Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én is! <#mf1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mimasz
Szerk.:

http://masseffect.bioware.com/me3/game/biowaretv/

Mimasz
Megint megy a TV:

http://j.mp/jZMzGa

Snexi
csak ilyet találtam,ez nem a 41-es határ,de ha már szlováûkia egésze a mienk azzal is elégedett lennék 😄

Snexi
nekem is feltûnt,kicsit zavaró,hogy a mai határok vannak rajta,biztos hogy 200 év múlva nem így fog kinézni európa térképe 😄

Kopiati
Igen ez örvendetes, hogy létezik kis hazánk bõ 2 milla c típusú kisebbségivel😊 és a nyuggereket már a vorchák is zaklatják😄

A tom clancy endwarban volt külön szép kis hazánk, mert ott a 1944-es határokkal szerepelt😄 nesze revízió!

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Ryder62
Jó látni hogy Magyarország még megvan. Gondolom ilyentájt lesz kész a 4-es metró 😄 Befogtak pár vrockát azok arra talán jók hogy kifurjanak egy alagutat. Ja a BKV meg szerzõdést kötött az új metrókocsikra a Turian Transport Authority-val de mivel a reaperek a földet támadják így megint késnek a cserével. XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Jó kérdés. Mondjuk ha bejön a számításuk a harmadik résszel gondolom meggyorsítják a filmmel kapcsolatos tevékenységeket is...
Kopiati
Lehet nem is volt a Földnél a flotta, bár kétlem, hogy újjongva menne a tv-ben, hogy 1 perc alatt lenullázták õket.

Jövõ nyáron lesz egy Mass Effect anime, elméletileg az Elsõ Kapcsolat Háborúról szólna, és mivel az igazi filmmel csúsznak, az legkorábban 2013-ban, bár elég érdekes dolgokat olvasni egy Avatarnál is nagyobb projektrõl, nem tudom erre gondolnak-e...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Na még annyit, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól veszem ki a flottát nem is érte támadás (legalább is nem rögtön), hiszen ellenkezõ esetben azonnal tudták volna hogy mi a helyzet, vagy nem?
A videóhoz visszatérve, jól értem hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
több ezer reapert észleltek a támadás elõtt és még akkor sem hitték el, hogy bekövetkezik?

Nem igazán spoiler, de hátha Sanya inkább kimaradna belõle.
Kicsit más, de szerintem a Half-Life-ból is zseniális sci-fit lehetne csinálni. Youtube-on volt is fenn egy amatõr próbálkozás és szerintem egész jóra sikerült. Az új Star Trek-hez hasonló Mass Effect-et szívesen látnék...
Elképzelhetõ. Remélem azért nem valami District 9-os megoldáson gondolkoznak, mert az szerintem itt nagyon nem jönne be...
penge96
Az elejét leszámítva én sem értem 😛 Amúgymeg mozifilm? Mass Effectrõl? Ez kérdés? AKAROM!!! Hát már ez 1,5 perces szösszenet is zseniális, überel minden UFO-s filmet 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Megnézheted, úgysem értesz egy szót se... 😊 Mellesleg ezekkel a élõszereplõs videókkal tesztelik (mármint várják a reakciókat) az embereket egy esetleges mozifilmhez, vagy mi?
Prince23
Élõszereplõs videó... amúgy nem spoileres. nem halsz bele 😊

Egyébként pár képkocka jóval a videó elõtt már megjelent a neten.

nagyon spoileres?

Prince23
Az invázióról új videó

Piszkos  Fred
Errõl már volt szó az egyben is, hogy a sovereign olyan gyorsan képes fordulni, mint akármelyik hajó a szövetségi flottában.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Viszont amit nem értek az az hogy az egyben is miért nem manõvereznek a hajók.Elvileg nagy teljesítményû nullelem maggal rendelkezik mindegyik de csak egy helyben álltak és úgy lõttek.Így még a vak is eltalálja õket.Ha mondjuk manõvereztek volna meg nem totál szembõl lõnének akkor nem hullott volna el ennyi.Mivel a reaper nem tudott mozogni akkor nem jobb lett volna beállni a feje fölé ahova nem tud lõni.Ezeket a csatákat mindig 2d-be csinálják és már baromira unom egy ekkora hajót mint a reaper vagy épp egy collector hajó simán ki lehet manõverezni,mire megfordulna addigra 3x körberepülhetné.Fõleg egy olyan fregatt mint a normandy, elég lenne csak elmenni a hajó fölé majd szépen megsorozni.Esélye nem lenne mert az a hajó csak egy fele tud lõni elõre mire megfordulna úgy hogy eltaláljon már rég megkerülted.

Azért tényleg a vadászoknak lenne csak nagyobb esélyük mivel kicsik gyorsak, ezzel szemben a reaperek lassúak és nagyok, a fegyverzetük nem irányított teljesen ez ki is derül a kódex-bõl.Plusz ha elolvastad volna a thanx cannon leírását tudhatnád hogy ezeket az ágyúkat a vadászokra is rá lehet szerelni.nem kell hogy torpedózzanak, azért még ha kicsivel kisebb teljesítményû is mint ami a normandyn van már akkor se lenne gyenge.Azért normandy vs collector hajó se volt semmi a 2 hajó mérete között hatalmas különbség van.Mégis úgy vágta fel a normandy az ágyúval a hajót mint a konzervdobozt.Én nem írnám le a vadászokat mert sok kicsi sokra meg alapon lehet szemétkedni velük és én nem láttam a reaper hajókon gardian rendszert.Szerintem nem is tartanak fenyegetésnek ilyen kicsi hajókat, arra viszont nem számítanak hogy a "saját" fegyverüket fordítják ellenük.Mert a thanx cannon ugyanazon az elven mûködik csak kisebb teljesítményû.Másrészt a videóban is csak fregatt vagy max cirkáló volt amit szétküldött a reaper de ott vannak a csatahajók amik méretben jóval nagyobbak, 800-1000m hosszúak .s kilométerekrõl kilövik a célpontot.Csak eddig még nem láttuk õket.Az egyben se voltak csatahajók ha jól emlékszem a fellegvár csatájára.Meg ha ezeket a hajókat felszerelik nagyobb nullelem maggal és raknak rá jó pár ilyen ágyút az már tekintélyes pusztításra lenne képes.

Hjaaaj. Ki mondta, hogy szégyenkezz? Ki mondta, hogy az én véleményem többet ér a tiédnél? Légyszíves, ne játszd most itt az ártatlan kis áldozatot, amikor semmi olyat se. Egyszer nem voltál képes válaszolni egyetlen ellenérvem re se értelmesen. Folyton a mellébeszélést nyomatod. De ha nektek ez így megfelel.

Ejtsük a témát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Erre talán csak annyit, hogy ez hazugság, én is a saját gondolataim, véleményem írom le a dolgokról.
Engem vádoltok személyeskedéssel, amikor semmi ilyet nem csináltam, miközben Ti mást se csináltok.

Kopiati
Engem a menüben érdekelne a hologram a háttérben, eddig mindig a hajó volt ott, most valami "ûrállomás szerû dolog"

Lehet valami protián cucc, elvégre nyitott maradt a protián szál, hogy maradtak-e még.

Csak nehogy ennek köszönhetõen kevés bolygó legyen... + valamint megnézném a Turian/Salarian/kék fejû "Ah yes the Reapers" anyabolygókat támadás alatt.

Azért egy térden csúszó bocsánatunkért esedezõ tanácsra minimum számítok. 😊
Az a vörös gömb, amit mutogatnak a videóban azokkal a furcsa, mozgó rögzítésekkel az lehet hogy maga a sötét anyag, mármint amit Tali is keresett? Én arra tippelnék így elsõre...
Kopiati
Fuuulll Videóóóó (menüvel!!!)
ITT!

Kopiati
Fõleg amilyen arrogáns a Harbinger😄 Azért nagyon várom, hogy kik lesznek azok akik majd írnak levelet Shepnek a konzoljára😊 Végén EDI és Joker összebútoroznak...😄

Olyat is el tudok képzelni, hogy hamis infókat nyomni a kommunikációs csatornákon (amiket csakúgy, mint a geth-ek folyamatosan figyelnek) és valami masszív ellentámadást emlegetni nekik. Õk úgy éreznék, hogy most véget vehetnek az egésznek, rajtaütnének a helyen és ott valami meglepi várná õket, mondjuk egy fekete lyuk 😄 Persze ez mind csak fikció, de az nem fáj senkinek, nem?
Kopiati
Sztem már ott kiadnak, amikor rácsatlakozva az "internetre" meglátják Kiszel Tünci képeit😄 "this human must be eliminated"...

Könnyen lehet hogy nem úgy fogunk gyõzni, hogy mindet egyesével elpusztítjuk. Lehet hogy lesz rá egyszerûbb mód is. Végül is gépek, adjunk nekik vírust, mint a Függetlenség Napjában... 😄
Kopiati
Nem, te mások gondolatait véleményezed, mások kérdéseit, ötleteit, nem a saját véleményed, amit szívesen "hallgatunk", de mások kérédseit nem véleményezni kell, hanem megválaszolni, de akkor ha válaszolsz rá akkor megy kis saját véleményezés is belefér, szájlik stb. Ironizálás stb., de az, hogy sanya200, (bocsi) vagy valakinek az ötletét, kérését lehordod, hogy "hülye", ez felesleges.

Én csak annyit tudok javasolni Kopiati, hogy hagyd rá. Ha ez boldoggá teszi hát legyen, ettõl nekünk még nem kell szegénykéznünk, vagy meghúznunk magunkat. A véleménye nem ér annyival többet, mint bárki másé hogy emiatt sarokba kellene állnunk és elnézést kérni, amiért nem úgy vélekedünk, mint õ. Nehéz gyerekkora lehetett, vagy tudom is én mi, de igazából az ilyen emberekkel sok mindent nem lehet kezdeni.
shepardek meg vagy megtalaljak az eldugott/elhagyatott reaper- es molyirto stukkert, vagy csúfos gáme over lesz
a tobbi csak fluff

anti hero

nem lesz semmilyen csata cska meszarlas. reaperek fognak meszarolni...

anti hero

Értem. Szóval ha leírom a tényeket vagy a saját véleményem, az kötekedés. <#nevetes1>

Kopiati
Igazad van, Szthomas. Én sem nagyon értem miért "kötsz" (nem vagy a nagyanyám, Pares) bele másokba, amikor mi jól eldumálunk, aztán, napitroll legyen meg beszólsz hogy átaludták a 40 órás játékidõt...Mondjuk a fórum fórum létével jár ez, de jó kedéllyel meg lehet válaszolni dolgokat, lásd Milka reklám (merj kedves lenni!)

Mindent meg tudnak magyarázni, minden õket igazolja, még jó, hogy a spanyol viaszt nem õk... De részemrõl tényleg befejezem. Nincs értelme. Ha konkrét részekhez lesz véleményed és nem mások álláspontjához akkor ígérem reagálok rá.
Önelégültségbõl nincs hiány, mi? Örülök, hogy pár embernek csak ennyi kell a boldogsághoz...
Nem védek én senkit se. Csak nem bírom, ha ökörségeket beszélnek, meg értetlenkednek. Az igazság meg fáj, szóval többnyire a vita érveimet személyeskedéssel válaszolják meg, így is igazolva, hogy igazam van.

Te amúgy valami rejtett BioWare tag vagy? Csak azért mert úgy véded õket, mint valami pitbull. Szerintem nem szorulnak rá, bizonyítsanak õk maguk, ne pedig mások bizonygassák az õ érdemeiket...
Szerintem amúgy maguk a reaperek konkrétan a Föld ellen támadnak, maximum a szövetségeseiket küldik a többi faj ellen. A képek alapján több tucat reaper lép be a Föld légkörébe, szóval szerintem ide koncentrálják az erõiket...
Egyesek itt annyi mindent nem értenek, hogy erõsen megkérdõjelezhetõ, hogy nyitott szemmel és füllel játszották-e végig a két játékot. Na de mindegy. Most még szarozhattok, meg kételkedhettek, meg minden, a megjelenés után úgyis leesik az állatok, még ha ide nem is azt fogjátok írni, hanem hogy "jáj nem tudok kukát túrni a loot után jáj"...

Kopiati
Épp az, hogy hülyék, elvégre a kvárik a szülõbolygójuk visszafoglalását tervezik, milliárdnyi geth ellen, stb... Shepardnek kell rávenni õket, hogy ne, vagy turiánok segítségbe hívása, akik biztos imádják az embereket...

Biztosan nem csak a Földet támadják, gondolom egy a sok közül, csak Shep éppen itt tartózkodik majd, azért ott kezdünk.

Why so serious?

Kopiati
Gondolom lesz katartikus ütközet a végén, ahogy Shep "belovagol" majd elvágtat a végtelenbe (és tovább) de pl a pont a gethes vidiben mondták, hogy éppen egy csata zajlik a bolygó körül, lent mi pedig kommandózunk.

Biztos lesz valami nagy ûrcsata benne, csak gondolom nem rögtön a játék elején, hanem majd a vége felé. Mondjuk egy egyesített galaxis VS reaperek csatát el tudnék képzelni. 😊

Why so serious?

Persze ott a többi faj, de azok meg hülyék lesznek berohanni egy ilyen öngyilkos csatába...
Jó érvek. Ezek szerint viszont akkor elfelejthetjük a komolyabb ütközeteket az emberek és a reparek között, ha jól értelmezem az álláspontodat. Flotta és hadsereg nélkül akkor megint nekünk kell majd megváltanunk a világot.
Kopiati
Overlord DLC-t vágod?😊 Gethek irányítása Cerberus részrõl😊

Nem kell vadászokat hiányolni, mert bár vannak ME világban vadászok, de nem nagyon használják õket, mert iylen oylan Guardian rendszerek leszedik mint a szart, Reaper ellen meg felesleges, ha egy flotta is alig írt ki egyet, valószínüleg a Föld körüli védelmet úgy lenyomták, mint taxiórát, a cirkálónak a videóban is 2 lövés kellett és egybõl elszállt a reaktor...
Tankok stb. Földön egy részt már kevéssé lehetnek, hiszen "egységes" a bolygó, nem itthon tárolják a hadsereg egy részét, ahogy a flotta jó része is az Arcturus állomáson lehet, közlekedés nyilván Reaperek által megbénítva. és kb 20 perccel egy totális támadás után csak mesefilmekben masírozik a hadsereg az utcákon😊 Normandynak kell ennyi szerencse, elvégre Shep is annyiszor meghalhatott volna...meg is halt...