22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
mkfdd #6962 Az igaz hogy EA évek óta ezt csinálja, de attól a felháborodás még jogos valahol. Persze az érthető ha egy játék megjelenése után az újdonságokat nem akarják csokorba gyűjteni és kiegészítőként kiadni, hanem apránként árulják, de az EA a kész teljes játékot darabolja fel hogy több pénzt tudjon lehúzni vele (lásd: még meg sem jelent a játék és már azt tervezik hogy mit áruljanak külön). Van egy olyan érzésem, hogy a wirágbolt még a teljes játékot megvásárlók körében is népszerű lesz :) -
vg #6961 Nem igazán. Azt nagyrészt a gyűjtők veszik, akiknek valóban fontos a ME világa, és vitrinbe beteszik a bontatlanul, de játszani a sima verzióval és a hozzá külön megvásárolt dlc-kel játszanak. Persze vannak, akik valóban azzal játszanak. :) De milyen állat érzés, hogy mondjuk 5 év múlva is van egy bontatlan gyűjtői verziód amit a megjelenés napján vettél? Felülmúlhatatlan. Esetleg három bontatlan gyűjtői verzió egymás mellett? -
Nahát azt azért nem tartom valószínűnek, de szerintem biztos akad majd még kiváltság általa :) -
egyébként a collectors az is jelenti, hogy utána egyetlen dlc-ért sem kell fizetni??? -
csak ha akarják a pénzem, ne legyen az, ami a 2. résszel volt, nevezetesen, hogy alapból, buhera nélkül ne legyenek egyes dlc-k elérhetőek, mert én amiatt voltam kissé zabos. -
De az netes játékot és összeb.ssza... :S -
Hehe. Kis buzik. Mind1, warez rulez. :D -
Végül is igazad van, valahol ez érthető... mindegy...a végeredmény ugyanaz, COLLECTOR'S EDITION F.CK YEAH!!! :D:D -
Attol, hogy a cikk iroja fel van haborodva, es kisse hisztizik, attol ez a rendszer volt mar evek ota. Ha akartad Kasumit vagy Zaeedet a csapatba, fizettel. Most ugyanigy fizetsz, ha kell a "spoileres" tars. Ha nem fizetsz, akkor jatszol nelkule.
"mely nélkül biztosan nem lehet a játékot mélységében végigjátszani" - ez is megerne egy miset, mert semmi ilyenrol nincs szo. Kapitalista vilagban elunk, az, hogy itt a csoro balkanon nincs penz az ilyen extrakra, az sajnos ilyen. De innen nyugatra nem fog problemat okozni 1-2 dolcsi/euro kifizetese, evek ota huzzak le a jatekosokat a kiadok igy. Megszokhatta volna mar mindenki, aki jatszani akar, fizetnie kell erte, AAA jatekkal valo szorakozas nem egy ingyenes alkotmanyos alapjog :)
Egy sima DLC-rol beszelunk, amelybol az elso ket resz kapcsan is lattunk mar tucatnyit. Ennyi erovel legyunk felhaborodva azon is, hogy a Gyujtoi valtozattal kapsz csak extra fegyvert, vagy artbookot. Miert nem jar az alapjatekhoz? -
BalMat #6953 A romance kivételével ez van nálam is. -
Mondjuk az rejtély, hogy miért akarnak hülyét csinálni a hűséges és a játékot tisztességesen megvásárló játékosokkal... de egyébként el tudom képzelni, hogy ismét az EA pénzmágnes ügyködése van a háttérben, és nem a Bioware döntése! -
Lényegtelen, amúgy is a collector's edition-t veszem :P :P -
Basszák meg. -
Ulthane #6949 Alap karakter DLC-ként fizetős lesz -
WOW!
Ez egy kurva jó program. Megnéztem a régi mentésemet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mass Effect 2:
Romance: Tali
Collector base destroyed.
Heretic Geth were re-written.
Mordin was stopped from killing Maelon.
Mordin saved the Genophage research data.
Jack spared Aresh.
Tali was found innocent.
Mass Effect 1:
Romance: none
Ash or Kaidan saved on Virmire? Kaidan
Council status: saved
Human on council: Anderson
Wrex status: alive
Rachni status: alive
Garrus is part of your crew. You have gained his loyalty. Garrus spared Sidonis, the turian who sold out his team on Omega.
Grunt is part of your crew. You have gained his loyalty. During Grunt's Rite of Passage, you and Grunt killed the Thresher Maw.
Jack is part of your crew. You have gained her loyalty. On Pragia, Jack spared Aresh, one of the survivors of the Cerberus facility.
Jacob is part of your crew. You have gained his loyalty.
Kasumi is part of your crew. You have gained her loyalty. After recovering Keiji's graybox, Kasumi decided to keep it.
Legion is part of your crew. You have gained its loyalty. After retrieving the virus from Heretic Station, Shepard decided to re-write the Geth Heretics.
Miranda is part of your crew. You have gained her loyalty. After succesfully relocating her sister, Miranda revealed her existence to Oriana.
Mordin is part of your crew. You have gained his loyalty. After discovering that Mordin's protege, Maelon, was working on a cure for the Genophage, Mordin was stopped from killing him by Shepard. Maelon's Genophage research data was saved.
Samara is part of your crew. You have gained her loyalty.
Tali is part of your crew. You have gained her loyalty. Tali was found innocent of the charge of Treason when Shepard spoke passionately on her behalf.
Thane is part of your crew. You have gained his loyalty.
Zaeed is part of your crew. You have gained his loyalty. Vido escaped from Zaeed when Shepard decided to save the factory workers.
Arrival: Arrival complete; the Batarians were warned.
Overlord: David Archer was taken to the Grissom Academy.
Shadow Broker: Liara is the new Shadow Broker.
Ez a régi. Most a héten újat kezdek, de szerintem ugyanezekkel fogok menni. -
Pares #6947
-
Pares #6946 Jó sokat játszottál akkor. Ennyi. -
Leaderboards résznél - Hungary részlegnél 33. helyezésű vagyok :D -
aki meg akarja nézni, hogy melyik karakterével milyen döntéseket hozott az előző részekben:
http://social.bioware.com/project/8005/ -
figure85 #6943 Én vasárnap döntöttem ugyanígy. Meg csak most vagyok Féroszon (Liara, Novéria már letudva meg a mellékküldetések döntő töbsége). Remélem beleférnek 9. ig. -
Úgy döntöttem, hogy végig tolom ÚJRA az első két részt. Mennyi napom van? 18?
Én így készülök a fináléra. -
Kindred Blades #6941 Az Asari Adept mellé viszont Predator M-3 dukál, súlya alig, gyorsan lő, pontos, és van tűzereje, ha nem viszek mellé mást, a Warp lényegében 1 mp CD-n van. Goldon szoktam mellé Widow-t hurcolni, de alatta nincs másra szükség.
70-es vagyok. -
RamsayBolton #6940 A Krogan-om még csak 8-as. Előtte Human Engineer-t vittem fel level 20-ra. Elég tápos segítő karakter a kimaxolt Incinerate és Overload skill-ekkel. Csak a legkönnyebb assault rifle mellett gyors a recharge time. Pajzsosok mögé meg be a rakettázó Combat Drone-t és azok szépen megfordulnak, mire én incinerate. :D
A Widow-nál asszem külön írja, hogy anti-material. Míg a Mantis cska anti-personnel. -
Atilorn #6939 Ugyan! Minek ide fegyver? 20-as szintű krogan katonámmal puszta kézzel verek le mindenkit.
-
Mattock-al vagyok én igy. -
katana X mindent vissz :Ð -
Pares #6936 Persze ezen kettőn kívül még ott a többi veteran packokon keresztül feloldott, amikkel még nem játszottam. -
Pares #6935 Kipróbáltam a lövöldözést a Mantis X-el, meg a Widow II-vel... Bár a statisztika szerint a jóval kisebb tömeg miatt és a nem sokkal kevesebb sebzés miatt jobban megéri a Mantis, gyakorlatilag a Widow szarrá veri. Míg a Mantis lófaszt sem üt át, addig a Widowwal silver fokozaton kb. 6 lövésből megvan az Atlas, ha jó helyre lövök, a Mantis meg se sebzi... A pajzsos Cerberus katonákat a Widow átüti mint a szart, a Mantissal a kis résbe kell célozni, különben lepattan. Egyszóval nem minden a statisztika, az átütő képességet sajnos ott nem ábrázolják, és tapasztalat mondja, hogy az az egyik legfontosabb dolog... Jön szembe 3-4 pajzsos Cerberus katona, Widowwal 3-4 lövés, és mind meghalt, bárhová lövök, Mantissal meg célozgathatok... -
Pares #6934 Összesen 37, van egy 20-as szintű Human male Soldier-em, meg egy 17-es szintű Human female Infiltrator-om. -
Hanyas szintűek vagytok, össz-szint tekintetében? -
RamsayBolton #6932 Elég jó a multi. Végre kaptam egy Krogan soldier-t. Szó szerint mindent visz. Rage-ben heavy melee a turret és Atlas ellen sima ügy. :D -
AZt majd valamikor jövő héten. :) -
Ó basszus, már kezdtem pedig reménykedni hogy még idő előtt meg lett szerezve a szövegfájl fordításhoz :D -
Cef #6929 Bizonyára még a fejlesztés egyik fázisa során készítették a demót, ezért nincs benne a teljes szöveg, a többi szöveget meg azért nem szedték ki, mert nem szokták. A Starcraft 2 nyelvi fájlai is tele voltak fel nem használt szövegekkel és dialógusokkal. -
Többen megnéztük rengeteg plusz szöveg van a demóban(Edi, Prothean szövegek, codex szövegek, párbeszéd hangok stb) de nem a teljes játék szövege. Ezt furcsállom is, minek adnak ki egy demót amiben több szöveg van a fájlszerkezetében,mint maga a demó, de kevesebb mint a teljes játék.
Jövő héten amúgy úgyis kiderül hogy mennyi szöveg van a játékban. :) -
Porsche911 #6927 Erre utaltam én is amit alant leírtak:) -
Pares #6926 Csomó olyan dolog maradt a demóban, aminek köze nincs a demóhoz. Jelenet maradékok, párbeszédek, script, stb. -
mike01010101 #6925 A demóban lévő párbeszédek jelentős részét már lefordítottam, úgyhogy végigpörgettem párszor a demo szövegfile-t és a benne lévő szövegek jelenős rész nincs a demóban, gondolom nem nagyon vágták szét a szövegfile-t. Nem azt mondom, hogy ez a végleges és teljes játék szöveg, de sok plusz szöveg van a tlk file-ban. -
logikátlan h egy ilyen dolog benne lenne a demóban -
és demo szövegfájlaiban hol találhatnál utalást az aquarium VI-re ami mellesleg majd a normandy-n lesz ezekszerint???