30713
TES
-
#23635 most nem értelek pontosan... el akarod tüntetni a játékból ennek a lehetőségét, vagy zavar h unofficial patch kinyírta és vissza akarod rakni?
szerintem nem csak a followerekre vonatkozik amit linkeltem, pl amikor Grelka-nál traineltem light armort, utána megjelent nála a pénz... legalábbis volt szép nagy vagyona cuccok megvételére, kizsebelni nem próbáltam. -
#23634 Ez csak a followerekre vonatkozik, nem? -
#23633 Nem tudom TES-ket milyen minőséggel fordítják, de bevallom én se rajongok úgy általában a magyarított játékokért, tehát más játékok eseteiből indulok ki, ahol sokszor fordítanak félre, de méggyakrabban a stílussal van a baj, ami abszolút elüt az adott játéktól. Legutoljára talán a The Longest Journey fordítását láttam, ahol dettó ez volt, jópár tévedés, szokásos, nem értik a kifejezéseket, fordítják szó szerint. Arra nem emlékszek, hogy ott a stílussal baj volt-e, voltak-e felesleges szlengszavak, stb. De az is jellemző szokott lenni. -
#23632 Morrohun nekem elég meggyőző, és a hozzállásuk detto.
sztem megvan az az elhivatottság, hogy ne feltételezzek 'félrefordításokat'.
tehát én is várom. -
#23631 Nem akartam sértegetni,bocsánat.
-
#23630 Húha nagyon megbánthattalak ha már rögtön sértegetsz... Egyébként meg nem, nem utálom magam, és bevándorló sem vagyok, csak egyszerűen zavar a sok félrefordítás, egyszerűen tönkreteszik az eredeti feelinget. -
#23629 Én csak akkor teszem fel a magyarítást majd ha nem tesz keresztbe a modoknak.
Fallout 3 magyarítását kifejezetten utálta jó pár mod. -
#23628 unofficial patch eltávolítja, ez visszarakja. -
#23627 Akkor magadat is utálod vagy csak bevándorló vagy? -
#23626 Én utálom ha valami magyar, ha csak magyarul lehetne játszani akkor én kidobnám a gépem az ablakon... -
#23625 Igen. -
#23624 Minden nap első dolgom a magyarítási honlap csekkolása... :)
( csak én várom ennyire? )
-
#23623 a fejlécben: Skyrim Gems
360 - Archery (ABT, ACE jók)
8xx - Tolvaj dolgok (Itt meg ami tetszik)
-
#23622 valaki tudná azt a modot linkelni, ami kiveszi a trainelhető pénz visszalopását? nem találom a nexuson (pedig korábban már láttam). -
setchoo #23621 Tudnátok olyan modot ajánlani, ami az íjászkodást, lopakodást és észlelést teszi valóság hűbbé? Tegnap este nézegettem ezeket a Nexuson, de nem volt időm próbálgatni. Délután több időm adódik majd a tesztelésre, addig hátha érkezik pár hasznos tipp. :) -
#23620 Pete Hines @DCDeacon 20 óra
@Hugo_Feniser Redguard is an existing game and trademark that we renewed to protect. That's it. -
Although #23619 Hát szar szerintem nem lesz de questeket, npc scripteket, hátteret, grafikát, mindent egyedül az biztos nem fog menni. -
#23618 Értem köszi, mivel a mod oldalán nem volt leírva, hogy pontosan mit csinál csak a képekből következtettem:D Hát az "új" morrowind érdekes lenne, és igen sajnos vagy feladja vagy szar minőségű lesz=/ (vagy nagyon sokáig készül) -
Although #23617 Fred betett egy összefoglalót a TESO forumba vagy ide, valamikor, ami jól összefoglalja mi mindent történt a skyrim idejének elérkeztéig. Ez a gyerek szintén olvasta. És próbálja összehozni. És vannak páran aki beírásaikkal segítik vagy hátráltatják. -
Although #23616 Jól látod két verzió van sokan sírnak hogy followerként fel tudják venni őket. Én az eredetit használom amibe vannak followerek és azok olyanok is beszélnek, questjük van meg egyebek a többiek meg szimplán élnek csak. izlésedtől függ melyiket használod ha nem megy a letöltés próbáld meg a manuálist. Ahol választhatsz szervert és az európaiak működni szoktak.
-
Although #23615 ebben nem akarok vitatkozni :D
Amennyire tudom a skywind az eredeti morrowindet akarja beilleszteni :)
Azóta több száz év eltelt. Ezt felírtam a forumukra hogy gondolkodjanak már rajta erre kaptam több tucat leszólást az okostojásoktól.
Szóval azt nem figyelem.
Ez a gyerek a katasztrófa utáni morrowindet akarja megcsinálni. Dicséretes.
De egyedül ezt fel fogja adni. -
#23614 Az az aldott jo szived, az fog egyszer a sirba vinni... -
#23613 Az interesting npc akad az ultimate follower overhaul-l?
A Nexus kategóriáit nem nagyon tudom használni, mert teljesen túlterhelt már szvsz :))
nézem az endorse és a download számaikat is...de igazából kegyetlen el lehet benne veszni.
én a Gems, és ez a link alapján próbálkozom:
http://hardforum.com/archive/index.php/t-1727279.html
a mai nap jó húzása a locational damage
és kisebb dolgok mint a telescope
A locational damage nagyon jól súlyozható, változtatható százalékos esély kritikusra lábra-törzsre-nyakra-fejre-vállra..stb ..és a játékos saját maga is fejlövés esetén szevasz.
Tudom hogy a próbálkozásból egy új telepítés lesz (szerencsés esetben csak egy), ahova már csak a bevállt, és tényleg hűha élményt nyújtó, illetve kisebb, de fontos kiegészítők jönnek.. -
#23612 Ez mi? Morrowind területeit rakja be? De minek? Skywind projekt már régóta jól halad. -
Although #23611 Eredetileg nem akartam betenni mert nem érdemlitek meg
De látom nagyon elkenődtetek és lehet valaki még esetleg segítene is az embernek.
Elég nagy fába vágta a fejszéjét.
Shadow of morrowind
-
#23610 Valahol sejtheto volt, hiszen Oblivionnal is ez volt. Volt egy nagy, a Shivering Isles (lasd Dragonborn itt), egy kicsi a Knights of the Nine (Dawnguard itt), majd par aprosag, mint haz addonok varakkal, tornyokkal, tolvaj barlangokkal (itt a Hearthfire). Ennek ellenere meglepo, hogy a Dragonborn sikere (sok penzt hozott az is, es technikailag is siker volt) utan ennyi volt, es kell az eroforras mas, felkesz projekt befejezesere. -
Zozo0122 #23609 Ne már, hogy nem lesz több DLC :( Énis örültem volna még 1 redguardos-arénázós meg 1 thalmor szétverős DLC-nek. Nekem ez eléggé úgy tűnik, hogy azért hagyják a Skyrimet ahogy van mert lassan elkészülnek az új nagyágyúval pedig még tervben voltak a DLC-k. Vagy a közeledő új konzolgeneráció miatt nem érné meg nekik eléggé... Na de akkor cserébe csinálják meg nagyon jól a Fallout 4-et! -
Although #23608 Mintha odaírtam volna az utolsó sorba nem ? :) -
#23607 semmi gond, éjszaka dolgozom :)
...és azzal sincs semmi baj, ha inkább te találsz mint én :) ...amit tudok mondok tapasztalat alapján.
pl. a Immersive Skyrim Thunder nem komplatibilis a Climates of Tamriel, nem tudom miért volt benne a pipa.
a Lanterns of Skyrim-nak jött egy verziója a Climates of Tamriel-hez...ezt mindjárt próbálom, az Interesting NPC-vel együtt.
Ez utóbbiról ki mit tud, összeakad az Ultimate Follower Overhaul-lal? Van aki együtt használja? -
#23606 Aminek semmi alapja sem volt, hiszen ha jol emlekszem akkor egy licensz meghosszabbitas/megujitas miatt kezdett el kombinalni a kozosseg. Hivatalosan sosem hangzott el ilyen igeret, vagy barmi. Kar, egy-ket Dragonborn szintu kieget/dlc-t el tudtunk volna meg viselni. Marad az ESO es 5-6 ev mulva az esetleges uj TES resz. -
#23605 Én is kicsit csalódott vagyok, főleg miután Redguardos DLCről pletykák voltak, de mindegy, modok továbbra is jönnek. -
Atilorn #23604 Gyerekek, én nagyon csalódott vagyok. Annyira örültem volna egy Aldmeri Dominion elleni háború DLC-nek. Hisz ki nem akarná szétrúgni a sárga seggüket. -
setchoo #23603 Még reggel melóba indulás előtt megnéztem a mod listádat. Nem nagyon volt időm átnézni, de szerintem több hasznos dolgot fogok találni, mint te az én listämban. :)
Gyorsban a távoli élesebb/szebb táj textúra és a reggeli harmat, köd javító modot kukkantottam meg. Aztán a NMManager jobb felső sarkában felfigyeltem a kis figyelmeztető táblára. Gondolom frissült valami komponens.
Sajnos majd este lesz egy kisidőm gép elé ülni.
-
#23602 Azert Todd-on kivul boldog volt ott 12 millio vasarlo es jatekos is, nem csak o. Kezded megint felhuzni magad. Ma is jon a Bethesda es Todd elleni tuntetes? -
Although #23601 Lehet majd körülnézek hátha láttok valamit. Addig ha a nexust használod próbáld mindenképp használni a categoryt. Úgy könnyeben megtalálsz dolgokat. -
#23600 nem az zavar, hogy fegyverként lehet használni egy hangszert, hanem, hogy elég erős sebzése lehet (video alapján), és nincs 'elhasználódási értéke.. -
Although #23599 Jól felmérték ezt. Ráadásul a Bethesda-zenimax elsősorban az amerikai piacra dolgozik. Anno a megjelenés előtt pár emberrel. Kérdeztük is Todtól ránk miért nem gondolnak mi is megvesszük a játékot. Nem válaszolt. Valahol értem is szinte lehetetlen úgy megcsinálni valamit jól, hogy az rpsek elégedettek legyenek anno az obliviont is csak fikázták. Tod meg most boldog lehet mert van több millió elégedett vásárlója :)
-
#23598 igen ez jó, mi viszont zavar az az, hogy fejbelövök egy banditát, és amikor kijönnek a romból a többiek, akkor nem reagálnak a halott társukra, nem riadóznak, nem pirosodnak, hanem tovább teszik-veszik megírt dolgukat.
:(
A Speech-re azt használom, ami könyvek olvasásával emelget a Speech szakértelmen, az egyenlőre oké így.
lehet bele kellene merülnöm a moddolásba kicsit, hogy jobban testre szabhassam a lehetőségeket.
pl. van egy mod ahol zenéléssel is lehet pénzt keresni (de nem teszik hogy fegyverként is használjam), és akkor még jobban lehetne szigorítani. -
Pares #23597 Hát igen, sajnos a Skyrim tele van silányul beültetett remek dolgokkal. -
Although #23596 A haggle dolgot nem láttam, de nem is hiszem lenne, mivel ebben már nincsenek személyes tulajdonságok legfeljebb a speechre lehet hatása. De azzal kevés modder foglalkozik.
Amennyire emlékszem anno, ha holtak vannak a földön az arra járok szörnyülködni szoktak :) Pl emlékszem thalmor katonák pl. Ami persze kicsit mulatságos volt nekem, mutatja a Bethesda mennyire az átlagos kis amerikai kisvárosi idillt "filmezi". Valószínű egy thalmor ügynököt nem izgatnának ezek a dolgok. Szóval van valami de úgy látom arra se igazán figyeltek.
Anno megnéztem a CK felépítését ami jelentősen különbözik a tes-től. Ez nagy ötlet volt, kialakítottak benne egy részt ami különböző bekövetkező dolgokra vagy környezeti elemekre, szöveges reakciót ad az npcknek. Pl ha meztelenül szaladgálsz, direkt kipróbáltam :D volt npc aki megjegyzést tett rá :)
A gond egy kicsit több figyelmet is fordíthatóak volna rá. Pl ez a thalmoros dolog zavart ott sajnálkozott szegény a halott imperial és stormcloak katonákon. "Oh Mi történt itt?" :) De tényleg jópofa.