The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah,most meg ez a köcsög Miraak áll egyhelyben a kút közepén.A sárkány lelke amit leöl az belém száll,nem pedig belé.Ezt viszont tényleg bug.Tud erre vki megoldást?
Nekem is orkom van. Level 56. Marhajók lettek ebben a részben az orkok😄 Bár az összes többi faj is elég jól néz ki a fejek is és a test is jól le lett modellezve. Végre.Bár az Oblivion idejében meg az tûnt szépnek. A Morrowind idejében meg a Morrowind. Emlékszem még mikor a Morroban megtaláltam azt a szép kék mágusköpenyt a játék elején. Fõleg enchantolt verzióban csillogott villogott nagyon bejött😄
Értem, nem akartalak megsérteni csak kérdeztem😊 Faj, irányultság? Esetleg dobj fel te is képet ha van kedved.
Egyáltalán nem,nagyon régóta tolom vele egy nagyon erõs 65-ös skillem van
DOBERMAN1993
Level-35-Orc! Mirakk hivatalosan is halott nálam <#hamm> Kemény meccs volt ilyen kis szinten de harmadjára csak kinyírtam <#eplus2>

Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!

Nemrég kezdtél Skyrimezni?😊 Milyen karid van?
Megoldódott,köszönöm szépen! Ezt nem is tudtam hogy hosszan is lehet nyomi!<#taps>
Akkor most hogy állsz? Megoldódott vagy hol tartasz?
Nyomd hosszan amíg mind3 szót kiejti! Sárkányokra csak a legerõsebb verzió hat.
DOBERMAN1993
Hosszan nyomd a kiáltás gombját rá és utána jó lesz!

DOBERMAN1993
Lényegében eléggé erõs - craftolt ebony doubleaxe-epic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vissza mentem ahhoz a mentésemhez amikor még nem volt fent a kieg és nem vettem fel a quesetet, offoltam minden addont....és vajon melyik volt a ludas? Hát persze, hogy a nem hivatalos patchek -.-"

Huh skacok nagy a baj!<#fejvakaras> A Dragornborn-ban a "Use the Bend Will Shout to tome Sarothaar" küldetésnél vagyok ahol is meg kéne szelídítenem a sárkányt Miraak templomában,de nem csinál semmit hiába lövöm meg a Bend Will Shout-tal!Ez most bug vagy mi?Ráadásul fõküldetés,addig nem is megy tovább a játék.Kipróbáltam egy újabb verziót,azzal sem jó.Patch11 fennt van,mondjuk anélkül el sem indult.Mi a fax baja van??Nem tudja valaki?Elõre is köszi!!
Lehet van megoldás írd le ezt pontosabban. Tudsz vele küzdeni? Vagy azonnal beakad? És hogyan támadod? Erõs fegyvered van? Mert elméletileg 3x gyógyítania kéne magát. És ha túl alacsony az élete ezt nem bírja megtenni és beakad sérthetetlen formában. (20% élet alatt tehát elvileg sérthetetlen) Megoldásnak azt tanácsolják, hogy gyengébb fegyverrel támadd õt és ha gyógyulni akar hagyd.(Egyébként én még nem tartok itt ezeket a wikibõl írom)
Fantusz
Respawnolt sárkányoknál nincs égés, nincs lélek, csak némi sárkánycsontot lootolhatsz.

Igen igen ezt mondom😞 Ha nem jön Miraak akkor vissza kell menteni az állást különben a legvégén beakad. Nálam egyébként rendben van a dolog már 3x megjelent mikor sárkányt öltem. Tehát ez a bug csak néha jelentkezik és ilyenkor azonnal vissza kell menteni.
Olyan sokszor volt régebben nekem is - még az alapjátékban - hogy a leölt sárkány után nem történt semmi. Se égés, se éjjenzés, és nem is írta ki h a lelked az enyém 😄
DOBERMAN1993
Egyáltalán nem láttam õt, sõt még az égés animáció sem volt meg, most egy mentésben felmentem az utolsó küldit megcsinálni, de Mirakk megáll középen és nem csinál semmit sem :S Szóval szerintem rendesen bugos....<#boxer>

Nem lesz ez így jó...azt írja a Skyrim wiki, hogy ha Miraak nem jön akkor bebugosodik a fõküldetés és beragad az egész. Pontosítsunk:

- Nekem is volt már olyan, hogy nem kaptam lelket de ez csak olyan helyeken fordult elõ ahol korábban már megöltem az ott fixen élõ sárkányt. (tehát a sárkányfejes helyek a térképen) Ezenkívül mindig kaptam, és mostanában Miraak elcsórt néhányat. De te írtad, hogy ahogy átértél tehát ez random támadás volt tehát Miraaknak meg kellett volna jelennie.

-Nézzük tovább az égés animáció lejátszódott csak nem kaptál lelket? Mert akkor Miraak megjelent és ki is írta, hogy ellopta a lelkedet. Esetleg lehet nem vetted õt észre vmi bokor vagy fa miatt ilyesmi.

-Lehet valami sárkányos mod bekavar ha van fenn.
Fantusz
A sárkánylélek-lopás a dragonborn fõküldetéshez kötötten kezdõdik.
Miraak templomából kilépve, a sámán küld el egy szófalhoz, s onnantól kezdi Miraak lopni a sárkány lelkelet, addig amíg a megtanult kiáltással meg nem tisztítod a sacred stone-ket (küldetés, amit nem érdemes halasztgatni).
A sacred stone-kat ügyét márcsak azért is érdemes rendezni, mert addig nem tudsz az ágyadban aludni, pihenni (persze ez csak akkor érdekes, ha már megkaptad a házikót)

DOBERMAN1993
Amúgy az az érdekes, hogy skyrim-ban egyáltalán nem jöttek rám sarik és a bejegyzésem után ahogy átmentem Solstheim szigetére egybõl jött egy Jég sárkány - sikeresen leöltem és nem jött Miraak meg semmi. De viszont a sárkánytól nem kaptam lelket :S

Nemtudom, hogy oda is jön-e de hamarosan úgyis hazaugrok 1-2 mellékküldetés visszaküld. De valószínûleg oda is jön - nincs messze egymástól és õ úgyis menetrendszerinti teleporttal érkezik<#nevetes1>
DOBERMAN1993
Értem, mondjuk a lopástól nem félek mert eléggé sok van bennem szóval nem lesz gáz.
Köszönöm a segítséged! 😊

Skyrimra is utánad jön Miraak? tudodmitcsinálni a sárkányokkal 😊
Örülj neki, hogy nem támadnak állandóan. Egyébként Solstheimen ritkább a sárkánytámadás jellemzõen csak Raven Rock és Tel Mithryn környékét támadják + van 1-2 sárkánysír is. Viszont remélhetõleg van jópár lelked pluszban mert mivel már megtaláltad a Waking Dreams könyvet innentõl kezdve:
Miraak lopkodja tõled a sárkánylelkeket ha megölsz egyet odateleportál ellopja és visszatér az Apocryphába. Egyébként találhatsz még black bookokat de ezt a waking dreams-t ne nyisd ki mégegyszer amíg nem kéri a fõküldetés. Mert vissza tudsz arra a részre még térni ahol Miraakal bezséltél de ez a fõküldi része lesz. Csak mert énis kinyitottam a könyvet és végig mentem rajta, de a végén kb. nem történt semmi (mert a fõküldi része utánanéztem) úgyhogy inkább kivárom énis mire ez lesz a feladat, hogy elkerüljem a bugokat).
DOBERMAN1993
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy fent van nekem a skyrim összes kiegészítõje, minden patent stb... De amikor is nem voltak fent a kiegészítõk 30 percenként rakott be nekem randomba egy sárkányt, de amióta fel patcheltem és felraktam a kiegészítõket azóta eltelt 4 szintem úgy, hogy nem találkoztam 1 sárkánnyal sem :S Jelenleg 32-es ORC vagyok. De viszont van egy olyan könyvem, hogy "Black Book: Waking Dreams" lehet ez a tárgy akadályoz meg valamit? Valaki találkozott már ezzel a "hibával"?
Segítségeteket köszönöm!

Kályha
Hát, ez a hivatalos vámpírlét nekem nem jött be. Sehogy sem tudtam belepasszírozni így magam a Skyrim világába. Már mikor elõször álltam Volkihar fõtermében, csak az járt a redguardom fejében: MIND le akarom mészárolni! Ha csak kettõt viszek magammal a pokolba, az is jó (bár az átváltozás utáni bugnál kicsináltak, mint a szart).
Annyiban mondjuk jól meg volt teremtve a vámpír lord világa, hogy mindenhol máshol kívülállónak éreztem magam. Ha mellettem egy guard random bedobott egy vampire-t tartalmazó mondatot, máris nyúltam volna a kard után, fürkészve a piros pöttyöket az iránytûn.

tibor16
Köszönöm - már értem

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

genndy
A kapott Warpened Soul Gemet (amibõl csak egy van, és nem ugyanaz, mint a Soul Gem darabkák, amik amúgy értéktelenek), bele kell tenni három különbözõ Convectorba (ezek jelölve vannak a térképen), és melegíteni õket (erre tökéletesen jó az a gyenge tûzvarázs, amit kaptál AG-tõl). Beteszed, melegíted, kiveszed, mész a következõhöz. Három után jelzi majd hogy vidd vissza hozzá. Ennyi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tibor16
Sziasztok,
Winterhold-ban kaptam egy küldetés sorozatot Arniel Gane-tõl. Nem vágom, hogy ezekkel a konvektorokkal meg a Warped Soul Gem-ekkel, - amit ha jól gondolok, akkor a törött Soul Gem-eket jelenti, - mit is kell tenni?
Tud ebben segíteni valaki?
Köszi

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Köszi a választ 😊
Én már voltam 60-70-es szint körül az elsõ karakteremmel, amikor beszálltam a Comp-hoz, és ugye tudjuk mi történt. Na szóval, a lényeg, h a farkasnak köze nem volt a nord karakteremhez, persze táposcsirke volt, meg akkor én még nem is toltam masteren. A sárkányok is pár ütésesek voltak, a farkassal azért simán bedaráltak. Kisebbet sebzett, kevesebb élet, kevesebb stamina, ugye 0 páncél, na ne ragozzam, gyengusz volt.
Teljesen életképes a maxra fejlesztett vérfarkas😊

Minden perkjét kifejlesztettem vérfarkas totemekbõl pedig azt aktiváltam amivel magam mellé idézhetek még 2 farkast, de egy perknek köszönhetõen ebbõl + 2 vérfarkas idézés lett. Ráadásul most Solstheimen találkoztam valakivel aki vérfarkas gyûrûket árul és ezek között van olyan ami átváltozott formában életet regenerál. Meg egyébként is átváltozok odaszaladok az ellenhez és teli erõbõl beleverek (nyomva tartom a gombot) és hatalmasat repül és mire feltápászkodik a 2 idézett farkasom szét is tépi😄DD Az a legszebb amikor:
Solstheimen összefutok vérmedvékkel(werebear). Ezek hármasával vadásznak és azonnal támadnak. Na ekkor én is átváltozok + idézem a falkát és mehet a marcangolás😊
genndy
Én most 80-ason tolom a Dawnguardot, és kipróbáltam a vérfarkast.
Sok gyenge ellenfél ellen nagyon jó, mert sokat lehet ölni és rögtön enni. Ha viszont megszorítanak, és nem tud regenerálódni, akkor cumi, mert potit, kiáltást vagy varázslatot nem lehet így használni. Meg visszaváltozás után újra végig kell járni a barlangot ha kell a loot, mert a vérfarkas csak ajtót nyitni tud 😊
Viszont az animációk marha jók, fõleg a kivégzéseknél meg marcangolásnál <#vigyor1>

Fantusz
Max. elérhetõ szint továbbra is 81.
A vámpír lord és a wewrwolf perkek nem befolyásolják a szintlépést.
Ezeket a képességeket csak átváltozott formában lehet erõsíteni, s értelemszerûen hasznunkra is csak ekkor lehet.
Nincs tapasztalatom abban, hogy magas (+50) szinten mennyire életképesek a karakterek átváltozott formában - a vámpír lord sokkal erõsebbnek tûnik, sokkal hasznosabb perkeket kapott, mint a vérfarkas.

genndy
Fõszálba nem számít a vámpírság, úgy is végig tudod csinálni.
Ha csak simán sárkányölõ akarsz lenni, az is megy. Csak éjszaka öld õket inkább.
Egy pár mellékkülditõl lehet hogy elesel (de lehet hogy azt is csak akkor ha fönt van az Unoff. Patch)

Ez csak most jut eszembe, de mostmár a kiegekkel együtt - ugye plusz küldik, perkek, képességek - meddig lehet fejlõdni? Alaphangon 81 azt tudom
Fantusz
Részletesebben: A Dawnguard DLC a vérfarkasoknak is lehetõséget kínál, hogy perkekkel erõsödjenek, ehhez werewolf formában zabálni kell a hullákból - ez evések számával növelhetõk a kiosztható pontok. A visszafordíthatatlan döntés helyszíne a Volkihar kastély, amikor elõször lép be oda a hõsünk. Lord Horkan ajánlatát elfogadva, vámpír lordként, a klán tagjai leszünk, a mellékküldetések "törvényesen gonoszak" pl. ölj meg egy fontos városlakót úgy, hogy a Dawnguardot keverd gyanúba. Rusnya férewg a vámpírlord alak, de hasznos képességeket kap. Horkan ajánlatát elutasítva, a Dawnguard küldetéssor végeztével, Serana bármikor vámpírlorddá tud változtatni, ha erre megkérjük, bár ebben a lépésben szerepjáték szempontból sokkal kevesebb a logika, inkább csak a lehetõség, ami említést érdemel. A vérfarkasokat érintõ módosítás még, hogy amennyiben a werewolf formát vámpírlordra cseréljük, de az mégsem nyeri el a tetszésünket, Aelát egyetlen alkalommal megkérhetjük, hogy változtasson ismét vérfarkassá

PiszkosFred
Spoiler nelkul: Hozni kell donteseket a Dawnguard kuldetesei soran, amelyek utik egymast es visszafordithatatlan, de ezek nem zarjak ki a lehetoseget, hogy vampir lord legyel. Csak a megszerzese mas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kályha
Köszi!
És ez kizár gondolom néhány questbõl, de vámpírként is lehetek sárkányölõ?

PiszkosFred
Dawnguard kell hozza, es azzal is csak akkor kapod meg, ha Volkihar ver csorgedezik benned, es nem egy mezei sanguinare "fertozeses" vampirsag.

Kályha
Írta itt vki, hogy létezik vámpír perk fa is. Ehhez külön mod kell (pl. Royal Bloodlines), vagy a Dawnguard dlc hozza magával, ha "úgy" döntesz?

a.carkey
Nem tehetek róla, hogy a CoT tud érdekes idõjárást produkálni ...

... amikor a zöld az zöld, az égnek meg ég színe van. <#idiota>

A medve nem játék.

Hypo
szép bár nekem ezek a saturation és hue már már fantasy kategoria, Skyrim világa pláne a téli ennél sokkal hidegebb szinekkel a szép, de hát izlések és pofonok.

Az igen akkor én a 110modommal elbújhatok mögötted rendesen 😄
Nagyon szép összefoglaló. Én az NMM et használom eddig nem volt baj vele 😄
Még 1 érdekesség:
Az óriás nirnrootok szigete:

a.carkey
Na ilyenek a színek és a fények. A fraps végre lementette tisztességesen ...

A medve nem játék.

a.carkey
Korrekt. 😊

A medve nem játék.

Nos az általam belinkelt képhez akit érdekel:
Ez ugyanabban a kriptában készült amit a Morrowindben is kifoszthattunk, de ott csak az elsõ termet itt viszont tovább mehetünk. De kell az õsi északi csákány hozzá amivel át tudjuk ütni a stalhrimet. Gyldenhul Barrow Solstheimen a Skaal faluból keletre lévõ kis szigeten. Az összes arany felvehetõ méghozzá úgy, hogy rányomsz az aranykupacra és felveszi az egész kupacot. Minden kupacban kb 100 arany van😊 De csak óvatosan az arannyal...átkozott😊 Szép kis balhé kerekedik ki belõle ha hozzáértek próbáljátok ki😛 Jó kis csata<#eljen>
genndy
Ja, azt láttam hogy csak textúra, csak reméltem hogy valamennyi azért be is gyûjthetõ belõle.

PiszkosFred
Hat van kis apro, de a tobbi az textura es disz. Ha penz lenne, koszonheto a skyrim fizikajanak (lasd sajat hazba lerakott itemek), ahogy belepsz, az osszes aranytaller elrepulne a szelrozsa minden iranyaba, foleg, ahogy egymashoz ernenek es ervenyesulne a Havok motor par "fuggvenye" 😊

genndy
És a pénzbõl fel is lehet valamennyit szedni, vagy csak úgy dísznek van?