56
  • Macropus Rufus
    hmm... intel xeon2 (4 mag magonként 4MB cache) 8gb quad chanel ram, igaz a vga nem valami ütős csak egy hd5770. (a játéknak 3870 kellene max.) Viszont a játék tapad. Sok esetben későn reagál a gombokra. Valamikor nem tudok térdelésből felállni vagy esetleg futni amikor kellene. De olyan is van, hogy nem áll meg a karakterem, hanem 1-2m tovább fut... a vesztemre. A grafika nincs maxra húzva és még így is szaggat. Vő.: Ghost maxra húzva nem szaggat. MW2-MW3 nem szaggat. Silány programozás eredménye. Multit nem próbáltam nem az én világom, de nincs is értelme kipróbálnom hiszen ilyen teljesítmény mellett (szaggat, nem reagál utasításokra) 2 perc alatt levadásznának.
    Pl. a Rage full-ra húzva FullHD-ban ugyan ezen a vason szaggatás mentesen fut. És azért annak a grafikája messze űbereli ennek a játéknak a képi világát. Itt valami nagyon el lett baszarintva a programozáskor.
  • Zaraki Kenpachi
    Mibe, hogy most is nyomja a BO-t :D.
    amúgy az a mostani patchel már nagyon jól lehet nyomni a gamet. Lényegében nincsenek is azóta gondjaim a gamemmel.
  • Mat666
    Szerinted
  • Lewy20
    ez a produktum a szemettel egyenlö. BC2 FTW birkäk probäljätok ki nem codoztok többet. COD = EPIC FAIL
  • Mat666
    Mint ahogy nyuny01 le írta a csapat váltást javítani fogják és lám javították is most már játszhatsz a haverjaiddal egy csapatban és így talán nyerni is fogsz.
  • nyuny01 #51
    Kijött a nagy Patch!

* Feljavítva a szálak feldolgozása 2 magos processzorok esetén
    * További teljesítménybeli javítások
    * Hozzáadtak egy beállítási lehetőséget, miszerint a shadereket előre be lehet töltetni már a pályatöltéskor. Ez néhány videókártyánál okozott komoly problémát, mivel eddig a játék a shadereket akkor töltötte be, amikor megláttuk a pálya olyan részét, ahol ez még nem történt meg.
    * Javították a véletlenszerű fagyásokat sok PC konfiguráció esetében
    * Mostmár lehet csapatot váltani Ranked szervereken, ha az nem okoz túlerőt sehol (szerver admin lehetőség)
    * Hozzáadtak egy csapatváltó "türelmi időt" a meccs kezdetekor (szerver admin lehetőség)
    * Hozzáadtak további 4 fentartott helyet (reserved slot - szerver admin lehetőség)
    * Konzolban "/connect" parancs
    * Feljavított Quick Match eredmények (szerver oldali változtatás)
    * Videók nézése Combat Record-on keresztül javítva
    * Javítva a "compassSpectatorsSeeEnemies" exploit
    * Javították a 3. személyű nézet fov hibáját
    * A "végtelen támogatás kérése" exploit is kijavítva
    * A sztereoszkopikus 3D-ben ugráló célkereszt hibája javítva
    * Számos spawn fejlesztés
    * Számos hang fejlesztés
    * Zombi fix - a csapattársak árnyéka nem látszott rendesen
    * A radar eddig nem mindig maradt a helyén One in a Chamber módban, ez is javítva
    * Domination meccs alatt a Position Secure medál már nem késleltetett
    * A "'Hardened: Equipment Shot'" challange mostantól teljesül, ha kiiktatunk egy Camera Spike-ot
    * A meccs végi Final Kill Cam akadozását megszűntették a dedikált szervereken
    * Számos pálya glitchet javítottak
    * A heti és havi toplista minden gyilkolást, halált és asszisztálást helyesen számol el (az All Time toplistát ez nem érinti)
    * Mixelt hardcore playlist hozzáadva
    * Mixelt barebone playlist hozzáadva
    * 12 játékos verziók lehetősége mostantól minden playlist-ben
  • Zaraki Kenpachi
    Kicsit pontosítok ennél a csapat választásnál.
    Ranked meccseknél nem lehet csapatot váltani, míg unranked-eknél lehet.

• nyuny01 #49
    Bocsánat,tudtommal ez egy fórum!De ha tudom hogy mindent ennyire a szivedre veszel akkor nem válaszolok neked!
    Amúgy ugyanott találod a csapatválasztást mint az összes Call of Duty-ban!Csak mint mondtam még nem lehet kiválasztani!Keresgélj még egy kicsit biztos megtalálod!Majd szólj ha meg van...
  • ezanickmárregis
    Tee utolsószómániás... Miért érzel kényszert,hogy nyomd tovább a hülyeséget???Szerintem te ki sem próbáltad még a BO-t és úgy osztod itt az észt.A multi részét biztos nem.Elárulnád nekem pontosan hol is található ez a bizonyos lehetőség ami még nem él???Mert az én verziómban még csapatot sem lehet választani miután betölt egy map.De tudod mit?Inkább ne is válaszolj légyszives!Gondolom neked valamiféle tiszteletpéldányod lehet amiben van ilyen lehetőség,elvégre úgy kampányolsz a játék mellett mintha a reklám emberük lennél...
  • nyuny01 #47
    Kb 6-7 éve multizom Call of Duty-val,tehát tudom milyen az mikor haverokkal játszom együtt!Valamilyen szinten tényleg ront a "játék élményen" de valljuk be nem olyan nagy probléma ha egy kicsit egymás ellen játszotok!Szóval ezért ne tetsszen egy játék,amit majd valószínű JAVÍTANAK,mert ugye benn van a játékba ez a lehetőség "biztos nem dísznek rakták bele" csak még nem él,én ilyenekért nem pontozok le egy gamet!Attól még élvezetes csak nem tudunk összedolgozni!

Szóval tudom miről beszélsz,csak egy kicsit máshogy látom a dolgokat mint te!
  • skiryo
    Tetszeni fog, de a végén hiányérzeted lesz... jó ez a cod, de az összes közül a leggyengébb, leglewarezolnivalóbb. Próbáld ki.
  • Hoz_Hun
    Na most nekem arra válaszoljon valaki, hogy ha én eddig a CoD-ból csak a Modern Warfare 1 és 2-vel játszottam és az tetszett (csak single playről beszélek a multi nem érdekel) akkor a Black Ops tetszeni fog nekem vagy sem? A cikk alapján kedvet kaptam hozzá, de a hozzászólások elbizonytalanítottak. Kérjem karácsonyra a nejemtől vagy inkább mást?
  • ezanickmárregis
    "Ha akkora Cod rajongó vagy akkor miért akadsz fent ilyeneken hogy nem lehettek egy csapatban?"

Ez a hsz-ed máris okot adna a vitára.Gondolom még nem multiztál vagy ha multiztál is nem baráti társasággal.Különben nem írnál ilyen baromságot.Na elmagyarázom neked,hogy megértsd miért rossz az ha nem lehetünk egy csapatban.Tudod ha van egy baráti társaság akik együtt szoktak játszani azok szeretnek egymás oldalán harcolni és nem egymás ellen.Megvan egy összeszokott csapat,akik játék közben beszélgetnek is egymással és megvan a különféle játék modokban a taktikák,stb. ami előnyhöz juttatja a csapat tagjait az ellenféllel szemben.Így a játékélmény is egész más.Javaslom próbáld ki,és utána nem kérdezel majd ilyen hülyeségeket.
    Szóval ha megkérhetlek akkor a cikkre reagálj vagy a játékról írj véleményt és ne az én hozzászólásomba köss bele légyszives!Hagyd meg nekem a véleményemet ha kérhetlek! Köszi!
  • nyuny01 #43
    Én csak beszélgetni próbáltam nem vitázni...Úgy hogy az ilyen fajta hsz-eket tartsd meg magadnak!Köszönöm
  • ezanickmárregis
    Remélem viccnek szántad ezt az "okos" hozzászólást... Nem állok le veled vitázni te sügér...És kérlek ne érezz kényszert,hogy mindenki hozzászólására reagálj valami baromságot!
  • nyuny01 #41
    Ha akkora Cod rajongó vagy akkor miért akadsz fent ilyeneken hogy nem lehettek egy csapatban?Persze jó lenne meg minden de azért nem akkora katasztrófa!Játszani még ugyanúgy tudsz!Am. biztos javítják majd!A grafika meg szerintem nem rondább mint az mw2-ben,lehetett volna szebb is de rondának nem mondható!
  • nyuny01 #40
    Nem kért meg rá senki hogy megbocsáss a Treyarch-nak,de azért köszi hogy megosztottad velünk!lol
  • ezanickmárregis
    Isten bocsássa meg ezt a silány munkát a Treyarch-nak mert én nem fogom...
  • ezanickmárregis
    Szivesen vitáznék a cikk írójával...A Black ops egy rossz vicc.(a multi részéről beszélek)A grafika és a hangok gagyik, mw2-hőz képest mindenképp..(persze mindezt magasabb gépigény mellett produkálja)Aki szerint ez szebb mint az mw2, az keressen fel egy orvost!Nem lehetnek barátok egy csapatban?!A klánom jelét rávéshetem a fegyveremre(huuu ez mind nagyon szép)a vicc az hogy a klántársaim fele az ellenségnél dekkol.Mi értelme van a klánoknak ha nem lehetnek egy csapatban???Alapból elvérzett ezzel nálam a BO!Én nagy cod rajongó vagyok,de ez nálam ezer sebből vérzik... HATALMAS csalódás ez a játék!!!MW2(ami szerintem a legjobb COD) után
    ez nagy visszalépés.Visszasírom az Infinity Ward-ot!A magas eladási számot is az MW2-nek köszönhetik nem a minőségének.Gondolom senki sem számított visszalépsére.Én is ebbe a csapdába estem...:(
  • sanyicks
    :))

Erre van igény, ez a mai "jó" szint, ilyen igényesek a játékosok...
  • Balumann
    Szerintem a játék az nagyon jól sikerült, főleg a sztory, a helyszínek, az egész játék nagyon hangulatos lett. Egyszer mindenképpen érdemes végigjátszani.
    Az egyetlen egy gond amiben egyet értek sokakkal, 2e Ft -nál többet egyáltalán nem ér. Rövid, lineáris, inkább egy interaktív film mint játék. De ezt manapság melyik játékról nem lehet elmondani?
  • Garrett27
    Na ja.. én meg mikor az egész grafikát néztem, a gta3 jutott az eszembe, az egész olyan irrealisztikus volt...Nagy csalódás a játék.
  • KP27
    zola2000. neked mások mondják meg hogy egy játék jó, vagy magad döntöd el?
  • zola2000
    Akkor most érdemes lenne kipróbálni vagy nem? csakmert a cod3 (wii) óta nem láttam codot (mondjuk annyira nem érdekel) ^^
  • Krinyo
    Én amikor meghallottam a játék elején a fegyver "pattogatott kukorica" hangját, kiléptem. Bek tu bc2 :D
  • ADAMEX9
    Ha tagolnád a mondandódat esetleg...
  • Elemir
    én még ekkorát nem csalódtam játékban...
  • vmiki88
    Dragovics, Kravchenko, Steiner must die!

Nekem nagyon tetszett a kampány, történet egészen jó volt és a filmes hatás is sokat dobott rajta.

@koswarz: Én a vége előtt majd beszartam, ilyen fordulatot.
  • Reg5
    Mmint multival én sem foglalkozok.
  • Reg5
    Első mondatban írtam, hogy a kampány azaz single. Multival én is foglalkozok.
  • gombabácsi
    egyik részt végigvittem
    a végigjátszás után 1 órával már nem emlékeztem szinte semmire a játékból
  • armageddon666
    Elég ritkán kérnek el 10k-t egy filmért...
  • koschwarz
    tényleg nem rossz a sztori, sőt, talán az eddigi legeredetibb modern korszakban játszódik, amit eddig méltatlanul hagytak ki a játékkészítők, de szerintem közel sem olyan fordulatos, mint a mw-ben. sőt, a közepétől már tudni lehet, mi a sztori lényege.
  • Justil
    weh, pont most dumálgattunk erről 1 másik topicban. oké, h más stílus, de cirka 10 éve még nem a tízszerese is kevésnek számított. most meg ilyenek vannak, h
    "5-6 óra játékidő kevés?"...

bocs, nem téged akarlak bántani, csak ezen most nem tudom nevessek -e, vagy sírjak. esetleg mind2.
  • Zolivok
    Na mindenki hülye kivéve 11. kommentelő de a legnagyobb ökör a cikkíró, gratulálok neked, valami szánalom , csak egy két dolog , wager meccsben első 3 kap pénzt, 1500,900,600 felosztásban tehát a 3. csak 100 codpontot profitál és nem az visz mindent aki nyer, ezt nem lehet bővíteni te ész mivel ez free for all itt a pénzről van szó mindenki mindenkinek a farkasa, mi az hogy nem lehet csapatunk teljesítményére fogadni omg, aztán meg a fegyver egyedivé tétele mióta a lvl50esek szórakozása, lvl30 alatt akármit beállíthatsz, aztán figyeld ott van játszhatóság szekció alatt a szöveg pontosan felében ócsárolja a progit a single részét és arra még 5 pontot ad, te nem csak nekünk hazudsz husom hanem magadnak is
    egykét apróság mivel látom életedben nem codoztál nekem is ez az első amit megvettem, de 6. részét osztálytársam accján toltam és ami fontos nincs már olyan hogy a csipa még bele se néz a távcsőbe és már megölt , kevesebben vannak az auto shotis nerdek ja és SMG steady aimmel már nem olyan mitn 1 gyorsabban lövő assault rifle mert messzire szór és nem sebez annyira itt megjegyzendő hogy mivel a cod alapjában véve árkád shooter a játékmód is befolyásalja ezt a tényezőt ill ha headquarters és a sok hülye nem fragel hanem arra megy akkor lecsökken a pályamérete ezt is figyelembe kell venni meg még írhatnám tovább de akkor már miért nem én írtam meg a cikket .p , ott azért tagolnám a szövegemet btw, de mind1 is, azért grat a cikkhez..p
  • nyuny01 #21
    "Biztos jó játék, kár hogy a 9600gt-men (core2 3Ghz, 8Gb ram) értelmes felbontásban nem fut. Ami azért vicc, mert már szintén 2010-es játékok csont nélkül mennek magas minőségben 1920-ban."

Ezt te sem gondolod komolyan...
  • buddabudda
    "A Black Ops alapvetően nem egy szigorúan lineáris játékmenetet erőltet ránk"

Ezt hol álmodtad? Ha ettől lineárisabb lenne, akkor már filmnek hívnák, nem játéknak.
  • zola2000
    "A tavalyi Modern Warfare 2 szinte minden eladási és népszerűségi rekordot megdöntött"

Azért nem éppen, a játék kb 20 millió embert érdekelt (katt), de sok játék van, amit több mint 50millió ember vett meg (sims, wiisports, az 1980as évek marioi stb link)
  • Sheltem
    "A Call of Duty franchise egy ideje az FPS-játékok abszolút etalonjának számít. "

Ebből a mondatból még flém lesz figyeljétek meg :)
  • KP27
    Ez most a single vagy multi részre vonatkozik? Cod multiban engem nagyon nem érdekel...