22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• SötétBarom
    Szerintem tök ugyan az, csak az egyik pofátlan lehúzás. :DD
  • nyirog
    írták pedig anno h lesz, kár
  • jarlaxxe
    Még ezt se tudod?
  • wedge31
    ME2 GotY nincs és valszeg már nem is lesz.
  • SötétBarom
    Aha. Definiálod, mi a különbség a kieg meg a DLC között? :D
  • SötétBarom
    Pont azért fájdalmas, mert ugyan az a cég..

De nekem még az is jó lenne, ha azt mondanák, hogy van egy _eleve_ ultimate edition, ami mondjuk 65-70 euro, és ahogy kijön valami DLC, az egyből jár hozzá.
  • nyirog
    ugyanígy tettem fallout 3-val, megvártam a goty-t, érdekes 2 ezerrel olcsóbban tudtam megvenni (megjelenésének hetén) mint ha előtte egy évvel a sima alapjátékot vettem volna meg
  • JethroHUN
    Ne zavarjon hogy azt lemezen adták ki, és jóval túl múlta azokat a tartalmakat amiket most dlc-nek hívunk. Az Awakening kieg volt, 10 volt benne min.
  • penge96
    Egyetértek veled, de én pl. a Mass Effectnél különbséget teszek, és lenyelem ezt a békát...
  • SötétBarom
    Ennyi erővel szétkaphatnák darabokra is, nem? Mondjuk az első részt úgy vehetted volna meg, hogy minden epizód 10 dolcsi lett volna.. Váá. Mekkora ötlet.. Eden Prime, Noveria, Ferros, stb, simán kaszálhattak volna 80 dodót per game..

Ez nálam ugyan az a gyökérség, mint amikor van két VGA, és az egyiken mindenféle bűvöléssel csökkentik a teljesítményt (!!), hogy legyen közpkat. is.. omfg.. Adják oda egyben a játékot, kérjék el az árát, aztán annyi. De a trend az, hogy mindenféle haszontalan szart adnak pénzért (ilyen olyan armor, meg hasonló ökörségek), vagy a kész játékból kikapnak valamit, aztán fizess érte, a teljes élményért..

Vannak azért ellenpéldák is, például a DA-hoz készült Awakening egy egész jó DLC volt, az hozta majdnem a régi "kiegészítők" szintjét..
    Mondjuk külön azt sem voltam hajlandó megvenni.. Megvártam amíg egyben az egészet tokkal vonóval megvásárolhattam.. Ilyet például lehet, a Mass Effect 2-ből venni?

• jarlaxxe
    Volt de lecseréltem fosps3-ra.
  • nyirog
    hát azért nem is akkora csoda h isteníteni(védeni) keljen.

Hú, látom ez a readeres dolog másoknak is piszkálja a csőrét, am nincs valami jobb biowares mentés olvasó cucc? akár még wordpad nézetben is jó lenne, már azon belül is ki tudnánk olvasni h mi lett megcsinálva és mi nem, aztán meg lehetne nyugodni h nem a mentés a szar :D
  • Marci0115
    azért ne ócsárold mert nem telik rá...
  • jarlaxxe
    Fosboxon egész biztosan igy lesz.
  • penge96
    Köszönöm szépen, hogy megnézted!
  • penge96
    Egyébként valaki nem tudna linkelni egy listát, az összes Mass Effect 2-es DLC-ről? De nem úgy, hogy a nevüket, hanem hogy a Mass Effect mappa DLC almappájában miknek kell szerepelni. Tudtommal nekem az összes DLC megvan, de azért jobb biztosra menni.
  • Milkoma
    Hát most megnéztem úgyis, hogy módosítottam rajta a save editorral (megöltem Talit, és átneveztem a karakterem) és így is jó. Akkor megeshet, hogy a mentéssel van baj. Bár nem tudom miért lenne. Azért ne dobd el ezt a mentést, még fenntartom azt a kijelentésemet, hogy a program bugos. Lehet hogy más rendszeren más bug jön elő.
  • Pares
    Jó lenne, mert a megjelenés hetén pont nem tudok vele játszani!
  • penge96
    Az a baj, hogy másnál meg jól írja ki, akkor nem biztos, hogy a programban van a hiba. :/ De a BioWare csak komolyabb programmal dolgozik, mint ez. Gondolom. Egyébként Gibbed save game editorától lehet, hogy nem ismer fel egyes mentéseket?
  • orichalcos
    Hm, mibe fogadjunk hogy jövő héten a neten a játék?
  • ZSOOLT2
    Nálam 1-2 karakternél kiírta, hogy nem telepítettem a LOTSB DLCt, de a többségnél jól írta ki.

0.12 a program verziószáma, szóval még nem tökéletes.
  • Milkoma
    Igen, kijött a demó :D
  • Palinko
    nah kijött valami pre release vagy mi ez az 500 program? :D
  • Milkoma
    Nekem 2010 áprilisi a legrégebbi mentésem és mindent felismert. Hogy mitől lehet, hogy egyeseknél nem működik megfelelően, nem tudom.
    De mivel ez a programkészítőjének első C# programja, így nem hiszem hogy rögtön a mentésünkben kell a problémát keresni.
  • penge96
    Nekem ez az olvasó pl. a legrégebbi (2 éve) karakteremet nem is látja. Na ez mitől lehet? Talán anno. egy save game editorral átírtam a karakter nevét, ez lehet az oka?

És Ti nem jöttetek rá, hogy talán mivel függhet össze, hogy valakinek felismeri a DLC-ket, valakinek pedig nem?
  • Pares
    Nekem a wirágbolti Arrivallal készített mentésemmel semmi gond nincs. Igaz én mindent angolul játszom.
  • Milkoma
    Nem tudom miért kell aggódni a mentések miatt. Menni fog minden, nyugi. Ha kicsit utánaolvastok, akkor írja hogy nem tökéletes a program, lehetnek bugok.
    Nekem pl. tökéletesen felismert mindent. Úgy, hogy a dlc-k sajnos nem eredetiek. Mivel alapból nem vagyok hajlandó ilyenekért fizetni. (Tudom, nem jó felfogás, de ez van.)
    Ha mégse lenne igazam, és ME 3 hibásan olvassa be a mentéseket, akkor is rövid időn belül lesz hozzá Save editor. Ott pedig azt állítasz be, amit akarsz.
  • Tatyla
    most teszem felfelé én is és végigtolom a dlc-ket újból hátha benne lesz akkor....
  • penge96
    Nálam is ez a helyzet. Most akkor szarul fog importálni a 3-ba?:/
  • Coolfire
    Mondjuk most wirágbolti AIO-val csináltam,nem telepítettel.Lehet,hogy az a baja?Felrakom őket,mentek és megnézem,hogy kiírja-e,hogy fel van installálva.Ha igen,akkor lejátszom újra.:)
  • Mimasz
    Nálam is ez a helyzet... :/

Itt meglesheted.
  • mzoleeeex
    egyébként ez a reader vagy mi hol található? megnézném elfogadja-e az angol mentésemmel.
  • Coolfire
    Picsába...most fejeztem be,és nekem is ez van:
    Arrival: Arrival not installed.
    Overlord: David Archer was taken to the Grissom Academy.
    Shadow Broker: Lair of the Shadow Broker not installed.

Pedig megcsináltam mindkettőt..
  • pries
    Bizonyos mértékben igaza van a brit uriembernek, viszont azzal nem értek egyet, hogy a BioWare-t hibáztatja, köztudott hogy EA akar mindenből pénzt csinálni. Annyit viszont hozzáfűznék, hogy ezzel a fajta kiadási rendszerrel amit ténylegesen elérnek az az, hogy aki megveszi az elégedetlen lesz egy bizonyos szinten (hiszen gyakorlatilag egy nem teljes játékot vesz meg 50 EUR-ért) ami pont ahhoz vezet amiért minden kiadó huzza a száját, a virágbolthoz...

• TDC Geronimo
    Cserélhető dobozkép fasza :)

• Fpocok
    HOPP.
    Most nem tudom megnézni, de később megteszem. Addig igen.
  • Vraaanyek
    szerintem én írtam, de nincs rá megoldás egyelőre... amit neten találtam rá, az nekem nem vált be. remélem legalább a mentések importálására lesz más megoldás
  • RamsayBolton
    Spoleres (!!!) hands-on preview annak, aki tud angolul:

http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2012/feb/21/mass-effect-3-preview
  • Fpocok
    Valaki mondta pár napja, hogy neki mindig kifagy a configurator... na most nekem is kifagy. Van rá megoldás?
  • penge96
    Ehh... he's back!