The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 kérdésem lenne:
-Ha a követõm meghal,akkor végleg elvesztem vagy valahol esetleg újra össze tudom szedni?
-A barlangokban lakó szörnyek szintje kötõdik az én szintemhez? (gondolom igen)
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"The trees move. Do you not see it?"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"The trees move. Do you not see it?"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mondjuk az élsimi még mindig problémás. Mint minden ENB-nél. Recetenger van nálam 😞
En ezt hasznalom. Igaz, 117-es dll kell neki ITT van , ami eleg korai, es nincs ingame menuje se, de a latvany miatt lemondok az uj dll-k okozta elonyokrol.
Egy probat megerne, szerintem.
Erre kaptam egy szintelen szutykot. Az hogy ezt még finom hangoljam hát ahhoz nincs türelmem, inkább játszok helyette 😊
Igazából nekem nincs nagy elvárásom. Skyrim esetében pl csak annyi hogy szép szinek legyenek benne. Így egy fenyves szép zöld legyen, havas területek hófehérek, az ég meg szép kék mint a tündérmesékben 😊
FNV-nél azért szedtem le mert jó lenne egy olyan graf mod ami vissza adja a nevadai hõséget, a fényviszonyokat.
De most rájöttem hogy a projekt realityvel meg imaginatorral jobban és könnyebben eltudom érni ezt a hatást ha még nem is tökéletes.
A legjobban befolyásoló tényezõ a palette.bmp nevû képfájl ami az egész színvilágát meghatározza az adott enb konfignak.
Pont kifogtál egy szart vagy csak nincs jól belõve, konfliktol idõjárás/fény modokkal stb.
Egy enb konfig jó beállítása hihetetlenül pepecs és kemény meló, de az eredmény mindennél durvább.
Ha nincs kedved szarakodni vele, akkor alternatívaként lehet pl FXXAA post process injektort vagy SweetFX -t használnod.
Képeken jól mutatott de ingém borzasztó, megfájdult a szemem 5 perc után.
Skyrimhoz van olyan graf mod ami nem enb és a színeket javítja, élénkebbé teszi?
Eléggé bosszant a dolog hogy kis felbontású monitor miatt nem használhatok enb-t. <#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 - találd meg az arany karmot és vidd vissza Riverwoodba (melléküldetés)
2 - szerezd meg a sárkánykövet és vidd el Whiterunba (fõküldetés)
A romban eltévedni nem lehet, menni kell elõre, megszerzed a karmot, s a kiniytod vele az ajtót.
A sárkánykõ a szófal közelében, a koporsóból kimászó draughnál van, ne hagyd ott.
A kijárat valóban a "semmi közepébe" vezet, leereszkedhetsz a hegyoldalról, vagy gyors utazás Riverwoodba, ott leadod a karmot, a kövel meg elsétálhatsz Whiterunba.
ha a riverwood tradertõl vetted fel a questet, akkor nem muszáj a végén a draugr-al csatázni, de mivel a fõ storyline úgyis visszahoz ide, le kell verni a dragonstoneért
shit happens
Sikerult megakadni a jatek elejen...😄
Fel kell menni a hegytetore, be az ajton , majd megvan az az aranykarom vagy mi, a vegen kiersz a hegy oldalaba.
Innen elorol kezdheten, mintha nem csinaltam volna semmit:S
!Forza Ferrari!
Most túrom a modokat a Skyrimhez és nálam is a vram hiánya recsegteti be a gépezetet. A nexuson van egy monitorozó program amivel tudod játék közben nézni, hogy a TESVI.exe menyire terheli le a gépet. Fejbõl most nem ugrik be a neve.
Az esetemben is a vram hiány okozza a legtöbb gondot.
Gyakorlatilag a barlangok és katakombák textúráit kivéve mindent kikapcsoltam. Pl a városi részek kinyírták a gépem Hd textúrák alatt.
De egy jól beállított enb sokkal többet jelent 1 gb vram mellett is. Végre ezt is sikerült jól optimalizáltan beállítani. 😊
A modoláshoz a mod organizert használom, mert hip-hop tudod kapcsolgatni a modokat. Bár mást nem próbáltam, de ez a program egy modolást most kezdõ (pl én) esetében nagyon letisztult kezelõfelületet ad.
A cf tuti, hogy sokat segítene. Viszont utánna kell járni, hogy az esetedben mi érné meg jobban?
Véleményem szerint a Cf helyett egy 2gb-tal szerelt kártyával sokkal jobban járnál.
PTW:
Köszönöm a listát, mert sok jó dolgot találtam amit ki is próbáltam.
Erre nézz rá, sokan ajánlják: Optimizer Textures
Viszont leszedtem egy dll fájlt, bemásoltam a Data mappába, és azóta olyan tükörsima, hogy rá sem ismerek O.o Na de leszedtem ezt a modot: http://skyrim.nexusmods.com/mods/30
Meg ezt: http://skyrim.nexusmods.com/mods/498
Nagyon igénybe fogja venni a gépet? Esetleg valami megoldást nem tudtok rá, hogy ne szaggasson annyira? Mert bár most fut rendesen de azért félek, hogy a konfig elõbb utóbb nem fogja bírni. Jelenleg azért nem pakolok rá több modot mert nem ismerek olyat ami kellene. Viszont lázasan kutatok ilyenek után, illetve ha valaha kijátszom a játékot kellenek majd kis kiegészítések mint ház meg plusz szörnyek. Gondolom nem mindenki küzdött ilyen problémával de aki küzdött az leírná nekem a javaslatait? Bár igazából a többiek véleményét is szívesen meghallgatom. Köszi
Ja a konfig:
Intel Core i5-650 3.20 GHz
Kingston DDR3 4GB
GIGABYTE HD5770 GV-R577UD-1GD (Ez a kártya lenne ha esetleg nem tiszta)
Még valami? Ja, és ha a Crossfire-t beleimplantálom a kártyába javulni fog a teljesítmény?
ENB: Unreal Cinema customizálva
Graf modok:
Bellyaches Animal and Creature Pack
Bellyaches HD Dragon Replacer Pack
Elaborate Textiles
Realistic Tundra Moss
Moss Rocks
Ultimate Lush Overhaul
WATER + Dragonborn Addon
ApachiiSkyHair
Enhanced Lights and FX
HiRes Road Signs
aMidianBorn - Book Of Silence
AOF Believable Hair
AOF Detailed Mountains
Bloody Dragon Bones
Calientes Female Body MOD (CBBE)
Coverkhajiits
Mossy Roofs (ez saját készítésû mod 😊 )
Nicer Snowflakes
Re-Defined Dungeons
Silly Level of Detail Potions
Skyrim Flora Overhaul (179e)
Skyrim HD 2K Textures
Ultimate HD Fire Effects
Webs
Women Of Skyrim
A Quality World Map
Pretty Female Idles (ez animáció de elfér ide szerintem)
Pretty Combat Idles
Static Mesh Improvement Mod
iHUD
Main Font Replacement
Map HUD Enhanced
No Boring Sleep Menu
SkyUI
Enhanced Blood Textures
Footprints
Climates Of Tamriel
Ti nézitek amúgy? Tiszta Skyrim, nord-ok, jarl-ok, épp csak a sárkányok hiányoznak... 😄
Konkrétan az enb érdekelne. Már csak ezt szeretném normálisan belõni.
A superb enb-t használom, de nem fekszik a gépemnek. Sajnos a procim nem tudja normálisan hajtani a vga-t, ami ezért 80%-on pörög. Netalántán ezalá esne, akkor meg bereccsen a játék és droppol az fps. /még 2 hónap és váltok FX-6300-ra/