30713
TES
-
#24446 hogy még több fpsem legyen -
#24445 E4400 overclock google-be, és ta-dam. nézz körbe.
viszonylag értelmesebb link róla
nem programból fogod, hanem bios-ból, keresel egy értelmes, procidhoz-alaplapodhoz való leírást, és ollé. amíg nem tolod fel a faszba feszültséget vagy sütöd meg a procid (meglepően nehéz, főleg ha az ember figyeli a hőmérsékleteket), legrosszabb ami történhet csöppnyi instabilitás és kékhalálok, esetleg egy cmos reset szükségessége. -
#24444 De minek? Ha gyonyoru es meg stabilan is fut, plusz a Skyrim sem produkal CtD-t akkor minek huzni? -
#24443 El tudnád mondani esetleg, hogy sérülés nélkül, és nagyobb kockázat nélkül ezt hogy tehetném meg? A proci az egyedüli amihez semmi programom nincs, és semmit nem csináltam vele. Abszolút semmit. -
#24442 én elhiszem, én is játszottam 8800 GT-vel, bár nekem high-medium beállításokon volt stabil 25-30 FPS-em szabadban emlékeim szerint. ultrán semmiképpen sem, szerintem 8800 GT memóriája is kevés ahhoz
amúgy ami igazából most már visszafog, az a procid lesz, mivel Skyrim erőteljesen procizabáló. "aprócska" húzás ajánlott, főleg mert gyors google alapján E4400 simán még akár felmegy 3 Ghz-ig (alapnál kisebb feszültségen!), de 2,66-ig biztosan. -
#24441 Gépem: E4400-as proci, és 2 giga ram 800 MHZvel, a virtuális memo 4-6 giga, és 32 bites winfos hetes oprendszeren tolom.
Annyi változott, hogy az előző videókártyám egy 8600 GTS volt 256 mega rammal, és konkrétan a low beállításokat alig vitte. Szinte játszhatatlan volt. Képzelhetitek milyen felüdülés most azt látni, hogy lowon megy, felhúztam médiumra és megy, hát felhúztam maxra, és 2-3 FPS visszaesést leszámítva szakít. Leszakad a pofám olyan gyönyörű a játék. Vége a kies tájaknak fák és nyövényzetek nélkül :D RAWR :D
Ja, és az alább felsorolt modok amiket írtam mind kompatibilis egymással! 2-3 óra játék alatt se ugatott semmi errort, se nem láttam bugot, vagy oda nem illő dolgot. -
#24440 Gyerekek, ne higyjétek el, de a launcherben beállított high beállítással (4-es AA / 16) low árnyékokkal, stabilan fut! High textúra, high fények, high terrain, max view distance, minden max és teljesen játszható! Egyedül az árnyékot vettem le teljesen.
Talán még szebb is lehetne, mert csomó olyan beállítás van ami fps dropol, és értelmetlen. Ezeket a sorokat keresném a cfgbe. -
#24439 Egy 7 éves kártyán maxon sosem fog menni ez a játék. -
#24438 8800 GT-vel nem fogod ultrán nyomni, max apró, zárt terekben.
high-medium beállításokon, 2x AA-val és optimális AF-el viszont mindenképpen gördülékenyen fog menni, jelentős minőségromlás nélkül.
még az is szempont btw, h milyen procid van ehhez - Skyrim nagyon szereti erőteljesen felzabálni ugyanis. -
#24437 Pont most vettem meg a Skyrim LE-t erre mi fogad? Valaki készített egy komplett DLC-t.
Lefogadom hogy a srác egymagában többet ért a pályadizájnhoz mint pl az Obsidian pályatervezői együtt véve.
Szurkolok neki, kár lenne veszni hagyni egy ilyet tehetséget.
-
#24436 Gyerekek, tudna valaki adni egy rendesen beállított cfg filet, ami a játék alapbeállításait szinte maxra húzza, de a leglényegesebb fps dropos beállításokat kilövi?
Képzeljétek szereztem egy 8800 GT-t, és a játék ultra fokozaton 25 fps-t produkál. Szerintem mehetne gördülékenyen is, csak ki kéne belőle venni 1-2 dolgot. Bár ha leírjátok hogy miket vegyek ki, amiktől a legjobban szaggat az is jó lenne :/ Kb 5-6-7 fps kéne és vígan szaladna a játék.
(ahhoz képest, hogy eddig off és low fokozat között játszottam) -
#24435 Vilagos, hiszen "a tehetseg mindig utat tor maganak" - ahogy szoktak mondani. -
#24434 Játékfejlesztői szakmában dolgozók nagyobbik része autodidakta módon tanulta, a modolás aranykorában pedig nem egy mod halt bele abba, hogy felvették játékcégekhez a moddereket. :) -
#24433 Azert nem olyan egyszeru a dolog, csak a mesekben vagy a filmekben. Az ketsegtelen, hogy a Bethesdahoz eljutott a dolog, mert valahol volt utalas/reakcio erre, de egyelore tobbet nem nagyon tudni errol. Nem o lenne az elso, aki igy kerul be egy jatekfejleszto cegbe, mert ez is mutatja, hogy bizonyos esetekben a tehetseg es autodidakta modon szerzett tudas tobbet er(het), mint egy rakas papir, gyakorlati tudas nelkul. -
#24432 arról lehet tudni valamit, hogy felveszik/felvették a srácot? Én őszintén szurkolok neki. Sztem simán megér ott egy posztot. -
#24431 Lényegében ugyanaz, picit bővebben -
steweee #24430 persze és köszönöm. csak év elején elég aktívan figyelemmel kisértem a topicot, de már nincs lelki erőm visszaolvasgatni hogy miket is érdemes kicserélgetni a képminőség és sebesség tekintetében.....
pedig jó lenne turbózni, mert nincs túl erős gépem -
#24429 Fogalmam sincs sajnos, hogy milyen az alap verzió :/ Én a helyedben a ha nem akarnék bármi mást feltenni, akkor csak az unoffical pecseket tenném fel. De a lista amiket írtam fps drop nélkül ad, úgyhogy nem lesz tőle bajod ha ettől félsz. -
steweee #24428 én is megszereztem a legendary editiont, de még nem volt elég időm, így direkt nem is telepítettem mert akkor beleragadok egészen biztosan.
kérdésem az lenne, hogy ebben az utolsó verzióban már alapvetőleg ki vannak javítva azok a textúra meg script hibák, amik az alapverziót jellemezték, vagy ehhez is ugyanúgy érdemes telepíteni azokat a cuccokat ami gyorsítja/javítja ezeket ? -
#24427 Ezek lemaradtak:
-Enhanced Distant Terrain
-Improved NPC Clothing - High Res
-Better Dialogue Controls
-Static Mesh Improvement Mod - SMIM
Szerintem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom, hogy ezek közül 1-2 kivételével mindenkinél alap aki komolyan játszik ezzel a játékkal. -
#24426 Ezt épp tegnap néztem a nexuson. Ha ennyire nagy port kavart, hát csak letöltöm.
Most húztam egy teljesen tiszta winfost, most végeztem a frissítésekkel, programokkal, most települ a szkájrim. Próbálok egy 15 modot összehangolni, hát remélem sikerülni fog. Az a gond, hogy az alapjáték modok nélkül nagyon száraz :/ Vagy is hazudok...nem száraz. De a modokkal képes túlnőni magát sok tízszer.
Ti melyik karakter szépítő modot ajánljátok? Látok egy csomó csajos modot, de nekem csak egy nagy pakk kéne, amiben szebbek az emberek, kidolgozotabbak, és a csajoknak nagy cicijük van :D (és az arcuk nem bamba)
Valaki kérdezete itt a modokat, ha segítség, akkor én ezeket rakom fel:
-összes unoffical pecs
-skyui
-A Quality World Map - With Roads
-Immersive Armors
-Immersive Weapons (ha ehhez kapcsolódóan tudtok még ilyet ajánlani ami ezzel kompatibilis, akkor szívesen várom!)
-Enhanced Blood Textures
-Categorized Favorites Menu
-Cloaks of Skyrim
-T3nd0s Skyrim Redone
-Enhanced Night Skyrim
-Bandolier - Bags and Pouches
-akkor most még hozzácsapom a Falskaart
-RaceMenu
-Wet and Cold
Ezek azok a modok amik csak adnak, és nem vesznek el semmit. A Skyrim Redone egy nagyobb hangvételű dolog, ami az egész játékot átírja kicsit, de szerintem csak pozitív jelleggel. Ehhez még hozzá lehet csapni HD textúrás pakkokat, csak én nem használom mert fos gépem van (mondjuk most újítottam egy 8800 GT-t, és hasít a játék normál beállításokon hálisten).
Ez a Nexus amúgy piszok lassú tegnap óta...nem is értem mi van. Használhatatlan konkrétan. -
#24425 Ez rohadt jól néz ki a videó alapján. Kíváncsi vagyok rá milyen in-game, de előbb még a NewVegast végigtolom, aztán kezdek csak bele ebbe mégegyszer :D -
Ulthane #24424 Profi Skyrim-mod készült -
#24423 Fölveszed az egér érzékenységét a menüben... -
Gót #24422 Hali! Elképzelhető, hogy nektek is zavaró az, amikor a felhúzott, éppen célra tartó íjjat mozgatjátok, hát az elég tetűlassú alapból. Amiről végülis beszélek, az a mozgó célpont követése íjjal. Maga a lépkedés is lehetne gyorsabb (erre lehet van perk, még nem tudom), de a célzásnál nagyon hátrányos ez a lassúság egy ránkrontó ellenségnél, és nem is realisztikus. Erre a problémára tudna valaki modot ajánlani? (lehetőleg a Steamről, azt használom)
Köszi -
#24421 Akkor alapból: Unofficial Patchek, a DLC-khez is (már a játék kezdetétől, akkor nem kavarnak be). -
#24420 Tudom hogy nehéz így, csak ha valami kirívó lenne, arra gondoltamtam :D
Mert csak 1x fogom végig játszani, de azt jóól elnyújtom :D -
#24419 Erre nem fogsz soha választ kapni. Nem tudjuk mit akarsz. Mi tetszik, mi nem tetszik, mi hiányzik, mi sok, mi jó, mi rossz...
Nézd meg az alapjátékot, játssz vele, az alapján döntsd el hogy mi kellene. Szépítés? Nehezítés? Könnyítés? Változatosság? Konkrét igényre lehet már modot ajánlani, vakon nem. -
#24418 Na most kezdek bele a játékba, gondoltam megkérdezem milyen módokat ajánlotok, de jól megtaláltam fent a mód ajánlót, ezer hála neki! :)
Esetleg akinek valami még eszébe jut ami abból kimaradt, ne tartsa megába!! :D -
Eisenberg #24417 Üdv! Gondolom rajtam kívül itt már mindenki végigjátszotta a játékot. Nos azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek 11-es szinten Requiemmel nem e túl OP egy 186 dmg-os egykezes kard? Ezen kívül semmilyen más fegyvert nem töltöttem le, és nem is szándékozom, a másik kézben egy jelenleg 68 dmg-os glass knife van. Illetve "legálisan" szereztem egy 165 dmg-os ebony íjat vmi varázserővel ami már kifogyott :) Tekintve, hogy a kard egykezes gyorsan lehet vele aprítani (bár az az ultragyors sebesség még nincs meg mivel a Duel Combat Realism HC verziója is fent van), viszont a pajzsos/páncélos emberek ellen talán elkél mivel alig tudtam megverni egyet belőlük. Semmi extra, csak páncélruha, sisak, egykezes kard, és egy pajzs volt nála de annyiszor vert meg (ekkor még falmer sword+glass knife kombóval játszottam illetve bent van egy védekezési mod kétkezes fegyverekkel is, de ha rámvág egyet akkor megszédülök, és nemigen van esélyem visszatámadni mivel hátralép), hogy kicsit felment bennem a pumpa. Biztos, hogy Én vagyok béna, igazából nem is ezért szedtem le a kardot (főleg mivel még ezelőtt az ellenfél előtt volt) hanem mert tetszett, a sebzéséről pedig nem volt tudomásom. Amúgy a kétkardos páncélozott tankokat simán kijátszom de a kardos pajzsos egyének úgy látszik meg fognak izzasztani a jövőben. A vámpírokról ne is beszéljünk. Rájuk még nem találtam gyógyírt. Am íjász karim van tehát inkább arra gyúrok. De 186 dmg nekem ilyen szinten kicsit soknak tűnik. Szal nem túl OP? -
grimm13 #24416 Én régen nem olvastam mert nem érdekelt, de gy hogy meglett a legendary gondoltam lehetnek új dolgok... kicsit valóban elüt a nyelvezet a Skyrim világától -
#24415 Én azért mertem szólni, mert múltkor mikor olvastam, teljesen jó volt. Most pedig ezek a szövegek ilyen "belerondításnak" tűnnek, régen nem így nézett ki. Lehet valaki mérges volt, vagy valakinek az öccse belépett a kezelőfelületbe :D -
grimm13 #24414 LoL ezen már nekem is fennakadt a tekintetem, csak lusta lennék írni egyet... mert ha már szolok nehogy az legyen hogy "akkor csinálj jobbat" -
#24413 Már meg ne haragudjatok, de olvasom a bannerban a Modok fület (modajánló) és kicsit alpári lett a tartalma. Nem tudom észrevettétek-e gondoltam szólok. -
#24412 Már kaptam is érte 3 kártyát :)
Csak jelenleg gépem nincs, h nyomassam :( -
#24411 Steamen 40%-s akcio van meg 5 es fel oraig, es csak 24 euro a Legendary Edition, ha erdekel valakit. -
#24410 igen, szerintem is lesz még annyi. Játssz addig mással. -
#24409 Sajnálattal olvasom :( Akkor ez még legalább 1-2 hónap, mire tesztelésre kerül a nagyérdemű elé. Akkor felejtő az egész. -
#24408 Odebb lesz meg az :) -
#24407 Tanulmányozd még picit az oldalt. Mondjuk a Hírek részt.