The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a körülötte lévõ erdõségek, a villa melletti nagy tó áááh
kár, hogy nincs meg a mentésem 😞 de talán majd egyszer újra belevetem magam (mert nemtudnám félválról venni és kicsit szar, hogy újrakellene kezdeni:d)
persze mindenki másképp játszik (szinte) stb. - én kb 200. órát tettem bele, úgy hogy a fõsztori 30-40%nál tartottam csak
és kibebaszott sok mellékszál hátra volt még, és csomó városba még be se tettem a lábam😊 (emlékszem így is volt amit félretettem, hosszabb questek stb.) mert annyira leragadtam.
De minden percét élveztem😊 még az ilyen 2 órás dungeonöket is...bár olykor meg se érte.
-hagyd, hogy elvessz a részletekben semmi sem sietõs menj el felfedezni mindent és garantáltan találsz újdonságot rejtett helyeken
-ne használj gyorsutazást mert így az úton sokféle random eseménybe botlasz, ha alapból sem szoktál akkor ez visszavonva( jó 1 idõ után így is unalmasak az ismétlõdések meg néha a sok mászkálás)
-olvasgasd a könyveket ha van kedved hozzá
- a lootolásnál fölösleges mindent elvinni...54es szinten vagyok és már az üveg fegyvereket is otthagyom mert nem kell...csak a drágaköveket meg az értékes varázstárgyakat vedd fel és figyelj a súly-érték arányra😊
-ha nincs meg a Dawnguard próbáld ki
-várj még pár napot és kijön a Dragonborn😄 új sziget,ellenfelek satöbbi
Egyébként meg ha nem érdekelnek a fõ küldetések, csináld a mellékszálakat. Tolvaj-mágus-harcos céh, vámpírok, hivatalos DLC, stb. Vagy ha ezeket is a fõküldetésekhez sorolod, akkor igazából nem tudom mit vársz a játéktól.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
He?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ha kihívást akarsz, akkor szerintem ne játsz pl conjurerrel, mert azzal van a legkevesebb értelme. A többiek elintézik a melót, te meg nézed. Akkor kiért játszol? Jó, ez csak az én véleményem, de szerintem a conjurer nagyon sok játékélménytõl megfoszt. A 2 órán keresztüli lootolás is hülyeség szerintem. Annyi idõ alatt egy egész küldetést le lehet nyomni, és amúgy is, mire az a sok pénz, ha úgysincs ellenfél. Én általában a loot 90 százalékát otthagyom, de lehet, hogy többet. Csak a nagyon értékes dolgokat szedem össze egy idõ után. Ha meg tele vagyok, akkor azt is otthagyom, ha úgysem használnám.
Ha kihívást akarsz ezeket tedd fel !
Skyrim Monster Mod v10
Deadly Dragons (required Dawnguard)
SkyRE vagy a Requiem Overhaul mod !
Tudtok valami jó ötletet hogy újra lekössön?
Legnehezebb fokozatra tettem, conjurer vagyok. Újat nem kezdek.
Bármi jön, varázsolok 2 devilt, vagy valamit és az ellenfélnek esélye sincs.
Sárkány páncélok megvannak.
Minden küldetés és dungeon unalmas, odamegyek, megölöm akiket kell és 2 órán keresztül lootolok home-ba.
Az Obliviont, és a Morrowindet is itt untam meg. Eljutok egy ideig, aztán mivel a fõ küldetések nem érdekelnek, nem szeretem a linearitást, megunom.
keresek valami lehetõséget, ami kard állványokat rak, pl Brezinhome-ba, vagy ahol az otthonom van. A Nexus-on, pont erre való modot nem találtam, ami meg komplett berendezéssel van, az nem annyira szimpatikus. Az Oblivionba, a manökenek fegyvert is tarthattak, ez itt nincs. A falon lévõ tartó is megtenné, de így pont nem találtam. Jó lenne, ha nem kellene egyenként kipróbálgatni a lehetõségeket...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Keressétek meg a Meeko nevû kutyát Solitudetól délre van 1 kunyhó és ott él a gazdája pedig holtan fekszik mellette. Õt el lehet hívni kísérõnek, ezután pedig szólni neki, hogy menjen szépen haza. Ezután már úgymond resetelõdik az állati kísérõ és fel lehet venni bármelyik másikat😊
Egyébként igazad van, a kis pókok egyik fajtája tényleg karbantartódroid😄DDD De a Dawnguarddal megjelentek a Droidekák is...jóféle törp számszeríjvesszõkkel...
A dwemer fém korrózió álló, megvan a belsõ személyzet a karbantartáshoz, a kohót a láva állandóan fûti, miért ne mûködne évezredek múltán is gond nélkül? <#nevetes1>#nevetes1>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szerintem most járt a Cenegával a szerzõdés.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
(a 'cuccon a számot hosszan nyomva' módszer nem mûködik, pedig elvileg így is lehet, de én kétlem, szerintem csak ezen a hosszú módon megy)
A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...
Viszont a tavaszi akciózás során elérheti majd a mostani dobozos árát. 😊
A medve nem játék.
Egyébként belenéztem youtube videókba és ez a Dragonborn nagyon jónak tûnik, remélem ez nem spoiler de:
-a sziget jó része hamuval van beborítva a Vörös hegy miatt...úgy mint a Vvardenfelli Hamuföldek😊 Sõt még a növényzet és az állatvilág 1 része is áttelepült/áttelepítették...(pl netchek,trama root stb)
- még néhány zenét úgy ahogy van átemeltek a Morrowindbõl és szépen beletették😊 TÖKÉLETES választás, a Morro soundtrack úgy tökéletes ahogy van.
- több a Morrowindbõl ismerõs karaktert is felfedeztem, úgyhogy gyorsan abba is hagytam a videók nézegetését...
A lényeg a hangulat garantált😊
Az biztos,hogy 2 küldetés is szol ide 1 vámpíros meg 1 kincskeresõs.De nem tudom ki adja a küldit ill. a kincskeresõs már fut és ehhez kellene, de az ajtó mégsem nyílik mert blokkolja 1 másik küldetés.
öö közbe elõjött egy ismert problem, de hirtelen nem találtam rá a választ. A sharpshooters enb-nél le van írva h rakjak fel valami water redux fixet vagy mit. Na most én ilyet nem találtam, csak mindnféle vegyes ez-az fix, és végül egy green water fixet tettem fel. Na most az enb bekapcsolása után nem néztem meg, de most merültem egyet és nagy zõdség! Hiába van fent ez a greenwaterfix.
A sorrend nem jó, vagy a fix, vagy mi lehet a baj? Annyira nem égetõ baj, de hosszútávon zavaró lesz ha így marad.
Skyrim DLC-i elérhetõk tõlünk is Steamen! Sajna most nincs akció, de remélhetõleg nem csak átmeneti az állapot. Alapjáték érdekes módon még nem vehetõ.
Mostmár jöhetnek a brutál fps-zabáló modok, mert 24-ig van még mit kitölteni 😄D
Morzsi555 ajánlására kikapcsoltam az antialiasingot, bekapcsoltam az FXAA-t. Ezen kívül visszavettem mindent ultrára, minden maxon, bebipálva stb. Minden mod megy amirõl csak szó esett, és ugyanott ahol max antialiasingal 25 fpst mértem, most fixen, forgólódva is 51 fpst mérek. De tettem egy kört, és a helgenbõl riverwoodba tartó úton, a vízesés párájába beállva is ugyanazt mértem, mármint h megduplázódott a sebesség.
Egyértelmûen kijelenthetem tehát - ami igazából eddig is egyértelmû volt csak nem foglalkoztam vele 😄 😄 - hogy az élsimítás brutálisan leredukálja a képkockasebességet! Ámen
Kezd kikerekedni hogy az élsimítás köpött bele a levesbe.
Na haladok, most annyit csináltam h static mesh improvementet kilõttem, antialiasing 4, anisotrop 8, FXAA off, minden highon kivéve a radiar blur medium, reflect sky off, a view distance-nél pedig a felén van minden.
Az fps átlag 25-rõl felment 45-50re!!!! A látványban elenyészõ a változásm bár a részletek nyilván sok mindene odavesznek. De mindjárt variálom kicsit, hátha az antialiasing lesz a ludas.
Élsimítás, árnyékok amik legjobban zabálják az fps-t. Ha a játékban be van kapcsolva az AA, akkor a driverben már ne legyen. Ilyesmiket csekkoj végig, fõleg a driverben, mert akkor ott lesz valami.
Nem mondom h szarul megy, de mint te magad is, sokan mások is, videók, és írások alapján is azt szûrtem le hogy az én konfigomon sokkal jobban kéne mennie. És konkrétan ez az ami idegesít, meg amit az elõbb írtam de ugye a kettõ összefügg. És aki 100 modot ír, annak a fele textúrajavító, fele ilyen gépen 40-50 fps.... MIVAN?? Ezért szeretném kitalálni h mi a vérért nem megy. Egyébként amoda már írom neked a listát, ha lecsekkolod talán tudsz okosat mondani, mert persze tudom h nem elképzelhetetlen h sok textúrajavítót/cserélõt pakoltam be. Csak a dolog ott megbukik, hogy amikor csak a 2K HD texture pakkot, a flora overhault, meg a lush grasst feltettem, már annyira szaggatott h néhol örültem a 15 fpsnek.