Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Az E-mail után fel lehet hívni "anyut", nekem sikerült....

http://www.freetvmaci.info/

És azért legyünk õszinték: Az azért elég nagy meló, hogy kinyírod Shepardöt... haverom, aki tényleg nem merült el a ME-ben végigvitte úgy, hogy 3 embere halt meg (nem fejlesztett a Normandián).

Akinek meghalt Shepard, az nagyon durván leszarhatta a játékot.

Ha jól rémlik, még Casey Hudson mondta, hogyha valakinek meghalt Shepard az ME2 végén, akkor ott véget ért a kaland 😊 Pont.

Kopiati
A big benes csávó engem a Crysisból emlékeztetett Psyho-ra😊 angol, kemény legény, mesterlövészpuska...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Pedig a legnagyobb arc, érdekes ódon kb õ örült a legjobban mikor shepard elmegy hozzá.Az emberiség képviselõje is csak egy szaros emailt küldött tali se tûnt annyira meglepettnek, minimum elvártam volna tõle hogy a nyakamba ugorjon, ashley-rõl nem is beszélek mert úgy fel pofoztam volna hogy csak úgy zörgött volna.Egyedül még Liara örült még le is smárolt de csak azért mert õt fektettem meg az egyben.
A mami is csak egy email-t küldött egy telefont azért már megengedhetett volna elvégre egy kapitány, de akár admirális is lehetett volna ha nem utasítja vissza.

pxxl
wrex nálam alapból meghalt, nekem ne pofázzon vazze 😄

All hail the double x!

Seth
Ha normálisan játszottál a 2-vel, akkor nemnagyon halt meg Shepard a végén. Arra szinte már készülni kellett

PSN ID.: Beegabor

😊
Persze aki játszott már me játékkal az látja hogy shep vagy legalábbis nagyon hasonlít.Mondjuk az enyémre totál nem mert nõi karakterrel tolom, az miért nincs benne?😊Adjanak már egy female teaser videót is😊

Persze csak aki meg játszott az elsõ 2 résszel és teszem azt meghalt utána meg ugyanazzal a karakterrel mész kicsit abszurd, mert akkor meg lófiszt nem ér a mentésed ha meghaltál a 2-ben mert a bioware adja a meg hogy mit tettél eddig és a 2-t elnézve ott is ha újat kezdték akkor a rosszabbik oldalával kezdtél hogy wrex meghalt a tanács meghalt...stb

Seth
"Hát mikor néz ki az ablakon az mondjuk nem biztos hogy shepard mert nem látni az arcát "

Mikor jön befelé az ablaktól ,elég jellegzetes feje van(a gyári fejeXD), hogy látszódjon Õ az 😊 Pajzsa is jellegzetes

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Ez most mi ez ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az, h nem tudod importálni a mentést annyit jelent, h új játékot kell kezdened. Az-az úgy fogsz játszani, mintha nem játszottad volna az elõzõ két részt és megkapod ugyanazt a Bioware által kitalált elõzményeket, mint azok, akik csak a 3. részt fogják játszani. A fõszereplõ természetesen továbbra is Shepard lesz.
Hát mikor néz ki az ablakon az mondjuk nem biztos hogy shepard mert nem látni az arcát meg nem szólal meg de miért ne lehetne õ ez csak 1 teaser videó a 2. részé eléggé nagy riadalmat okozott mert ugye az volt hogy killed in action és legiont mutatták, aztán mi lett a játékban a geth a csapattársunk a fene se gondolta volna azt hittem hogy ez a geth ölte meg shepard-öt de hát az volt ugye az elsõ videó akkor még nem lehetett tudni semmit.Szóval ezt a videót se kell 100%-ra venni lehet teljesen más a jelentése mint amit mutat ahogy a 2-ben😊

Az über-gyûjtõi kiadást veszek meg ha 20-ba kerül is ez az egy játék megéri, remélem tényleg valami nagyon fasza coccut adnak hozzá nem úgy mint a 2-höz mert szépnek szép a ce kiadás de semmi eget verõ nem volt benne.Még egy szaros poszter se csak 1 artbook egy cerberus kártya meg a doboz amiben volt és ennyi.Remélem a 3. hoz adnak egy n7 sisakot vagy egy normandy modellt vagy hasonlót de akciófigura nem kell nem vagyok már gyerek.Amúgy a neve kíváncsi vagyok hogy mi lesz a 2-ben elég vicces hogy collectors edition az ellen meg a collector volt úgye😊
A 3. részé lehetne reaper edition, vagy pusztító kiadás(remélem jól forfítottam😊

Prince23
Lásd a teaser karakterét, mert õ nem a modell shepardünk.

de fura, hogy nem a fõkarakterrel reklámozzák a me3-at nem?

Köszönöm szépen a fordítást, de itt egy kérdés ha a me2 végén meghal shepard akkor ugye nem lehet importálni eddig okés a dolog.De ki a rák lesz akkor a fõhõs a 3. részben, csinálok egy totál noname karaktert akivel megmentjük a galaxist, mert ez így elég gát a történet szempontjából.Mikor shep tud legtöbbet az egészrõl õ az aki eddig megmentett mindent akkor õt nem lehet olyan könnyen helyettesíteni nem?ha lehetne akkor nem hozták volna vissza a 2.rész elején, egy egész vagyonért.

Csináltam egy magyar fordítást hozzá, aki nem értené (ha valamit elírtam, nyugodtan javítsátok ki).

Megerõsített tények:

* ME3-ban véget ér Shepard kalandja.
* ME3 világa sötétebb lesz, ugyanakkor vicces is.
* A bányászási mini játék nem szûnik meg teljesen.
* Az importálási funkcióban több variáció lesz, mint az ME2-ben volt.
* ME1-es szerelmed megcsalása negatív visszahatással lehet rád az ME3-ban
* Shepard összegyûjti a galaxis különbözõ fajait a kaszások ellen.
* A kaszások megszállták a Földet, és Shepard parancsnoknak vissza kell szereznie.
* London benne lesz a játékban.
* ME3 a 2011-es évvégi ünnepek során várható.
* ME3 egyszerre jelenik meg PC-n, X360-n és PS3-n.
* Ha Shepardöd meghalt az ME2-ben, nem fogod tudni importálni a mentésed a ME3-ba.

Ígéretek:

* ME3 maximalizálni fogja mind a minõségi és mind az eladási sikereket.
* Über-gyûjtõi kiadás lesz, egy speciális bónusz tárggyal.
* Több RPG elem és összetettebb ellenségekd.
* A beszélgetések sokkal filmszerûbbek lesznek.
* Jármû alapú bolygófelfedezés várhatóan visszatér az ME3-ban.

Népszerû pletykák:

* LotSB érzékelhetõ lesz az ME3-ban, mind játékélményben, mind párbeszédben.
* ME3 tartalmazni fog egy többjátékos módot.
* ME3 várhatóan 3d-s lesz.

Prince23
Azt mondják, hogy a teaser alatt Sam Worthington beszélt....

Több RPG elem és összetettebb ellenfelek lesznek.
a jármûves pályák, jármûves felfedezés is visszatérhet a ME3-ben

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nem lesz multi.
Sir Quno Jedi
Mármint ezzel arra akarsz utalni, hogy angolul nem megy a dolog?! <#conf>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

halandzsa tudod mit jelent nem?Nekem legalábbis az mert nem értek belõle semmit😞

off-"complex enemies will be included" több allény fog alkotni egy fõlényt és mindegyikük külön-külön fog Shakespeare-bõl idézni miközben darálnak.
Sir Quno Jedi
"angol halandzsákból", he?!??!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

xD lehet elírtam biztos amiatt mert siettem😊
Marhajó ezekbõl az angol halandzsákból semmit nem értek, most akkor lesz multi a 3-ban vagy nem?Mondjuk remélem nem jó lesz az egy külön játéknak is.

wedge31
More RPG features and complex enemies will be included.

Vehicle Based Exploration might return in ME3

<#finom>

"ME3 to maximize both quality and commercial success."- a kettõ náluk alapból nem jár együtt? Csak mert eddig nem vettem észre, hogy nem.. Ezek után max az EA és/vagy BW pénzéhsége miatt jön egy MP opció, mi mással lehetne manapság a minõség növelésen kívül -leszámítva a DLC-ket - pénzt szerezni..
"ME3'suniverse is going to be darker, but funnier at the same time."-- Fekete Vipera??!!..lol
A MAKO-nak semmi baja nem volt, csak a harmadlagos küldetések terepe alatta.
A "default" unreal-es kocsit lecserélték a "default" manta-ra kb..
A mostani semmivel se jobb sõt.., ez fõleg akkor jön ki ha vannak egységek is, nem csak terepen kell menni.. a MAKO csak rossz terepen volt bugos, de az új alapból 1000 g-vel gyorsul lassul pattog stb.. Elég árkád, ilyen NFS:Underground -nincs bajom az NFS:U-val..- jellegû, ami nem hiszem, hogy illik az ME komolyságához.
Fenrir
Confirmed Features:

* ME3 will end the Shephard story arc.
* ME3'suniverse is going to be darker, but funnier at the same time.
* The mining mini-game won’t be abandoned completely.
* The import feature will be present, with more variables than ME2 had.
* 'Cheating' on your ME1 LI might have negative repercussions in ME3
* Shepard is going to rally the various races of the galaxy against the Reapers.
* The Reapers have invaded Earth and Commander Shepard will have it back.
* London will be featured.
* ME3 has been set for a Holiday 2011 release.
* ME3 will be released simultaneously on the PC, XBOX360 and PS3.
* If your Shepard dies in ME2, you won't be able to import your save in ME3.

Promises:

* ME3 to maximize both quality and commercial success.
* Uber-Collector’s edition will come with a special bonus item.
* More RPG features and complex enemies will be included.
* Conversations will be more cinematic.
* Vehicle Based Exploration might return in ME3.

Popular Rumours:

* LotSB may have set the standards for ME3, gameplay and dialogue-wise.
* ME3 will have a multiplayer component.
* ME3 might have 3D.

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
mármint 80 fokos "emelkedõre" gondolsz?! <#papakacsint>

Állat, én is megveszem még a mai nap folyamán, remélhetõleg.
Sokan szidták a mako-t hogy rettenetes az irányítása de szerintem meg egyáltalán nem volt az, itt nem az irányítás volt a gond hanem a terep volt nagyon szar,fõleg mikor 80 fokos lejtõn kellett felmenni vele, akkor persze hogy nehéz meg frusztráló.

Nem fogsz benne csalódni, a három közül a legjobb szerintem.
grebber
Most vettem meg 😄 Pénteken érkezik mellé a Dragon Age könyv is!

Next PC upgrade: 2022

Nem is tudtam, hogy megjelent magyarul... <#eljen>

Lolz. Még illik is hozzá 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

ja a Mako elég érdekes volt az biztos.

Sir Quno Jedi
Fasza volt a trasherworm-õkre vadászni vele. Vagy ott voltak a kis majmok a gombafák között. De a Geth erõdök is faszák voltak, meg a néhány normális site. 😄

Voltak benne jó dolgok, inkább tovább kellett volna fejleszteni és teli pakolni sûrûbb tartalommal, ahelyett, hogy fullra kihagyják és passz.

wedge31
Igen, a Mako-ban nagy lehetöségek vannak amit ki lehetne használni mert az elsöben elég egysikuan valósitoták meg, mondjuk a scannelgetésnél még mindig jobban el voltam vele.

Sir Quno Jedi
Mako-t meg lehetne csinálni rendesen. Egy Fallout3-nél nem jobb grafikájú terep, romokkal, flórával-faunával és itt-ott secret site-okkal. Lehessen rendesen szkennelni, kitelepülni, bányászni, kutatni artifact-ek után, néhány melléküldi, hajók, bázisok, barlangok, õsi ásatások, ilyesmi.

Nodepláne ha lehetne 1xrre több jármûvet vinni és kis csapattal csapatni (pl. Mako + két légpárnás könnyebb 1-2 személyes cucc + valami 1 személyes felderítõ repülõcske + automata szondák). Így le tudna menni szinte az egész csapat és helyben tudnánk õket cserélgetni a kommandót.

Persze legyenek ellenfelek is jól felszerelve, de murván!!!!

Igen jobb lenne ha a 3-ban több rpg elem lenne a 2-ben annyira nem volt dominns sajnos, kár volt elmenni ennyire az akció irányába az egy tökéletes lett volna ha olyan lett volna mint a 2, mármint irányítás és játékmenet szempontjából meg persze grafikailag is.
Amit linkeltem és ha nem a megjelenési dátum pontosan akkor elnézést de nem tudok nagyon angolul de láttam hogy meg van adva egy idõpont azt hittem hogy az.Ha tévedtem akkor elnézést.

wedge31
Igérték hogy lesz egy pár visszatérö ficsör az elsö rész rpg elemeiböl, majd meglátjuk.

A harcrendszer biztos maradni fog sajnos továbbra is elég ha félholtan legugolsz egy bokorba és már gyógyultan állsz fel ennél a akármilyen gyógycsomag rendszer már ezerszer jobb szerintem.

Remélem a mako-t vissza hozzák valamilyen formában mert a halál unalmas scannelgetés helyet bármi jobb lenne.

Sir Quno Jedi
EZ igaz, de a Q-k adják a Gethez hozzá a szerves részt és fejlõdést, így lesznek egy egész (és ez visszafelé is igaz). Tehát ha össze lehet õket hozni újra, akkor a Q-k tovább tudják fejleszteni a Geth-et és adhatnak egy új perspektívát a gondolkodásukhoz/értékrendjükhöz és azok is segíthetnek a Q-knak kilábalni a nagy utazásból és újra valódi szerve létformává válniuk, akik szabadon, bio/vegyvédelmi cuccok nélkül élhetnek a napfényben, mint bármelyik rendes szerves faj. Végül is a Geth a Q-k gyermeke és ideje a szülõnek végre gondoskodni a gyermekérõl és tanítani is valamit a számukra (ami így semmit sem jelent nekik egyelõre, csak szavak az adatbázisban).

Szal. én igyexem összehozni õket és lepattintani azokat, akik ezt akadályozzák.

Sir Quno Jedi
Mondjuk az én ízlésemnek túl sok a lövölde (pedig azt is kedvelem benne) és kevés a mászka/dumcsizós/felfedezõs rész.

Mert még a kettõben is pl. az Arkangyalos rész az jó (értsd. elég változatos), de mikor fel kell kúszni a Kroganért, azon lefontam a lábam. Hosszú, unalmas, repetitív. Minek!?? Ezzel növelni a játékidõt, az már-már szégyen. Miért nem inkább Afterlife szintû tartalommal pakolják teli!? (tudjuk a választ sajnos)

Remélem a háromban nem tolják el még jobban az arányt a GeoW-os lövölde felé. Ha több RPG/kaland elem lesz, engem megvettek kilóra. Ha nem,a akkor is, de nem olyan õszinte a mosolyom...

Sosem bírtam igazán a Quariánokat. Legion mindig szimpatikusabb volt. Meg úgy általában, a Gethek kábé semmirõl se tehetnek. Amint "észhez tértek" máris megtámadták õket, szegények meg csak pislogtak, hogy mivan. De azért nyertek. Én minden esetre a Gethek pártját fogom. Persze nem azokét, akik a Reapereket Istenítik, hanem a többséget, ami békésen viselkedik...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

sherlock1
Az nem a megjelenési dátum. Akkor szoktak dec. 31-t megadni, amikor nem tudják a pontos megjelenési dátumot. Csak az elõrendelések miatt van odaírva. A hivatalos továbbra is Holiday 2011 (nov-dec).

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Hát ezen lehetne filózni hogy melyik jobb a filmszerû élmény vagy másik befejezés,Mindkettõ mellett szólnak érvek ellenérvek a filmszerû annyiban jobb hogy hatásosabb dramaturgiai szempontból a másik hogy sok lehetõség van itt említeném pl a stalkert annak vagy 8 féle volt de nem volt akkora hatása mint a me-nek.mondjuk a stalkernél csak 1 igazi van a többi kamu ha az igazságteljesítõhöz mész akkor az összes kamu az igazi az ha egy teremmel arrébb mész és utána még van 1h-nyi harc és rá jösz az egész lényegére.Nekem jobban tetszik a filmszerû igaz nincs annyi lehetõség de sokkalta nagyobb hatása van.

Sir Quno Jedi
Jaja, Legion-nel beállítani a butaarcú Quarian-okhoz az odabax! 😄