Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom,a petíciót is.Kösz.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

jó kis képek lenne 2 az egyben 😄

A legjobb lenne a kettõ kombinációja, amin a Reaperek is meg Shepard is rajta van. Egyébként a most betett bannerben lévõ jelenet, meg amit én csináltam itt alul, ez a kettõ nagyon epic.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És ehez mit szóltok? Én is kísérleteztem egy kicsit a Photoshopban:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#idiota>
Köszönöm szépen!

Fpocok
Dalek?

Parasite Eve 2, best game EVER!

nagyon fasza köszi.Esetleg lehetne rajta egy reaper is?

IJIazz
köszi.

Sir Quno Jedi
Beraktam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IJIazz
most én is készítettem gyors egy bannert a teaser-bõl kivágott kép alapján 😊

Sir Quno Jedi
Nincs is szebb, mint egy Dalek vs. Reaper összecsapás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
😄 😄 😄

Fpocok
😄 😄 😄

Sir Quno Jedi
Én azért kíváncsi vagyok, hogy Londonban belefutunk-e ebbe:

Mer ha igen, akkor van esélyünk a rapperek ellen!

Ja bocs, itt a link a képhez: http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2010/12/Mass-Effect-3-feature.jpg

A neten találtam ezt a képet, egyenlõre bannernek jó lenne. Még egy kérés: A téma létrehozója nem tudná a bannere belinkelni a petíció linkjét?
Elõre is köszönöm!

Ez így van😊

Nézõpont kérdése, szerintem az a jobbik oldal 😛

xblades
Hát én csak azt mondom jó kis történet lesz ez (remélem).
Kiváncsi leszek mit hogyan oldanak meg benne.
De hogy a Reaperek megszállják a Földet az azért durva lesz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

ÕÕÕ, például mint a Hammerhead? 😊

wedge31
Valamilyen formában biztos lesz, szerintem a kerekeket le kéne cserélni valami légpárnás vagy antigravitácios megoldásra és akkor az a nevetséges fizika nem volna annyira szemet szúró.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

remelem lesz MÉKÓ!!!++

anti hero

á nagyon durva szám lenne.

köszi még nem próbáltam ki de mindenképp kifogom 😄

Persze kis angol humor egyetlen ember elég lenne a reaperek ellen és már menekülnének is , inkább belerepülnek a napba minthogy meglássák Mr.Bean-t😊

Doom 4
Akik leszálltak azok meg rögtön földbe gyökereznek.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ez a tökéletes légvédelem a Reaperek ellen. Hangosbemondókon ezt leeresztik, a Reaperek minnyá' meggondolják magukat, hogy az emberek tényleg annyira veszélyesek-e...

<#banplz>

Ez egy nagyon jó ötlet! Egyébként öngyilkosságra (ha már ellenség nincs a környéken) megfelelõ módszer a gránát is.

Huhúúú, hogy én régen mennyit használtam a Presidiumot, mint lõteret...

Doom 4
Akár a csata közben szólhatna ez a zene is. XD

Hát azt ígérgetik, hogy a 3-as hangulata sötétebb és humorosabb is lesz... Kíváncsi vagyok. Ha már London, akkor egy kis angol humort is belecsempészhetnének. Meg egy pár feketét is. Egy jó kis faviccet is eltudok képzelni valami epikus csata közepette... XD

Doom 4
Computer Art Forumon is kint voltak, csak hát sajna nem fértünk be a terembe mert nagyon érdekelt volna!

És innen is látszik hogy mi is tudunk méghozzá nem is keveset, még a videó játékipar terén is.

Ezzel meg is van a magyarázat arra, hogy mi történik, mikor olyan mentést próbálunk importálni az ME3ba, amiben meghalt Shepard az elõzõ részben:

Conrad Vernerként kell játszani, sõt, lesz két csapattársad is:

A batarián "õrült próféta" az Omegáról, és a volu "Biotic God" Illumról.

Persze, saját magad leszel a fõellenség, de ez csak a játék végén derül ki, ez lesz a nagy csavar, kb. mint a KOTORban.

Úgyhogy a játék végén meg kell ölnöd magad, ami nagy kihívás, mert a Mass Effectben nem lehet beugrani a szakadékokba...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Fenrir
Amúgy azt a bemutató videóval kapcsolatban sehol sem említették meg, hogy a Digic Pictures csinálta, róluk csupán annyit kell tudni, hogy magyar cég.

További munkásságaik.

Nekem pl az is új volt, hogy a Dragon Age 2 videóját is õk csinálták.

Maximum respect nekik <#worship>

A halál csupán a kezdet...

Szívesen. <#nevetes1>

Utána néztem. És rosszul emlékeztem. Conrad a ME2-es N7-es páncélt viselte.

Egyébként meg remélem meghagyják a 2-es részben bevezetett moduláris páncélokat. Csak kibõvíthetnék még több opcióval és úgy, hogy a csapattársaknak is lehessen úgy csinálni, mint nekünk. Az fasza lenne.

A tökön rúgás se rossz megoldás akkor bezzeg beszól hogy jobb páncélt kellett volna vegyen😊
De mikor elkezd lebarmozni az a szemét hát a tökeit ellõttem volna szívesen.De az ilyen pillanatok teszik naggyá a játékot mennyit röhögtem ezen a részen is csak kár hogy kevés ilyen szitu van benne.

Doom 4
Te hülye vagy xD
De grat és kösz, szereztél egy jó percet nekem<#eljen>!

Azt se kell megmagyarázni, hogy hogyan jutott egy N7-es ruhához. Hisz ha a 2-esben megcsinálta Shepard elsõ részben látott N7-es páncélját, akkor a 3-as részben megcsinálja Shepard második részben látott N7-es páncélját.

<#mf1>

Anyut úgy lehet felhívni, hogy felállsz a géptõl és odamész a telefonhoz... 😄

Egyébként meg azért mutatják sötéten az N7-es fickó arcát, mert az nem Shepard, hanem Conrad Verner. Az elsõben csak basztatott egy kicsit, kapott érte egy pofont is. A másodikban már lábon is lõttem. Most rajta a sor. Hatalmas bosszúvággyal szövetségre lépett a Reaperekkel és a trailerben azt látjuk, amint elégedetten lép el az ablaktól a felpörzsölt Földet látva. Egyértelmû. Conrad Verner lesz a fõellenség...

<#hehe>

Hát végül is engem ez nem érint csak érdekelt nekem a 15 végigjátszás alatt 1x se halt meg.Igaz arra is alig tudtam rászánni magam hogy megnézzem a youtube-on hogy hogy hal meg😞

Hát úgy hogy a fellegvárban találsz egy csövest aki hadnagy volt valami zaboleta hadnagy vagy mi a neve és megszólít hogy adj neki 20 kreditet és akkor elmondja hogy anyáddal együtt dolgozott mikor te még kicsi voltál, és mondja ha nem hiszed el hívd fel.És akkor lehet csak felhívni megkérdezni hogy igaz-e amit a fószer mondott csak pár mondatot beszéltek de legalább fel lehet hívni.

Anno a 2. rész megjelenésekor úgy magyarázták a dolgot Biowareék, h akinek meghal a 2. részben Shepard, az számára tulajdonképpen ott zárul le a játék története, ahelyett, h az utolsó résszel zárulna le.
az elsõbe hogy lehetett nem rémlik nekem? Bocsi hogy nem ide tartozik.

Nekem se rémlik hogy fel lehet hívni nekem nem sikerült, azt hol lehet?Nem lehet hogy kevered az elsõ részel ott tényleg fel lehet hívni de a 2-ben én egyszer se tudtam pedig végigtoltam már párszor.

hogy lehet? a levelekre se lehet válaszolni nem?

Hol/hogyan? Nekem nem volt rá lehetõségem az ME2-ben Spacer elõélettel, csak az elsõ részben.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Na, igen 😊 Most én is ezen dolgozom 😛

pxxl
én örültem ha egyszer végigvittem...nem vágytam rá megint, mint az elsõ résznél. (azt 2x játszottam végig, meg 1x kb a felénél hagytam abba)

All hail the double x!

Fenrir
Vagy csak kíváncsi volt arra a végkifejletre mint például én.

A halál csupán a kezdet...