 i3-2100)
Skyrim vígan szalad vele, és még semmelyik játéknál nem volt a proci a szűk keresztmetszet. -
#23441 i7 az nem i3....
#23440 Ebben sem i3 van. -
Pares #23440 Nekem ezen a laptopon is már Ultrán (igaz elsimiítás az csak FXAA, de én nem látok igazán különbséget...) tökéletesen fut. -
#23439 Nekem I7-es van csak még nem tudom tesztelni mert még csak gyári CPU Cooler van a gépben ! -
#23438 Van itt valaki aki Intel i3as CPU-val Skyrimezik?(csak mert ilyen procit akarok majd és érdekelne pár dolog) -
#23437 -
morzsi555 #23436 360 Walk and Run Plus
Végre valaki csinált egy ilyen modot, régóta kerestem már ilyesmit. Nem tökéletes, de a semminél jobb.