Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Universe at War - lépegetõ
Én valami olyasminek örülnék nagyon amiben a küldetés elõtt leülünk és megbeszéljük hogy ki hova megy ki mit csinál hol hatolunk be...stb.Úgy mint a 2 végén.Persze nem kéne minden szaros mellékküldetésnél ilyet de a fõ helyszíneken küldetéseken lehetne.és ugyan úgy lehetne több csapatot küldeni az egyik elölrõl a másik hátulról menne, vagy az egyik elterelné a figyelmet még mi beosonunk hátul és szabotálunk vagy ellopunk valamit.Meg lehetne benne vmi hangtompítós cucc is.Álcázás nem sokat ér ha az elsõ lövésre észrevesznek minket.A másik meg a 2.ben is ha álcáztuk magunkat és ellopakodtunk az ellen mögé rögtön kiszúrt ahogy lement az álca,,pedig a láda/fal mögött voltam és még csak ki se dugtam a fejem.
Why so serious?
Why so serious?
Mit is mondtak?Hogy azért ilyen mert a játékosok félnek az RPG-ktõl nem akarnak/mernek komolyabb döntéseket hozni.
Ekkora egy rizsát pont ez az RPG lényege hogy nehéz döntéseket kell hozni ha tetszik ha nem.Aki meg nem "mer" vele játszani akkor az maradjon a cod-nál.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
http://www.youtube.com/watch?v=STNpP7ycKuI&feature=player_embedded#at=73
Egyébként a BioWare játékok elkurvulását 😄 (Pares, tájékoztatlak, hogy nem kell megvédeni a fejlesztõk becsületét) "elkurvulást" mondjuk csak a DA esetén vettem észre mint külsõ szemlélõ, amit kiválóan látni a nõi karakterek csöcsméretének növekedésébõl... valami undorítóan nagy csõcsei vannak egy-két karakternek (hogy nem borul fel?) Mass Effect az stílustanulmány, egy olyan lövöldözés játék megalkotására, ami jól ötvözi a karakterfejlõdést (sic! RPG elemek) Meg sokat javult a a szememben a széria minõségre, átgondoltságra, a teret, játékidõt jobban kitöltik. valószínûleg a világvége😛 elötti legjobb játék lesz, ki kell élvezni😄 Meg azért egy sci-fi-galaktikus háborúban kell egy pár robbanás...Launch trailert ne nézd meg😊 majd, mert abban vannak OMG spoilerek...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Ha ezeket a jellegzetességeket elvesszük, s a helyükre teszünk egy jó adag robbanást és mély dekoltázst, attól még mindig remek játékot fogunk kapni, csak már nem igazi BioWare RPG-t, mint amilyen az elsõ rész volt. Ez történt az ME2-vel, ez történt a DA2-vel, ez történik az ME3-al.
Szóval én például igenis megnézem a videókat, mielõtt megveszem, mert nem vagyok benne biztos, mit fogok kapni a pénzemért. Akkor pedig legyenek szívesek viszonylag kevés spoiler-rel megspékelni a dolgot. Legyen mondjuk egyetlen epizód harminc perces walkthrough-ja, az alatt be tudnak mutatni mindent, ne lõjék el az összes helyet, melyet meg fogunk látogatni, ésatöbbi.
Az pedig tény, hogy egy -valóban nem mûvészi, de nívós- játékból lett egy blockbuster. Mint ha egy Christopher Nolan film folytatását Michael Bay rendezné.
Why so serious?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#idiota>#idiota><#wave>#wave>