Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze még javítják nyilvánvalóan a motort csak arról volt szó hogy ebbõl készült már a ps3-as verzió is.Ennél már csak az lenne jobb ha a maximumot kihoznák a motorból mert a pc simán elbírná meg úgye nekünk nincs fix hardveres korlát max újítani kell a gépet.

Prince23
így van, vagy is inkább csak módosított. meg különben is a me2-rõl van szó. nem nézhet úgy ki, mint ahogy ki fog nézni a me3 elkészültében :S

Szerintem is annyi az egész hogy frissítették az unreal engine-t a legújabb verzióra majd még abba is bele-bele piszkálgatnak.
Nem crytek vagy source engine fog futni alatta csak egy frissebb unreal.

majd kiderül remélem megfelelõen lesz optimizálva.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Én a Fallout 2-vel és egy szótárral kezdtem az angol tanulást, itt a bizonyíték hogy a játékok igenis hasznosak! 😊

Doom 4
Hogy is volt Dalek-kel?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Bence94
"új motor" vagyis egy frissebb unreal engine 3

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Kmarha
Kodály köröndön a CBA melletti kis könyvboltba van 😊 Még nem néztem meg mennyiért

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Doom 4
Tök nem érdekel az új engine, csak jöjjön mááár! Még egy év <#falbav><#boxer>! Lehet lefagyasztom magam azt kiolvasztatom magam amikor megjelenik, csak nehogy úgy járjak mint Cartman...

Na jó persze azért jó lesz, hogy javítanak a grafikán, de ez nem is volt kérdés...

wedge31
" Tulajdonképpen készítettünk egy új motort a harmadik részhez "- ez elég egyértelmü de ettöl még lehet vakitás majd egy év mulva kiderül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
picit másképpen fog kinézni. de semmivel sem lesz jobb, újabb, állejtõsebb pl a PCtõl vagy xboxostól.

lolSL
újnak azért túlkapás nevezni, gondolom beleforgatták az aktuális unreal enginebe és kész

Prince23
Annyira azért nem új. Csak pár karakter néz ki élethûbben. pl. jacob

Akkor most a PC alatt is ez az új motor fog futni? Gondolom igen...

Én csak azt remélem, hogy ezt is olyan jól optimalizálják, mint a 2-est.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31

nincs mit 😊

Tuan kiadónál is meg lehet rendelni.
SZEG007
bookline

Kösz, megnézem ott is. <#eljen>
én egy alexandria könyves boltban vettem meg.

Neten.

Why so serious?

Ma voltam Aréna Pláza könyvesboltban, ott nincs Mass Effect könyv. Átmentem 576-ba, ott éppen tömte az arcát a jóember, majd miután megkérdeztem, hogy lehet itt kapni, jól fogatta a szemét, és "ee-ee" nyögéssel tudtomra adta, hogy ilyenrõl nem is tud, ilyen nincs is. Ha olvasod, egy idióta vagy, menjél kecskét legeltetni!

Nem tudja valaki, hogy lehet megvásárolni a könyvet?

Még akkor se fogja õket érdekelni ha garantálod hogy mind az 5000 aláíró meg is fogja venni a játékot...

Why so serious?

Hát szerintem, ha az 5.000 aláírást elérjük, akkor le is zárom a petíciót. Aztán felvesszük az EA Magyarországgal a kapcsolatot.

http://www.facebook.com/pages/Mass-Effect-3-magyar-feliratert/149566898429012
Aki csak tudja, ajánlja az ismerõseinek köszönöm!

penge96
10.000 minimum, de valszeg úgyis leszarják 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fec papa
Mennyi aláírás kell hogy elküldjék az EA-nek?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Nem 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Glutamin
OFF:
Én érettségire már angolból és németbõl is középfokon voltam. Persze nem kötelezõ fiatalon nyelveket tanulni. De most szólok, hogy egy értelmesebb munkahelyen úgy néz ki az állásinterjú nyelvi része, hogy telefonkonferencia 2-3 külföldi kollégákkal egy recsegõs szaggatós szar minõségû vonalon, ahol õk a túloldalon egy kihangosított telefonba beszélnek felváltva. Na kb ilyen szituban kell megfelelni. Erre mondják, hogy tárgyalóképes szint. Ezért lenne fontos, hogy ilyen korban az ember ne legyen lusta/kényelmes.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Chris Priestley pedig elmondta, hogy a különbözõ "idézetek" nem minõsülnek hivatalos állásfoglalásnak. A játék még mindig fejlesztés alatt áll, és hivatalosnak majd az számít, amit kézhez kapnak a játékosok.

DE tény, hogy kevés az esély egy multiplayerre. Sõt, szinte tuti nem lesz. De biztosat csak akkor tudunk, mikor kézhez kapjuk.

Jogos. Elfelejtettem leírni, hogy ahhoz, hogy valaki tanulni tudjon az angol beszéd, magyar szövegbõl, ahhoz már rendelkeznie kell egy erõs közepes nyelvtudással. És ha igényesen van lefordítva a játék, akkor rengeteg kifejezést, szófordulatot meg lehet tanulni belõle.

Ehhez viszont tényleg igényes fordítás kell, az elsõ rész ilyen volt. A második rész nagyon-de-nagyon össze lett csapva. És akkor finoman fogalmaztam...

Ugyanakkor szerintem senkitõl nem várhatjuk el, hogy egy olyan játékban, ahol idézek "mai modern, ineraktív mozi/kalandjáték, RPG szerû elemekkel és real-time TPS csapatharccal" valaki szótárazni kezdjen, ugyanis, ahogy sanya is kifejtette, mire elkezdené megérteni a mondatot, már 3-al elõrébb tart a szöveg.

És akkor azokról nem is beszéltünk, akik olyanok, mint én, vagy Coolfire, akik megfelelõen tudnak angolul (az enyémen azért még van mit csiszolni, amolyan közép szint felsõ foka kb), mégis inkább szeretnek magyarul játszani. Semmi szégyenkezni valónk nincs a nyelvünkkel kapcsolatban.

Azért ne egy ilyen játéktól várjuk már el, hogy az emberek megtanuljanak angolul... ebbõl a játékból NEM lehet megtanulni angolul. Ahhoz az olyan klasszikus régi, Maniac Mansion és Zak Mckracken féle játékok az alkalmasak. De ilyeneket ma már nem gyártanak, sajnos.

Én meg sose tanultam angolt nálunk még német volt a kötelezõ abból is érettségiztem le közepesre, angolból mégis többet megértek.Igaz 5 éve érettségiztem de azóta egy betût nem néztem németül ,sok angol sorozatot nézek magyar felirattal pl fringe, clone wars,stargate...stb.DE ebbõl nem lehet teljesen megtanulni angolul ahhoz hogy valaki tudjon me-vel játszani úgy hogy abban a pillanatban megértse amit mondanak minimum középfokú de inkább perfekt nyelvtudás szükséges ami nem kis idõ mire megtanulja, de én munka mellett most hogy tanuljak még angolt is tanfolyamra nincs pénzem és egyedül meg elég nehéz lenne, akár a neten keresztül is.Persze jó sok kifejezést megtanultam már hallás után már nagyjából értem hogy ez vagy az a mondat mit jelent de amilyen gyorsan elkapkodják az angol feliratot is a játékban addig nem lehet megérteni.Mire egy mondatot lefordítanék addigra már 3-4 mondattal elõrébb van a szöveg szóval esélytelen kiszótárazni egy párbeszédet így.Ismerek olyat aki semmit de tényleg szinte semmit nem tud angolul akkor õ most már ne is játszon csak mert nem érti meg, de õ meg se fogja venni majd csak akkor ha lesz hozzá honosítás és ez valahol érthetõ mert úgy nincs értelme játszani hogy totál nem értesz semmit max a történéseket kikövetkezteti.Akinek volt rá lehetõsége angolt tanulni annak szerencséje van nekem se általánosba se a gimibe nem volt választási lehetõségem csak németet lehetett tanulni, most meg már mikor az ember dolgozik örül ha hazaér kinek van már kedve ereje ahhoz hogy nekiálljon még tanulni is.

Sir Quno Jedi
Õõõõ, a ME tulajdonképpen egy mai modern, ineraktív mozi/kalandjáték, RPG szerû elemekkel és real-time TPS csapatharccal. Most ebbe hogyan férne bele bármilyen multi ökörség?!?! A sztori a lényeg.

Max. úgy van értelme, hogy a csapattagjaid helyére bármikor ki-be konnektálhatnak élõ emberek (meccsmékin) és a piff-puff részt együtt is végigtolhatjátok. TALÁN. Merthogy full co-op mód a sok mászkálós-dumálós rész miatt reménytelen is lenne. HACSAK úgy nem, hogy józsi x küldire megy a z bolygóra, béla meg y küldetésre a w bolygóra és utána összetallálkozhatnak, avagy kérhetnek egymástól segtséget, erõsítést stb. és közös/osztott pénzük, inventoryjuk és bázisuk/anyahajójuk van. A szerzett infót, fegyókat, cuccokat, tagokat megoszthatnák utána stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem is tudnám benne a multit elképzelni.Az nem illik ehhez a játékhoz szerintem.
A multi az FPS játékoknak való,és egy-két jobbféle stratégiának.
A játékhonosításról meg már kifejtettem a véleményem.
Felsõfokú angolom van,mégis jobban szeretek,mint a hozzám hasonló emberek nagy többsége,az anyanyelvemen játszani.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

szerintem is jobb ha nincs multi.

SZEG007
véltlenül nem te vagy smore006 a Bioware forumon?

Nem lesz.
A BioWare számtalanszor, számtalan helyen (cikkek, riportok, weboldalak, kishírek, fórum) cáfolta, pontosabban érvelt is, azzal, hogy a Mass Effect Shepard története, erre koncentrálnak, a játék fejlesztésére fordítható erõforrásokat nem osztogatják szanaszét.
Ennyi a történet.

Egyébként nem is baj. 😊
Doom 4
Na jó térjünk vissza ME3-ra. Most akkor lesz vagy nem lesz multi? Illetve ha lenen ti milyen tudnátok elképzelni?

Doom 4
Helyes 😊<#eljen>

*felvidéki

Én idén 16. éve, hogy tanulom/gyakorlom az angol nyelvet. 70%-ban nem iskolákból vagy tanároktól tanultam meg, hanem onnan, hogy a mindennapokban használtam (filmek, könyvek, újságok, cikkek, játékok, stb.). Elég jól (na jó, nagyon jól 😛) megy.

De attól még tisztelem és ápolom az anyanyelvem, ami nekem még nehezebb, mint nektek, mivel Felvidéki vagyok, szóval erre felé ezerrel nyomatják a szlovákot is.

De végsõ soron magyar vagyok, és nálam mindig a magyar marad az elsõ. A másik két nyelv az csak pusztán egy eszköz.

Doom 4
Áh értem köszi!

wedge31
Igen, moderátor.

Ha érdekel kik azok nézd meg a modik listáját.

Doom 4
Na ez most nem világos.<#idiota>

Doom 4
Amúgy lehet kicsit rosszul nézne ki, de az milyen lenne ha a játékban lenne pl. angol felirat de valahogy, mondjuk kiírta a feliratot azután 10 mp vel megjelenne a magyar felirat. Vagy pl a tárcsán alapból angol felirat van és ha ráviszed a válasz lehetõségre az egeret akkor írja ki magyarul. Az milyen lenne?

wedge31
Vele van az erö...

lolSL
nem köpök le senkit.. de itt most nem csak arról van szó hogy azon a nyelven szeretnének játszani.. hanem arról hogy lusta slacker népség a mai fiatalok többsége, ~12 év nyelv"tanulás" után nem tudnak 5 értelmes mondatot elmakogni az érettségin, rengetegen a diplomájukat nem tudják megszerezni a nyelvvizsga hiányában, mert elbohóckodták az idõt a random magyarított cuccokkal.
és pont hogy az ilyen hosszú ideig tolható játékokat, meg a midnen nap használt eszközöket kellene erõltetni eredeti nyelven, hogy vmi megmaradjon. nem szégyen ha ott egy szótár a gép mellett, de alttab sztaki se egy használhatatlan dolog. persze a tanulást nem itt kellene kezdeni.
20 éve és korábban azért nem tanulták az orosz nyelvet, mert dacolni kellett a rendszerrel, most viszont a jövõjükkel dacolnak az ilyen emberek
és ha nem angol akkor német vagy francia, valamit nyilván tanulnia kellett volna éveken át mindenkinek, aki most olyan korban van hogy épp mass effectezni fog. dehát kényelmeskedni egyzerûbb, mondjuk már egy BKV buszt nem vezethetnének az ilyenek mert elvárás vmi nyelvismeret 😊

Doom 4
Már nem azért de én tanulok németül, az idei tanévben jön az elõrehozott érettségi (remélem sikerül is jóra megcsinálnom) aztán meg angol. És az angolt szeretném majd iskolán kívül is tanulni abból is min egy közép fokú nyelvvizsgát szeretnék. ME2 topikban kérdeztem is, hogy meglehetne azt csinálni, hogy a hang német, de a felirat marad magyar.
De attól függetlenül örülnék neki ha magyarul csinálhatnám a felsorolt dolgokat.
Am te moderátor vagy?

Sir Quno Jedi
Még gyerek vagy. Mire rájössz mennyit veszítettél azzal, hogy hallgattál azokra, akik a "saját anyanyelvükön akarnak játszani, netezni, esetleg filmezni" és te sem tanultad meg így az adott idegen nyelvet, addigra már késõ lesz... Nagyon...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3