30713
TES
-
mans #23555 Melyik most a legjobb grafikai mod a játékhoz?most már fel tudom rakni mert van vga. -
setchoo #23554 Na aztán jól elkapott a modolási láz! :)
A kis szabadidőmben csak a modok és a hozzá tartozó hsz.-ek átnyálazásával és összefüzésével ténykedtem. Most ott tartok, hogy közel 60 aktív .esp-m van. Első sorban még mindig a külső megjelenítést csiszolom. Majd délután készítek pár képet és a modlistámat is beszúrom, hogy a szakavatott szemek tanácsokkal tudjanak ellátni.
Addig csupán olyan kérdésem lenne, hogy ki milyen modot vagy mod kombinációt használ a belső és külső terek megvilágítására? A minnél realisztikusabb hatás érdekében.
-
Although #23553 Nem várom :) Nem várok olyat sem ami nem megvalósítható, eddig se vártam wzért védte manno az obliviont az elvakult rpsektől akik anyáztak ami lehet Todnak nem is tetszett hollot sok munkájuk volt benne. sok apróságal pl a black gem készítése és még sorolhatnám.
Nyilván tudom a skyrim vásárlói között elenyésző azok száma akinek fontos az amiről írtam nagyjából annyi aki letölti a requimet. Csak az meg túl durva mert nem tes rendszer. És nem várható a bethesdától az hogy olyat csináljon mint az Obsidian. Egyszer beleestem ebbe a skyrim megjelenése előtt egy évvel hogy azt hittem ez tényleg élni fog de végül nem. És valahol érthető is miért törje magát ez a cég ha mint a videon is látható amit feltettél a TEsoról most, a az emberek többsége random tovább klikkelli a quest szöveget. vagy mint a withcer 2 topicbe írta valaki túl sokat kell klikkelni a szövegekre :)
Semmi extrát nem várok csak következetességet és ami pl a thief questlinál jelen van skyrimba is a kis könyv a jelekkel az ajtók mellett az általános legyen. Egyszerűen biztos hogy jó lesz minden amit a loréről olvastam erre ad következtetést. a skyrimnál már fél évvel a megjelenés előtt tudtam ez nem az lesz amit várok, azt is alulmúlta utólag. de ez a fickó tényleg minden apróságra figyel :) Ha lesz hiba mérne lenne egy ilyen játéknál majd írni fogom fel a topicra :) És biztos lesz valami reakció és nem csak hallgatás mint todnál. -
#23552 En csak azt mondom, hogy ne ringasd magad megvalosithatatlan almokba, mert abbol megint az lesz, hogy csalodsz, majd sertett ovodaskent elkezded fel ev mulva szidni a Bethesa mellett a ZOS-t is. Arra pedig semmi szukseg. Ha nem kap el a fanboysag, hanem tiszta fejjel, a konkretumokra alapozva varod majd a jatekot, akkor nem esel ilyen hibaba.
Jo jatek lesz az ESO, nagyon jo otletekkel, de ne vard tole se a TES jatekok reformjat, se az mmo ipar megvaltasat, mert egyik sem lesz. -
Although #23551 Ráadásul azért se lehet ugyanaz mert itt vannak classok és hozzá tartozó paraméterek meg a fajok is.. Nekem tényleg a világ számít meg a megvalósítás :D. És idegesítenek az olyan dolgok mint pl minden faj 100 manával meg 100 hpvel meg 100 stamniával kezd ha már csak ennyi maradt, mert ez azt mutatja leszarják az egészet tartalmilag. :) De ebbe ne menjünk bele. Eddig semmi meglepetés nincs sok az elégedetlen a béta után ahogy körül olvastam a fórumokat de ez nem is lep meg. Majd az éles lesz érdekes. -
Although #23550 Szerintem részletekre figyelsz nem a lényegre abból amit írok. Igen könyvek voltak. De ez egy mmo és egyenlőre azt látom, tényleg arra mennek meglegyen minden ami a solo világban van. a többit meg úgyis csak a játékban látjuk majd. Persze ez már arról szól ki mit vár :) amiben egyezünk az az te is tudod ez egy mmo és én is. Leírtad már a lényeget a világ amit ismerünk mindezt úgy hogy csoportokban is tudunk kalandozni nem egyedül. Ez vagy jó lesz valakinek vagy nem. a többit leírtam ha nem futok logikai bakikba mint a skyrimbe nekem teljesen mindegy hogy most motion capture a mozgás mint a conanba ami persze nem nagy művészet vagy egyedileg barkácsolnak valamit úgymond kézi munkával ami nehezebb mert nem ez számít szerintem. Ha a világ él és látom odafigyeltek a részletekre is akkor szerintem sokan elégedettek lesznek. az öregúr egyenlőre nekem garancia erre. -
Although #23549 Morrowindet a questek szinvonalára értem és a történetre. A skyrim se és az oblivon se volt az. Bízok benne itt jobbak lesznek, nem olyan nehéz, csak figyelni kell arra amire tod nem figyelt, ha lehet mondjuk vámpír karim van ne tudjak felvenni egy questet Meridiától mert utálja a fajtájukat és a közelébe se mehetek. Ez egy elvont példa de Ilyenekre gondolok, amit Xarrian 300Mb-an javított. Nekem untig elég lesz ha nem futok logikai faultokba mint a skyrimben. Tehát én még optimista vagyok!!!!! -
#23548 Pl ma kb a "divatrajongok" felet elvesztettek, koszonhetoen a leakelt beta videonak, amelyrol mindenki azt hiszi, hogy ez a veleges verzio, annak meg szar es nem kell. Hiaba van official jo minosegu csodaszep video mar kinn a neten, a felkesz beta alapjan itelik meg a jatekot, lasd a kommenteket mas portalokon. Az teny, hogy a mi videonal meg a PAX-on felvett kameras videok is jobban mutatnak.
Nem csak a Morrowindben voltak konyvek, es extrak, az Oblivion es a Skyrim is tele volt tortenettel, erdekes aprosaggal, amelyre a jatekosok 90%-a magasrol szart...
-
Although #23547 Háát :) Nagyon nem értjük egymást. :) Ha ilyet feltételez. Pl ott voltak a könyvek és sok apróság ami a világhoz tartozik. Van még mit javítani de szerintem amire kitalálták ez jó lesz. És azzal is számoltam lesznek fehércsokihoz hasonlók akiknek esetleg nem fog tetszeni. Ezért próbál a Zenimax minél szélesebb rétegeket megszólítani. Köztük főleg a solo tes rajongókat. Persze ez vissza is üthet ha sokan fehércsokihoz hasonlóan fognak vélekedni. Nekem amit vártam egy rész már úgy látom meglesz. tudod nem vártam csodát mert a zenimax bethesda páros nem az akitől várhatom. De ezeket többre tartom mint todot és díszes csapatát akik biztosra mentek. Ez a csapat rizikósabb utat jár. És azokat mindig becsülöm mert ehhez kell a bátorság. Mégha lehet nem is lesz annyira népszerű. -
#23546 Meg feelingben sem. Morrowind elveszettseget es magadra utaltsagat ne keresd egy mmoban. Kuldetesek, a vilag, minden inkabb Obivion es Skyrim vonalat erositi, hasznalja. -
Although #23545 Nem így értettem, feelingbe. Nyilván ez mmo. -
Although #23544 Abból már van egy itt máson lesz a hangsúly :) Nem buták ezek nem akarnak versenyezni a GW2-vel. :) Nagyon sok embernek megfelelő lesz ez, akik kifejezetten a TEs világ hangulatát akarják akinek nem azoknak ott lesz a GW2 meg a régi rendszer híveinek pl az SWTOR. szerintem minden azon fog múlni vissza tudja e adni a hangulatát és az élmény vagy sem. Ez meg majd kiderül. -
#23543 Semmi koze sincs az ESO-nak a Morrowindhez, se gameplay se felepites szempontjabol, ezt mar most erdemes tudomasul venni. -
#23542 GW2 -
Although #23541 Az agond hogy azt gondoljátok ma lehet olyan mmot csinálni mint a skyrim szint grafikailag. Ez kb közrel conan szint lesz a teso, ami nagyon jónak számít. És pl fogalmam sincs hogy fogja bírni az akár 100 emberrel betámadott imperial cityt ahol még a daedra npc-k vezérlésére is erőforrás kell :) Az animáción lehet még javítani egyedi lesz az biztos. Nekem a hangulat megvolt. Morrowindes lehet ez ha a questek színvonala is eléri azt a szintet. olyankor a grafika már másodlagos lesz. :) -
#23540 Csupán a névvel el lehet adni egy játékot, de fenntartani nem. -
#23539 Csodalkoztam volna, ha kihagytak volna ezt a ziccert... De legalabb a nerdrage ott fog tombolni, nem itt az sg-n. -
Although #23538 Ne vegyél mérget rá :) -
#23537 Frostshockon van fent TESO gameplay, nagy bukás lesz... -
Although #23536 Főleg ha valaki egy requeim szintű moddal akar játszani ahhoz ajánlott elolvasni, segíthet a hogyan gondolkodjunkban. De általánosan is mindenkinek jó ha valaki beesik egy swtor szerű játékba ott is segíthet. -
Although #23535 Powergaming vs rolepalying
Érdekes olvasmány Xarrian tette fel, talán szótár is kell hozzá. -
Although #23534 Dwemer egy elf faj és nem törp :) -
Although #23533 1.6 Requiem
Kijött az új verzió. Olvasva amit láttok a commentek alapján,
- visszavették 20%-al a támadási és mozgási sebességet de karakter oldalon is . Ez talán azt jelenti akik a teljesen egyhelybeállós old school iskolát szerették azoknak ez talán mégjobb lesz. És a mozgás, elmozgás is könnyebb lehet gondolom nem annyira a reakció időtől függ.
- ami talán fontos még javítottak az skse scripten is ez fel is van rakva.
És továbbra is vannak optional fájlok ha valakinek túl nehéz lenne a requiem logikája. (arrow sebzés redukálás, stb)
"1.6 will probably be the last version that can be used without Dragonborn. Although we will of course hotfix anything critical before making DB a master for the project! From our point of view, DB adds a lot of material we would like to use - like making Stahlrim available in Skyrim, adding Dunmer stuff to Dunmer, making everything intertwine a bit more. Of course, we'll let 1.6 on the net, as we did with the last Non-Dawnguard version "
kis szünet után nekiállnak upgardelni a DB-t. Kicsit egyedivé teszik a dolgokat lesznek csak dunmerek számára jó stuffok és még sokminden más gondolom.
Jó lenne ha pl. az unleashed mód készítője szintén átvenne ötleteket, ( eltérő faj statok, és az alapból szükséges quest változások. De valószínűleg nem fog mert nem szereti a scriptes rendszert ami érthető azért. Sajna jelenleg nem láttok mást aki Xarrian képességeivel rendelkezne és a modderek által szidott papyrus és CK rendszer hibáit javítaná. Ahogy Giskard írta a blogján, egy perc funra 8 perc szopás jut a mod készítése során. Persze ebből mi véghasználók nem sokat láttunk mert működésben elég jó lett ez az új rendszer.
-
#23532 objection!
törpillák cuccainak beolvasztása és abból íjak gyártasa kb a legkönnyebb módja smithing 100-ig felhúzásának, ha közben megcsinálja az ember lost to the ages-t és unfathomable depths küldiket, az már csak hab a köbön. ezek mellé kirabolod dwemer múzeumot markarth-ban, és ollé, maxoltad is. -
#23531 Persze, nincs osszefugges a guildes karrierek es a fokuldetes kozott. Lehet egyszerre, lehet kulon-kulon, akar ki is hagyhatod barmelyiket, stb. Rajtad all. -
pirdi #23530 Köszi! Ha még képben vagytok, kérdeznék? Most csináltam meg a tolvaj klán küldetését, vissza kell a kulcsot vinni valahova. Ezek után gondolom, én leszek a JANI a tolvaj klánba. Lehetek a többiben is anélkül, hogy nekiállnék a főküldinek?
-
#23529 Nem érdemes őket külön gyűjtögetni, ha ez érdekel. Ha küldetéshez kell valami, akkor elmész egy romba, és úgyis találsz eleget. Ami kell küldetéshez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10 db Dwemer Cog (Mágus Egyetem)
1 Dwemer Gyro (Dawnguard DLC)
Centurion Dynamo Core (Atronach Forge, daedric cuccokhoz. Minden darabhoz kell egy!
A beolvasztáshoz használható darabok meg elég nehezek, hogy csak amiatt gyűjtsd őket. Alapszabály: ami 'dwemer'-rel' kezdődik, az nem beolvasztható.
Tehát hiába hordod haza őket, nem fogsz összerakni belőlük egy házőrző Centuriont :) -
#23528 Vagy kuldeteshez kellenek (lasd gyroszkop pl), vagy egyes darabokat (nem mindet) beolvasztod a kohoknal es kovacsolsz beloluk dwemer cuccokat. -
pirdi #23527 Elnézést a kérdésért, de csak most merült fel, és nem szeretnék 23526 hozzászólást végigolvasni.
A törp cuccoknak (dinamo, hulladék, minden, mi kihullik a gépekből) van valamilyen haszna? -
#23526 Egy New Vegas végigjátszás félben van hagyva ráadásul még egy nagyobb quest modot sem próbáltam ki, úgyhogy azok is hátra vannak + Fallout 3 is be van tervezve, szóval jaja, mire eljutok a Skyrimig fillérekért fogják dobálni :D -
#23525 ja, nem a pajzsosra gondoltam én, az korrekt.
kétkezes fegyverrel ellenben... -
#23524 Bash kicsit túltápolt, de valóságban is használták így a pajzsokat, mivel elég stabilan lehet vele lökni.
Nekem meg az is túlzás kicsit, hogy varázslok és még parry is. :) -
csoki89 #23523 Megvagyok... köszi :) -
Pares #23522 SKSE-t is frissíteni kell! -
Although #23521 Ne aggódj addig elleszel a Fallout Brazillal ha tényleg kijön hamarosan :) -
#23520 Nyár előtt biztos nem kap 50%-nál nagyobbat. De persze még akkor se biztos, főleg ha tényleg készülnek még DLC-k. Én egy Dragonborn 50%-nak is nagyon örülnék...
csoki89 : UpdateXX-ekkel kapcsolatos dolgokat az OFF topikba légyszi, ugyanis ez nem hivatalos patch elnevezés, tehát warez. Azt meg inkább oda.
Ha frissítesz, a modokat is frissítened kell. Úgyhogy próbálkozz ezzel először. -
#23519 skyui újrarakása? lehet h jött már ki azóta új verzió, ami kompatibilis legfrissebb Skyrim verzióval, míg az elődje nem. -
csoki89 #23518 Most raktam fel a 13-as updatet. A játék megy, de kiírta h a SkyUI beszart blabla... ennek ellenére bejön az inventory, csak pár másodperc után. Ezt orvosolni kéne.. most nézelődök van e valami erre, de itt is szivesen fogadok segítséget. -
#23517 Hali
Az igaz hogy Steamen max 50%-os leárazást kaphat a játék?
Jó lenne egy 75% off, repülne a kosárba -- álmodik a nyomor, mi? -
#23516 Még bőven érdekes a Skyrim és nincs más RPG ami miatt nem a Skyrim DLCket vennék az emberek, tehát nem lenne üzletileg sem rossz ha kiadnának valamit. Amúgy pletykák vannak a következő DLC-ről, elvileg Redguard lesz a neve és Hammerfellben fog játszódni.(egyébként eddig mindig bejöttek az ilyen pletykák)