30713
TES
-
#24326 kb (igaz nem follower), de a beszélő kutyával is ez volt...úgy ahogy rohant, el is tűnt , hiába mentem a barlanghoz(ahol talizni kéne vele), ott már nem volt...majd akkor gondoltam no vissza az elejére, de sehol nem találtam az úton(bár ezért a küldetésért - igaz jópofának tűnt nagyon - annyira nem vérzik a szívem, mint a Hölgyért) -
#24325 Az korrekt, hogy Lidiát kb elhagytam?
Elmentem vele vmi dungeonba volt vmi harc, leléptem, ő nem jött (még fast travellel se termett mellém)és hiába néztem végig később az egész barlangot, sehol nem volt, valamint haza se jött. :D
Van valami napszám, ami után visszaresetelődnek az npc-ék a saját kis házukba/helyükre vagy gyászolhatom Lidiát? :'( -
#24324 cdgalaxis.hu-n 9890Ft+990Ft a szállítás.
Ha jó az is ami nem dobozos akkor meg szét kell nézni cdkulcsok.info-n vagy hasonló oldalakon. -
#24323 576-nál pont egy tizes és raktárról
lehet van máshol olcsóbban is -
Gót #24322 Ja, és PC-re! -
Gót #24321 Meg szeretném venni a legendary editiont. Valaki tudna ajánlani hozzá megbízható webshopot? -
#24320 hmmmm - hacsak nem vagy a tolvaj céh tagja, ahol találsz erre orgazdát -
#24319 a házadnak nem volt véletlenül egy előző tulajdonosa? aki most vérbe fagyva fekszik a küszöbön, illetve kreatívabb játékos esetén pofával előredőlve fetreng az asztalon, üres korsókkal körülvéve?
a láda amiben tárolod nem a tiéd, így lopottá válnak a cuccok, ezért nem tudod őket eladni. -
LV 426 #24318 Illetve azt vettem észre, hogy mióta a házamban lévő ládában tárolom ezeket pirossal vannak írva. -
LV 426 #24317 Üdv!
Előfordult már valakivel, hogy nem tudta sehol eladni az enchantolt cuccait?
Pontosabban bármelyik kereskedőhöz viszem, meg sem jelennek a cuccaim között ha el akarom adni
-
Eisenberg #24316 A Wyre Bash-t hogyan kell értelmezni? Ha narancssárga egy mod akkor mivan? O.o És mit kezdjek vele? -
weky #24315 Köszönöm, sikerült! :) -
#24314 konzolról setstage-el tovább lehet lökni, néha be szokott ragadni
-itt keresd meg a questedet
- konzolon (esc alatt a 0-val jön elő ha engedélyezett)
setstage questid stage (asszem)
a questid a fenti oldalon a fejlécben van az ID után
a stage szám meg az oldal alján, keresd ki hol jársz a következőt add meg
ennyi -
weky #24313 Sziasztok!
Egy hete beszereztem a Skyrim Legendary kiadását. El is kezdtem a Dawnguard DLC-t végigjátszani, azonban a végén, Dawnguard oldalon a Kindred Judgement küldetésénél nem tudok továbbjutni. A gond az, hogy Auriel íjjával visszamegyek Dawnguard erődjébe, beszélek Isrammal, aki közli, hogy mindjárt hívja a többi Dawnguard tagot is hogy beszámoljon nekik a történtekről. A többiek szépen köré is gyűlnek, de Isram nem kezd el beszélni, csak áll némán. Próbálkoztam régi mentett állás betöltésével illetve a neten is rákerestem , nem én vagyok az első aki itt megállt.
Van valami ötletetek, hogyan lehetne továbbjutni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#24312 Skyre,legendary lvl 37 vagyok most, lett mar hazam, felhuztam a beszedet 90re igy el tudom adni akarhol a lopott cuccokat, meg mindig orc szetem van meg orc fegyverem, a farkasok, rakok mar nem jelentenek kihivast, nevesebb banditakat is le tudom gyozni 1vs1ben, pl bandit thug, marauder stb. Jelenleg a varazslok azok akik 2-3 lovesbol megolnek, nem is tudom mit tudnek ellenuk csinalni sarkanyokra meg gondolni sem merek :D -
ACi000 #24311 A lore friendly változattal játszom, elfelejtettem felrakni az alapot most már jó. A visszatöltés után bandita főnök lett a bundásból. -
Eisenberg #24310 Engem a láthatatlan farkasemberek nem szoktak zavarni mert üvöltenek, pár másodpercig feltűnnek aztán eltűnnek, és így tovább és így tovább. Bár lehet azért nem támadnak mert közéjük tartozom O.o Passz.. Tény mióta felraktam a Moonlight Tales-t érdekesen viselkednek a farkasemberek, még repülnek is de hát most na :D Nem fogok lemondani a modról mert rohadt jó, ugye Requiemmel játszom, és ha megláttam eddig egy Draugr-ot akkor rohantam a fenébe mert egyszerűen nem tudtam megsebezni (11-es vagyok) se glass daggerrel se ebony daggerrel se elf sword-el se íjjal egyszerűen semmivel. Aztán rájöttem, hogy a tűz jó ellenük így most tüzes nyílvesszőket fogok beléjük eregetni. Csak jussak el odáig ah :) Na de a vérfarkas. Nem csűröm csavarom: Két ütés egy Draugr :D Megéri, a vámpírok meg pusztuljanak csak. Annyira erősek, hogy felhúztak de nagyon. Egyet nem tudok megölni emberi alakban. -
ACi000 #24309 Sziasztok!
A héten a skyrimet modoltam és belefutottam egy érdekes hibába valószínűleg az immersirve creatures okozza. Útban Riverwood felé nappal! megtámad egy láthatatlan! farkasember. Valaki tudna segíteni, hofgy mi lehet a probléma?
-
#24308 Hogyan mukodik ez a legendary skill rendszer? Ha elerem a max lvlt akkor kezdhetem elorol a beletolt pontokat meg visszakapom? -
#24307 mágusokhoz csatlakozás annyi, h odamész, ellősz neki egy varázslatot, tadaam, tag vagy. companion-éknál asszem ki kell takarítani egy dungeont. -
#24306 Nincs. Őrök néha beszólnak, hogy 'vidd innen a koszos mancsod', de ennek nincs semmi jelentősége. Ha csak orgazdát akarsz, akkor elég csak csatlakozni, nem kell végigvinni a szálukat.
Illetve ha elég magas a Speeched, akkor ott is van olyan perk, hogy rendes kereskedő is megvegye a lopott cuccot. -
#24305 Es van valamilyen hatranya ha csatlakozom oda? -
#24304 Igen, mert máshol nincs is hozzáférhető orgazda. -
#24303 Nem hinnem hogy meg tudom csinalni a csatlakozashoz a kuldiket, de azert majd megprobalom. Amugy sem akarok nagyon csatlakozni sehova :) Most lettem 27es, eddig megvan az ork szet, a sima farkasokkal elbirok mar meg a sima banditakkal. Mast meg nem nagyon probaltam, de erzem meg mindig gyenge vagyok. Eladni a lopott cuccokat csak akkor tudom, ha csatlakozom a theif guildhoz? -
#24302 csatlakozott=csatlakozz, hogy a lófaszba bírok mindig ilyenek elírni, érthetetlen. -
#24301 csatlakozott kismágusokhoz, kapsz egy saját szobát, ládával. Companion-oknál dettó. -
#24300 7-10 nap. Amíg nem spawnol újra a láda.
Saját házadon kívül nincs igazán biztonságos tároló. Akkor már inkább szórd le a földre egy városban, valamelyik sarokban. Tudtommal így nem veszik el. -
#24299 ha meg nincs hazm, es elrakom a dolgaim egy ladaba meddig maradnak ott?:) -
SaGa #24298 Alapértelmezetten 7 vagy 10 nap, a requiem-ben ennek sokszorosa. -
#24297 Igen, persze (de hogy milyen időközönként spawnolnak, azt nem tudom). -
#24296 Amugy 20as szint korul jarok, 2 sima banditat nem birok megolni :P (plane az ilyen nevesitett foellenfeleket) Farkasok meg mindig kihivast jelentenek, igy egesz elvezheto a jatek:) -
#24295 A megolt szornyek, rakok, farkasok stb valaha megjelennek ujbol? -
#24294 köszi a választ :) -
#24293 Dwemer romokat takarítasz, leolvasztod a cuccot, csinálsz belőle Dwemer Longbow-t, felfejleszted.
konkrétan legjobban úgy jössz ki, h végigtolod az Aetherial Crown-os szálat, valamint az Unfathomable Depths-et, mindkettő Dwemer Ruin-okban pörög, és olyan dolgokat adnak, amivel gyorsíthatod BS fejlődését. hozzá kirabolod Markarth-ban a múzeumot és a közeli szobákat, és bamm, lazán fel fogsz tudni mászni 100-ig.
...ez persze nem menti meg BS-t attól, h egy szarcsi-foscsi, értelmetlen, élvezetmentes, grindhegy képzettség legyen, de ez a legegyszerűbb módja. -
#24292 Mi a legjobb módszer mostanság a BS húzására? (55 jelenleg) -
#24291 Akkor türelmesen várok a magyarításra...(már alig várom,hogy anyanyelvemen játsszam ) -
#24290 SkyRe. Overhaul.
T3nd0s Skyrim Redone -
#24289 "skyret" ez mi ?
-
#24288 Na elkezdtem a skyret, elegge bejon lvl 10 korul vagyok. Wolf 1:1ben 50%al olom, ha mar ketto jon egyszerre az esetek nagy reszeben meghalok :D Viszont kiirtottam az osszes rakot a kornyeken, meg a crossbow elegge imba :) -
#24287 ennek lenne értelme
mivel kb. csak elírások vannak benne, kvázi teljesen használható. a jelentkezők fele úgyse küld hibajelentést, örül hogy végre van magyarul
kíváncsi lennék mennyien jelentkeztek :D