22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hát nem bírtam ki.. :OO:OOO -
Pares #5000 Ejha, ezt nézzétek mit találtam:
(Nagyon erősen spoileres képek)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
EDI így fog kinézni:
A Proteán csapattársunk pedig így:
-
A 3 DLC-inek BIZTOS originen kell jönniük, mert irtó nagy öngól lenne az EA-nek nem kihasználni a friss értékesítési platformját. A 2 DLC-khez persze kell BW, pont de felesleges beruházni rá... -
Mármint? A 3 DLC lehet Originen jönnek, de a 2 DLC-iért BW pont kell. -
40nap, mert európában 9-én jeleneik meg, ez az észak-amerikaira számol vissza:D -
úúúúúúúúúúúúristen, még 37 nap T____________T, még jó h nem rég kezdtem el a skyrimet :DDD, valahogy csak kihúzom... -
nem arról beszélek csak Xboxra van meg a ME 1-2 és PCre szeretném beszerezni + a DLCk amiket BWpontokkal lehet megvenni . és valahol volt ME2+ BW pont akció de nemtom hol :S -
Helyetekben azért nem ruháznék be rá, mivel origines a játék valószínű felesleges lesz BW pontokra pénzt elk*rni. -
Bioware pont? Az nekem is jó lenne, egyszer láttam fél áron!
Ez az új trailer a multit mutatja? Shepard majd így belép és ellövi ezeket a klisés monológokat? -
hol volt az a Mass Effect + bioware pontok akció??? -
RAMyMamy #4991 hogy néz már ki az a füst? -
gosumofo #4990 kell a codos hitmarker :) -
Sok a day... -
Pares #4988 Visszaszámlálás. -
Pares #4987 Nemvót még. -
Köszönöm szépen :) -
Van olcsóbban is CE:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292019728&no=4730
Francért kell mindig a CD Galaxis és 576 horror árait nézni! -
Coop gameplay vótmá?
-
Porsche911 #4983 Visszalapozol kb 4 oldalt ott lesz vagy 5 hely felsorolva ahol olcsóbban is előrendelheted.
én pl innen rendelem:
http://konzolokszervize.hu/productlist.php?name=mass+effect+3&context=productlist&searchtype=0&full=true -
sanya200 #4982 Csak tudnám mér ilyen rohadt drága lesz a 3, a ce változat 18000ft :(
Simát nem akarok venni :S -
sanya200 #4981 Mikor lesz female shepard trailer?Azt is ígértek. -
Barnez #4980 Nagyon tetszik ez a banner! Grat., nagyon eltaláltad. ;) -
Porsche911 #4979 Nem lesz ez rossz sztem,egy Krogant tuti,hogy indítok majd :D :D -
A gyengébbek kedvéért!
-
A legújabb hivatalos Trailer, Special Forces!
ITT! -
Pares #4976 Hát nem tudom, szerintem maximum a Keeperek lehetnének rajta, de nem hiszem, hogy rajtuk kívül bármilyen személyzet lenne a Reléken. Legalábbis 0 utalás van arra, hogy bárki is bármikor megpróbált volna dokkolni egy Relével. De érdekes felvetés egyébként. Amikor legelőször elindítottam a játékot (én úgy kezdtem a Mass Effect-et, hogy csak annyit tudtam róla, hogy egy Bioware által készített sci-fi RPG, és ennyi), komolyan azt hittem a Charon Relayre, hogy az valami űrállomás (végigfutott a fejemen az is, hogy az az említett Arcturus, vagy a Gagarin, aztán a kódex olvasásával természetesen tisztázódtak a dolgok :D), mert teli van ablak szerű fényekkel. -
Pares #4975 Nem mondom, hogy bizonyítja, csak szerintem ez így van, és nem csak ez alapján. Különben meg annyira irreleváns ez az egész, nem is tudom már micsodán megy a vita. -
Hoz_Hun #4974 Jó, bár én egy olyannak jobban örülnék, amin Shepard úgy látható mint az ME3 reklám képein (felső teste is rendesen látszik). -
Már a 24-ben sem volt fiatal :) -
Bhalage #4972 fú gyerekek freddi prince jr kicsit megoregedett :d -
Nagyon jó! (bár az N7 logó nem kéne rá) -
Hoz_Hun #4970 Tegnap végigtoltam a KoA:Reckoning demót. A páncélt már azért megkaptam, hogy elindítottam a játékot, a fegyvert meg mikor végigvittem a demóban játszahtó időt. Szívás volt, mert csak 45 percre számítottam, de 45 perc csak azután kezdődött, hogy kiértem abból a barlangból.
De legalább szépen írta ki mindig miket unlockolt éppen. Amúgy nem is olyan rossz játék, szóval nem szenvedtem. -
Készítettem egy bannert, ha tetszik, lehet váltani.
[img=http://www.kephost.com/images4/2012/1/27/cyhz98mf090hsomzrh9i_tn.jpg] -
Egyik cerberus network hír, volt hogy egy kutató elkezdte a relék körüli űrpor nyomait, származását kutatni és ara jutott, hogy a relék a protiánoknál sokkal régebbiek, persze neki sem hitt senki:)
Mivel minden tech másolat a világban, ezért a vezérlő szoftvreket is másolják, ezért tudnak a relével kommunikálni, vagy lehet van rajta személyzet, hiszen máshol írják, hogy megerősítik a relék őrzését, mert félnek a rongálástól. -
sanyiiiii #4967 "Ráadásul az Arrivalban is látjuk, amint a felé közeledő aszteroidát éppen "beméri" (ez azt bizonyítja, hogy az élettelen, vele kommunikációt nem felvevő tárgyakkal is próbál valamit csinálni"
Ezt most komolyan gondolod hogy bizonyítja? -
Alakul a relé story.
-
Az utóbbi. -
150hsz.. történt valami érdekes vagy csak megint a kockák vitáztak hol van liara nemi szerve? -
Pares #4963 Mellesleg ez az egész "meg kell adni az adatot és célt a relének" eléggé megmagyarázatlan az egész játék során. Csak úgy van. Gondoljatok csak bele, hogy képes felvenni bármi is a "kapcsolatot" egy olyan idegen tárgyal, mint a Relék, főleg úgy, hogy az illető nem is érti a technológiát. Nincs megmagyarázva, hogy hogyan küldik az adatokat, milyen formában, hogy jöttek rá erre, meg ilyesmik. Sajnos eddig eléggé űrmágia szintjén hagyták az egész Relé-ügyet. Ha belegondoltok, csak annyit tudunk róluk, hogy milliárd éveken keresztül működőképesek, karbantartják magukat mindennek ellenére, hagyományos fegyverzettel elpusztíthatatlanok, és a "kiválasztott" naprendszerek között biztosítják az utat. Ez mind szép és jó, csak fogggalmunk nincs, hogy működnek, ezért nehéz ezekkel kapcsolatban filozofálni. -
Pares #4962 Valamelyik kódex bejegyzésben emlékeim szerint meg van említve, hogy az mellett, hogy karbantartják magukat, az űrszeméttől is "tisztán" tartják magukat (alapvető dolog, gondolom csak nem engedik meg a Reaperek, hogy random tárgyak csapódjanak bele), és hogy lenne képes magát tisztán tartani az űrszeméttől a Relé, ha csak egyetlen dolgot tud csinálni? Kilövi nos kész. Ráadásul az Arrivalban is látjuk, amint a felé közeledő aszteroidát éppen "beméri" (ez azt bizonyítja, hogy az élettelen, vele kommunikációt nem felvevő tárgyakkal is próbál valamit csinálni), csak valószínűleg túl nagy. Köveket kilövő relét én sem láttam a játékban, relét is alig látni, ha belegondolsz.