The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is egy olyan terület, ahol véleményem szerint a modderek 99 százaléka ront a játékon, nem pedig javít.
Páncélozott tangák, erényövek nálam a vicc kategóriába tartoznak, a youtube-n egyszer megnéztem egy videót a "top 10 skyrim female armor"-ról, a tízbõl egy volt páncélhoz hasonló (Nord Hunters Armor).
? Elõre is köszönöm.
vhol volt is nemrég egy cikk, hogy a morro óta a komolyzene mennyire meghatározó iránnyá vált a pc játékok terén, illetve az ilyen horror játékoknál meg a rock, pl: doom3 és társai
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az automentés és a gyorsmentés mindig felülírja az elõzõt, és abban se vagyok biztos, hogy ezeket visszaállítva egy másik telepítésnél menni fog.
Párszor megszívtam, hogy csak gyorsmentést használtam, és legközelebb nem ismerte fel a mentést a játék.
Azóta quicksave, sima save, és ajtó/barlangba belépést (ez után van autosave) is tolok 😄
shit happens
A legegyszerûbb, ha mentesz egyet menübõl, és kilépés után átmásolod máshová is. A játék itt tárolja a mentéseket: Dokumentumok\My Games\Skyrim\Saves Ezt átmásolod máshová és kész, meglesz késõbb is. (Elvileg a Steam felhõ mûködik a játéknál, azt is be tudod kapcsolni, de ez a módszer a tuti.)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Légyszíves pontosítsd a kérdést. Mit értesz azon hogy 'elmenteni'? Arcát? Tulajdonságait? Vagy egy mentésbe akarsz beimportálni másik arcot?
A legegyszerûbb ha csinálsz még a játék elején egy mentést, és másodszorra másfelé indulsz el (ha elõször harcos voltál, akkor másodszor varázsló leszel, erre gondolok). Vagy nem tudom mire gondolsz.
Egyébként nagyon ritkán tényleg megesik, amit mondsz, de szerintem tízezerbõl egyszer.
http://steamunpowered.eu/steam-alternatives/ ezen az oldalon sokat megtudhattok a lehetõségekrõl
dlcompare.com - a kedvenc árösszehasonlítóm, nem foglalkozik a gagyi oldalakkal
gamersgate.com - itt tuti teljesen legit digital verziókat lehet venni, de nem mindig a legolcsóbb
A legtöbb helyen egyébként kapsz digitális számlát, ami egyenértékû a papírral.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
És ez nem lopás, hanem szürkekereskedelem egyrészrõl, mert a náluk filléresen megvehetõ terméket "használtan" adnak el külföldre.
Másrészrõl viszont a legtöbb játék EULA-ját sértik az eladással (te nem a vétellel), ami kicsit ingoványos talaj már jogilag.
Úgyszintén a régióba átregisztrálás pedig a steam EULA-ját sértheti, de ezt már nem vágom annyira.
De a lopás nem a helyes kifejezés erre.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szóval ha vkinek nincs pénze a játékra, az vagy ne vegye meg (így semmiképpen), vagy virágbolt.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Úgyhogy ha most kell az alapjáték, boltban vedd meg.
Más téma...
Mindig megunom a próbálkozást, aztán mindig visszajön a kedvem. Ugye modolgatni próbálnék, de néztem videókat, majdnem ugyanolyan géppel mint az enyém és elég kemény frapsek röpködnek, míg én az alap játékra rárakok bármilyen grafikajavító modot, elkezd szaggatni. Nem kérek több segítséget mert már k*rva sokat sopánkodtam itt, és én is unom, csak nem tudom megérteni. Fõleg h a legtöbb dolgot már kipróbáltam ami javítana a helyzeten. Volt is javulás, de a modok belövésekor ugyanúgy elkezd szarakodni, 1-2 mp-enként megakad egy pillanatra ugye... pedig olyan eufóriában törnék ki ha normálisan menne olyan gyönyörûen megcsinálva... 😞
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Egyébként valami értelmeset is írok: én sem szeretem sem a lens flare sem a DoF effekteket sem.
Mástéma: van már hír Dragonborn DLC pc megjelenésrõl?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A Depth of Field-et ha okosan használják akkor nincs gond. Pl ha csak átvezetõkben, párbeszédeknél használják akkor szép és jó, viszont ha ingame is, mikor leskelõdhetsz össze-vissza, akkor zavaró tud lenni. Hiszen pont hogy oda nézel ahova akarsz, ezek a DoF modok amik vannak Skyrimhez, Falloutokhoz, csak azt nézik ugye hogy a célkereszt hova esik.
Engem speciel zavart New Vegasban mikor külsõ nézetre váltottam és néztem volna a karakteremet, állandóan homályos volt.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Meg tudsz jelölni max. 10 embert, akinek a helyét utána mutatja a térképen.
(Hasonlóan zavar pl. a lens flare: szabad szemmel ilyet soha nem látsz, kizárólag filmen vagy fényképen, a lencse miatt. Na de a karakterem is szabad szemmel nézelõdik, meg a játékot is puszta szemmel nézem, miért is kellene egy olyan effekt, ami csak egy külsõ lencse miatt fordulna elõ?)
Tudtok olyan modról ami új Marker-eket tesz be a játékba amit az NPC-ék használnak egy adott zonában?
És hol vannak ha vannak.
Kösz a válaszokat.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ez javítja az elszart official hd pack bsa-t ami zabálja a ramot, ráadásul több variációba letölthetõ gép szinttõl függõen.
Annyit kell tenni hogy a official hd pack bsakat be kell írni az archivalidationba. És ezekkel sokkal jobban fog futni mivel optimalizált.