The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Itt van e: Skyrim configurator
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hajrá 😊
Én még a netesnél jobbat nem láttam.
Volt olyan karakterem, amit kimaxoltam a 81. szintre, az ~150 óra volt.
Erre jöhet még rá a kiegészítõk ideje (Dawnguard: ~10-20 óra, Dragonborn talán ennek a kétszerese is lesz).
Srácok, melyik a jó .cfg editor?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
The following information is in the Trace Log:
Exception:
The Install Log has already bee initialized.
Full Trace:
System.InvalidOperationException: The install log has already been initialized.
.
.
.
Nem gépelem be az egészet, mert nagyon sok. Képet meg nem tudok feltölteni belõle, mert 86 kb a legkisebb méret, amire butítani tudtam. Ezzel mi lehet a baj?
Beállításokban nézz körül:
General - Check for Updates...
Download Options - Server Location; Only download from premium servers
Más: közérdekû információ:
Aki a 2K Texture Packot használja, az jobban jár a Full változattal. Feltettem a Lite verziót (betöltési idõk rövidítése miatt), de a mentés nem mindig sikerült, néha szó nélkül kilépett (gyakran városok közelében), illetve sokszor volt hogy betöltésnél csak nézhettem a loading screent, de sose volt vége. Visszaraktam a Fullt, azóta nincs ilyen gond. Szerintem az optimalizálásnál elkutyult valamit a srác, de nem keresgettem hogy a négy közül melyik pakk volt a ludas, egyszerûen visszatettem mindbõl a Fullt. Azóta nincs gond.
Úgyhogy ha valakinek ilyen gondja van, vagy ne tegye föl egyáltalán, vagy csak a Fullt.
Újraraktam a gépemet és meglepõdve tapasztaltam, hogy az eddig tökéletesen mûködõ Nexus Mod Manager-em már nem tud csatlakozni a nexusmods szerveréhez. Konkrétan ezt a hibát kapom, amikor elindítom:
Cannot connect to the Nexus server: A távoli kiszolgáló a következõ hibát küldte vissza: (404) Nem található.
Na ezzel eddig még nem találkoztam ennél a programnál. Valakinek van valami ötlete? Az újratelepítése nem megoldás, mert nem elõször használom úgy, hogy újratelepítettem a windows, de a NMM-t nem és eddig még mindig mûködött ilyen feltételek mellett is.
Olyan érdekelne, amelyikben látom az aktuális beállításokat (az a netes felület nem jó).
Továbbra is ajánlott nem egyedül szaladgálni. Kicsit ellentétben van a játék szövegi részével ami szuperhõsre épül de ez van.
Mostanra tényleg érzem a fegyver súlyát. Két kezes és az egykezes között szakadék van könnyen bele lehet halni ha valaki elfelejti ezt. Javaslom blockkal indítást és ellentámadást. De erõsebb ellenfelek kibillentenek idõnként a a támadásra készülõdés közben különösen a pajzsosokra kell figyelni. Tehát igazán nem lehet mindenre felkészülni. Fõleg ha többen vannak akkor az már garantált visszatöltés, kevesebb a poti is a területen szóval gazdálkodni kell ha valaki nem alchemist és a skyre nehézsége nem teszi lehetõvé hogy mindent egyidejûleg fejleszt mert lv20 körül kezdheted újra a játékot úgy. Szóval továbbra is a legjobb modok egyike. Még az old school akarom kipróbálni majd.
Gondolkodtam hogy lehetne kijavítani a debil sárkány megjelenõs részt. Valahogy úgy kellene mondjuk egy tavernnek nevezet helyen egy csapat elit kalandor készülõdik fel a hegyekbe valahova mert hallottak a helgen elleni támadásról és x helyen sárkányokat láttak, és te mint nyeretlen kétéves vagy már kicsit tapasztalt kalandor velük tartasz, utána miután épp hogy túlélted a sárkány támadást és a hõsök fele ott maradt de legyõztétek a sárkányt...nos a többi 😊 Ez egy változat. Persze ez nem az amire a 12 éves amerikai vásárló célközönség tombolna a monitor elõtt 😊
Szóval Merry Christmas!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az miért van, hogy amikor feltelepítjük a játékot és elindítanánk kiírja, hogy hiányol valami ini fájlt és telepítsem újra? Háromszor lett újra rakva, de mindig ugyanez.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van valakinek tapasztalata Skyrim Redoneval + PsiKotics Necromancy Moddal?
Mondjuk ahhoz képest, hogy milyen nap van ma, még most is ezen a hülyeségen kattogok :]
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
A wótör refleksönt még kivettem, most nagyon tûrhetõ lett, jól fut, és kilóméterekre látom már a lényeket/npcket. Sztem lassan megyek is játszani :]