30713
TES
  • b-type
    sry, dolgoztam.
    Szal ja, jól látod, keverem a szerepjáték szerű élményeket, a valósághoz közeli hatásokat mutató cuccokkal.
    Az Interesting NPC-t köszi, okvetlen megpróbálom.
    Az Oblivion-ban megismert meggyőzéses játék (körcikkforgatós) nem született?
    ...és valami arról amit még írtam, hogy az ellenfelek figyelembe vegyék ha halott társat észlelnek?
    Igyekszem figyelemmel kisérni, hogy a számomra tettsző modderek milyen más dolgokkal foglalkoznak, de olyan nagy a kínálat, hogy biztosan van még amit érdemes.
  • mans
    Felraktam a skyrim 2K 1.4 et de nincs textúra sehol a játékba,a textures mappát másoltam a data-ba,inkább felrakom a másikat.
  • PiszkosFred
    "It apparently was never formally in their system because the release of Arena pre-dated [the Australian Classification Board's] existence," Bethesda VP of PR and Marketing Pete Hines tells Joystiq. "This is simply an error on [the classification board's] part. It should just say PC, not multiplatform. We've notified them and they're going to fix. There is no new version of the game coming. Just a clerical mix-up."

Arena hir csak egy kis apro technikai felreertes volt, nem lesz uj verzio, se remake, se reboot.
  • genndy
    Hihető, hogy a GOTY előtt közvetlenül/azzal egyidőben jön még egy patch - de az minden bizonnyal az utolsó is lesz.
  • PiszkosFred
    Nem szoktak elobb rendberakni a bugokat, majd utana peccselve/peccsekkel kiadni a goty verziot? Vagy keverem valami massal? Dragonborn meg friss, hiaba jott mar patch, maradt boven hiba benne... sot. :) Azokat meg javitani kellene, es fogjak is.
  • Malakai
    GotY féle pakk szerintem viszonylag hamar jön, ahogy elkezdenek kicsit meredekebbre váltani a számok a Dragonbornal valószinüleg.
  • PiszkosFred
    Hat, talan lesz meg valami bugfix patch, aztan ki tudja. Talan jovore, ESO kornyeken nem hiszem, hogy kihoznak, hiszen mindketto eleg "idoigenyes" hobbi, igy utne egymast.
  • Ryder62
    Nos, látom akkor vége a Skyrimnak, nem lesz több dlc. Szerintetek mikor lesz goty vagy valami hasonló kiadás?

#23558 Although:

Az jó hogyha stabilabb.

50 órát játszottam a Skyrimmal, egyszer nem fagyott. Ha ez így lesz módokkal is akkor boldogság lesz :)
  • setchoo
    Gyorsan összedobtam egy listát pár képpel, hogy hol is tartok.

Ezekkel a modokkal teljesen játszható sebességgel fut a játék.

KÉPEK:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/TESV%202013-04-14%2014-21-35-11.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/TESV%202013-04-14%2015-59-21-14.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/TESV%202013-04-14%2016-02-36-25.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/TESV%202013-04-14%2016-02-54-58.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/TESV%202013-04-14%2019-01-21-48.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/TESV%202013-04-14%2019-58-24-46.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/TESV%202013-04-15%2015-59-27-24.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/TESV%202013-04-15%2017-56-53-23.jpg

Modok:
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/Modok.jpg

BOSS:
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/22491424/BOSS%20Log.mht

Igazából még csak a képi világ eltalálásával foglalkoztam. Azért is mutatom, meg, hogy ha valaki bármilyen észrevétellel vagy ötletel eltudna látni azt szívesen venném. :)
  • PiszkosFred
    Detto igy gondolom en is, csak hat az elet mindig tartogat meglepeteseket.

"Obviously the Elder Scrolls Online is out and we've got the Dishonored DLC, but we will be announcing new stuff and making some noise, and I think when we get the chance to show you guys what we're up to, that you'll sit up and take notice."

Mivel mindenki a Fallout IV-et varja, annak bejelentese nem fog akkorat "durranni" - szerintem. Persze, lehet, hogy erre gondolt o is, de ki tudja. :)
  • Malakai
    A TES/Skyrim vas ütésére ott lesz a TESO (és TESA?), mármint a kiadó Bethesda részéről, aztán majd egy pár év múlva TES VI, valószinüleg attól függ a multiplayer variáns(ok) mennyire lesznek sikeres(ek).
    Én erősen kétlem, hogy új IP-be kezdene a Bethesda GS, szóval Fallout lesz az.
  • Calver
    miért játszhatja azt a CK, hogy perknél a következő szintek nem felülírják, hanem hozzáadódnak az előzőkhöz?

konkrétabban: SkyRe egyik perkje a strength in numbers, ami gyorsabb fejlődést, és kis extra sebzést ad ha van a kétlábúval követő, ami ász dologgá tenné... ha működne. eredetileg egy effektet kéne rányomnia a kétlábúra ha van veled követő, amit sikerül is neki, csak nem csinál semmit az effekt.

ezt próbáltam CK-val megcsinálni, konkrétan egy konstant működő perkké tenni, ami sikerült is, egy apró hibával: a különböző szintek bónuszai összeadódnak, pedig felül kellene írniuk egymást. hasonló többszintes perkeket néztem (pl armsman), semmi különbség nincs közöttük, és aközött ahogy én összeraktam. mit nem látok, mi okozhatja ezt?
  • Skyrim
    TES 6 biztosan lesz.
  • Although
    A falout 4 az szinte biztos már, lesz,mennek is a kívánság listák sok helyen :) Meg Pete beszélt is róla a jövő tervei között azt hiszem.
  • PiszkosFred
    Parts of our team have also been in pre-production on our next major project, and that game is at the point where it requires the studio’s full attention to make it our biggest and best work yet.

A kerdes mar csak az, hogy mi lesz az. Bar a Fallout IV szinte adja magat, de lehet ebbol barmi. Uj TES biztos nem.
  • Although
    Pete Hines
  • Although
    Igazak voltak a pletykák pedig nem találtam meg az alapját.
  • PiszkosFred
    Ennyit arrol, hogy a Redguard DLC lesz :)
  • morzsi555
    Nem lesz több dlc :)

UPDATE: Bethesda marketing VP confirms that there's no more DLC coming to Skyrim.

• Atilorn
    Sziasztok! Kezd az agyamra menni ez a játék. A College-nál, mikor befejezem a Sarthal küldetést és beszélek Savos Arennel, utánna nem indítja el a Hitting the books küldetést. Már próbáltam a konzol parancsokkal is elindítani de semmi. A könyvtárossal is megpróbáltam beszélni, de nem jelenik meg a válaszlehetőségek között aminek kellene. Valami ötlet?
  • Although
    Ránézünk, de szerintem a technika fejlődése mindenkin nyomot hagyott, kevesen lennének akik az eredeti dos játékot végig vinnék. Nekem a daggerfall volt az első.
  • Although
    Aha több dologról párhuzamosan beszéltem :) Csak a képeket néztem de nekem se jött be, mondjuk nekem a módosításokkal volt bajom. amit csinált pl székek,stb.
  • Malakai
    Nem a darkosságával van bajom, hanem a textúrák mikor játékban egymás mellett vannak akkor van összevagdalt érzésem, egységes tervezés helyett, de igen, ez végülis szubjektív dolog. :)
  • PiszkosFred
    Hopp!

• mans
    Akkor tudnál linkelni melyiket ?mert én ezt töltöm.link
  • Although
    Jó oké belenézve a képekbe sötét és komor :) Igazi darkos feeling. lehet ez már izlések és pofonok. De egy dark fantasy rajongónak maga a mennyország. Szerintem illik a skyrimhez nyilván elsweyrhez ez már nem lenne jó, a forró homokhoz :)
  • Although
    Volt nekem is ilyen érzésem, pár dogot átrajzolt. Ami nekem nem jött be. a bethesda még tudja mi a jó legfeljebb egy enb-t felteszek, mindig elképzeltem milyen lehet a skyrim.
    Winterheart
    Ezt találtam anno mikor komolyabban próbáltam a skyrimet, ködös, nyirkos és jó a telepítő segédlet, sikerült belőnöm az smaa-t. És olyan lett mint a képeken és az fps is jó volt:D
    Érdemes megnézni a képeket szerintem.
    Emelett van a xenius féle mod meg mostmár a lore friendly body mod kiegészítve pár arc moddal és tökéletes.
    talán továbbra is a karakter texturára nem figyelnek annyira. Persze az oblivionhoz képest ez meseszép. És nem egy idióta koreai stuff :D
  • Malakai
    Az rp az sok minden elegye lenne elméletileg inkább, pl az is, hogy mennyiféle karaktert játszhat az ember és mennyire ad lehetőséget a játék arra, hogy ahoz tartsa magát, vagy bele kell erőszakolni xy skilleket mert anélkül nem megy, stb. De a realism az tényleg nem része, de ő is azt írta, hogy "és valóságszerű jellemzőket".

wesker meg gondolom a Skyrim HD 2K-ra gondolt (ami népszerű). Ami szerintem úgy jó, amikor kiemelnek egy-egy textúrát, ja életszerűbb, ja élesebb, ja több a részlet, de a művészeti tervezés terén gyengék, egyszerűen lelóg sok textúra a képről. Valamikor elkezdtem kiválogatni 2K-ból azokat a textúrákat, amik tetszenek / nem tetszenek, de túl sok meló, úgyhogy végül maradtam a Bethesda féle HD pakknál. :)
  • Although
    Kíváncsi vagyok milyen géped van :) Nekem nem gyenge de nem is próbálkozok vele. És elég a hd textura a javító csomaggal.
  • wesker24
    Hát azért egy Skyrim FULL HD Textures Pack + Skyrim Flora Overhaul + valamelyik ENB-el azért már atom durván nézhet ki ! :D
  • Although
    Ez ízlések és pofonok én egyenlőre a Bethesdára szavazok. ebben még nagyon ott vannak.
  • Although
    A populated city lehet leveszi majd az fps-t
    Ha tényleg szerepjátékos élményt akarod növelni akkor az pl. interesting npc nélkülözhetetlen, ténylegesen élő npcket rak be, főleg ha figyelembe vesszük hogy amatőrök készítették. De köröket ver a bethesda által készítettekre, bár a kiegek már javítottak a képen.
    Hm. van egy érzésem sokan keverik a realism modokat a roleplayingel. A role playing az alapvetően a szöveges részt jelenti, szerintem. Mennyire élnek az npc-k, van e történetük, van e saját sztorijuk, a questek érdekesek e. Emelett persze a harcrendszert is. És ez független attól nyitott világ vagy sztori alapú játék. Legfeljebb a nyitott világ az igazi kihívás megoldani ezt. a Bethesdának most nem sikerült. Persze jól felmérték nincs is nagy igény rá :)
  • wesker24
    Hát nem az a bethesda által kiadott Texture Pack !

Meg se közelíti a Skyrim HD Textures Pack minőséget !
  • mans
    Már elkezdtem tölteni a hivatalos packot,4.36Gb remélem ez az.
  • b-type
    hmm van egy kis ismétlődés itt-ott, de csak a készerkesztés problémás, a modok benne vannak hiánytalanul, egyszerűen 'elgimpeltem'.
  • b-type
    Nekem is hasonló lenne a kérésem, alapvetően szerepjáték és valóságszerű jellemzőket igyekszem vegyíteni.
    Majd' minden szerepjátékban a kezdeti lépéseket szeretem a legjobban tehát nem gáz ha újra kell kezdenem, de szeretném ha valaki végignézné a modok listáját, hogy mi az ami hiányzik, de hangulatilag illeszkedik.
    esetleg ha hibát lát a sorrendben, illetve bármilyen észrevétel érdekel.
    Tudom hiányzik egy éhezős-szomjazós mod, már régóta szeretném feltenni...azért is van a -drinking fountains-, de még nem döntöttem el hogy melyiket.
    Illetve, nem találtam modot arra, hogy ha valakit meglövök titkosba, és legközelebb arra jön a cimborája (legyenek banditák mondjuk), akkor reagáljon, ne csak elsétáljon az előbb még egyébként közlékeny, de jelenleg bazi nyílvesszőt a fejében hordozó társa mellett.
    ..és esetleg az Obli"'-ban megismert -meggyőzéses játékot nem örökítette valamelyik modder át?

a listám igyekeztem egy képre tenni, ezért spoiler:
  • Malakai
    Sokáig volt para, hogy minden mod ami scriptet használt potenciális volt CTD-re, meg a végtelenbe nőttek az elmentések méretei, de ez valamelyik patch + skse verzió után eltűnt, csak tényleg rosszul megcsinált modoknál jellemző max mostmár.
    Persze ettől még lehetnek egyéb gondok és a modok száma azért lassít, de ha nem teljesítmény zabáló sok NPC-s modok, vagy grafikai modokról van szó, vagy nincs közte valami bénán megírt cucc, ami mondjuk növekvő végtelen ciklust tol, akkor nem érezni meg igazán a modok számát az fps-en.
  • Although
    Ez stabilabb ebből a szempontból jobb. Bár a legtöbb moder írja eszméletlen sok idő hibamentesíteni a modokat. Ami nagy különbség még de ez is elfogadható, ha új játékot indítottál utána nem érdemes még modot tenni hozzá. Csak ha új játékot indítasz.
    Papyrus nem lett egy kedvenc ezt is látom. De ez talán az első olyan rendszerre a Bethesdanak ami tényleg crash mentesnek nevezhető amennyire egy ilyen méretű játéktól nagy szó.
    Tartalmilag az más kérdés. De rossznak nem nevezhető legfeljebb azt lehet mondani csináltak már jobbat is.
    Mondjuk pl. Fallout 3. De az is elég rendesen fagy.
    Szerintem még kell pár hónap olcsóbb lesz :) Goty meg függ, lesz még dlc vagy sem.
  • wesker24
    Skyrim HD Textures a FULL verzió nem a LITE !
  • Ryder62
    Arra vigyáz hogy nem szabad átesni a ló túlsó oldalára.

Fallout New Vegasra annyi modot tettem, hogy a játék elég instabil lett. Volt hogy 200 méter megtétele kihívás volt mert állandóan kivágott.

Gondolom ez érvényes a Skyrimra is hogyha nagyon sok mod van fent rajta sokat fagyhat.

Egyébként jön még dlc a játékhoz? Goty mikor lesz? Várom hogy legyen Goty hogy az alap játékot betudjam szerezni steamen olcsóér :D