Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja nekem is annyi de lehet több is lesz

nekem is van vagy 5 XD
frankó kép alig várom hogy végig toljam az összes karimmal szép sorjában 😄

Vááá ez tetszik

Nekem tetszik ennek a dobozképe is.De hát ízlések kérdése.A 2-é azért tényleg durva volt.A logo eszméletlen jól nézett ki kicsit véres volt meg karcolás is volt rajta.Tény hogy szebben ki volt dolgozva de annyira ez se rossz.
Egyébként én is jobban örülnék egy olyan kiadásnak amiben mind a 3 rész benne van.És egy bazi nagy szép díszdobozban lenne.Persze mindegyik rész külön külön fémtokkal...stb az nagyon jó lenne.De ha lesz is tuti 20 alatt nem úsznánk meg.Ha már a sima ce is 15-be kerül.
De nem úgy volt hogy valami nagyon durva ce kiadás lesz,n7 sisakkal vagy az csak a rajongók szerették volna?Azért tényleg kicsit szegényes fõleg az árához képest.Normandy modellt láttam ebay-en de eszméletlen drága volt ha jól emlékszem 35-40000 ft között volt valahol.

tudom, de õ nem a CE-t kérdezte, biztos a ME3 CE is lesz vagy 3 lemezes
SgtMathias
A Mass Effect 2 Collector's Edition az 3 lemezes volt ha a bónusz DVD-t is beleszámítjuk.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

a 2. rész 2 dl dvd-s volt, szerintem ez se lesz több
Renjike
amúgy ME 3 hány lemezes lesz?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
nõ shepel . ez kimaradt xD

Renjike
Sírjatok még és mikor volt ME-s steelbok akármikor is? 😛

nyirog
Nekem a nem CE-s ME 3 dobozképe jobban bejön mint az ME2 normálé

nyirog
Normandy makettnek én is jobban örülnék, de az artbook is tetszik meg dark horse képregény. Amúgy kíváncsi leszek h kiadnak e majd egy mass effect pakkot amiben benne lesz mind a 3 rész DLCkkel együtt.

szerintem szar, a ME2 CE dobozképe sokkal szebb
lehet van benne valami majd hátha lesz olyan hogy 3 az 1-ben 😄

broman191
Most miért mondod? Egyszerû és nagyszerû. <#idiota><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Marci0115
ennyi pénzért szerintem elvárható lenne egy normandy makett vagy valami, vagy egy pendrive pl amire rávan irva hogy N7

érdekes a gyûjtõi változat.

biztos több tíz órás munka volt összehozni a dobozképet <#levele><#idiota>
SgtMathias
motyodlee
ne mulassza el!
most csak 9999999999.99 $

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Bagdad bombázásáról készült videót spékelték meg egy pöppet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ebben van pár valós jelenet is szerintem, nem sok de 1-2 biztos van.

Kopiati
Másik játék, de a videó minõsége "azt 3,14csa de állat, bmeg!"

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Fenrir
<#idiota>

A halál csupán a kezdet...

Zaeedel semmi gond nincs. Vagyi éppen annyi, amennyi egy fejbelõtt emberrel. <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Minden túlélõ fel fog bukkani valahogy, de "állítólag" nem marad ki semmibõl az akinél elhaláloztak, csak akkor máshogy történnek dolgok.

Én Zaeed "elmeroggyant" Massanit várom még, az egy nagyon beteg karakter a "jó" értelemben😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Jaj, Ponyvaregény szerencsére kimaradt az életembõl, nem jött át a kult humor😊

Renjike
Kasumi ???

Jah. Úgy hangzik, mint egy szuperhõs civil neve 😄
a j a v-re nehezen, vagy mire gondolsz?
Kopiati
Így meg alliterál is a neve😊

ezt tudom, de kitalálhattak volna neki értelmesebb vezetéknevet is 😞
na, majd hétvégén szakítok rá idõt 😄
<#idiota> Vincent "Véletlenül sült el bazdmeg!" Vega <#idiota>

"Sokáig" James Sanders volt a neve, de aztán rájöttek, hogy problémás lehet a neve, mert az egyik regényben is volt egy Kahlee Sanders nevezetû nõ, akivel ezek szerint semmilyen kapcsolatot nem kívántak létrehozni, így Vegára változtatták a vezetéknevét.

Mars Ponyvaregényt nézni!
nem James volt eddig? 😄
tök jó lesz nálam mindenki túlélte már alig várom a gamet !

Fenrir
Vincent Vega.

A halál csupán a kezdet...

Kopiati
Velünk Ashley/Kaiden, Garrus, Liara, valamilyen Vega,
Késõbb 1-2 missionre mindenki visszatér aki még él a mentésed szerint.

Kopiati
Egy film aminek se rendezõje, se kész forgatókönyve nincs 2011.6.10-én abból nem lesz film 2012 szilveszterére (ne is legyen). A Star Trek második része is valószínû csúszik 2013-ra mert a forgatókönyv még nem végleges, pedig az is 2012-re ígért film volt.

A pletykált történet az az elmúlt egy évben számtalanszor változott imdb-re került ki elõször, amit írtál, de mint az láthatód már ott sem írják. Más filmes oldalakon (linkem most nincs), az anime sztorija lenne a Kapcsolatháborús dolog.

imdb, egy elég kétes értékû oldal, keresni jó, de készülõ filmrõl jobb nem ott tájékozódni, fõleg ha egy Alkonyat x. részért a fõoldalt is átvarázsolják....

Renjike
akkor most már milyen karaterek lesznek tuti velünk?

Mimasz
Itt van magyar szöveggel az élõszereplõs videó:

ME 3 karakterek

Ez is várható volt de még nem tisztázott a szerepük.
😄DDDDDDDDDDDDD
Mellesleg valahol kódexben van leírva hogy a földi államok (nyelvek kultúrák) megvannak (Bár gondolom már erõsen globalizálódva) csak mind egy globális államszövetség részesei a jövõben. Szóval nem kizárt hogy ezekben percekben jelentik be Magyarosságon hogy a Reaper invázió miatt ismét csúszni fog a 4-es metró átadása elõreláthatólag 2200-ra.
A hsz.-ek alapján látom páran lemaradtatok néhány igazán fontos bejelentésrõl, ami pár hónapja történt. Egész pontosan hogy készül a Mass Effect film, ami az Elsõ Kapcsolat Háborút fogja feldolgozni.

Mass Effect

A film elkészítéséhez a jogokat a Legendary Pictures kapta meg, aki nem igazán a rossz filmekrõl híres. És a Bioware is kontrollálja a filmmel kapcsolatos dolgokat. 2012-ben jön, ha minden igaz...

Az anime állítólag ilyen kis rövidfilmekbõl áll mint a Dead Space film és maga nagyfilmn szól majd az Elsõ Kapcsolat háborúról.