56
  • Reg5
    Szerintem nincs gond a kampány hosszával. Azzal már sokkal inkább, hogy a pályák 2/3-a az előző részekből lett átvéve utolsó szögre pontosan csak áttextúrázva. Értem én, hogy jótól lopni nem szégyen, de már az MW1 óta ezt csinálják (igaz akkoriban még csak 1 pálya volt feltűnő) és kicsit betelt a pohár.
  • bunny
    Biztos jó játék, kár hogy a 9600gt-men (core2 3Ghz, 8Gb ram) értelmes felbontásban nem fut. Ami azért vicc, mert már szintén 2010-es játékok csont nélkül mennek magas minőségben 1920-ban.
  • Zoliz
    Így kell lovét csinálni. És a sok surmó meg is (v)eszi újra és újra.
  • Jaffa 2843
    hangok 5 csillag?? laptop hangszórón tetszett játszani, hogy nem érzi a különbségeket más játékokhoz képest? ennyire erőtlen hangokat játékban nem nagyon hallani... egyszerűen összehasonlíthatatlan egy BC2-vel hangok terén. ha ez 5 csillag akkor a bc2 hangok 15 csillagot érnek.
    jelenleg a multi miatt is értelmetlen megvenni a játékot. előbb fejezzék be, aztán tegyék ki a polcra legközelebb.
  • Voltan
    1. Nem játszok multiban. Nem azért, mert warezolok, vagy béna vagyok, hanem mert nem érdekel.
    2. Ugyanannyira unom már a mostani modern hadszintér dömpinget, mint anno a IIVH-t és Vietnamot.
    3. Ugyanakkor nagy FPS kedvelő vagyok.

Konklúzió: remélem nem b*sszák el a Bioshock 3-at.
  • SZEG007
    A cod-ot nem single playerért veszi meg az ember. Aki egy random shootert csak single playerért megvesz az meg bolond. Nekem ez volt az elsö, és egyben utolso CoD-om amit megvettem. A játék PC-n egy optimalizálalan bughalmaz, konzolon ugyan tudtommal nem laggol, szaggt, de az idiota overpowered killstreak rewardok ott is megvannak, és a gagyi spawnrendszer szintén, nembeszélve az idiota késelésröl amit a másodperc tört része alatt meglobál maga elött az ember és halott mindenki kilométeres körzetben.

A cikk iroja meg egy fanboy.
  • DJ_HELL
    Etalontól elég messze áll, egyértelmű karácsonyi cash-in játék lett belőle Kotick módra. Aki végig játszotta láthatja, hogy jó ha félig van kész a játék. A story és a zene értékelhető ugyanakkor a többi messze felendő.
  • KP27
    A játékidő kevés valóban. főleg a pár évvel ezelőtti szinthez képest. cod4 jóval hosszabb. nem beszélve a régi cod1-uo-2 játékokról.

Viszont ami van az jó. MW2 single playerét sose akartam végigjátszani másodszor, ezt szerintem még végig fogom...
  • Hugh Hefner
    mozijegy - 1000 ft - 2 óra
    cod - 10000 ft - 6 óra

problem?
  • falselight
    a mozijegyért nem pengetsz ki 60 dolcsit.
    a multi így is ott van, viszont akkor is sajnálatos ez a trend manapság.
  • HöfEE
    Mindig jönnek többen azzal is hogy scriptelve van (pl első hsz itt). Hát egyrészt a cod-ok mindig is ilyenek voltak, másrészt!: Pont ez a jó benne,teljesen cinematikus, magával ragadó változatos és eléggé kiszámíthatatlan sztori. Szerintem lenyűgöző. 5-6 óra játékidő, az miért kevés? Elég ritkán látni a mozikban 5-6 órás filmeket, és hogy mindez interaktív még csak plusz. Szerintem pont jó.
  • ADAMEX9
    Nah most a jéték ilyen csúnya vagy nem volt felvéve a grafika?
    Miért lett divat szarminőségű képekkel kirakni SG-n mostanában? (pl F1 2010 teszt)
  • Lunki88
    Eléggé elfogult volt a tisztelt cikkíró a játékkal...
  • SigS
  • BaLeeX
    Nekem kifejezetten tetszett, ahogy az előző rész is.
  • Rotyoka
    Ha szereted hogy a Bug is Bugos akkor ez a neked való játék. Ha azt ki is felejtettem, hogy a Bug is scriptelve van