Kell-e sorkatonaság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk : kicsit túl sokat játszol a gépen, nemde?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Jó ez a mostani rendszer, aki akar - és alkalmas!!! - az megy katonának, a többi nem.
Szerintem teljesen jól van ez így.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szóval ma nem, de mi lesz holnap?
csapásmérõ,pusztító=légirõ
területellenõrzés,kulcspont megszerzése a preciziós csapások után=gyalogság
És igen, egy háborúban vannak áldozatok, a sorkatonaság például pont ezt a számot mérsékelné, mert mindenkinek lenne alapkiképzése, ami hasznos ám háborúban.
És mindig mindenkit nem ölnek meg egy másodperc alatt. Van akit igen, van aki túlél két világháborút. Ezt sose tudni elõre. Sõt van aki halva születik, de ettõl még kell sorkatonaság, bár az nem csökkenti a halvaszületések számát sajnos.
majd a politikusok megemlékeznek rólad a több ezer hallott mellett mint hõsi hallott
koreában egy rossz morálú amcsi sereg volt,és egy nagyon jó morálú észak koreia,back uppolva kínaikkal.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Pszt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szóval dögöljön meg a politikus aki háborút indított nekem ne pofázzon a szarházi
#98 Nem hasznosságáról volt szó, hanem a népszerûségérõl.
A politikus meg a fontos ember egy percig sem fogja védeni a hazát
A nagy mûvészek tudosók is mindig elhagyták az országot háború esetén,nem hülyék hogy meghaljanak
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én pedig ezt kiegészítettem / véleményeztem a saját meglátásommal. 😊
Ez meg hogy elvenné az idõt a bulizástól ezért ne ezt te se gondolhatod komolyan.
Elolvastad amít írtam? Úgy kezdõdött, hogy "Óriási népszerûsége lesz...". Szerinted örülni fognak neki? 😊
Félreértetted amit írtam. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Jó persze pártban fejesként más lenne.De nem hiszem hogy oda jutnál maradjunk egyszerû ember szemszögében
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a józanabbak mondják hogy hálát adhatunk a nem tudom kinek is hogy velünk már nem csesznek ki
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
www.smart-bus.hu
Viszont egy kényszersorozott magyar gyalogság mennyit is érne?