22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Lesz nem is egy, és lesznek nagyobbak is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értsd, úgy ha azokat a szobrokat nem is magyarázták volna meg, el tudtam volna képzelni a "kortás" protián szobrászművészet gyöngyszemeinek, (a kortárs művészet általában valami irgalmatlan módon groteszk tud lenni) és ezért nem hasonlít semmire. De szerencsére megmagyarázták:) -
Üdv mindenkinek!!!
Nem bírtam ki, megnéztem a spoilereket!!!
Kurva jó lesz a játék... ez már 100%!!!
Alig várom már a megjelenést.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olvastam valahol, hogy Shepard majd elmegy pár bolygó-ra szövetségeseket gyűjteni... Ti mit gondoltok? lesz majd olyan nagy űrcsata mint a 2 végén volt ? :D -
Hoz_Hun #5038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen én is így gondolom. EDI "teste" csak egy mobil platform, a központja továbbra is lehet a hajón (szerintem). A Proteánok, meg Ilos is stimmel, azok alapján, amit eddig olvastam. -
Pares #5037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EDI-vel kapcsolatban nem tudjuk, hogy most akkor úgy ahogy van, átkerül abba a testbe, vagy csak amolyan távirányítású lesz. Az is lehet, hogy végig a Normandián marad, így simán lehet, hogy csak praktikus okok miatt is jól jön az új formája (plussz Joker tuti örül neki). Hogy a testéhez hogy jut hozzá, na ezt sajnos akaratom ellenére sikerült megtudnom, garantálom, benne van a sztoriban, jól bele van szőve, nem csak úgy ripsz-ropsz lesz az.
A Proteánokkal kapcsolatban nekem stimmel minden, amit eddig olvastam, megtudtam róluk, beleillik minden a képbe.
Az utolsó mondatod nem igazán értem... :D -
Spoiler lemaradt, sry.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos van EDI-re is válasz, csak a logikát hiányolom mögüle:) Adott egy marha nagy kvantumszámítógép, amin EDI "fut" sr-2 géptermében, ebből hogyan lesz kb 0,5-1 év alatt (hajó szétszedés-részben összerakás) egy teljes értékű, önálló, funkcionális robot:) Biztos lehet hozzá szorit írni (sci-fi elvégre) csak elég nehéz egy ilyen szintű technológia lépést (inkább egy makó-jeruzsálem) ilyen rövid idő alatt gyakorlatba átültetni...
A protiános kérdésnél anno gondoltam, hogy utólag belevágni egy begyűjtőt a látomásba sok embert összefog zavarni, és lám eltaláltam. ((Amin máig meglepődök, az a magyar biosz oktatás alacsony foka (genetikai alapokat illetően):))) a begyűjtők=/=protiánok, a protiánok genetikai módosításából lettek a begyűjtők, annyi genetikai módosítás, klónozások miatti degeneráció, belterjesség után eléggé elkorcsosodtak szegények, funkcionálisak lettek (begyűjtő tábornok), fajukból csak a legjellegzetesebb formák öröklődtek át rájuk (4 szem, a fej elnyújtottsága, a kéz, láb ujjainak száma)) a látomásban a begyűjtő karakter erre akart utalni, hogy ez a végzetük, nem azt, hogy a protiánok ezek voltak. (genetikai degenerációra jó példa még csillagkapu, Asgardiak, sok ezer év klónozás csodákra képes)
Az ilosi esett az (utólag jól be lett szőve a játékba)de, ha ezt sem tették volna meg, javaslom menj el egy kortárs szobrász kiállításra, és meséld el mennyire hasonlít egy kortárs szobor arra amit ábrázol:) köszönöm a meg nem értett kortárs művészet nevében:) -
Pares #5034 Mindenkét eset mögött kidolgozott történet áll.
Az első bekezdésedre a #5003 hsz.-em ad választ.
A második bekezdésedre is van válasz, nyugi, olvastam, de nem akarom már a fél játékot lespoilerezni...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen egyébként én régóta tartottam is tőle, hogy a protheanok nem úgy fognak kinézni mint az első részben, ugyanis a második részben is van egy melléküldi ahol Shep egy hasonló víziót lát mint az eső részben és abban is egy kollektor szerepel. Namármost az illoson lévő szobrok ilyen chutulu fejű nagyon földönkívülinek tűnő lények, és inkább tünnek ősibbnek. A collectorok meg valami primitív rovarszerűségek, és amikor láttam a mass effect 2 ben hogy na ezek lesznek a proteánok csak remélni mertem hogy a bioware nem cseszi el teljesen :S De úgy látszik mégiscsak megtették, szerintem ez nagyon zavaró azoknak akik játszottak az első résszel. Az már csak hab a tortán hogy az illusztráción is világít a szeme... Assuming control ??? Vagy mi ???
EDI "teste" meg egy másik vad dolog, mármint úgyértem edi egy fedélzeti kompjúter, minek neki arc arckifejezések, esetleg érzések, lehet hogy csak én látok már mindenben rosszat, de ezt megint csak feleslegesnek érzem. Az meg a megintcsak a másik dolog hogy a Normandy SR2-őt a cerby csinálta, és a szövetségnek ennyire jól sikerült portolnia meg tuningolnia ? Szóval ez az egész kicsit túl vad nekem, persze nem akarom leírni a játékot, attól még én is nagyon várom.
-
Ez meg a másik:) Meg Shep egy katona! -
Hoz_Hun #5031 Persze, csak az éppen megérkező pár hajót kaphatták volna el a robbanással, ha nagyon tutin kiszámolják. De ha nem tökéletes az időzítés... nos gondolom mindenki látta a videot a youtube-on, mi van akkor ha lejár az idő. Én nem kockáztattam volna. -
Hoz_Hun #5030 Te megkockáztattad volna, hogy esetleg valami hiba csúszik a dologba? Én nem. -
Shep egyedül volt, nem voltál ott vele, hogy ezt az ötletet felvesd neki:) és megcsinálni se tudta volna, mert Kenson szétbarmolta az egész központot. Egyébként "A másik vicces dolog, mire elérünk Sheparddel oda h a Normandyval elmenküljünk, már csak 10-20 perc van az állítólagos érkezésik, szóval a robbanásnak mégis el kellett volna kapni a reaper flottát " részre reagáltam, a reaperek ekkor még sokkal messzebb vannak mint a robbanás hatósugara, igazából relativitás elmélet alapján az érkezésüket megelőző legkisebb időpillanatban is messzebb vannak annál. -
Nem fogtad fel amit írtam
De beírod az okosságot...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nyelvvizsgára készülsz, legalább olvasd el a képek alatt lévő feliratot:) és megkapod a választ a kérdésedre -
Miért kellett volna 20-30 perc utazás olyan sebességgel, iszonyatos távolságokat jelent:) Igazából FELFOGHATATLAN távolságokra voltak még akkor is, egy dolog időben 20 perc az semmi.... -
Prof William #5025 A fenébe áprilisban lesz a nyelvvizsgám ami ezek szerint nem fog sikerülni. :) Átkozott Bioware!
Az új csapattársról csak annyit hogy remélem kiderül hol kolbászolt az elmúlt pár évben. :)
Valamint remélem kiderül hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van e egy egész kolónia e belőlük, akik valahogy túlélték az elmúlt 50 ezer évet. -
Arrival DLC után, egy valami nagy furcsa. (spoiler azoknak akik nem játszották a dlc-t)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HA abból a reaper artifactból, kiszámolták a tudósok h pontosan mikor érkeznek kedves barátaink Harbinger vezetésével, és egy mass relay ütközése egy jó nagy aszteroidával eltud pusztítani egy egész naprendszert, bolygóstul. Akkor miért nem időzítették be az ütközést pont akkorra mikor belépnek a rendszerbe a reaperek? A robbanás gondolom őket is letarolta volna. (az egy dolog h a kutatócsapat agyát kimosta, és már nem akarták véghez vinni a projektet.) A másik vicces dolog, mire elérünk Sheparddel oda h a Normandyval elmenküljünk, már csak 10-20 perc van az állítólagos érkezésik, szóval
a robbanásnak mégis el kellett volna kapni a reaper flottát 
-
Pares #5023
-
Hoz_Hun #5022 Amúgy az Amazon pénteken írta, hogy a vártnál korábban megkapták a regényt (Mass Effect - Deception), fel is adták nekem.
Ez azt jelenti, hogy hamarosan "e-book" formában is elérhető lesz, a ...khm... helyeken. :)
Lesz mit olvasni. -
Hoz_Hun #5021 

-
Március 9... -
pite9 #5019 hüha.. :D nagyon úgy tűnik, március 6-a után kicsit kevesebben fognak a skyrimmel játszani :D:D csak azt remélem, a BW nem vállalta túl magát és nem hagynak majd elvarratlan történetszálat. -
Na jó elmentek ti... Miért kellet megnéznem????? 

-
Úgy értettem, hogy a küldetés teljesítését nem tette lehetetlenné egy döntésed, csak máshogy kellett csinálni. -
Pares #5016 Várjuk ki a végét. -
Pares #5015
-
A történetre eddig is minimális hatással voltak az ilyen eventek:) kb egy-két mondat változik, ha mégsem. A szereplők halála maximum kicsit nehezebbé teszi a dolgokat, vagy más irányban tudod teljesíteni (wrex-wrex rokon). A DLC-k dolgait a játék magának is kitölti, vegyes válaszokkal (bio verzió alapján se nem paragon,se nem renegát shep) Arrival dlc eseményei is megtörténnek anélkül, hogy játszottál volna vele vagy nem:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EDI is vihető csapat társ lesz?! na ne már
most komolyan, vki biztos nézte a fejlesztők közül az Andromeda sorozatot, mert nekem azonnal az ugrott be
Még több mint 1 hónap :S
Most fejeztem be a sorozatot (megint) és most nem halt meg Mordin!!! 4. végigjátszásom és végre sikerült, a Nobody Left Behind! :)
Arra kíváncsi leszek h oldják meg, a ME2 fontosabb DLCinek (pl a Shadow Broker) történet befolyásolását. Vagy mi van ha senki nem élte túl, és collector bázisnak milyen szerepe lenne. Annyi variáció van. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény EDIről ez jutott eszembe: -
adam0615 #5011 DURVA TÉNYLEG! Még nekem is aki a 2. részt kb. 20-szor végigtolta. -
Pares #5010 NE NÉZD MEG! KAPCSOLD KI A GÉPET! MOST!!!! -
SOKKAL!!!!!!!! -
fejezzétek be :D nem fogom bírni, áááá :D
egyet áruljatok el: SOKKAL meglepőbb, ha játék közben tudom meg?:D -
Porsche911 #5007 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Not especially fond of Liara, or the Asari in general"
"Goes to wrong bathrooms" - Állat karakter lesz már most imádom :D -
adam0615 #5006 Nem vagy egyedül. Én se bírom ki, hogy nem nézzem meg. :D -
Pares #5005 Nagy arc lesz, az tuti, már most szimpatikus. Egy kis összefoglaló a tulajdonságairól, személyiségéről, ULTRA SPOILERES:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
MONDOM ULTRA SPOILERES
[spoiler]
Facts about Prothy
Big spoilers ahead. So be cautious.
1: Perm Squaddie
2: Not 100% that will look like the statues on Illos
3: Is a warrior type 'o guy
4: Will give insights into Prothean History
5: Is a biotic.
6: Is renegade-ish with anti-AI tendencies.
7: Hates Cerberus with a passion despite being mostly renegade
8: He is most likely a Vanguard or Sentinel. Less likely a Sentinel given his soldiering nature.
9: Not especially fond of Liara, or the Asari in general
10: The concept of different gendered bathrooms eludes him
11: He can obtain information off of matter
12: Had to kill his entire squad after they were indoctrinated
13: Was designated as "The Vengance" of the Protheans, and was to survive to the current cycle to rebuild the Prothean Empire as to build up a force strong enough to defeat the Reapers.
14. Goes to wrong bathrooms.
15. Possibly only naked squadmate.( lol?)
16: Possibly included in the main game
17. Kinda teases paragon shephard for being too soft.
18.Located on Eden Prime?
19. He's first squadmate that is a bug. Cool.
20. He's a Prothean.( yeah, yeah, Captain Obvious)
21: Prothy is Insectoid looking. (whatever that means)
22: Prothy has more than 2 eyes. most propably - 4.
[/spoiler]
Mindez a leakből és egyéb forrásokból. -
Porsche911 #5004 Na ezt nem értettem,mostmár minden világos :D és a picsába,hogy nemtok ezeknek a spoilereknek ellenállni :D :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asszem megvan kit viszek Garrus mellett társnak,biztos nagy arc lesz:D :D -
Pares #5003 Az egyik képpel kapcsolatban (ez is nagyon spoileres):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hogy a Proteánok ezek szerint miért nem hasonlítanak az ilosi szobrokra? Nagyon egyszerű: mert az ilosi szobrok nem Proteánokat ábrázolnak, hanem az Inusannon nevezetű fajt, akik még az előttük lévő ciklusban léteztek. Idézet a leakből:
"Shepard: Several years ago we found a Prothean VI who called itself 'Vigil'. It was on the planet Ilos.
Prothean: During my life, Ilos was only a rumor. It was said we had cities there, built on the ruins of a civilization before us, the Inusannon. If our scientists did have a research facility, whatever they were doing was secret."
Az ME2-ben meg is vannak említve az Eingana nevű bolygó leírásában:
"Eingana is a hot, beautiful, and deadly world, covered with the debris of ancient starships. Approximately 127,000 years ago, a series of battles were fought over it by two organic species, the thoi'han and the inusannon. Although no records of the conflict remain, most historians agree that both races wanted to colonize Eingana, and neither were willing to share. The two lost hundreds of ships in a series of battles over Eingana and its moon, Barraiya; many of these were eventually pulled in by the planet's gravity well."
Tehát az inusannonok mellett ott egy másik faj is, a thoi'han...
-
adam0615 #5002 Nagyon durva.
Tényleg csak az nézze meg, aki nem fél a spoilertől.
De ez a játék...überelhetetlen lesz.
Tuti vétel a gyűjtői.