22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
TrexKing2012 #7042 bár 5 napos, de lessétek meg a gameplayem
http://www.youtube.com/watch?v=IVzmrp8hqM8
és az oldalamon számtalan végigjátszást találtok
www.tirexi.hu
-
Jó tudni. De szerintem SENKI NEM AGGÓDOTT EMIATT. Az aggodalom amiatt volt, hogy vajon fel fogja-e ismerni pár ember mentését :D -
Pares #7040 Nemrég a BSN spoielres szekciójába valaki feltette a demóban maradt War Assets nevű txt-t. Ez azt írja le, hogy mennyi minden számít majd a végkimenetelben: több ezer bejegyzés van benne, az első és a második részből, sőt az összes dlc-ből is mindegyikből több bejegyzés különböző értékekkel. Szóval meg lehet nyugodni, csomó minden fog számítani, és csomó minden visszatér, legalábbis a nyers adatok szerint. -
én közvetlen mass effect.hu-n, ott pedig pletykaként emlitik, de hogy konkrétan honnan szedik, azt nem tudom! -
Bhalage #7038 ki tudja, lehet lesznek meg bioware pontok amit meg lehet venni es azzal megvenni a dlc-t. de lehet h nem -
Hát akkor buktam... -
Nyilván. -
És bankkártyával, vagy hogy? (Kiskorú vagyok, soha nem próbáltam ezeket...) -
Most originen lesz. Szerintem tuti meg lehet venni itthon is az összes DLC-t. -
De én nem fogom tudni majd megvenni a későbbi DLC-ket, akkor mi az istent csináljak? -
A mentéseknek semmi köze ahhoz hogy eredeti vagy warezzal játszol.
Viszont a multi csak eredetivel megy. -
Mi? Most lehet, hogy nem fogja látni a ME3 a mentéseket? És ha pl. jön egy 3. DLC a játékhoz, és csak wirágboltból tudom megvenni, akkor baszhatom a multit? Ugyanis a gyűjtői változatot előrendeltem. -
mzoleeeex #7030 Meglehet szerezni a dlc-ket hivatalosan is csak angolul kell telepiteni a játékot és már jó is. -
megnyugodtam :), most már csak abban kell bízni h ne ez alapján a program alapján olvassa be a mass effect 3 is :SSS -
Na ezt hol olvastad. Elég wtf lenne. -
nekem is szarul olvassa be a dlc-ket :) -
hát én félek, mert ha ez alapján a program alapján fogja a ME3 beolvasni a mentést akkor baszhatom h én mit látok játékközben ha a progi nem úgy látja; amúgy az utolsó 2 nagyobb dlc sztem mindekinek feketén van meg mert máshogy nem is nagyon lehetett hozzájutni, mondjon már valaki valamit h neki is szarul olvass e be a dlc-t, köszipuszi :D -
Lehet az a gond. Nekem nem eredeti a mentésem. Mármint a mentéskor még nem volt meg a kettő. Lehet az a baj, hogy ilyen keverve van neked. De mondjuk ha be tudod tölteni, és te látod, akkor szerintem nincs gond. -
és tököm el fog durranni az idegtől ha rosszúl lesznek majd beolvasva a mentéseim meg döntéseim és erre még rá a dlc-s dolgokat is ki fogja hagyni :D -
dlck nagy részét leszámítva pedig midnen eredeti -
Érdekes. Nekem mutatta. -
nah megnéztem a mentéseimt újratelepített mass effec 2 -vel meg minden dlc-vel, a reader nem látja így se h megcsináltam volna a dlc-ket, holott ha betöltöm a mentést akkor érezhetőn látszik h már rég kijátszottam... -
ERÕS SPOILER SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy néz ki, lesz egy reaper szövetségesünk is!! -
Sith #7019 Amúgy vicces kicsit, hogy a ME1 hez készült pinnacle station jött ki gyakorlatilag most multiban. akkor single ben irtó nagy bukta volt, most pedig multiban sikere van. -
Coolfire #7018 Én is most fejezem be a ME2-őt,hogy legyen egy jó mentésem.Megcsináltam eddig mindent.Már csak az IFF és az öngyilkos küldi van hátra.Na azt nem kéne elbaszkurálni.:) -
hát mindjárt megmondom, most felrakom a második részt minden dlc-vel együtt aztán kiderül, amúgy örülnék ha csak a reader szarakodna, kicsit megkönnyebbülés lenne :) -
Left 4 Dead-es pvp jó lenne sztem... -
akár mehetne bannerba -
Nem, csak ez a koop horda mód. Ha lenne benne, jó sok sírást kellene lenyelni
, vannak táp karakterek.
-
Pares #7013 Nem. -
PvP lesz a multiban? -
Hoz_Hun #7011 Lehet, hogy a reader-rel van a gond. -
Pares #7010 Megnéztem a fő mentésem ezzel a readerrel, és minden fasza, kivéve hogy én tisztán emlékszem, hogy Mordin lojalitás küldetésében nem semmisítettem meg a Genophage gyógyírét, hanem eltettem. Bár lehet hogy csak nem tökéletes ez a reader, és nem észleli részletesen a döntést... -
de pont az h nem, mert ebben a readerben nem írta ki -
Bhalage #7008 kivancsi leszek, h milyen enemiket tesznek meg bele a multihentbe a cerbin kivul, getheket, collectorokat, renegat kroganokat stb ilyesmi várós!! -
Pares #7007 Látszik hogy fogalmad sincs az egészről, Te sötét barom. A multit én is elleneztem még régebben, de kifejezetten szórakoztató lett, és valamilyen szinten kötődik az egyjátékos módhoz is (bár az egymagában is teljes értékű). -
Hoz_Hun #7006 Ja, akkor biztosan importálja azt is. -
Hoz_Hun #7005 Így van. De említhetnénk a szintén BioWare-s Dragon Age-et is. Annak még külön kiadott kiegészítője is van. -
ha azt nézem, hogy az ME2-ben volt 65 óra játékidőm, az egyre nem emlékeszem pontosan, de abban lehet hogy majdnem 85 is volt (mako-s felderítés...ugye), akkor nem tudom, kinek lehet oka panaszra, hogy nincs elég content a single-ben. valahogy nem hiszem, hogy a 3. részt 10 óra alatt ki lehet majd végezni...
az meg tényleg csak elvakult idiótaság, ha valaki még csak ki sem akarja próbálni a multit, mert hogy eleve feltételezi, hogy a demó miatt szar lesz a single. -
nem tudom lehet túl ködösen írtam, de az lett volna a lényege hogy én ezeket már megcsináltam egyszer :)