22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Vraaanyek
    mindössze annyit mondtam, hogy alapvetően sokan csak a negatív dolgokra képesek fókuszálni, és ez sajnálatos, ezen semmi rosszindulatú nem volt, és itt le is zártam veled a vitát, mielőtt még elkezdenénk, pont az ilyenek miatt tettem az előbbi kijelentésem is...
  • Csokis
    Nálam ezt írja, ha a multiplayer opcióra kattintok:

• SpeedXHUN
    origin,legfrissebb?
    Én újratenném a játékot,hátha
  • Jakuza001
    Olyan joindulatu, mint amilyen a tied volt, kb 3 perccel elotte.
  • jarlaxxe
    Lélekben veled vagyok /jóindulatu /
  • Vraaanyek
    jóindulató, segítőkész hozzászólás esetleg valaki????
  • Jakuza001
    Azert van hogy erezd azt, hogy nem mindig kell egig valamit magasztalni, hanem letezhetnek hibak is.
  • SpeedXHUN
    A demó multiplayer szerverek március 5-ig futnak majd. Az az 3 hétig ingyen aranytagság van azoknak akik Mass Effect 3 demóval játszanak.
    Early Acces-t pedig innen tudunk szerezni:
    https://apps.facebook.com/xboxmasseffect/uk
  • Vraaanyek
    hahó! fontos lenne srácok, mind a három résznél a CONFIG indításkor leáll hibaüzenettel, akárhogy indítom el! mi a franctól lehet ez? másnak nincs ilyen??? windows 7 32 bit van fent!
  • SpeedXHUN
    Meg is van.kész FPS- játék kell ehhez?:D

A multiplayer-ben két pályát találhatunk a “Slum” és a “Noveria” névre hallgató pályák lesznek. A multiplayer csak a Battlefield 3-at birtokló Early Accesseseknek lesz elérhető a demó megjelenése napján, a többieknek várniuk kell február 17-ig.
  • Tatyla
    quick match-al nekm ment
    miért kellene hozzá a BF3?
  • Csokis
    Nekem se megy a multi, de nincs is BF3-am.
  • BoneDragon
    Én másra emlékszem...
  • SpeedXHUN
    Ez a multi nagyon pörgős lett! haver játszana de ő nem tud mert h nincs bf3 neki létezik ilyen??
  • Vraaanyek
    azt mondja el valaki, hogy az mitől van, mind a három résznél, hogy a launcher indításkor leáll hibaüzenettel, és nem lehet elindítani????
  • TDC Geronimo
    2be ugyanilyen.
  • BoneDragon
    Válasz adásnál, menü, meg maga az ui.
  • adler741
    Végre lejött 15 perc kellett neki.INDUL A MANDULA! DDD
  • TDC Geronimo
    kintről launcherből van csomó graf opció, mint a 2nél is
  • kanduhr
    Origin games/ Mass Effect 3 Demo/ binaries

és ott a config.exe
  • Optimus Prime
    Hát... csak most csekkoltam a finomhangolását, de fura hogy... hát gyenge a grafika, az 1 simán üti. Plusz random laggol. :S Anderson futása egy vicc, bár talán csak szokatlan tőle.
    Nem tudom, nekem ez most nagy csalódás. Klassz a Reaper invázió meg minden, de valahogy nem olyan ütős. Nem tudom mi hiányzik, de rájövök.

+pont Ash nagyon dögös így.
  • Tatyla
    egyértelműen szebb és jobb és a hangulat az odabasz nem kicsit...
  • JethroHUN
    Grafikát nem is lehet beállítani? Csak a felbontást, és dinamikus árnyékok on/off? Ha vsync alapból bevan kapcsolva akkor mind1... kb 5fpsem lenne úgy :S
  • Vraaanyek
    jajj...annyira szeretem ezt a pozitív magyar hozzáállást mindenhez...nem érdekel semmi, ez a játék egyszerűen überelhetetlen hangulatban, lesz.rom a grafikát (ami mellesleg tényleg jobb a kettőnél...)
  • cataflam02
    Na végre lent van !!!
  • MrDevil
    hol állítottad be játékon belül vagy vezérlőpult ?
  • Csokis
    Sajnos hivatalosan az EA részéről nem.
  • TDC Geronimo
    Mostanában mindenre ezt mondják. Fele azt se tudja miért csak máshol is ezt hallotta :D
  • JethroHUN
    Videók alapján, én inkább dinamikusabbnak nevezném... de persze már demó kit van a demó, "jogosan" lehet bele kötni mindenbe, az utolsó pixelbe is
  • TDC Geronimo
    Launcherből állítottatok grafot csak úgy kérdem? Nincs az az isten, hogy 2. résznél rondább legyen, mikor eleve a karaktermodellek/fények szebbek ebben az UE engine verzióban
  • Tatyla
    hát öööö elég rövidke a demó meg hát konzolos grafika (tehát olyan mint a második)de legalább fullon úgy fút mint az álom,multi se rossz már amennyit próbáltam de ez need....
    gyanítom nem lesz magyarul?
  • Pares
    Mitől "konzolosabb"?
  • TDC Geronimo
    Mitől lett konzolos ezt elmondanátok? Alig változott 2. részhez képest.
  • Jakuza001
    Mert csunyabb is, mondjuk nem annyival, hogy ettol mar egnek alljon a haja a jatekosnak. A lenyeg az, ha a jatekelmenyben hozza a 2 szinvonalat, akkor ha az a grafika ilyen minimalis romlasanak a karara megy, nem hiszen, hogy gondot okozna.
  • Csokis
    Nálam alapból vsync on volt, és nincs is töredezés.
  • jarlaxxe
    Sajnos nagyon konzolos lett de ez várható volt az elözetesek alapján de lehetne rosszabb is.
  • BoneDragon
    Csúnyább hogy lehet? Istenem, te mindig hülyeségeket írsz.
  • Csokis
    Azért nem egészen. Xbox 360 vezérlővel nem működik!
  • Pares
    Mi a faszom van az Originnel, meg se moccan...
  • Fpocok
    Tetszik, hogy nem maxra töltődik vissza az élet. Ezt jól megcsinálták.

Hát én nem tudom mit néztél, de nálam csúnyább, mint a 2.