The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ja, ENB-k nem jók, azokat rossz helyre rakja. Azokat kézzel érdemes macerálni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ezek marha jók. Csak nagyon erõs gép kell.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Használt modok:
Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons-607
Skyrim HD v1_5 FULL - Landscape-607
Skyrim HD v1_5 FULL - Misc-607
Skyrim HD v1_5 FULL - Towns-607
Skyrim HD v1_6 FULL - Riften-607-1-6
DYNAVISION Dynamic Depth of Field v 2-12525-2-0
Skyrim Flora Overhaul v171 Hi-Res-141-1-71
WATER 1_4c High Res-13268-1-4c
Enhanced Lights and FX-27043-0-1-3
Khantus Armor v1b-16397-1b
Official HD Textures pack
Lush Grass 1-4-1-3288
Lush Trees 1_4a-3385-1-4a
Seductive Lips HD-22701-1-0
SweetFX + custom config by én 😊
a skyrim skyrim nélkül nem az igazi <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Scientia potentia est.
kérlek, tegyél meg minden topiclátogatónak egy hatalmas szívességet, és másold be a következõt a téma hosszú címébe:
<script type="text/javascript">
// SG.hu topic banlist v1.0 20111107
// Készítette: dzsani
// Inspiráció: cSuwwi - Drom - http://drom.hu/
// Tiltott felhasználók
// Vesszõvel elválasztva sorold fel azokat a felhasználóneveket
// akiket ki akarsz tiltani a témából. Szóközt ne használj!
// Példa: var bl_users = 'név1,név2,név3';
var bl_users = 'Skyrim';
// EZT A RÉSZT NE MÓDOSÍTSD !!!
$(document).ready(function(){bl_users=bl_users.split(',');$('.topichead').each(function(){var a=$(this).find('a
</script>
"The trees move. Do you not see it?"
Itt van egy de kompletten kell nézni a gépet. Persze egy nagyon erõs kártya egy idõre megoldja a dolgot de a legegyszerûbb ha keresel egy megbízható tagot akit megkérsz arra hogy a rendelkezésedre álló keretbõl hozza ki a legtöbbet. Egyedül ne fogsz boldogulni. Ma már olyan nagy a kínálat hogy el lehet benne tévedni. Veszel valamit és lehet összeakad majd a gépedbe valamivel. Nekem már volt ilyen. Szóval egy megbízható embert kell találj akinek megmondod mennyid van és segít neked. Ennél többet már nem tudok...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
#21626 Mindenhol felteszi ugyanazokat a kérdéseket, megkapja ugyanazokat a válaszokat, de mégsem tanul belõle semmit=/
Szóval választanod kell melyik akarod felrakni a FULL-t vagy a LITE-t ! mert csak az egyiket lehet !
Skyrim: csillag: a 'Kedvenc' az NMM-ben. Ha sárga, akkor rányomtál a bal oldalon a csillagra. Mûködésre nincs hatással, csak ez alapján is tudod rendezni.
Mind cpu, mind vga terén jobb konfiggal is az alap játékot sem tudom max grafikára állítani, pedig még csak nem is fullHD-ben játszom.
Inkább hagyd a fenébe ezeket, és rakd fel még ezt is, hogy ne akadozzon a vanilla skyrim se.
FPS limiter - 30-ra lockolja a frameratet
Amúgy meg BOSS. A felesleges hsz-ek megelõzése érdekében : BOSS
Légyszíves a könyvjelzõidbe lementeni. NEM TUDOM hogy pontosan hogy mûködik, nem használom.
Van WinRAR-om is, meg TC-em is. Eszembe sem jutott h IE-t elindítsam, de most azzal szedtem le, és hibátlan. Azért köszi.!
Ha mûködik rendesen, egy érdekes modocska lehet.
Nem találtam semmi konkrétumot, de lehet csak elkerülte valami a figyelmemet: Vilja nem egy rövidke küldetésre lehet társa a kalandorunknak, sokáig vele marad, fejlõdnek a képességei, rengeteget csacsog a leányzó, idõnként új párbeszéd opciókra ad esélyt - tehát lehet a küldetése csak sok-sok játékóra múltával lesz kész.
(Google fordító)
"Anesia azt ígérte nekem, hogy õ meg fog tenni minden tõle telhetõt ti megpróbálja visszaállítani, mi van a palackban. De ahhoz, hogy ezt õ néhány fontos összetevõket.
Néhányan közülük, nem tudom feltárni neked - õk titokban, és õ nagyon szívesen, hogy meséljen nekik.
Mások nem annyira titkos, és ezek azok, akik a listán, amit adtam neked.
Ami a titok is, azt hiszem, a legjobb dolog az, hogy én csak körülnézek õket a pusztában utazás.
Nos, ha nem bánod, hogy én vagyok tagging magával, hogy van.
Tudja, talán segíthetek neked néhány küldetések közben.
Elég érdekes lesz így a feledat mert gondolom nem mindegy hogy merre császkálunk,de szeretem a kihívásokat. Amúgy meg igen dögös kis csaj,tehát jó társaságom lesz.
Ezt a laírást én is megtaláltam de mivel nem tudok angolul így a Google fordítót hívtam segítségül. Sokra nem jutottam...
Kapok tõle egy listát és ami azon van azt oda is adom neki. Itt jön az a rész hogy majd õ összeszedi a többit. Azokról a dolgokról pedig fogalmam sincs. Nem tudom merre kellene vinni a csajszit.
Q: I can't complete the ingredient list quest
A: Somewhere along the questline you'll receive a list of ingredients to collect. This is stuff that YOU should collect. These are not the same as the ingredients Vilja collects for herself.
Even if you are done with the ingredientslist, she can still have a journal topic to help her looking for her ingredients. That topic is about her own ingredients. 'Help her' finding her own ingredients
means giving her the opportunity to look for them. You can not find them for her.
Tehát elméletileg 2 lista van: az egyiket te gyûjtöd össze a másikat õ saját magának. Nemtudom, hogy mûködik ez a társ mod de vidd el sétálgatni arrafelé ahol a neki kellõ növények kellenek mert te ezeket nem szedheted össze neki.Ha nemtudod mi hol nõ írd le ide a listát és valaki biztosan segít, hogy mi merre terem😄
Elõre is köszi! <#worship>#worship>
De inkább leírom újra: mindegyikben van egy readme.txt. Mivel ez ugyanazon a néven van ugyanott, ezért ütközik, tehát másoláskor rákérdez hogy felülírja-e. Semmi más nem ütközik semmi mással, csak ez. Tehát amikor megkérdezi, azt válaszolod hogy 'yes to all'.