The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Nekem is volt már olyan, hogy nem kaptam lelket de ez csak olyan helyeken fordult elõ ahol korábban már megöltem az ott fixen élõ sárkányt. (tehát a sárkányfejes helyek a térképen) Ezenkívül mindig kaptam, és mostanában Miraak elcsórt néhányat. De te írtad, hogy ahogy átértél tehát ez random támadás volt tehát Miraaknak meg kellett volna jelennie.
-Nézzük tovább az égés animáció lejátszódott csak nem kaptál lelket? Mert akkor Miraak megjelent és ki is írta, hogy ellopta a lelkedet. Esetleg lehet nem vetted õt észre vmi bokor vagy fa miatt ilyesmi.
-Lehet valami sárkányos mod bekavar ha van fenn.
Miraak templomából kilépve, a sámán küld el egy szófalhoz, s onnantól kezdi Miraak lopni a sárkány lelkelet, addig amíg a megtanult kiáltással meg nem tisztítod a sacred stone-ket (küldetés, amit nem érdemes halasztgatni).
A sacred stone-kat ügyét márcsak azért is érdemes rendezni, mert addig nem tudsz az ágyadban aludni, pihenni (persze ez csak akkor érdekes, ha már megkaptad a házikót)
Köszönöm a segítséged! 😊
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy fent van nekem a skyrim összes kiegészítõje, minden patent stb... De amikor is nem voltak fent a kiegészítõk 30 percenként rakott be nekem randomba egy sárkányt, de amióta fel patcheltem és felraktam a kiegészítõket azóta eltelt 4 szintem úgy, hogy nem találkoztam 1 sárkánnyal sem :S Jelenleg 32-es ORC vagyok. De viszont van egy olyan könyvem, hogy "Black Book: Waking Dreams" lehet ez a tárgy akadályoz meg valamit? Valaki találkozott már ezzel a "hibával"?
Segítségeteket köszönöm!
Annyiban mondjuk jól meg volt teremtve a vámpír lord világa, hogy mindenhol máshol kívülállónak éreztem magam. Ha mellettem egy guard random bedobott egy vampire-t tartalmazó mondatot, máris nyúltam volna a kard után, fürkészve a piros pöttyöket az iránytûn.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Winterhold-ban kaptam egy küldetés sorozatot Arniel Gane-tõl. Nem vágom, hogy ezekkel a konvektorokkal meg a Warped Soul Gem-ekkel, - amit ha jól gondolok, akkor a törött Soul Gem-eket jelenti, - mit is kell tenni?
Tud ebben segíteni valaki?
Köszi
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Én már voltam 60-70-es szint körül az elsõ karakteremmel, amikor beszálltam a Comp-hoz, és ugye tudjuk mi történt. Na szóval, a lényeg, h a farkasnak köze nem volt a nord karakteremhez, persze táposcsirke volt, meg akkor én még nem is toltam masteren. A sárkányok is pár ütésesek voltak, a farkassal azért simán bedaráltak. Kisebbet sebzett, kevesebb élet, kevesebb stamina, ugye 0 páncél, na ne ragozzam, gyengusz volt.
Minden perkjét kifejlesztettem vérfarkas totemekbõl pedig azt aktiváltam amivel magam mellé idézhetek még 2 farkast, de egy perknek köszönhetõen ebbõl + 2 vérfarkas idézés lett. Ráadásul most Solstheimen találkoztam valakivel aki vérfarkas gyûrûket árul és ezek között van olyan ami átváltozott formában életet regenerál. Meg egyébként is átváltozok odaszaladok az ellenhez és teli erõbõl beleverek (nyomva tartom a gombot) és hatalmasat repül és mire feltápászkodik a 2 idézett farkasom szét is tépi😄DD Az a legszebb amikor:
Sok gyenge ellenfél ellen nagyon jó, mert sokat lehet ölni és rögtön enni. Ha viszont megszorítanak, és nem tud regenerálódni, akkor cumi, mert potit, kiáltást vagy varázslatot nem lehet így használni. Meg visszaváltozás után újra végig kell járni a barlangot ha kell a loot, mert a vérfarkas csak ajtót nyitni tud 😊
Viszont az animációk marha jók, fõleg a kivégzéseknél meg marcangolásnál <#vigyor1>#vigyor1>
A vámpír lord és a wewrwolf perkek nem befolyásolják a szintlépést.
Ezeket a képességeket csak átváltozott formában lehet erõsíteni, s értelemszerûen hasznunkra is csak ekkor lehet.
Nincs tapasztalatom abban, hogy magas (+50) szinten mennyire életképesek a karakterek átváltozott formában - a vámpír lord sokkal erõsebbnek tûnik, sokkal hasznosabb perkeket kapott, mint a vérfarkas.
Ha csak simán sárkányölõ akarsz lenni, az is megy. Csak éjszaka öld õket inkább.
Egy pár mellékkülditõl lehet hogy elesel (de lehet hogy azt is csak akkor ha fönt van az Unoff. Patch)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
... amikor a zöld az zöld, az égnek meg ég színe van. <#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
Nagyon szép összefoglaló. Én az NMM et használom eddig nem volt baj vele 😄

A medve nem játék.