Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
• A Cerberus a következõ egységeket küldi ránk: Mechek, Assault unit-ok, Shock troop-ok
• Reaperek: ezek többféle méretûek lehetnek, a kisebb hajók 500-600 méteresek, de a Herald például 2 km hosszú
• Shepard új skilljei: képes lesz beugrani a kisebb mélyedésekbe, ami nagyban megváltoztatja a harcot. A cikk egyébként konkrétan megemlít egy új karakterosztályt, a Heavy Melee-t is
• Az Engineer képes lesz lövegtornyokat építeni
• Testreszabható fegyverek lesznek a játékban, minden egyes alkatrészt legalább 5 féle egyébre cserélhetünk
• Sokkal több tárgy lesz a harmadik részben, mint a másodikban volt
• Egyelõre nem hivatalos, de nem kizárt, hogy az ûrben is vívhatunk csatát, ez igazi eposzi harc lenne
• Az egyes helyszínek nagyobbak lesznek, több apróságot figyelhetünk majd meg, mindenhol lesz valami mozgás, például bepakolnak a hajókba, kipakolnak a hajókból, és az új bevilágítási rendszernek köszönhetõen a grafika is nagyot lép elõre
• Az ellenfeleket dinamikusan sebezhetjük, nem csak egy életcsíkot kell tehát nullára redukálnunk. A Cerberus mechjeinek például kilõhetjük a cockpit üvegét, míg egy másik ellennek levághatjuk a karját
• A játék gyorsabb lesz, sokkal többet kell majd mozognunk, illetve az alap sebesség is 10-15%-kal megnõtt
• Nem lesznek vezethetõ jármûvek, csak talpon tudunk majd közlekedni
• A helyszínek változatosak lesznek, el fogunk látogatni Londonba, New Yorkba, a Quarian vagy Krogan egyik holdjára, a Salarianok világába, illetve a Marsra is. A cikk szerint az egyes helyszínek megépítése 6 hónapot vett igénybe
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Parasite Eve 2, best game EVER!
inkább az egyre kéne hajaznia..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2: Eddig sem alap játék utáni DLC-k voltak, hanem közbe lehetett azokat a küldetéseket megcsinálni
3: valaki felvetette kinti hirek forumba a kérdést.. vajon hogyan oldják meg, hogy 3.szor is újra kezdjük a fejlõdést? (mert ugye a táp karaktert a 2-bõl átimportálva, még über tápabbnak kell majd lennünk? 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
hát grafikában nem lesz akkora váltás mint az elsõ kettõ közt. mondjuk jobb is így mert ha ilyen DA2 féle gyökeresen más irányt venne az nagyobb gondot jelentene 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
"Wrex also won the "Best Sidekick of the Year" award from Official Xbox Magazine. "
MUHAHA
"Note: If this assignment is completed before travelling to Virmire, Commander Shepard will gain Wrex's trust and can use this in lieu of Charm or Intimidate to calm him down once it is revealed that Saren Arterius has found a cure for the genophage. This will still unlock the Charismatic achievement, despite no Charm/Intimidate being needed. "
Erre gondolsz ugye?
Am fura, nekem soha nem jöttek be ezek a badass, beszólogatós karakterek... mondjuk Zaeed jóarc 😄
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Amikor elõször voltam, akkor nem sikerült, cserébe utána kinyírattam a csajt 😄 Mindenképpen meg akarom menteni, hogy a harmadikban visszatérjen.
ÚGy lehet megmenteni, hogy lebeszéled a baromságról... ha van elég paragon pontot elérhetõvé válik a válasz, meg renegáddal is. ha nem sikerül, akk vagy Ashley puffantja le (a ribanc xD) vagy Te.