22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Az első küldetés közepe eléggé spoileres am. sőt ez a játék első 10 perce is majd a teljesben is.
viszont a második küldivel nincs gond, az meg eléggé spoilermentes ha úgy vesszük. Kivéve a női krogant. de sztem ezt már minden ME fan tudta... -
Ha a megjelenés napján (péntek) nem kapom meg a játékot akkor az összes futárcégre ráküldök egy Reaper-t! 
A multiplayer-re még kíváncsi leszek nagyon! -
Ami jó: Az ellenségek tényleg kihasználják a pálya adottságait. Nem csak állnak egy helyben vagy elrejtőznek és a társak (Liara és Garrus) is odabaszósak. Kell ez a játék most! -
én érte megyek inkább, pénteken jelenik meg, és benne van a pakliban, hogy a futár nem mégse hozza aznap...na jó, ez már tényleg túlzás, ennyire nem lehetek fanatikus :D :D :D -
képességek újratöltése függ attól is, hogy hány és milyen fegyver van nálad. Fegyvereknél meg vane gy ami rúg, mint a picsa most nem tudom mi a neve pontosan -
Én is kijátszottam már a demót férfi és női karakterrel...
Női Shepard-nak tök jó feneke van!
Kár, hogy ilyen rövid lett ez a demo - de legalább nincs benne Spoiler. Lett volna még kedvem játszani vele!
Baromira hangulatos és élvezetes a játék! Várom, hogy hozza a futár a Gyűjtői változatot, kár, hogy addig még aludni kell párat...
-
azért az az olasz gyűjtői nem lenne hátrányos :D :D -
Na, itt egy kép a 2 és a 3 demó configjáról. elsőre csak a high quality bloom és a film grain hiányzik. Azt tudom, hogy én nagyon bloom kedvelő vagyok, lehet ezt hiányolom? -
Van olyan fegyó ami sorozatnál murvára felhúzza a csövét. A throw meg a tech armor miatt tölt lassan ugyebár. :DDD -
simon7108 #5992 na megyek is és előrendelem:D
rossz nézni,hogy már mindenki játszik vele:(
(akkor is kibírom!!!) -
végig vittem még egyszer, jobban odafigyelve, körültekintőbben, kevésbé elfogultan...tény, hogy vannak bakik még mindig, de még így is, demo alapján is megvenném! -
Ja ami nagyon tetszik az "újítások" terén az amikor tunkolnak ezerrel, majd learmortizálnak. Hülye szót használtam, úgy értem amikor a pajzsunkat lelövik rólunk, olyan mintha a szó szoros értelmében leesen rólunk. nagyon vagesz :) -
Uhh és mi van azzal, aki a demó alapján dönti el a megvételt? :D
én szerencsére nem ilyen vagyok. de a demóba nem árthatott volna bele tenni ezt. amit hiányolok. -
ZSOOLT2 #5988 Kipróbáltam a demót, kifejezetten tetszett, hogy gyorsabb/dinamikusabb lett, mint az ME2. Női Sentinellel voltam, a pajzsok sokkal gyorsabban visszatöltöttek, mint az ME2-ben, és nem kellett a Tech Armort visszakapcsolgatni, ha leszedték a pajzsom.
A Throw képesség visszatöltése viszont lehetne sokkal gyorsabb, és jó lett volna, ha fegyvereket is lehetett volna választani kezdés előtt.
A fegyverek visszarúgása teljesen megszűnt, az Avengerrel, Tempesttel simán le lehet adni pontos sorozatokat...
Biotikus kombók is megjelentek újra, de erősebbek lettek. -
Nem támogatja, ahogy a 2 se -
Mondták fórumon, hogy lesz sok ahol több, mint 2 választás van, de a demo részeiben pont nincs ilyen. -
xbox gamepaddal ki tolja? mert nekem nem ismeri fel... -
Huáhh Sentinel-lel egész jól bírtam, jó a tech armor+finess. -
Sztori, az elvileg olyan, mint a role playing... leszámítva, hogy nincs fokozat állítás. Ergo ott csak az a lényeg, hogy valaki végigtolja a játékot a sztori miatt, kihívás nélkül. Legalább is én így értelmeztem. -
A sztori módot próbálta valaki?
Mert én RP módban vittem ki a demót és csak két választási lehetőség volt, mintha az action módba toltam volna :S kevés párbeszéd jelenik meg.
remélem sztoriba lesz 3 választási lehetőségünk... ha nem is a demóban, a teljesben azért kötelezően elvárnám.
eddig a játékmenet EPIC.
-
Hangulat ugyanolyan. Fejlődési rendszer egy picivel részletesebb. Ha több pontot raksz egy skillre, akkor az utolsó három pontnál van választási lehetőség, nem csak az utolsónál, mint a 2ben. -
Köszönöm srácok, végre értékelhető hozzászólások :) -
Nos, én elvileg RPG módban toltam. De a hosszú átvezetőkben kb. 3x szólhattam bele. Akkor is kétféle válasz: a jófiú és a genya. Nem tudom milyen lehet akkor az action-mode. A fejlődési rendszer a 2-ét hozza, bár amolyan tree szerű, fektetve és színes grafikon jelzi, ha egy-egy skillnél választhatsz két mód között (ugye, mint a 2-ben erő vagy hatókör). Az aim rendszer ugyanaz, de a célkereszt és a fegyver érzése szerintem még régimódibb lett. -
as I sad... hidd el, ha nem azzal van elfoglalva az ember, hogy csúcsgrafika legyen, hanem rajongóként a történet méltó és izgalmas folytatását várja el, első benyomás szerint messze nem csalódik! -
Ebböl a demóból nem derül ki, hogy rpg-sebb lenne mint a ME2, majd esetleg a fullból. -
bár reménykedem benne, hogy akitől véleményt kapok az most ezerrel belemélyedt :) -
Inkább letöltöm én is, pedig csak némi véleményre voltam kiváncsi, hogy milyen a hangulat, a fejlödési rendszer, mennyire lett RPG-sebb.
Erre mit olvasok? grafika így, grafika úgy.... a lényeget megfogtátok gratulálok! -
Valszeg aranyér, öreg már szegény... -
anderson ahogy fut azon sírok. Bionál ennyire vakok vagy csak ennyire bénán tudnak animálni? :D -
Rane19 #5972 Ha nem tetszik valami huzzá.... -
Érthető. Meg így nem 12 gigás a demó. Csak remélem a véglegesben szebb lesz. Na nem mintha grafika buzi lennék... sosem voltam az. De ez most feltünően... eh. -
Csokis #5970 Na, ezt jó tudni! Köszi! -
AZ hat, csak sokakat elvakit a szemellenzo es messze vannak a realitastol. Valoszinuleg azert mersekeltek grafikailag, hogy a futasa minden gepen megfelelo legyen. De mint irtam ez siman elnezheto, ha hozza a 2. resz jatekelmenyet. -
Így szokott menni a demo.
Megnéztem configot... egyedül az antiszopó filter nem volt 16on, csak 8on, mikor játszottam. -
Rane19 #5967 Nem kell neki semmi egyszerüen csak azzok tudnak multizni akinek meg van a bf3 a hallandó emberek várhatnak 17 dikéig péntekig , hogy kiprobálják a multit..... -
Na meglestem PCn is. Hát aki azt mondja ronda meg 2 szebb az nézze meg a 2. részt újra. Configba felnyomtam mindent fullra és szebb, mint a 2. -
Prof William #5965 Lent van a játék. Na nézzük csak. :) -
En pedig megneznem a hibauzenetet. Mert hat nema gyereknek anyja se erti a szavat.
Lehet hogy kell neki valami ujabb Directx,Visual C Distro, vagy XNA framework etc.
Ui:Nem erdekel a magyarazkodasod Vranyek ez valami nepbetegseg lehet kishazankban, ha mas velemenye van valakinek, akkor egybol jon, debirom a negativ embereket es a fikazodas stb. Aztan amikor visszakapod elkezdesz rinyalni a kettos merce miatt. -
Ez biztos? A végső szebb lesz? -
Nézz már rá baszki. Csúnyább... de nyilván nincsenek benne a high textúrák.