22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
mindössze annyit mondtam, hogy alapvetően sokan csak a negatív dolgokra képesek fókuszálni, és ez sajnálatos, ezen semmi rosszindulatú nem volt, és itt le is zártam veled a vitát, mielőtt még elkezdenénk, pont az ilyenek miatt tettem az előbbi kijelentésem is... -
Csokis #5960 Nálam ezt írja, ha a multiplayer opcióra kattintok:
-
origin,legfrissebb?
Én újratenném a játékot,hátha -
Olyan joindulatu, mint amilyen a tied volt, kb 3 perccel elotte. -
Lélekben veled vagyok /jóindulatu / -
jóindulató, segítőkész hozzászólás esetleg valaki???? -
Azert van hogy erezd azt, hogy nem mindig kell egig valamit magasztalni, hanem letezhetnek hibak is. -
A demó multiplayer szerverek március 5-ig futnak majd. Az az 3 hétig ingyen aranytagság van azoknak akik Mass Effect 3 demóval játszanak.
Early Acces-t pedig innen tudunk szerezni:
https://apps.facebook.com/xboxmasseffect/uk -
hahó! fontos lenne srácok, mind a három résznél a CONFIG indításkor leáll hibaüzenettel, akárhogy indítom el! mi a franctól lehet ez? másnak nincs ilyen??? windows 7 32 bit van fent! -
Meg is van.kész FPS- játék kell ehhez?:D
A multiplayer-ben két pályát találhatunk a “Slum” és a “Noveria” névre hallgató pályák lesznek. A multiplayer csak a Battlefield 3-at birtokló Early Accesseseknek lesz elérhető a demó megjelenése napján, a többieknek várniuk kell február 17-ig. -
quick match-al nekm ment
miért kellene hozzá a BF3? -
Csokis #5950 Nekem se megy a multi, de nincs is BF3-am. -
Én másra emlékszem...
-
Ez a multi nagyon pörgős lett! haver játszana de ő nem tud mert h nincs bf3 neki létezik ilyen?? -
azt mondja el valaki, hogy az mitől van, mind a három résznél, hogy a launcher indításkor leáll hibaüzenettel, és nem lehet elindítani???? -
2be ugyanilyen. -
Válasz adásnál, menü, meg maga az ui. -
adler741 #5944 Végre lejött 15 perc kellett neki
.INDUL A MANDULA! DDD
-
kintről launcherből van csomó graf opció, mint a 2nél is -
kanduhr #5942 Origin games/ Mass Effect 3 Demo/ binaries
és ott a config.exe -
Hát... csak most csekkoltam a finomhangolását, de fura hogy... hát gyenge a grafika, az 1 simán üti. Plusz random laggol. :S Anderson futása egy vicc, bár talán csak szokatlan tőle.
Nem tudom, nekem ez most nagy csalódás. Klassz a Reaper invázió meg minden, de valahogy nem olyan ütős. Nem tudom mi hiányzik, de rájövök.
+pont Ash nagyon dögös így. -
egyértelműen szebb és jobb és a hangulat az odabasz nem kicsit... -
Grafikát nem is lehet beállítani? Csak a felbontást, és dinamikus árnyékok on/off? Ha vsync alapból bevan kapcsolva akkor mind1... kb 5fpsem lenne úgy :S -
jajj...annyira szeretem ezt a pozitív magyar hozzáállást mindenhez...nem érdekel semmi, ez a játék egyszerűen überelhetetlen hangulatban, lesz.rom a grafikát (ami mellesleg tényleg jobb a kettőnél...) -
Na végre lent van !!! -
hol állítottad be játékon belül vagy vezérlőpult ? -
Csokis #5935 Sajnos hivatalosan az EA részéről nem.
-
Mostanában mindenre ezt mondják. Fele azt se tudja miért csak máshol is ezt hallotta :D -
Videók alapján, én inkább dinamikusabbnak nevezném... de persze már demó kit van a demó, "jogosan" lehet bele kötni mindenbe, az utolsó pixelbe is
-
Launcherből állítottatok grafot csak úgy kérdem? Nincs az az isten, hogy 2. résznél rondább legyen, mikor eleve a karaktermodellek/fények szebbek ebben az UE engine verzióban -
hát öööö elég rövidke a demó meg hát konzolos grafika (tehát olyan mint a második)de legalább fullon úgy fút mint az álom,multi se rossz már amennyit próbáltam de ez need....
gyanítom nem lesz magyarul? -
Pares #5930 Mitől "konzolosabb"?
-
Mitől lett konzolos ezt elmondanátok? Alig változott 2. részhez képest. -
Mert csunyabb is, mondjuk nem annyival, hogy ettol mar egnek alljon a haja a jatekosnak. A lenyeg az, ha a jatekelmenyben hozza a 2 szinvonalat, akkor ha az a grafika ilyen minimalis romlasanak a karara megy, nem hiszen, hogy gondot okozna. -
Csokis #5927 Nálam alapból vsync on volt, és nincs is töredezés.
-
Sajnos nagyon konzolos lett de ez várható volt az elözetesek alapján de lehetne rosszabb is. -
Csúnyább hogy lehet? Istenem, te mindig hülyeségeket írsz. -
Csokis #5924 Azért nem egészen. Xbox 360 vezérlővel nem működik!
-
Pares #5923 Mi a faszom van az Originnel, meg se moccan...
-
Tetszik, hogy nem maxra töltődik vissza az élet. Ezt jól megcsinálták.
Hát én nem tudom mit néztél, de nálam csúnyább, mint a 2.