22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Mimasz
    Hát nem bírtam ki.. :OO:OOO
  • Pares
    Ejha, ezt nézzétek mit találtam:

(Nagyon erősen spoileres képek)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

EDI így fog kinézni:

A Proteán csapattársunk pedig így:

• Kopiati
    A 3 DLC-inek BIZTOS originen kell jönniük, mert irtó nagy öngól lenne az EA-nek nem kihasználni a friss értékesítési platformját. A 2 DLC-khez persze kell BW, pont de felesleges beruházni rá...
  • Optimus Prime
    Mármint? A 3 DLC lehet Originen jönnek, de a 2 DLC-iért BW pont kell.
  • Kopiati
    40nap, mert európában 9-én jeleneik meg, ez az észak-amerikaira számol vissza:D
  • nyirog
    úúúúúúúúúúúúristen, még 37 nap T____________T, még jó h nem rég kezdtem el a skyrimet :DDD, valahogy csak kihúzom...
  • Renjike
    nem arról beszélek csak Xboxra van meg a ME 1-2 és PCre szeretném beszerezni + a DLCk amiket BWpontokkal lehet megvenni . és valahol volt ME2+ BW pont akció de nemtom hol :S
  • Kopiati
    Helyetekben azért nem ruháznék be rá, mivel origines a játék valószínű felesleges lesz BW pontokra pénzt elk*rni.
  • Optimus Prime
    Bioware pont? Az nekem is jó lenne, egyszer láttam fél áron!
    Ez az új trailer a multit mutatja? Shepard majd így belép és ellövi ezeket a klisés monológokat?
  • Renjike
    hol volt az a Mass Effect + bioware pontok akció???
  • RAMyMamy
    hogy néz már ki az a füst?
  • gosumofo
    kell a codos hitmarker :)
  • Fenrir
    Sok a day...
  • Pares
    Visszaszámlálás.
  • Pares
    Nemvót még.
  • machinarium
    Köszönöm szépen :)
  • TBTPumpa
    Van olcsóbban is CE:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292019728&no=4730

Francért kell mindig a CD Galaxis és 576 horror árait nézni!
  • Prince23
    Coop gameplay vótmá?

• Porsche911
    Visszalapozol kb 4 oldalt ott lesz vagy 5 hely felsorolva ahol olcsóbban is előrendelheted.

én pl innen rendelem:
    http://konzolokszervize.hu/productlist.php?name=mass+effect+3&context=productlist&searchtype=0&full=true
  • sanya200
    Csak tudnám mér ilyen rohadt drága lesz a 3, a ce változat 18000ft :(
    Simát nem akarok venni :S
  • sanya200
    Mikor lesz female shepard trailer?Azt is ígértek.
  • Barnez
    Nagyon tetszik ez a banner! Grat., nagyon eltaláltad. ;)
  • Porsche911
    Nem lesz ez rossz sztem,egy Krogant tuti,hogy indítok majd :D :D
  • Kopiati
    A gyengébbek kedvéért!
  • Kopiati
    A legújabb hivatalos Trailer, Special Forces!
    ITT!
  • Pares
    Hát nem tudom, szerintem maximum a Keeperek lehetnének rajta, de nem hiszem, hogy rajtuk kívül bármilyen személyzet lenne a Reléken. Legalábbis 0 utalás van arra, hogy bárki is bármikor megpróbált volna dokkolni egy Relével. De érdekes felvetés egyébként. Amikor legelőször elindítottam a játékot (én úgy kezdtem a Mass Effect-et, hogy csak annyit tudtam róla, hogy egy Bioware által készített sci-fi RPG, és ennyi), komolyan azt hittem a Charon Relayre, hogy az valami űrállomás (végigfutott a fejemen az is, hogy az az említett Arcturus, vagy a Gagarin, aztán a kódex olvasásával természetesen tisztázódtak a dolgok :D), mert teli van ablak szerű fényekkel.
  • Pares
    Nem mondom, hogy bizonyítja, csak szerintem ez így van, és nem csak ez alapján. Különben meg annyira irreleváns ez az egész, nem is tudom már micsodán megy a vita.
  • Hoz_Hun
    Jó, bár én egy olyannak jobban örülnék, amin Shepard úgy látható mint az ME3 reklám képein (felső teste is rendesen látszik).
  • Fenrir
    Már a 24-ben sem volt fiatal :)
  • Bhalage
    fú gyerekek freddi prince jr kicsit megoregedett :d
  • Kopiati
    Nagyon jó! (bár az N7 logó nem kéne rá)
  • Hoz_Hun
    Tegnap végigtoltam a KoA:Reckoning demót. A páncélt már azért megkaptam, hogy elindítottam a játékot, a fegyvert meg mikor végigvittem a demóban játszahtó időt. Szívás volt, mert csak 45 percre számítottam, de 45 perc csak azután kezdődött, hogy kiértem abból a barlangból.
    De legalább szépen írta ki mindig miket unlockolt éppen. Amúgy nem is olyan rossz játék, szóval nem szenvedtem.
  • machinarium
    Készítettem egy bannert, ha tetszik, lehet váltani.

[img=http://www.kephost.com/images4/2012/1/27/cyhz98mf090hsomzrh9i_tn.jpg]
  • Kopiati
    Egyik cerberus network hír, volt hogy egy kutató elkezdte a relék körüli űrpor nyomait, származását kutatni és ara jutott, hogy a relék a protiánoknál sokkal régebbiek, persze neki sem hitt senki:)

Mivel minden tech másolat a világban, ezért a vezérlő szoftvreket is másolják, ezért tudnak a relével kommunikálni, vagy lehet van rajta személyzet, hiszen máshol írják, hogy megerősítik a relék őrzését, mert félnek a rongálástól.
  • sanyiiiii
    "Ráadásul az Arrivalban is látjuk, amint a felé közeledő aszteroidát éppen "beméri" (ez azt bizonyítja, hogy az élettelen, vele kommunikációt nem felvevő tárgyakkal is próbál valamit csinálni"

Ezt most komolyan gondolod hogy bizonyítja?
  • broman191
    Alakul a relé story.
  • wedge31
    Az utóbbi.
  • jarlaxxe
    150hsz.. történt valami érdekes vagy csak megint a kockák vitáztak hol van liara nemi szerve?
  • Pares
    Mellesleg ez az egész "meg kell adni az adatot és célt a relének" eléggé megmagyarázatlan az egész játék során. Csak úgy van. Gondoljatok csak bele, hogy képes felvenni bármi is a "kapcsolatot" egy olyan idegen tárgyal, mint a Relék, főleg úgy, hogy az illető nem is érti a technológiát. Nincs megmagyarázva, hogy hogyan küldik az adatokat, milyen formában, hogy jöttek rá erre, meg ilyesmik. Sajnos eddig eléggé űrmágia szintjén hagyták az egész Relé-ügyet. Ha belegondoltok, csak annyit tudunk róluk, hogy milliárd éveken keresztül működőképesek, karbantartják magukat mindennek ellenére, hagyományos fegyverzettel elpusztíthatatlanok, és a "kiválasztott" naprendszerek között biztosítják az utat. Ez mind szép és jó, csak fogggalmunk nincs, hogy működnek, ezért nehéz ezekkel kapcsolatban filozofálni.
  • Pares
    Valamelyik kódex bejegyzésben emlékeim szerint meg van említve, hogy az mellett, hogy karbantartják magukat, az űrszeméttől is "tisztán" tartják magukat (alapvető dolog, gondolom csak nem engedik meg a Reaperek, hogy random tárgyak csapódjanak bele), és hogy lenne képes magát tisztán tartani az űrszeméttől a Relé, ha csak egyetlen dolgot tud csinálni? Kilövi nos kész. Ráadásul az Arrivalban is látjuk, amint a felé közeledő aszteroidát éppen "beméri" (ez azt bizonyítja, hogy az élettelen, vele kommunikációt nem felvevő tárgyakkal is próbál valamit csinálni), csak valószínűleg túl nagy. Köveket kilövő relét én sem láttam a játékban, relét is alig látni, ha belegondolsz.