Kell-e sorkatonaság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
en pl ateista vagyok
kurvajó volt a Horthy rendszer, hát hogyne
ha nem voltál csóró zsellér
jól gondolom, hogy van otthon kutyabõr?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
osztom a véleményt akkor már inkább sakk mint keleti szarság
-fizikai erõnlént szempontjából a legjobb sport, minden testrészt megmozgat, megerõsít úgy, hogy nem terheli túl, megfelelõ edzéssel a csontozatot is meg lehet erõsíteni akár 3-5x -sére is.
-A harcmûvészet egyben jóga is, sõt meditáció is. Segítene mindenkinek lekûzdeni a mindennapi stresszt, megerõsítene mindenkit "lélekben".
-A harcmûvészet egyben filozófia is, megtanulná mindenki a helyes életfilozófiát.
A sakkot nem értem hogy hoztad ide, a céllövöldének mi értelme? 😄 A jégkorcsolya meg jó dolog, de azt se igazán értem, hogy annak mi értelme lenne így kötelezõvé tenni, különben is sokan utálják.
A harcmûvészetet szerintem annyira nem utálják, maximum azk, akik csak erõszakot látnak benne, holott a harcmûvészet egyáltlaán nem arról szól. Sõt, jórésze aki tanult, nem használja sohasem erõszakra. (lehet, hogy pont azért, mert így nem is kezdenek ki olyanokkal ^^ ).
Én ebben látom, hogy utat mutatna, és heti 2-3 óra nem vesz el olyan túl sokat az életbõl, mégis iszonyatosan sokat változtatna az emberek fizikai, egészségügyi és mentális állapotán.
Kevesebben elleneznék (és oldanák meg az elkerülést), szerintem hatékonyabb a puhányság ellen, és megtanít sok helyes dologra. Mennyien elleneznétek?
Attól meg nem lesznek erkölcsösebbek az emberek, hogy hittant tanulnak meg beerõszakolják õket a templomba. Durva kötevetkezményei lennének ha ilyet megpróbálnának bevezetni a mai fiatalokra.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A vallás és az állam hagyjon ki a hülyeségeikbõl.
Vallásismeretet ettõl még lehet és kell oktatni, de az iskolában, és szigorúan ismeretterjesztés okán, nem pedig megtérítés célzattal.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ennél károsabbat egy racionális ember nehezen tud elképzelni.
Kossuth mint liberális ember forogna a sírjába ha tudná hová jutott a liberalizmus. Biztos vagyok benne, nem ezt a lovat akarták.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Viszont idöpazarlás.
Mikor voltam,sok mindenre nem volt jo,csak tényleg krumplipucolást,mosogatás gyakorolni,és még "öreg" fejjel is 10-15 km-ereket menetelni hoban szarban stb.
De legalább megtudtam hogy letom inni magamat addig,mig ideiglenesen elment a látásom😄
Nevelésröl meg,voltak olyan arcok,mint itt a topic elején a képeken a franko séroju skacokrol,ezeket ha nem álltak be a sorba,vagy ha kiderült hogy melegebb a vérük az átlagnál,éjjel pokrocukba becsavarták,azt jol megrugdalták öket.
Ez is a nevelés egy formája.
A 9 hónappal sem értek egyet... ennél lényegesen összetettebb a dolog, de ebbe ma már nem mennék bele... 😊
www.smart-bus.hu
"Mégha nem is értek egyet a véleményeddel az életemet adom azért, hogy elmondhasd."
Ezt összekeverni az szdsz-el vagy bármely magyar politikai párttal nem csak butaság, hanem egyenesen marhaság.
Egyébként meg a topic elég erõssen takarításra szorul, mert már nagyon messze vagyun bármitõl ami akezdetén volt.
SZVSZ hogy ontopic is legyek: Nevelni nem a seregben kell.
9 hónap semmire sem elég 2-3 évre pdig nincs se idõ sem pénz. Sem a gazdaságban, sem a közös kasszában. Táborozni meg el lehet menni önszorgalomból, ha valaki azt akar. Nem kell ahhoz nehéztüzérség.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
én még fél percre sem néztem bele
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
1. V V 4 - (16) éven felülieknek
2. Kell-e sorkatonaság?
3. Internetes Fogadások, Tippmix
4. Autómodellek
5. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
6. Ismerd fel a képrõl az autót
7. World of Tanks
8. XBOX360
9. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
10. League of Legends
csak ennyire....
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu