The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Keep in mind: This is a huge texture replacement and the textures are much bigger then the original ones, so your loading times will increase.
RAM
I recommend 4GB RAM or more with a 64 bit OS.
VRAM (Memory of your Graphics Card)
For the FULL Version I recommend 1,2GB or more VRAM.
As said, you can try with less, but keep in mind that you may get performance drops.
The LITE Version is also fluidly playable for Cards with <1GB VRAM. (Remember that the fps don't only depend on your card)
De en is a Skyrim HD 2K-t javaslom. Sajnos egyelore meg nincs hozza Dragonborn verzio, de az alapjatek minden elemet szepen rendberakja. Biztos jon majd az uj kieget rancfelvarro verzio is hamarosan.
A FuLL-hoz egy erömû kell viszont a Lite-hoz már nem kell akkora nagy gép !
Azt csak bemásolod és már kész is !
A szélessávú internet korában vagyunk, de bmp netre pakolásáért akkor is körmös jár. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...
The.Elder.Scrolls.Ultimate.HD.TeaMCrossFirE
Hangyák a fatörzsön:
Fagyott mamut:
Érdekes Louis Letrush bug.(már javítva)
Ez pedig mai. Dicsõ küzdelem: 5en 1 bull netch ellen.<#eplus2>#eplus2>

Egy fogadókban megtalálható könyvvel lehetett aktiválni a modot, idõt adva a játékosnak, hogy felkészüljön a nehézségekre.
Nem rossz ez az automatice aktiválás sem, sõt így realisztikusabb, csak az északi kezdés könnyen halálos lehet, ha nincsenek a közelben farkasok, amelyekrõl képes egy hajótörött lehúzni a kabátot.
Délen kezdve nincs gond, ott a magas hegyek kivételével kellemes körülmények között fabrikálhat a hõsünk túlélõ pakkot a nehezebb vidékek felderítésére.
A legmagasabb szintû ellen max. 50-es szintû lehet, de azok sem túl gyakoriak az alap verzióban.
A deadly dragons komolyabb erõt képviselõ sárkányokat tesz a játékba, csak ennek van egy hátulütõje is, amit említettél: ha NPC-k keverednek bele a csatába, elég kicsi a tûlélési esélyük.
Városi lakosság többsége 1-5. szintû, ritka amelyik elérheti a 20-as szintet, ráadásul egy támadásnál jellemzõen nem menekülnek, hanem támadnak sárkányt, vámpírokat, mindent...
Õ egy khajjit, aki vadász, és a "camping in forest" kezdést kapta.
a vanilla armor cap az mennyi is? 500 vagy 600?
(hmm google a barátom: Overall, anything beyond 567 displayed armor rating when wearing all four pieces of armor or 667 when not wearing any pieces of armor will still be capped at 80% of physical damage reduction, meaning you cannot gain 100% physical damage immunity.)
Az egyéb mod/dlc módosításokra van a reproccer, azért kell a végére rakni.
Egyébként mitõl lett eleged belõle, vagy csak valami újra vágysz? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én is próbáltam azt az opciót, csak akkor még csak úgy aktiválódott a frostfall, ha felnéztél a csillagokra, de ha jól láttam most már lehet másképp is aktiválni.
Nekem viszont részemrõl elegem lett a SKYre-bõl (170+ óra, dawnguard kivégezve vámpírvadászként), úgyhogy most vagy minimál modokkal egy régi karakterrel megnézem a dragonbornt, vagy új karakterrel requiemmel.
Van egy kérdésem: ha letöröltem a reproccert, skyre-t, hogy tudom a vanilla armor ratingeket visszaállítani? (ha nem sikerül, szerintem reinstall lesz 😊 )
@mindenki:
Gopher csinált egy remek install guide-ot SKYre-hez, ami lépésrõl lépésre megmutat mindent.
Akit érdekelne a skyre annak mindenképpen ajánlom a videót, mert megfeleõen feltelepíteni a modot (meg uncappert,reproccert anyámkínját) nem olyan egyszerû azért mezei felhasználóként😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A cipelhetõ súlyprobléma részben a már említett modnak, részben az én figyelmetlenségemnek köszönhetõ. A requiem-ben a Steed csillagjegy nem 100 plusz súlyegységet, hanem 100 staminát (így 25 egység terhelhetõséget) ad, a Tower ad terhelhetõség növelést, de csak 50-et.
Az igazán hardcore játékosoknak ajánlom az Alternate start hajótörött kezdését bekapcsolt Frostfall és More Complex Needs mellet. Messze kint az északi tengeren, Teekeus szigete közelében, egy elsûlyedt és fejreállt hajóból kell kijutni, majd egy szál bányász ancugban kell eljutni valami melegebb helyre, mielõtt megfagynál. Az összes fegyver egy favágó fejsze, ha megtalálod a hajóban. Melegedési lehetõség: Teekeus tüze (utána viszont megintcsak úszni kell a jeges tengerben, ami nem túl egészséges arrafele), egy templom, benne két squeever, egy vadász menedékhelye, egy imperial táborhely, meg egy mammut tábor, de abban pár bandita is lézeng. Közben át kell jutni több falka ice troll és két harci övezet (banditák vs katonák, imperial vs stormcolak) területén. Igazából csak futni lehet, mert esélyed csak a két sqeewer ellen van egy kevés. Jó buli. Mire lejutottam a Dragon Bridge-hez, mér alig láttam a fáradságtól és a kihûléstõl. Elsõ nekifutásra meg is fagyott a karakter félúton...
DE aki szereti a kislányokat annak tökéletes ! <#eplus2>#eplus2>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
cookieban tárolja a skin beállításokat, nekem mindig a régi jön
shit happens
Nem lehetne megoldani azt valahogy, hogy a Design Off gombra kattintva ne tegye "olvasotta" az eddig meg nem olvasott hsz-eket?
Minden esetben beszivom, mert zavar az uj design es csuklobol kapcsolok vissza eredeti kinezetre, de ilyenkor meg elveszik az utolso olvasott hsz-re ugras opciom...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tamriel Történelmi Tudástár GypsFulvus2 és Jorus tollából.
Grat nekik, nagyon szép összefoglalás!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát azonnal ahogy megjelenik tesszük fel 😊 Teljesen mindegy a Bethesda mit ad ki közben 😊
Enderal video
Három lehetséges jutalom közül választhatsz, s ha késõbb kinyitod a könyvet ismét oda telelportál a "pódiumhoz", s ha gondolod lecserélheted a powert, majd a könyvre kattintva ismét Solstheimbe kerülsz (ergo fölöslegesen nem kell nyitogatni a fekete könyvet)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet van akit érdekel. Giskard mester új alkotása.
Tényleg érdemes meghallgatni a "morrowind" szerû Dunmer voice-t 😊
Mindenesetre magam részérõl a vanilia verzióját próbálgatom 😊 Megbízok a srácban 😄
Egyedül a vanillia game halál utáni képernyõjét tettem vissza szeretem nézni ahogy elszáll a karim 😊