30713
TES
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Örömmel látom, hogy végre 100%on áll a magyarítás! Valaki tudna egy letöltő linket szúrni? Sajnos ahol ezt láttam, onnan "valamiért" még nem lehet letölteni. Most raknám újra a skyrimet egy 4-5 hónapos kihagyás után.
  • wantonly
    Sziasztok! Olyan mod érdekelne, amivel megjegyzéseket lehet írni a térképre. Tud valaki ilyet? Köszönöm!
  • genndy
    Akkor ezt elvileg egy ini-törlés is meg kellene hogy oldja. Hm.
  • bgabor
    Működik, köszönöm!
    Tényleg gyors és egyszerű!
  • Calver
    ...se.

itt vannak a lehetséges megoldások, ami nálam működött és minimális szarakodást igényel:
    "Adding/correcting this line in your Skyrim.ini to the [Archive] section may cause the game to correctly identify the archive with the voice file:
    sResourceArchiveList2=Skyrim - Voices.bsa, Skyrim - VoicesExtra.bsa
    If your ini-file has no such section, just add it."
  • genndy
    Unofficial Patchel.
  • bgabor
    Srácok, a főszálban az Esbern féle idióta ajtóbugot, amit láthatóan a készítőknek a Legendary Editionre se sikerült kijavítaniuk, hogyan is lehet átugrani?
  • Austin Bailey
    úgy tűnik, hogy a sárkányt nem is kell keresni. Akárhányszor kilépek Winterholban a szállásról felbukkan egy ancient sárkány és leszáll az udvarra. Kicsit extrém ez a gyakoriság. Nagyjából ötöt tettem el láb alól eddig, pedig még csak a másodk mages guilde küldetésnél vagyok
  • genndy
    Semmi hatásuk az achikra, megkapod őket.
  • Ryder62
    A modok bekavarhatnak az acsiknak?

Jó lenne azokat is majd idővel kimaxolni :)
  • genndy
    Glenmoril Coven
    Ezek vannak, illetve még a csak állatos barlangok. Meg ahol forswornok vannak, de őket is lehet venni banditának. Bár egy csapat nekromanta közé bekeveredni is húzós, főleg ha van köztük elementál-varázsló is.
    Goblinok ugye nincsenek, a kriptákat meg főleg a draugrok őrzik, nem csontvázak, szellemek meg lichek mint az Obliban az ayleid romokat.
    Vagy akaszd össze a bajszodat egy sárkánnyal. Esetleg kettővel
  • Austin Bailey
    nekem négyzeteket írt a számok helyett. De nem tudom hogy mitől javult meg. Amúgy a tegnapi játéknapom nagyon szörnyű volt. A barlangok 50% csak dreguh van, ráadásul mindig ugyanazt a három trükköt tudják (shouttal operálni, elszórva fedezni egymást egy teremben, és koporsóból kikelni), és értéktelen nehéz vasdarabokat dobálnak, úgyhogy a végére nagyon untam. Nem tudtok véletlenül olyan barlangot, ahol más is van? (eddig csak dreugh-csonti, és banditás barlanggal találkoztam+ dwemer romok, pedig az oblivionban ennél jóval több típus volt
  • PiszkosFred
    Be kell allitani a console "lehivast" F10-re peldaul, es kesz is.
  • genndy
    Játék közbeni NumPad bekapcsolás már nem működik, csak ha már indítás előtt be volt. Amúgy azzal is lehet 0-t írni. Vagy tényleg 'ö'.
  • Hecker007
    "ö" billentyűvel próbáld esetleg, nekem azzal ír nullát
  • Austin Bailey
    velem is ez volt tegnap. De aztán megjavult
  • mans
    Nullát hogy lehet írni a konzolba?mert a 9-re kapok egy kockát,régen jó volt most nem,num padot meg hiába kapcsolom be.
  • Gvik
    Amolyan "Easter egg" játékbeli érdekeség, funkciója nincs nagyon. Este 10 és hajnali 4 között jelenik meg valahol véletlenszerűen a világban és a "Hamvir's Rest" nevű hely felé lovagol (vagy odaér vagy nem az éjszaka alatt, ha nem, akkor ahogy jön a nappal eltűnik), ami egy temető Whiterun-tól nem messze.Itt van néhány Draugr, egy kincsesláda és néhány random tárgy elszórva, az egyik koporsó mellett pedig egy koponya, amit nem lehet elmozdítani, valszeg az a Fej nélküli lovas feje.
    Itt olvashatsz bővebben a Fej nélküli lovasról, itt meg a temetőről, ahova megy.
  • Austin Bailey
    Egyébként a fej nélküli lovasnak mi az értelme?
  • Austin Bailey
    ahol én néztem ott azért nem volt egyértelmű, mert az ID-hez viszont konkrét szám volt beírva. Őgy volt a példa bemutatva, hogy pl player.additem 000c3ac5 #
  • Hecker007
    akkor rosszul emlékeztem sorry :)
  • genndy
    Nem kell engedélyezni semmit, konzolból minden működik rögtön. Falloutokban sem kell.

Austin Bailey : na azér
  • Malakai
    Amikor azt írják valahol egy példába, hogy # az egy számot jelent, tehát annak a helyére valami számot kell írni. :)
    Ennek a karakternek az elsődleges neve (angolban) a számjel, szóval nekik ez egyértelműbb, bár megjegyzem a magyar is mondja ezt így.
  • genndy
    Nincs kétszer xxxx, és nem kell #
    Azt írd be amit írtam. működik. most próbáltam ki.
    player.additem 000d3ac5 1
  • Hecker007
    Engedélyezni kell a csalásokat először, aztán lehet itemet így bekérni a játékba, ugyanúgy mint a fallout 3/NV-ben
  • Austin Bailey
    oké, működik, köszi szépen.
  • Austin Bailey
    miért van kétszer xxxxxxx és miért van közötte az 1-es. Máshol azt írják, hogy # kell mögé, olyat meg nem tudok konzolban. A lényeg az hogy nem működik.
  • genndy
    Sima csuklya, amit legelőször kapsz:
    player.additem 000d3ac5 1
    A végén az "1" a darabszám.
  • Austin Bailey
    nem értem. Az ID-je nem ilyen hosszú. Leírnád egy példával?
  • genndy
    Az már ott döglik meg ahol hagytad. Konzolból lehet:
    player.additem XXXXXXX 1
    XXXXXXX: Unique Items
  • Austin Bailey
    nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet visszahozni, ha valamit elvesztettem és nem tudom, hogy hol? A Thieves Guide csuklyát vesztettem el.
  • grimm13
    Én jelentkeztem tesztelni... Értem így is de csak jobb az anyanyelvemen játszani.
  • genndy
    Nagy levegő, ágynyugalom, most indul majd a bétateszt. Még 1-1,5 hónap a végleges szvsz.
    Ettől persze még a hír nagyon jó, respect a csapatnak!
  • mans
    Mire ki is jön mikulásra,addigra végigviszem a játékot.
  • grimm13
    magyarítás 100%-on :D
  • silverchain
    Oké, köszi, akkor megnézem.
  • genndy
    Három az a kettő.
    Nem is fog, csak a Skyrim, mivel a DLC-k abba épülnek bele, nem külön játékok. DLC fülön ott lesz, indítómenüben tudod aktiválni (de alapból pipálva vannak sztem).
  • silverchain
    Hm, aktiváltam a kódot, kiírta, hogy sikerült a hozzáadás, mégsem jelenik meg a games library-ban a két dlc.
  • silverchain
    Köszi, így már sikerült:)
  • genndy
    PayPal. Akkor nem kér semmit.