30713
TES
  • silverchain
    Nuveem-en nem enged vásárolni, mert kér valami személyi azonosítót, neked hogy sikerült?
  • ACi000
    Sziasztok!

Régebben használtam egy olyan módot, amivel az ellenfelek használhattak %-os esély alapján fejlesztett cuccokat pl flawless fur armor stb. Sajnos már nincs meg, valaki megtudja mondani a nevét?
  • Gót
    Értem, köszi!
  • Malakai
    Real Shelter eltűnt nexusról kedéjes adminok és tinédzser modderek nem jönnek ki egymással... Elméletileg a valamikor hamarosan (?) TESAliancere és Steamre felrakja.
    Ez elég friss dolog, van pár egyéb alternatíva, de azok meg rég voltak frissítve, valószinüleg lenne velük probléma, pl Rain and Snow clipping.
  • Gót
    Köszi! Nem tudtok véletlenül olyan modot, ami javítja az esőt abban az esetben, amikor tető alatt vagyok egy kinti helyen, mégis beázik? Pl. eső elől bementem egy malomba Whiterun mellett, de ugyan úgy esett belül mint kívül. Elég ciki volt. :)
  • grimm13
    Lesz itt egy kereső, szerintem kiszúrod elsőre.
  • Gót
    Tudna valaki segíteni abban, hogy egy adott modra hogy (vagy hol) lehet steamen konkrétan rákeresni?
  • genndy
    Aki nem a Legendary Editionra gyúr:
    Örömmel jelenthetem, hogy a Nuuvem-es Skyrim Dragonborn DLC-t simán megeszi a Steam. Dragonborn Retail (Dobozos)-ként jelenik meg a vásárlási listában.
    Gondolom akkor ez igaz a többi DLC-re is.
  • DarkHorSe
    felraktam meg mindig szar
  • Malakai
    Talán el kéne olvasni az installációt.
  • DarkHorSe
    es azt akkor miert nem rakja fel maganak?
  • Malakai
    Uncapper kell SkyRenek, amivel meg egyszerűen nem "konvertálsz" legendaryvá.
  • DarkHorSe
    ez a Skyre is egy bugos szar mod, 130nal is vannak talentek de a fejlodes mar 100on megall es legendaryva kell valtoztatni, igy megis hogy erjem el.
  • PiszkosFred
    Patch javitja.
  • Vadpingvin88
    Sziasztok!
    Egy olyan problémám lenne, hogy " A Cornered Rat" missziónál, miután beszéltem Esbernnel a reteszen át, nem nyitja ki nekem az ajtót, pedig ki van írva hogy completed és, hogy beszéljek vele de az öreg akkor sem hajlandó beengedni...
  • genndy
    Nem jobb, csak nem minden mod van fönt mindkettőn. Én a Nexust ajánlanám, szerintem a modkészítők azt preferálják.
    Egy olyan modot tudok, ami Steamen van, de Nexuson nincs: Fall of the Space Core :)
  • Gót
    Tegnap megkaptam a játékot (Legendary edition). Steammel lett telepítve, néhány modot már fel is tettem a Stemről. Azt nem tudom, hogy a NMM és a Steam közül melyiket célszerűbb használni. Több helyen olvastam, hogy a Nexuxt istenítették, olyat is hogy a Steamet meg nem is ajánlották, pedig nekem annyira adta magát a modok hozzácsatolása róla.
    Kérdésem, hogy a Steamről is minden elérhető, amit a Nexux tud, vagy mi határozza meg a kettő között a különbséget? Jobb-e egyik a másiknál?
  • joceruza
    Köszönöm!
  • Malakai
    Genndy tanácsát fogadd meg, egyébként a Convenient Horses adja a játékhoz, ha van nálad egy akkor autómatikusan működésbe lép, hogyha túlléped a súlyhatárt, amit még cipelhetsz, 5 percig működik csak és elhasználódik ezalatt, viszont 10000 egység súlyt tud elvinni. Nem használtam soha, nem tudom vizuálisan is megjelenik-e, vagy bármi egyebet.
  • genndy
    A nevét lefordítva valami léggömb vagy léghajó.
    Esetleg olvasd is el a modok leírását, mielőtt telepakolod a játékot.
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Beraktam egy-két (jó sok) modot és tudok csinálni

"hot air balloon kit"-et.

Ez mire való?
  • teddymac
    Nem :(
  • genndy
    Volt azért benne jó pár pipálható opció, amit nem ártott megnézni, hogy mi kell és mi nem.
  • cSuwwi
    azért ez vicces, hogy "jól kellett telepíteni". egy installerben a next-en túl mit lehet mókolni? :D ha jól rémlik már a telepítő is hibát írt az ékezetes könyvtárnevekre.
  • genndy
    Leírását végigolvastad, SKSE-t fölraktad hozzá ugye.
  • teddymac
    error code 1 -ezt irja
  • teddymac
    Hi
    SkyUI/mod hibával el se indul mert valami gondja van esetleg van valami amit be kell külön állítani ?
  • Austin Bailey
    arra gondoltam, hogy mit vettek alapul. A mondatokat, a karaktereket vagy micsodát
  • genndy
    Az sem volt használhatatlan, csak jól kellett telepíteni. Nekem ment simán.
    Ha úgy fordították le, akkor lesznek itt is (ha csak arra gondolok hogy 'északi').
  • cSuwwi
    remélem hogy itt azért nem lesznek olyan "bugok" mint az obli fordításnál, ahol az ékezetes könyvtárnevek miatt nekem kb. használhatatlan volt (orig. obli gotyom van/volt)
  • genndy
    A könyvekre nem vonatkozik a százalékjelző.
    Egyébként a fordítás 100%, tényleg csak a könyvek (inkább cetlik) vannak hátra, de még össze kell rakni az egészet hogy telepíthető is legyen, csak az őrület elszabadulása miatt nem léptette szotsaki a számlálót 100%-ra.
  • cSuwwi
    jó esetben igen, úgy kéne hogy fordított karakter / összkarakter * 100 = x%
    de mivel a magyar karakterek száma biztos hogy több lesz, úgy lenne értelme, hogy szövegoldalakkal számolnak
    a kérdés szerintem arra irányult, hogy már régóta 99%-on áll, viszont még ~40 könyv nincs meg (ez több volt úgy rémlik), tehát mégse 99% hanem kevesebb
  • grimm13

A bácsi majd elmagyarázza , bocs ha ezt nem linkelem akkor bennem marad és elfojtott emlék lesz ... az e-mail visszaigazolást én is hiányoltam !
  • Austin Bailey
    Én azt nem értem, hogy a százalékokat mi alapján állapítják meg
  • Hecker007
    Én se ismerem ezt az oldalt :D

Magyarosításról van már valami hír egyébként? Regeltem a bétára, de azóta se kaptam semmilyen mailt tőlük :(
  • cSuwwi
    azt írtad hogy megbízható kell, mondtunk kettőt
    lehet hogy itt olcsóbb, de erről spec még sose hallottam/tuk
  • Gót
    Köszönöm az infókat cSuwwi és Hecker007. Közben ráakadtam a ProGame oldalára, ott kiszállítással együtt 9380 Ft, és megrendeltem.
    Remélem rendben lesz.
  • Austin Bailey
    ha sokáig tárolod más ládájában a cuccodat, akkor egyszercsak eltűnik az egész és kapsz helyette egy villát egy szakadt sapkát meg egy poharat.
  • gabe paul logan
    Köszi!

Bár most a companionos "meglepetés" hatása alatt vagyok xD, de akkor megnézem újra Barbast, vicc hogy Lidia is abban a barlangban tűnt el xD....csak b*sztam végig menni, mert anno, önként, küldetés nélkül kitakarítottam már azt a helyet. Na de akkor...hátha meg lesz mindkettő :)
  • grimm13
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én is ott keresgéltem a kutyát anno (most azért nem mert már emlékeztem hol van)... nem áll meg a barlang előtt hanem fogja magát és bemegy, ráadásul ott vár a legvégén egy halom vámpír meg a barlangban kószál :D