30713
TES
-
#23755 leszedtem ezt az imaginatort, de nem tudom állitgatni, kiirta hogy valami added, de nem találom..:D -
#23754 ?? -
#23753 nincs hozzá magyar forditás? :D -
#23752 DoF-nak meg 0 fps csökkentés mellett a Dynavision jó, mert az enginet használja nem pedig külön húzza rá. -
#23751 Skyrimnexus. -
#23750 Nekem meg pont ez tetszik valamiért....:D
Viszon ahogy nézem akármennyire butitom a játékot nem megy 60fps felé. levagy esetleg korlátozva?
Fehércsoki, azt hol találom? Igazság szerint a fő bajom nekem is a szinekkel van... -
#23749 Már megint a Depth of Field elég ocsmányul néz igy ki !
Nekem első dolgom az hogy egyből lövöm ki a DOF-ot még az Enb-en is mert nagyon illuzió romboló !
Erre ment 23746 hsz. -
#23748 ENB helyett én Imaginatort használtam, a színeket rendbeteszi, 0 fps esés mellett. -
#23747 Csináltam egy előtte utána dolgot is!
Enb nélkül:
Enb-vel:
Nagyon eszi a gépet sajna....de még szerintem lehetne fokozni :) -
#23746 Nekem így fest most a játék!
-
setchoo #23745 Ok, majd az otthoni pc-n megnézem az aláírásod és az enb-t. Sajos mobilról korlátozott a látóterem. :D -
#23744 A vasam ott az aláirásomba, az enb amit használok meg a nexuson ilyen néven volt fent
Quality version plus Bloom-32594-1-0 -
setchoo #23743 A tisztán látásom véget: Milyen vasan milyen enb-t használsz? -
#23742 Ismerős, bár én most találtam egy enb.t ami tetszik is és megy is a gépemen, találtam jobbat, de azt már nem bírja a vasam...:D -
#23741 "Ejha, ez egy mókuskerék!!! ;)"
Tenyleg az. Hiaba alakitasz ki magadnak egy megfelelot, ha latsz egy kepet valahol, amely meg jobban tetszik, es kezdheted elolrol.. Bar, idovel, ahogy gyakorlatot szerzel a beallitasok teren, sokkal egyszerubbe valik a folyamat. -
setchoo #23740 Nekem most ezzel a témával kapcsolatban elégsokminden újdonság. Aztán örülök minden felfedezésnek. A modok végre egészséges egyensúlyba kerültek a gépemmel. Ahogy elnézem a Superb enb pöpecre hangolását, hát ez sem hip-hop munka lesz.
Ami a nexuson is fent van 2.0-ás csomagot próbáltam ki. Majd látom a moder oldalán, hogy már van magasabb verziószámú .dll +.esp-k
Szóval nincs megállás! :)
Aztán lehet, hogy több enb-t is kifogok próbálni. Ejha, ez egy mókuskerék!!! ;) -
#23739 Ezt ismerem, de maradok a full screen megoldasnal, nem okoz gondot, van eleg loero a gepben :) Amit PTW kollega emlitett, a menet kozben is szerkesztheto enb ini-k es .fx-ek dolog volt az ujdonsag. -
SaGa #23738 Sárkány fejek vannak a Quest címe mellett jobbra-balra a leírásban.
Lásd: Quest fajták azonosítása. -
setchoo #23737 Tulajdonképen én is ablakban futtatom a játékot, csak ezzel a kis apróság használatával mégis teljes képernyős. -
#23736 srácok a sok quest közül honnan tudom melyik a főszál? mert kicsit elkalandoztam...:D -
#23735 Nah, mindig tanul az ember :) Koszonom a tippet, eszben tartom. Bele sem merek gondolni, hanyszor inditottam ujra, ezek szerint feleslegesen, amig be nem lottem mindent amit akartam. -
#23734 Fred, azzal a módszerrel sem kell újraindítgatni a klienst. Ha ablakban futtatod mondjuk a játékot és mellette megynyitod az enbeffects.ini-t lényegében ugyanúgy realtime tudod változtatni az értékeket. -
#23733 sikerült köszi, hát komoly sok beállitási lehetőség van....visszaraktam az én általam eddig használ enb-met amit bevált, dll nélkül és most tudom ezt is állítani, fain :) -
#23732 Igen.
http://enbdev.com/download_mod_tesskyrim.htm
Ezeket modositgatjak a legtobb elerheto ENB presettel. En pl olyan ENB-t hasznalok, amihez v117-es dll kell, igy nincs igname menu, mindent az .ini-ben kell manualisan allitanom, aztan restartolni a klienst minden alkalommal :) -
#23731 d3d9.dll? -
#23730 Igen, az alap dll verziojatol fugg az ingame menu. -
#23729 Mármint enb verzió? -
setchoo #23728 Akkor amit lentebb linkeltem attól kezdve tuti van. -
#23727 Csak adott verzio felett van ingame menu. -
#23726 nekem semmit nem csinál a shift+enterre :( -
#23725 Vagy lopakodj el a katonák mellett :) -
#23724 Keress egy szabadteri agyat, fektesd bele a segitodet (use) es igyal belole. -
#23723 Nem tudok bemenni a városba mert állandóan megtámadnak a katonák :( +Black soul gem se találok sehol :)
kezdhetem elejétől ? -
#23722 Akkor meg nem is kell annyira! -
jocking #23721 Mi??? Nem fogok steam accot csinálni, csak hogy egyvalamit letöltsek... -
#23720 Az jó, én meg nem tudtam finomhangolni, ránézek majd köszi :) -
setchoo #23719 Igen van. SHIFT+Enter -
#23718 Van kezelői felülete? énis ezt használom de beállítani még nemtudtam... -
#23717 Tudtommal Workshopon kívül nincs fönt máshol (szerintem figyelnek is rá hogy ne is legyen(?)).
A terelés nem rossz, csak nem dőlt be neki senki. Köv. warez kérdést a warez topikba. -
#23716 Dobozos játékban van cd kulcs azt beregeled steamre és akkor már le is tudod tölteni, amúgy a steam hülye nagyon, szóval warezzal is lazán le lehet tölteni a workshopból...(nem mondom el hogy, ne kérdezd meg és ne zaklass sehol)