30713
TES
  • PiszkosFred
    Amikor valóra válik egy álom :)
  • Austin Bailey
    a főszál már megvan.
  • genndy
    Pedig ha végigcsináltad a TG főszálat, akkor meg kell kapnod. Csak nem Delvin adja oda, hanem Tonillánál érdeklődj.
    Amit te írsz, az egy mellékszál, de megcsinálható: felturbózhatod a TG-t. Minden városban meg kell csinálni 5+1 küldetést (a +1 mindig különleges bónusz), és akkor kapsz árusokat a búvóhelyre meg kiegészítőket a polcra.
  • Austin Bailey
    a thieves guild master páncélt hogyan kell megszerezni? Nekem csak vég nélkül adja a melókat Vex és Delin és közben meg 4 városban vissza kéne állítanom a gulid bescületét, meg ha jól láttam fel kéne tölteni a kincses polcokat.
  • Austin Bailey
    köszi, ebből sokat én is néztem. És találtam még ezeken kívül is (például egy tök jó daedra könnyűpáncélt) hogy ha már másik kesztyűt akartá rávenni, akkor azzal enm illeszkedett, hanem valami béna fekete folt lett a helyén, vagy ami még jobb, hogy egy szeletben nem volt a karakternek keze meg lába. Én jelenleg olyat keresek, ami kecsesebb, (mivel a tolvaj és a harcos közötti karakterem van) de azért nem dark brotherhood féle harisnya. A másik, amire rájöttem, hogy palástokat nem szabad berkani, mert nem lobognak, és nagyon béna. Mondjuk nem értem, hogy hogy lehetett kihagyni a skyrimból a palástokat.
  • Fehercsoki
    Probléma megoldva.(bár nem tudom mi volt a gond és mi oldotta meg...)
  • Azeriel
    Az mitől lehet, hogy felraktam ezt a SkyRe módot és már nemindul el tőle a játék? Eljut a menüig és kilép.
  • Fantusz
    Illetve, van néhány erőd, ahová semleges lakók, katonák költöznek be, miután a gonoszoktól megszabadítottuk a helyet.
    Azt nem tudom mennyire tartós ez az állapot, vissza foglalhatják-e pl. a fekete mágusok, necromanták idővel ismét az erődöt, az biztos, hogy a polgárháborús küldetés módosíthat az erődlakó NPC-ken.
    Pl, ha nem takarítottuk ki az erődöt, de tudjuk, hogy ott mágusok tanyáznak, s a polgárháborús küldetéssor oda irányít, ellenséges katonákkal lesz tele az erőd.
  • Azeriel
    Az jó, valósághűbb mintha ugyanazt tenné vissza. :D
  • PiszkosFred
    Minden. Kivéve a nevesített küldetésekhez kapcsolódó NPC/Bossok. Ilyenkor azok helyett egy hasonló kaliberű champion jelenik meg, bár nem minden esetben. A többi, névtelen mob X nap alatt újra belakja a helyet.

Vanna olyan helyek, ahol nem ugyanazok jelennek meg, mint akik voltak. Pl egy nekrók által lakott erődbe a takarítás után banditák költöznek be, vagy vámpírok, stb.
  • csoki89
    Hasonló érzéseim vannak nekem is. Viszont már párszor átnyálaztam a nexuson található modokat, mostanában is, és akad azért pár szép páncél. Én ezeket használom:

http://skyrim.nexusmods.com/mods/14715//?
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/22407//?
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/19961//?
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/35117//?
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/31229//?
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/19733//?
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/18028//?
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/18940//?

Ezeken kívül még a játékban szereplő alap páncélokra - amire van szép - textúrajavítót. Valamint a maszkos mod helyett van még az Apophyis DP Masks mod, szerintem elég jó mindkettő, nekem a linkelt brutálabb, persze nem mind. A páncéloknál is vannak opcionális fájlok, melyik kollekciót szeretnéd berakni. A legtöbb kovácsolható, szépen kidolgozott, lore-friendly, az immersive armorokból pedig mindet megtalálod ellenfeleken is. Biztos vannak még szépek, ami nekem esetleg nem tetszik, azonban inkább az általad írt véleményt igazolja a nexus: a legtöbb mod önkielégítésre készített tanga meg pushup melltartó, vagy marhára nem skyrim világába illő, vagy a játékból az alap páncélok átszínezése neonzöldre meg rikítós kékre meg ne soroljam....
    Remélem a linkeltek azért tetszenek
  • Fehercsoki
    Akarok csinálni egy saját kis területet, külön tamrieltől, Creation Kitben generáltam hozzá LOD-ot, viszont a játékban ugyanolyan kis kockában látni csak mindent mint a Creation Kitben. Ez miért lehet?
  • Azeriel
    Minden lény, vagy csak a vadászható állatok?
  • Austin Bailey
    újratemrelődnek
  • Azeriel
    Amúgy a pályán a lényeg újratermelődnek? Félek attól, hogy egy idő után értelmetlen lesz végigmenni rajta, mert semmi szörny, semmi farkas, vagy más egyéb lény lenne rajta (mint anno, a morrowindbe kiírtottam a fél pályát)
  • IXEMGabeo
    muffle varázslattal ha nem vesznek észre akkor nem:DDD

elején még hangos dehogynem...
  • Austin Bailey
    a cipője nem üres, mert csendben mozgást ad, és amennyire én tudom nem fejleszthető. (Mellesleg milyen perk kellene hozzá)De különben itt is azt írja, hogy upgrade material N/A, Perk:none
  • Austin Bailey
    skyrim.ini-ben engedélyezve van és nem működik. A steammel nem tudok mitn kezdeni, mert virágboltit használok, nincs steam mappája
  • genndy
    Pedig de, fejleszthető, csak kell hozzá valamilyen perk. És üres, tehát enchantolható.

Nem kell fraps, ott a Steam beépítettje is (F12 alapból). Vagy a Skyrim.ini-dben engedélyezni kell: bAllowScreenshot=1 és akkor lehet PrntScrn-el is.
  • Austin Bailey
    amúgy én is nzegettem már a páncélokat a nexuson, de nekem alig tetszik valamelyik. Amit linkeltél azzal például az a bajom, hogy a játék páncéljaiból van összedarélva, és én már amikor először megláttam a játékot, akkor ki voltam akadva a hide, a studden meg a scaled armorra, meg főleg a sapkákra (ebonit, steel plate, meg az összes imperial és hide)egyszerűen rohadt rondák lettek, ráadásul legalább 5 sapka ugyanabból a modellből van kialakítva. A magasabb szintű páncélok meg mind úgy néznek ki, mint valami lich transformer lenne a karakter, tele vannak mnindenféle kiálló biszbasszal, aminek elvileg rohadtul akadályoznia kéne a mozgást. Persze van aki ezt szereti, de nem tudom miért nem lehetett többféle jellegű páncélt csinálni, és főleg nem megengednia zt, hogy a páncélok fele iszonyat ronda legyen. Ehhez képest a nexusos meg hozták a szokásost, vagyis van százféle női bugyi páncél, a litch transformer figura további verziói, vagy kerekasztal lovagjai és egyéb történelmi páncélok, amik meg nem illenek a játékhoz.
  • wesker24
    Erre való a Fraps progi lehet vele scrennshotolni és videot csinálni is !
  • Austin Bailey
    egyébként hogy kell screenshotot csinálni a játékban?. Nekem a printsreennel nem csinál semmit
  • Austin Bailey
    meg persze a nevetséges cicero szerelést
  • Austin Bailey
    én csak worn shrouded armort találtam a dawnstar sanctuaryben, de az nem kalapálható fel kovácsolással.
  • Austin Bailey
    azért annyira nem gyenge, mivel 100-as kovácsolással +4x29% enchantiolt cuccal, + 130%-os potival összességében felkalapáltam a dark brotherhood páncélból, a thieves guild armorból egy-két sárkánymaszkból meg a leather armor egyes darabjaiból álló váltakozó szettemet 400 körül ivédelemre. Inkább csak az a bajom, hogy nyilazás ellen nem annyra jó, illetve hogy elég slampos a karakterem.
  • genndy
    Dark Brotherhood armorból lehet találni nem enchantoltat (igaz kicsit eldugták), szerintem az tökéletesen megy egy bérgyilkoshoz (a piros miatt nem is látszik rajta a vér
  • Myselor
    lol.hát ez nagy :D
  • Fantusz
    Visszaigazold, azt, amiről beszélek.
    Egyik páncéltípussal sem vagy megelégedve, érezhetően gyengének is találod...
    Célirányosan használva, fejlesztve, valamelyiken lehetne még legalább plusz 3 perked (amelyik most a másikon van), s valószínűleg számszerűleg is lényegesen több lenne, mint az 59.
    Kinézetről annyit, hogy nagyon sok páncél modot lehet találni, talán még olyan is van, ami a sisakot teszi láthatatlanná (beszámít az érték, de a karakter fején nem látszik a sisak)

Immersive armor
  • Austin Bailey
  • Myselor
    az komoly lehet.de nekem ez a páros nagyon bejön xd badass béka nagyon üt :D kell az a mod
  • Austin Bailey
    nekem a páncéllal kapcsolatos döntést eddig még nem sikerült meghoznom, pedig már 59-es szintű karakterem van. Mind a kéát páncélon van 3-3 perk, de nem egy nagy életbiztosítás. Leginkább az időlassító kiáltás az, ami megvéd harc közben. A páncéllal az a problémám, hogy egyik sem tetszik, illetv hogy a csendes mozgást tartalmazókat nem lehet széttörni, hogy kiszedjem belőle az enchantot. De igaziból bármilyen páncéllal kiegyeznék, ami jól néz ki. Például az ebonit jól nézne ki, csak a sapkája nem tetszik. A tolvaj páncélok is jók, csak szar az enchantjuk, nem enchantoltat meg nem lehet találni. A nightingale-lel ugyanez a problémám. Alapvetően olyan páncél kellene, ami megy egy tolvaj bérgyilkoshoz és nem olyan, ami egy tankhoz való. A legjobban a szakadt ruha néz ki rajta, de annak meg nincs péncélértéke.
  • Austin Bailey
    tininindzsa teknőcös mod is van
  • Austin Bailey
    tudom, hogy nem glitch. Ő nem tudja.
  • Fantusz
    Olyan karakterrel érdemes játszani, amivel leginkább tud azonosulni a játékos.
    Vannak, akik szeretik a "mindenben én vagyok a király" stílust, ennek kiélésében sem gátolja a játék a játékost, mások pedig inkább részleteikben játszák végig a lehetőségeket, egy-egy karakterrel csak az ahhoz illó szálat viszik, kb. 45-50 szintig.
    Egy-egy képességet a perkek tesznek igazán hatékonnyá, ezért érdemes néhány alapvető döntést meghozni a játék kezdetén:
    - könnyű, vagy nehéz páncélos (netelán pure mage, mágikus páncéllal) lesz-e a karakter, a választottat fejleszteni, a másikat hanyagolni.
    - egykezes, vagy kétkezes hadonászó legyen, fölösleges mind a kettő.
    - távolsági harchoz íjat, vagy mágiát (destruction) használ.

Mind a három kaszt életképes, ha célirányosan van fejlesztve a karakter.
    Nehéz páncélos közelharci pofozkodó, settenkedő, varázshasználó különböző stílusokban harcol.

A játék egyik tápos karaktere az idéző, csak a helyére kell tenni a dolgot: nem a mágus a tank a csapatban.
    Céltudatosan használva az idézést, az nagyon gyorsan fejlődik, meg kell venni az elérhető legerősebb varázslatot, s törekedni annak használhatóságára - már 20-as szint alatt lehetséges dremora lord idézésre szert tenni, s mögötte elég biztonsággal lehet segédkezni, lelkeket gyűjtögetni, enchantolni.
    "Pure mage" minden mágia iskolában otthonosan mozog, nem visel fizikai páncélt, alapvető nála a mage armor (alteration), a körülményektől, képzettségétől függ melyik varázslatot alkalmazza, viszont kell valami, amiben nagyon erős, plusz még magas enchant tudomány (mana igény csökkentés).
    Destruction varázslatokat használóknál érdemes figyelni a varázslat hatásaira, különösen, ha követővel szeretnél játszani.
    A területre ható varázslatok a követőt is sebzik, s az adept szintű spellek talán mind ilyenek - ne használd, ha követővel játszol, kivéve, ha az alapvető, nem halhat meg (Serana)
  • Myselor
    hahaha.így akarom tolni a skyrimet :D
  • Although
    Gondolkodtam rajta mi lenne a legjobb ilyen szinten, ami nem requeim de oblivion szintet azért össze hoz legalább feelingbe.

- SPERG jó kis perk rendszer, jobb mint az ACE szerintem.
    - ACE realistic fight. Ez nélkülözhetetlen, mivel moduláris felépítésű külön is használható ez az egy, ez adja a hatásokat lopakodásra, magusként páncél hatások, elrakott fegyver, ha a stamnia kifut akkor szintén minuszt kapsz és kiüthető leszel.
    - ERSO 15.4, jelenleg az egyetlen normális faj specifikáció a requiemen kívül, ezenfelül van egy modulja ami az ellenfeleket szintén upgradeli, tehát használják a perkjeiket meg potiont. Van az ASIS is, de az sok hülyeséget is csinál.15.2 túl erős, mivel hasonlóan a requiemben főleg futni kell az erődben össze-vissza ha túl akarod élni.

Ez a harcra vonatkozóan. És ez persze alap szinten bedurvítja a stealth részt. Bizonyos lények elől nem tudsz elbújni.
  • genndy
    Ez nem glitch (szándékosan van így, a sikertelen próbálkozásból is tanulsz kicsit), maximum exploit.
    Azért hülyeség, mert ha kinyitod az adott zárat (főleg a Mastert), akkor sokkal több XP-t ad, mintha beletörsz 100 lockpicket. Tehát megéri megpróbálni kinyitni.
  • Austin Bailey
    fúúú, de hülye emberek vannank

• Austin Bailey
    nekem azért lett nyilazás a varázslás helyett, mert az elején nagyon kevés pénzem volt, és a nyilazás cuccait össze lehet szedni ingyen is, a varázslatokat viszonyt nagyrészt venni kell
  • genndy
    Én a harcos-mágust szeretem. Távolról -nyilazás helyett- tűzgolyók, aztán ha közel ér (ha megéri), akkor suhi.