1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
Unreal1942 #430 Erre gondolok én is. -
#429 Én voltam sorkatona és értelmetlen volt abban a formában, csak időpazarlás az egész. Ha viszont egy normális kiképzést adnak ahol nem összesen 8 éleset meg 10 vaktöltényt lehet ellőni akkor talán lenne valami haszna is. -
Solt #428 No, csak kibújik a szög a zsákból. -
Solt #427 Nem magyarázkodás, hanem magyarázás olyan valakinek, akinek egyébként nem megy a szövegértelmezés. -
#426 ok, értem amit mondasz
csak mozgatórugóidat nem értem -
Unreal1942 #425 Pedig a mostoha körülmények megismerése legalább annyira fontos.
Persze a baromságok, hogy fogkefével pucoltatni a körletet az nem ide tartozik. -
#424 sajnos nem jó hatásfokkal, mert még itt vagy :D -
#423 ez csak magyarázkodás -
#422 aha, hát akkor nem láttál még tapasztalatlanokat hullani mint a legyeket
egyik játékon nem értettem miért veszítünk állandóan, aztán rájöttem
mennek mint a marhák a vágóhídra
ugyanilyen dolog, hogy időbe kerül, mire az ember megtanulja, hogy nem lövünk mindenre ami mozog
ennek lenne értelme
üvöltöző őrmesterrel, meg hajnalban hóban rohangálni félmeztelenül, fogkefével körletet pucolni nem -
#421 Egyes viselkedésbeli, kinézeti elemek nem férnek bele az én 20 év alatt kialakított nézeteimbe.
Erre írtam példákat, megintcsak ajánlom, hogy olvassatok vissza, és értelmezzetek... -
Solt #420 Te mit akarsz ezzel a hóhér dumával? Valami rokon ilyen mély nyomott hagyott benned? Csak nem dolgozott valaki az Andrássy úton? -
Solt #419 Ez álmodozás? Beszéled te az anyanyelvünket rendesen? Tudod mikor lenne ez álmodozás? Ha úgy írtam volna hogy szívesen agyonlőnék valakit... de én ilyet nem írtam, csak mivel fogynak az érvek odaát, jön a szokásos mellé duma, meg a mocskolódás.
Nézz utána a feltételes módnak. -
#418 na majd meglátjuk -
#417 és te lennél a hóhéra, mert erre vágytál kicsi korod óta -
Solt #416 Taktikai oktatásra kiváló. De ti még ettől is fosnátok, nehogy megkarcoljon egy faág. -
Unreal1942 #415 Egyetértek. -
#414 "Részemről én lennék az első aki az első lehetőségnél tarkón lőném... szívfájdalom nélkül..."
jahogy csak álmodozol róla
nem beteges kicsit ez? -
Unreal1942 #413 Taktikailag jelenthet némi tapasztalatot, de semmi több. -
Solt #412 Szó nélkül, és nem mutogatok. Egy hazaárulót háborús körülmények közt zokszó nélkül agyonlőnék. Ezt tartom. -
#411 ne becsüld alá, bizots sok mindent megért
én is kiváncsi vagyok
de ha nem akarod nyilvánosan, ott a pm -
Solt #410 Feltételes módban, okkal. -
#409 te irtad, hogy megölnéd
erre most rám mutogatsz? -
Solt #408 Nem.
Egyelőre. -
#407 egyébként aki jó CS-ben az bizony a valóságban is előnyben van -
Solt #406 Gyerekes vagy. -
#405 tudod mi jönne jól? pl. egy kis airsoft, lasertag
katonaviselt haverom mondta, hogy pár játékkal többet tanult, mint másfél év alatt (bár lehet, hogy már csak 1 év volt, úgyis beleköttök) -
Solt #404 Éééédes... bárcsak ennyire lenne mindenki evolúciós zsákutca mint én! ;) Mellesleg nem úgy látom, hogy én lennék életképtelen... -
#403 Te minden degenerált barmot elfogadsz, én nem. Nem tudom neked elmagyarázni, és nem azért, mert a képességeim korlátolnak, hanem azért, mert úgysem értenéd meg. Ennyi.
Akkor leszek maradi, "ostoba". Az ostobaság elég relatív, khm... -
#402 előbb irtad -
#401 onnét jöttél?
aj, de itt van ez a mocskos szemét liberalizmus, és szabadon pofázhatunk, mi a férgek, pofabeverés, felnégyelés nélkül
-
Solt #400 Hogy jön ide az fps? Te hány éves vagy? Egy ország védelméről van szó... az ég világon senki nem akar sem gyilkolászni, sem hősi halott lenni. Csak tudod ez sokszor nem választás kérdése.
A háborús konfliktus minimum két félen múlik... ebből elég, ha csak az egyik háborút akar... mégis mit tennétek ilyenkor? Futnátok? Hidd el, hogy még az a 3 hónapos kiképzés is jól jönne... -
Unreal1942 #399 Persze ez nyilvánvaló, hogy nem akarsz más miatt senkit sem lelőni vagy lelövetni magad.
Mi a jobb? Ha van némi tapasztalatod és úgy kell a családodat a saját bőrödet megmenteni.
Vagy ha csak a CS ből ismered a fegyvereket?
Miattad vagy miattam sose lesz háború, de ezt sose az átlag ember döntötte el. Nem fognak megkérdezni.
Ez az egész egy fikció. Nagyon remélem, hogy nem kerülünk ilyen helyzetbe sosem. Viszont a jobb félni mint megijedni elven...az a francos 3 hónap az életünkből nagyon hasznos lehet. -
#398 ezt mondogatom már mióta, hogy semmi nem változik
max a divat -
#397 ja értem
és te leszel a hóhér
szép mesterség -
#396 minek? "Solt az evolúciós zsákutca" címmel?
ma már a gumiban sem lehet, mert azt is kiheréték -
TDantes #395 Höhö, engem már többször megölt, gondolatban... -
TDantes #394 Vissza olvastam, csak még mindig nem értem, hogy neked mi bajod van. Nekem még mindig tök mindegy, hogy ki hogyan öltözik.
Abba gondolj már bele, pár év tizede a hosszú hajat is megszólták a hozzád hasonlók, mert úristen, hogy viselhet egy férfi hosszú hajat! Mellé pedig az ,,ördög zenéjét" is hallgatja! Rémes!
Szerinted ez nem volt ostoba, maradi gondolkodás? Te is, ostoba maradi, gyűlölködő akarsz lenni, aki prüszkül mindenkire mint egy bolhás kutya?
Bár tőlem legyél, de szerintem ez nem éppen egészséges hozzáállás. -
Solt #393 A hazaárulókat a világ minden pontján kivégzik.
Tőlünk délre azért is bevernék a képeteket, amiket itt összehordtok. -
#392 több alázatot
ismerd meg őket, ennyi
lehet, hogy még a segítségedre is szorulnak
-
#391 egyetértek
egy dolog az fps, és más valóban gyilkolni