Kell-e sorkatonaság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A másik, hogy bár jellemileg sok embernek valóban szüksége lenne valamilyen kiképzésre (vagy legalább sportra!), mert tényleg el van puhányodva, nem látom szükségét annak, hogy valószínûtlen, és gyakorlatilag esélytelen (ma már úgyis inkább technikai háború lenne) háborúra készüljenek, pláne a jelen helyzetben, amikor leginkább gazdasági, belsõ társdalmi, és természeti katasztrófák által okozott problémák ellen kell kûzdeni. 614 -es hozzászólásomat tartom, nem harci feladatra kellene felkészíteni egy Gárda szerû létesítményt, támogatni, akár kötelezõvé tenni 1-2 hónapig, aztán opcionálisan, stb. úgyis rengetegen csatlakoznának.
Utóbb láttam, hogy kaptam a #626 -es hsz-en kívül is választ rögtön a hsz-em után, aminek úgy van értelme is.
"Elég egyszerû, aki be akar jönni ide😊 de ugye erre jelen pillanatban kevés az esély, mert ugye rájöttek hogy el lehet foglalni egy országot háború nélkül is😞
Ez a háború 20 éve folyik... és csak szólók vesztésre állunk.. pontosan látszik itt egyes emberek hozzá állásából... hogy is folyik ez a háboru."
Én nem nevezném háborúnak, és pláne nem mondanám, hogy vesztésre állnánk. Miben állunk vesztésre, mit veszítünk el? Ha valóban harc lenne, lenne még egyáltalán ország, lenne még magyar nyelv szerinted? Elveszítetted annak a jogát, hogy egészségesen, szeretetben élj valakivel, legyen lakásod, munkád, tanulhass, szórakozhass, sõt utazgathass (mostmár ennek a "harcnak" köszönhetõen sokkal egyszerûbben külföldre is akár)? Mit sem érnek ezek, ha nem lehet valami ellen hõsként harcba szállni és akár életet is áldozni annak?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a kérdésre egyértelmûen igen a válasz, annyi tapló, nyeszlett gyíkhús rohangál az utcán, hogy nagyon ráférne legtöbbjükre kis jó modor, fegyelem, fizikai-mentális tuning
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
( azért egy gyengébb pillanatodban majd olvasd vissza, hogy milyen "zseniális" hozzászólások láttak napvilágot tõled. )
www.smart-bus.hu
( megjegyezném, hogy viszonylag kevés köztünk a hivatásos katona )
www.smart-bus.hu
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ezen felül vannak harcászatok (nappali, téli ... stb) Van alaki kiképzés, vannak 24 órás szolgálatok, van század és ezredsorakozó, van riadó gyakorlás, van kint a közeli városban kivezényelt munka...stb.
Nagyjából ua. csinálja, mint kint a való életben. Ja és nincs Wow.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Na figyelj agyunktus, amikor nincsenek ezek a helyzetek amiket soroltak, akkor arra keszulnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arról - gondolom - nagyjából van elképzelésed mit csinálnának amikor a cica a virágágás helyett a ventillátort választja, feltételezem rendelkezel önértékeléssel is, tudod, hogy te mire lennél képes most.
Na, a kettõ közti közti ûrt próbálják kitölteni amikor a laktanyában, gyaorlótéren vagy lõtéren vannak.
"Nem érzitek, hogy gáz, ha nem tudtok arra válaszolni..."
Van egy olyan sejtésem, hogy õk pont azt érzik "gáz"-nak, hogy ezt el kellett magyarázni...
egy katona, kiképzésen gyakorlatokon vesz részt, szolgálatot, készenlétet ad, akárcsak a rendõrök. objektum védelem, tûzszerész szolgálat, légvédelem, satöbbi 24/7-ben. természeti katasztrófa esetén ott áll a gáton s pakolja a homokzsákot pl. valamint folyamatosan készül a háborúra. ez ilyen nehéz? ha ezt sem érted, akkor neked a opni való, nem az sg.
www.smart-bus.hu
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mondjuk vidéken árvíz van, okés, vegyük a pestieket.
és írja le h micsinál ha nincs vevõ?-.- valami ilyesmi volt a kérdésed..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gondolom elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt, hogy mind a fizikai mind (adott esetben) a szellemi képességeiket fejlesszék vagy megfelõen magas szinten tartsák.
Ezt pedig szerintem azért teszik, hogyha valamilyen elvetemült õrültnek az pattanna ki a fejébõl, hogy márpedig Magyarországot el akarja foglalni (remélem ilyen soha nem fog bekövetkeztni) akkor legyen(ek) valaki(k) akik megpróbálják megadályozni, hogy egy kézigránátot a s*ggünkbe dugjanak.
De lehet, hogy tévedek.
Ide mit lehet írni?
Amúgy szerintem igen kellene sorkatonaság, minimum fél éves szolgálati idõvel.
anno 1987
Ha nincs háború, katazstrófa és árvíz, akkor mit csinálnak a katonák egész nap?
homokzsákot pakoltak egésznap.
www.smart-bus.hu
Még mindig várom a választ.
www.smart-bus.hu
Engem vszont továbbra sem ez érdekel, hanem az, hogy mit csinálnak ott helyettem, ami olyan rohadt nehéz.
tesómék adóházba voltak,ha vmi volt jelentették,kb ennyi melóvolt.meg bohóskodtak.( tesómék voltak az utolsó elöttiek😄 utánnuk volt még 1 csapat,és megszünt, m1-gyenis voltak) bocsi az írás hibákért:S
www.smart-bus.hu
És mielõtt jönne a púrduma, hogy Afganisztán meg Irak meg tököm tudja még mi, ahol megszállósdit játszunk milyen, az milyen kemény hely, nem arra vagyok kiváncsi ott mi van, engem az érdekel a laktanyában mi az a rohadt sok munka...
Csak egy picit meglepett, hogy két hozzászólás összefésülése megy... de legalább határozott vagy, van akinél még ez sincs meg! 😉
www.smart-bus.hu