30713
TES
-
Austin Bailey #25251 csak azért kérdezem, hogy vajon mindenki harcos karaktert csinál-e először. Nekem csak egy karakterem van, egy nord, és neki egykezes, sneak, archery, enchant, alchemy, smithing , illetve a 2 armor perkre va rakva, és nincs olyan perkfája, ami tele lenne rakva. Ezen kívül van 11 fel nem használt perkje -
#25250 Hm, érdekes, megér majd egy újbóli végigjátszást, remélem ezeket a módokat is lemagyarosítják. -
Although #25249 ha ilyesmi élmény érdekel az alap skyrim nem éppen gondolkodtató. Már az elején a perkfának a stealthba ott a perk a páncélokra.
Modok nélkül nem kell izgulni semmin.
Ha érdekel két megoldás van. 1. Requiem. itt felkészülhetsz még a kezdő erődöt se éled túl. Mivel itt a lv1 szintedhez képest a katonák ahogy kell már lv15-20 vannak. Tehát meg kell húznod magad rendesen. És igen az egész rendszert átdolgozták teljesen felesleges nehéz páncélban lopakodni, kizárják egymást. De az alapba semmi ilyentől nem kell tartanod.
2. ACE+ERSO: Ez volt anno az utolsó amit kipróbáltam. Lényegében nem annyira hardcore mint a requiem, de nagyon nagyon ötletes effekteket ad. pl ha el van téve a fegyvered és rajtad ütnek 50% esély hogy kiütést kapsz.Mindezeket láttod a hatások között, és sok ilyen van lopakodásra, páncélra varázslatra. Egészen kreatív volt az illető. Az ErSo meg legalább ténylegesen létrehoz különbségeket a fajok között amennyire ez a leegyszerűsített, sok gondolkodást nem igénylő rendszer lehetővé teszi. Pl a nord 60,135,135 el indul a breton meg ép a magickára kap támogatást és persze a regenerálodás is eltérő. Ezeket persze a requiem is tudja meg még sok extrát is. Annyira pont elég ne legyen senkinek kedve mágust indítani a norddal. legfeljebb enchantolost. -
#25248 Amúgy nehéz páncélban érdemes fejleszteni a lopakodást? Nem hangos? -
#25247 Az szép, én nem tudom eldönteni milyen karakter legyen, ezért az elején mentem kétkezes kardal, aztán át tértem egykezes kard és pajzsra, aztán egykezes kard és varázslatokra, aztán most az íjászatra és 23-as szintű vagyok és még egyik se olyan fejlett, csak a kovácsolás van 60 fölött meg az egykezes kard, de már olyan védelmem van, hogy azt vettem észre, hogy amikor az őrök egy városban rám rontottak 1 milimétereket vesznek le az életemből. -
#25246 alap Skyrim esetén mágusokon kívül minden és mindenki megöl mindent már csúnyán nézéssel is magas szinten. -
IXEMGabeo #25245 kétkezes fegyver kimaxolva, 1 ütéssel öltem óriásokat, Dwarwen centurionokat, sárkányokat 2-3 ütésre stb stb... egy teljes várost is poénból kiírtottam nem bírtak megállítani sem őrök se senki:D íjászatot is folyamatosan fejlesztettem a lopakodással együtt, enchant is, ha jól rémlik elég magas szinten mozgott aztán egy idő után a varázslatokba is beletanultam bár nem az volt a fő profilom...55. szintig vittem el a karaktert. Minden küldetést (kivéve a Thieves Guild egy részét nem csináltam meg, mert bugos lett Bjyrnholfnál) és helyszínt felfedeztem.
heavy armor
two handed weapon
sneak
archery
enchant
smithing is a végén magasra lett vive...
ezek voltak a fő képességek amiket tákoltam -
#25244 Melyik szerintetek a legerősebb kaszt? -
Austin Bailey #25243 Nektek milyen volt az első karakteretek? -
#25242 Na hat pure mage-kent odaig jutottam hogy megidezek ket dremora lordot en meg lathatlanna valok,es mozizok :) -
#25241 Nem tud valaki egy jó lens flare effektes módot? Ami nem csak a napnál van hanem minden fénypontnál (ha van) -
deicide #25240 köszi szépen.. -
#25239 Ha megsebez vámpír van esély, hogy elkapod a "hagyományos vámpírkórt". Ha még nem ment végbe a vámpírráváltozás – három napon belül vagy – akkor elég ha egy oltárhoz mész és áldással kigyógyítod magad.
Ha már vámpírrá váltál akkor fontos, hogy tartsd alacsonyan a vámpírátok hatásait, lopózz be alvó emberhez és lopózás közben tudsz inni a véréből, ez csökkenti a hatásokat és nem le lemészárolnod miatt senkit. Egyébként meg menj be egy kocsmába és beszélj a pultossal pletykákról, Morthalba fog irányítani, ahol kapsz plussz infót, hogyan fordíthatod vissza a vámpír átkot. -
deicide #25238 Sziasztok..
Kellene 1 kis segítség mert megakadtam..vagy is inkább nem tudom mit kellene csinálni..!
kis ékőzmennyel kezdeném..
az előző részben ugye volt 1 olyan rész amikor megharap a vámpír..na most innentől kezdve csak éjszaka lehetett menni mert a napsütéstől elpusztultam...lényeg a lényeg hogy össze kellett pár dolgot szedni mire elmúlt..!
na most.. mi a helyzet ebben az V. részeben?
most csináltam meg ha jól emlékszem a bloodline küldetést. tehát megtaláltam a lányt és vissza is vittem..
nem harapott meg a vámpír nem azt választottam..na most elutaztam egy nagyobb távolságra a térképen...és ki írta hogy elkezdett forrni a vérem..tehát akkor vámpír lettem még is..? és kezdődik megint az éjszak bandukolás..? meg bujkálás a napfénytől..? mert akkor a küldetés elejére megyek és inkább nem csinálom meg! -
Austin Bailey #25237 köszi, akkor ezt hagyom is a francba. Igaziból a bethesda gondolhatott volna rá, hogy a hosszabb kardok hülyén néznek ki a karakterek oldalán, pl blades sword, ami majdnem a földet karcolja. -
IXEMGabeo #25236 ja nem... ott fent a High Hrotgaron túl ahol nem tudtál átmenni a vihar miatt...:) -
Ironman2 #25235 A szellemek? -
IXEMGabeo #25234 ja ezt nem árulom el mi lesz itt:) legyen meglepetés -
IXEMGabeo #25233 ha tudnád, hogy én már lazán rájuk varázsolom a feart és a calm varázslatokat:) -
Ironman2 #25232 kösz! amúgy angolul már elkezdtem egyszer,de a felét sem értettem,igy magyarul egész jó (Obliviont végig toltam anno,a téma annyira nem új) -
#25231 Ezek szerint még neked nagyon új ez a játék (ami nem baj, csak ebből kifolyólag vannak a meglepetések)
Az első képen jelzett helyen nem véletlenül nem tudsz tovább menni, majd ha eljön az ideje elárulják, hogyan mehetsz arra...
Szellemek is vannak a játékban, sőt ami még érdekesebb lehet: pl. spiggan bevadíthat amúgy teljesen békés lényeket, s rácsodálkozhatsz, ha megtámad néhány agresszív nyuszi, vagy szarvas. -
Ironman2 #25230 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#25229 Nem is lesz meg. Menj szépen arra, amerre tudsz, ott lesz majd a dungeon végén (mint mindig).
Vagy először a naplót kell visszavinned. -
Ironman2 #25228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a lepeldombi sirboltban vagyok,és nem találom azt a rohadt kesztyüt,lehet én is bele fogok örülni,mint Windilius,akit egycsapásra kinyirtam.D úgy látom a szobájában mintha lenne egy titkos kőajtó,de nem találom a kapcsolóját.
[img=http://s24.postimg.org/qhykuz9jl/Screen_Shot174.jpg]
-
Ironman2 #25227 végül is -
#25226 Én elfutottam mellette, level 18 voltam amikor az első fagy trollt letudtam gyűrni. -
#25225 Fent van, fent is volt a játék eleje óta, amikor még nem is volt ilyen. -
Ironman2 #25224 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na az a rohadt fagytroll ki is fogott rajtam.D Kár volt megmászni ennyi lépcsőt.lehet nem használtam az első kiáltásomat,az a baj?
-
Ironman2 #25223 Magyarítás felrak ilyen unofficial javítást is (már ha bejelölöd),lehet abban javitják a bugot -
#25222 Ott volt az nekem is, csak egyszer csak bementem és eltűnt, de nagyobb gond van ott mint egy ajtó és már így maradt. -
Ironman2 #25221 Nekem az ajtó jól müködik,viszont a ház ura tünt el este.DDD Beszél hozzám,de sehol sincs.Amúgy jó a sztori igy magyarul.Asse tudom kihez csatlakozzak majd.Minden céghez lehet amúgy mint Oblivionban? Most megyek Ivarfalvába a szürkékhez.Útközben leiszom magam az biztos.DDD -
#25220 Szóval nincs rá megoldás? Mert azóta akármikor megyek vissza oda, eltűnik az ajtó, pedig elég gyakran szoktam oda menni, nem lenne jó ha így maradna. -
#25219 A mod leírásának az alján írja, hogy ő hogyan csinálta. Van egy ini opció, amivel a kedvenc fegyverekből a másodlagos is látszódjon a karakteren, plussz ő szerkesztette a csontváz modelt, hogy máshova rakja a fegyvert. De ezt nem osztotta meg, merthogy a csontváz szerkesztése erősen specifikus azokra a modokra, amiket ő használ.
Egyébként vannak erre modok, de elég problémásak, nem kimondottan egyszerű őket működésre bírni pl egyedi fegyverekkel, animációval, stb.
Armored to the Teeth
Dual Sheath plus Shields on Back -
Austin Bailey #25218 na, most simán csináltam egy emshes mappát, aztán felülírtam vele a fájlokat, és így most tényleg ott vannak az átdolgozott kardok, de nem feltétlenül ezért kellett a cucc, hanem azért, ami a képen van, hogy több kardot tud a hátára rakni (ráadásul egykezest is). Azt hogy kell megcsinálni? -
Austin Bailey #25217 eredetileg egyébként nincs a datába meshes mappám, hanem van skyrim.meshes.bsa, és ezt kibontottam, és ebbe raktam bele utána a cuccot. -
priluki #25216 köszi :) -
#25215 Varázslatok - aktív effectek között megnézheted a karakteredre ható pozitív, és negatív (pirossal jelzett) hatásokat - ha nincs vörös módosítója, rendben van a karaktered (vérfarkas kivétel, de az vállalt forma, ráadásul immunis minden betegség ellen)
Betegség gyógyító ital, vagy templom oltár leszedi a vámpírok okozta "vérmérgezést". -
priluki #25214 üdv, megharapott egy vámpír.. betegség elleni itóka jó rá? 1 napon belül megittam :) -
#25213 Pedig nekem is fönt van, tényleg csak be kell másolni. -
Austin Bailey #25212 Tudja valaki, hogy ezt hogyan kell telepíteni? Hiába rakom be a meshes mappába nem csinál semmit.