30713
TES
-
#23435 Térképjelölő pontosan mutatja, csak pipáld ki.
Egyébként Morthalban keresd a város szélén Jorgent. -
Bishop69 #23434 valaki tud abban segíteni,h hol találom meg a Mehrunes' Razor markolátát amit Silusnak kell elvinni?
már minden már meg van a küldetésből
thx -
#23433 Ez volt az egesz lenyege :) Hogy midnig van egy-egy ingame kep, amely annyira hihetetlen az adott idoben, hogy PS-t kialt mindenki. Pedig nem, itt tart es fejlodik a modder kozosseg es a "tudomany", jatektol fuggetlenul. -
#23432 Ja, hogy már régebbi, és azóta kering. Oké, ezen átsiklottam. Igen, most már könnyebb ilyen képet gyártani, mert sokkal több ilyen jellegű mod lett. -
#23431 Van benne PS szerintem, néhol mintha fölé lenne vive egy plussz textúra, meg a DoFba is belenyúlkált szerintem itt-ott. -
csoki89 #23430 Én folyamatosan változtatom a nézetet, helyzettől függ, de néha totál belelóg a hátamba-oldalamba a fegyó. Az azért elég zavaró tud lenni. Megoldhatnák már ezeket, más játékokban is. Na majd talán idén (unreal engine 4, cry engine 3 stb) -
#23429 Az, hogy egymásba lógnak a dolgok az nem hiba, inkább csak nincs meg a feature hogy ne legyen ilyen. Amúgy annyira nem zavaró szerintem, bár én amúgyis fps nézetben tolom. -
csoki89 #23428 Ezt lájkoltam... vagy mi :D Teljesen jogos...
Am nem azért, de nézegettem beállásokat képcsináláshoz. És szerintem simán atom az én játékom grafója is. Elvégre amihez csak tudok, textúrajavítót szedtem le. Van sharpshooters, sweetFX nincs de nekem az nem is hiányzik annyira. Mi kell még....
Na, arra akarok kilyukadni, hogy aki egy kicsit foglalkozik vele - meg persze megvan a megfelelő erőmű - az tud ilyen de legalábbis nagyon hasonló képet csinálni. Megnéztem pár helyzetet a játékban a képek alapján, és szerintem majdnem ilyen képet én is, és bárki más is tud csinálni. Kicsit ügyeskedni kell, meg konzolozni, de ha megvannak a szép textúrák meg enb, akkor ott a pont. Nézzétek meg! -
#23427 Persze, hogy hiheto. Csak a kep egy eves, vagy picivel tobb, akkoriban racsodalkozott mindenki a forumokon. Ahogy a korabban belinkelt kepre is racsodalkoztak most, hogy valodi e, vagy PS. Mindig is lesznek olyan uj megoldasok, amely miatt allunk a bokankat verdesi, es felmerul a kulso manipulacio kerdese. Pedig szo sincs rola. -
#23426 - csaj test - van
- részletes bőr textúra - van
- részletes haj - van
- bőrpáncél, részletes textúrákkal - van
- fegyver részletes textúrákkal - van
- színek beállítása - van SweetFX, ENB
- DoF - ENB tudja
Semmi olyat nem látok a képen, ami ne leginkább a részletes textúrákon múlna. Sőt, a fegyver bele is lóg a csaj csípőjébe, ami tipikus Skyrim-motor hiba. Tehát hihető a kép.
(ja, és a modok között ennél kerekebb seggű női testmodellek is vannak :D) -
#23425 Ez simán lehetséges. -
#23424 Ejnye bejnye, akkor a másik topicban érdeklődj inkább, hogy mi merre hány méter. :) -
Bishop69 #23423 az a gond,h il-legális :D -
Although #23422 Ingyen megkapod ha legális verziód van :)
opt. hd pack
Mivel nem igazán foglalkozott komolyan vele a bethesda. nagyon optimalizálatlan. De nem rossz.
Ahhoz képest hogy periféria a pc a Bethesdánál azért adnak hozzá dolgokat. Bár komolyabb modderek nagyon átkozzák a CK-t. -
#23421 Steamről. Hivatalos ingyenes DLC. -
#23420 Ugyanez a helyzet/kerdes az alabbi keppel az enbseries.enbdev.com forumarol. Kering a neten egy eve mar, de biztosra senki sem tudja, honnan indult, Isten, modok vagy PS formalta ilyenre :) Es megis, nem lenne meglepodve senki, ha kiderulne, hogy a Skyrim motorja ilyenekre kepes, ha kap egy kis mod/enb/stb tunningot.
-
Bishop69 #23419 honnan lehet a sima hd-t biztonságosan leszedni?
-
Pares #23418 Nekem még a HD textúra pack sincs feltéve... -
#23417 Ez hol be van kapcsolva, hol ki. Pillanatnyi kedvemtől függ. :) -
skandara #23416 Nekem csak ez a fa textura szúrja a szemem. Szerintem nem szép, és nem is illik bele a látványvilágba.
De hát kinek a pap, kinek a papsajt :) -
#23415 PCn a Dishonored mellett nekem a Skyrim az, amit imádok nézni IS, mint művészi alkotást.
Igazából mindig többre vágyom, ezért is durvák ezek a képek, mert gyönyörűek, bár tökéletesen meg vagyok elégedve a saját (hegyeimmel, növényzetemmel, felhőimmel, stb.) modjaimmal is. (Csak az UNP Clothing Merchants modot nem ismertem.) Bár rég volt időm leülni mellé, mert 11-én ér véget a hajtás, de látom sok dolgom lesz az új patch miatt ... :( )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#23414 ebben maximálisan egyetértünk :D -
#23413 Nekem a középső rész gyanús, de mindegy. Szép és kész. :D -
#23412 miért kéne hozzá PS? ENB-bel és mondjuk egy sweetFX párossal bármit meg tudsz csinálni amit PS ben.
Konkrétan mindent... -
#23411 Ez, ez, ez ,ez ,ez ... áhhh :) Tökéletes. -
#23410 Éreztem, hogy Witcheresek. Sajnos, sokuk csaj karakteren baromi idegenül áll. :( -
#23409 Ne haragudjatok, de ha a 3. (hoz hasonló) képe(ke)n nincs PS, akkor tényleg semelyiken. -
#23408 belinkeli a hosszázolást ahol felsorolja az összes modját ahogy Csoki is írta.
Ott megtalálod az összes armort -
#23407 rengeteget számít a képek kompozíciója is. a Csávó életben festő, tehát lehet "némi" szépérzéke.
Egyébként írja, hogy nem használ PS-t, mert miért is tenné, hisz pont az a lényege ennek az egész ügynek hoyg a játékból kihozd a lehetetlent. PS-elni bári tud -
#23406 Az államat keresgélem. Gyönyörű és hangulatos képek. Komoly meló lehetett összepakolni. Az ENB-je is ritka jó. -
csoki89 #23405 Piszok komoly... Közbe lecsekkoltam. Ott van linkelve a képek előtt a modlistája. Csak elsőre nem igen vettem észre... :D
-
#23404 Azért némelyiken elég durva ps van. De tény, hogy pár kép zseniális.
Ez a kettő nagyon bejön. Főleg, mint kompozíció.
(Vagy csak késő van, vagy rég játszottam, de nem vágom a két armort ...)
Ezen sem tudom mi van, de iszonyat jól néz ki.
-
csoki89 #23403 Ehhez nem csak gép kell. Bár sok olyan videót is láttam már, hogy a hozzá mellékelt képeken ilyesmi hihetetlen grafikája volt a játéknak, aztán amikor megindult szaggatott mint a fene. Inkább az az idő míg ezt összerakja, meg az a sok mod amit kipróbál, meg átnyálaz.. Mert ez minőség, ezek nem összepakolt mindenféle textúrajavítók. Itt minden passzol, a színek, árnyékok, nagyon baba.. ennél szebbet még én sem láttam. Egy művész az inas. Mindjárt felkeresem az alanti ügyemben :D :D -
csoki89 #23402 Genndy, ezért írtam úgy amit írtam, ahogy :D Már megnéztem az ott összeszedett modokat, ami megtetszett azt használom is :) Viszont sok jó mod nincs is odaírva, régebbiek sem, nem csak újak. Én egészen frissekre gondoltam. Amiket Pares írt, azok közt van hasznos és viszonylag új is, bár a nagy részét ismerem és használom is, de ezúton is kösz Pares. -
#23401 Persze ez egy erősen szubjektív dolog (mert ízlések és pofonok), de én személy szerint úgy gondolom, hogy ennél durvábbat nem lehet kihozni skyrimból. Tényleg tátom a szájam a képek láttán:
8626 poszt képei
egy párat ide is bebiggyesztve, csakhogy megjöjjön a kedv (rengeteg kép van):
-
#23400 Szintén bannerben: Modok menüpont? Pont ezért lett összeszedve. Sajna kicsit régen frissült. -
Pares #23399 Ha csak fegyver és páncél érdekel, akkor nem nagyon tudok segíteni, én is csak az Immersive Weapons és Immersive armors modot használom. Ha más is szóba jöhet, akkor talán a Climates Of Tamriel, Frostfall, Realistic Needs and Diseases, Wet and Cold, Winter is Coming, Cloaks of Skyrim, Real Shelter, Dynamic Things, Dual Sheath Redux, The Dance of Death, skyBirds, SkyTEST - Realistic Animals and Predators, Achieve That!, Unique Uniques... -
csoki89 #23398 Ennél részletesebb meghatározásra gondoltam de belenézek :D :D
Nem én úgy gondoltam h egyéni tapasztalatokkal, kis leírással mellékelve. Ezé jó, azé jó... akinek van kedve megosztani pár gondolatot. Direkt ezért jegyeztem meg a végére, h a száraz, nexuson meg itt-ott keresés az nem túl bíztató és eredményes szerintem, ezért tettem fel a kérdést, kérést. Annyi szart csinálnak, h nehéz jót találni. Mint amikor letöltök 1 Gb zenét, hogy találjak egy igazán jót... :) -
#23397 Bannerben: Skyrim Gems. Annál jobbat nehéz találni, ráadásul mind lore-friendly. -
csoki89 #23396 Heyho!
Valaki nem tudna összedobni egy modlistát? De újabbakra gondolok én, nem az általános legjobbak, leghasznosabbakra. Illetve de, mindenképp legyen hasznos és jó, csak újabbak. Grafikai, szép egyedi páncél, fegyver, akármi ami szépen kidolgozott, jól összerakott és/vagy átgondolt, lorefriendly stb. Nekem az ilyen animés szarok, meg átfestett páncélok meg fegyverek nem jönnek be. Katanától, wakizashitól meg nodachitól már a hátamon feláll a szőr annyi került a játékomba egy két szép fegyót tartalmazó mod miatt. Én is fellesek nexusra, csak már annyi mod van h nehéz jót találni, pláne h sokszor a jók nincsenek a toplistában.