Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kopiati
Egy tucat kék aszári kommandós gyerkõc, meg 50-60 krogan gyerek keresztapja (kroganeknél bizti van valami hasonló...) Grunt überkrogan gyerekeire gondolok😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

IJIazz
Én is olvastam a regényt, de Grissom jövõje egyáltalán nem fényes szvsz és Shepard-nek remélem nem ilyen lesz.

A fene akar meghalni, miután végigvittem a 3 játékot. A Dragon Age-ben is hagytam szépen, h Alistair feláldozta magát, annak ellenére, h igyekeztem "jófiú" lenni 😄
Olvastam az elsõ regényt de én se szeretném ha meghalna,legyen benne mint lehetõség és kész.

Kopiati
Egyébként látszik páran nem olvasták az elsõ regényt😊 ahol meg lehet látni milyen élete van az emberiség hõsének öregkorára...

Én örülnék, ha életben maradna, már túl sokszor hal meg basszus... Az igazán köménymag az lenne, ha a játékban nem lenne reaperek feletti diadal, csak a Föld visszaszerzése, a pusztító háborúban meg játszódhatnának a folytatások. Shep pedig a sebhelyes arcú vezérré válna😄 Remélem nem olyan trágya mmo lesz, mint a klasszikus mmo, hogy 8 millió hõs és 1 cél... hanem eve online szerû úgy játszol ahogy akarsz, bányászhatsz, hajókázhatsz... stb...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

IJIazz
Az epikus halál az ME3 végén számomra is szimpatikus befejezés lenne, ha jól megcsinálják. Arra rátérve, h 3 részen át küzdesz és a végén meghal a karaktered... Shepard története mindenképp lezárul(ha lehet hinni a fejlesztõknek) szóval, ha túléled se játszhatsz vele többet. Mellesleg nem a karaktered életéért küzdesz, hanem a galaxis megmentéséért, mindig is ez volt az elsõdleges cél.
Egy szerintem ideillõ filmes mondattal zárnám a rövid mondandóm: "You either die like a hero or you live long enough to see yourself become the villain."

Ha nem halna meg is járna neki minimum.Elvégre a kroganok kaptak egyet.Sõt shepardnek már van egy szobra.Már ha végigtoltad az elsõ részben a zúgjon az ég dlc-t.Akkor a 2-ben jön egy levél hogy szobrot emeltek a tiszteletére.

SZEG007
Najo akkor elképzeléseim ME3 befejezésre:
Renegát befejezés: Shepard a legösibb fö reaper goré belsejébe ledobja a csapat felét mig ö a Normandia fedélzetén marad, és közd az egyesitet galaktikus flotta élén a reaper flottával tuléli, a legösibb reaper felrobban, de a csapat is vele együtt robban, Shepard-ra mindig is csak másodhegedüsként tekintenek, az igazi áldozatot a csapat vezetöje Garrus, Miranda... hozta.

Paragon befejezés: Shepard bedokkol az ösi reaperbe, két leglojálisabb emberével, köztük szerelmével, az ösi reaper robbanásáig még két perc, Shepard, és a csapata siet vissza a siklohoz, de hirtelen valami a lábára esik, és beszorul, szerelme nem akarja otthagyni, de végül egy bucsu csokot ad neki és elküldi, Shepard hösiesen küzd a huskok áradatával, és végül felrobban. A galaxis összes bolygolyán Shepard szobrokat emelnek nevét örökre beirta a galaxis történetébe.

Nem elég hogy egyszer már meghalt szerencsétlen?Majd aki akarja 3 végén megdögleszti én nem fogom, biztos úgy lesz mint a 2-ben ha elbasztad az elsõ 2 részt kampec,ha nem akkor életben maradhatsz.

Ryder62
Esetleg hogy ne legyen full happy a vége azért érhetné egy nem halálos sérülés. Különben is már egyszer meghalt. 😄 Hányszor haljon még meg csatában? XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Remélem akkor te nem leszel hõs, megmentesz egy gyereket az égõ házból aztán epic befejezésként elüt egy busz, éljen hõs vagy,illetve csak voltál.Egyszerûbb ha csak simán visszavonul nem?

Ryder62
Én se akarom hogy a 3. rész végén megmurdereljen. Még az kéne, végigszenvedsz egy trilógiát vele és meghalnál a végén.

Ó hát persze miért ne kéne meghalnia, a da originsban is meghalt a fõhõs nem?Azért mert ti elvárjátok hogy meghalljon még nem kell meghalnia,ennyibõl a büdös életbe sose lenne hõs mert mindig elhullanának, ennynibõl akár a me1 végén öngyilkos is lehetett volna mert így is úgy is meghal akkor meg nem mindegy.

SZEG007
Hát ha minden jol megy akkor több fog elpusztulni mint 1 turian bolygo😄
Shepard meg azért haljon meg, mert az kizárja a lehetöségét annak hogy valami förmedvény folytatást csináljanak egy zseniális trilogiának, nameg a hösi halál valahogy nekem mindig is szimpatikus volt😊

broman191
Egy hõsnek egy igazi epic befejezésben az életét kell adnia az elérendõ célért. Igazi hõsöket nem lehet elképzelni csak úgy a tengerparton, koktélt szürcsölgetve, valami tengerparton visszavonulva. Persze a 2. rész óta tudjuk, hogy a halál nem feltétlen végleges állapot...legalábbis nem Shepard számára. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nem tudom mér akarja mindenki hogy megdögöljön shepard, én nem akarom.Inkább pusztuljon el egy egész turian bolygó.

elmondomén mi a probléma, az hogy nem adnak el elég mass effect bizbaszt a chocapichez meg a hepimílmenühöz.

Fenrir
Yesterday (June 14), we learned that a hacker gained unauthorized access to the decade-old BioWare community server system associated with the Neverwinter Nights forums.

A halál csupán a kezdet...

A 3. rész végjátékában egy acélgerenda széttrancsírozza Shep fejét, és onnantól Vega a játék alapja.
SZEG007
szerintem Shepard-bol elég volt, a legjobb az volna, ha hösi halált halna a reaperek elleni küzdelemben, hogy a neve mégnagyobb legendaként éljen tovább. Eleve Shepard neve öszefonodott a reaperek elleni küzdelemmel,egy legenda, és egy legendához nem mélto hogy csinálunk valami konfliktust rabszolga kereskedökkel, vagy valami terminusbol valo hadural, aztán rányomjuk a dobozra hogy Mass Effect 4

A másik meg az hogy a Dragon Age 2-ben egy egész Thedas területére kiterjedö konfliktus kezdetét láthatod, kb olyan rész volt, mint itt a Mass Effect 1

PiszkosFred
Lesz valami ME univerzumban jatszodo fps/strategia vagy esetleg a mostanihoz hasonlo stilusu kaland, de valami zsoldossal vagy egyeb X idegennel a foszerepben. A lenyeg, hogy lesz valami, amivel a franchise fenn lesz tartva. Aztan majd jon az MMO 4-5 ev mulva, csak elobb letesztelik es feldolgozzak az SWTOR tapasztalatait.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát persze hogy nem, de nyilván fejlõdik utána is az ember.De ez csak egy példa volt.

Viszont az nem baj ha folytatják a sorozatot de ez várható volt.Egy ekkora címet nem dobnak a kukába.Csak legyen kicsit más mint eddig, ne megint galaxist kelljen menteni,jó persze epic meg minden de már kezd uncsi lenni hogy az egész kócerájban csak mi tudunk harcolni meg rajtunk múlik minden.A da1 és a 2 között jó ez a fajra átmenet.Legalábbis történet szempontjából, az már más téma hogy nem lett olyan jó mint sokan elvárták.

Kopiati
Az N7 kiképzés, ahogy a legtöbb elit katonai kiképzés nem "zöldfülüeket" stb eredményez😊

Hát ha marad hajó amivel egymásnak lehet esni.Lehet hogy a terminusban úgy gondolják itt az ideje terjeszkedni és eltüntetni az útból a tanácsot.Mivel az összes faj legyengül itt az esély rá hogy lépjenek.
Én mondjuk örülnék ha shepard kapitánynõ maradna továbbra is,nem lenne muszáj lezárni a történetét.Csak ezúttal nem egy egész galaxist kéne megmenteni.
Õszintén szólva egy da2 szerû történet jönne jól utána már kezd unalmassá válni a galaxis megmentése.Shepi is unja már biztos.Lehetne egy elõzmény játék amiben ugyan úgy shepard szerepel csak az elsõ rész elõtt játszódhatna.Mindegyik múltban benne van a szkilliai villámháború épülhetne arra is, viszont jobban örülnék annak ha shepard köré épülne a story mint a da2-ben, ezzel közelebb hozva õt,bemutatni hogy vált azzá az emberré akit az elsõ részben megismertünk.Vagy az új tomb raider játékhoz hasonlóan ott kezdõdne hogy frissen elvégeztük az n7 képzést és még tapasztalatlan,esendõ fiatal tiszt tele élettel...stb kicsit többet mutatni róla.És nem az a terminátor lenne mint a 2-ben, hanem jobban sérülne nem tudna még úgy harcolni,lévén még zöldfülûnek számít,akár berakhatnák egy csapatba ahol történetesen nem õ a parancsnok,esetleg idõvel kiérdemelhetné a játék vége fele.Senki se úgy kezdi hogy egybõl parancsnok lesz.

SZEG007
Nem lehet igy értelmezni, a Mass Effect 3-ban Shepard története biztosan lezárul, de hogy mi lesz utána? Azt senki se tudja. Valoszinünek tartom hogy a reaperek legyözése utén felborul a galaktikus eröegyensuly, közös ellenség hiányéban pedig egymásnak esnek régi ellenségek, ez pedig ideális táptalaj egy uj a Mass Effect univerzumában játszodo történetnek.

broman191
A reaper fenyegetés & Shepard sztorit lezárják, de érezhetõen több van a ME univerzumában annál. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Gyönyörû.Most hogy belegondolok 1x se vittem úgy végig hogy be lettem volna jelentkezve.
Olvastam a pc gurun egy me3 hírt és ezen megakadt a szemem "A Mass Effect 3-mal például egy galaktikus háború kezdõdik, úgyhogy fényes a jövõ.”
Vagyis ezt úgy is lehet értelmezni hogy nem zárják le a történetet a 3. résszel bezárólag?
De itt a teljes hír bár nem valami hosszú.
bioware_uj_bejelentesek_varhatoak

Piszkos  Fred
rohadjanak már meg, nemtom hányszor lopták már el az adataimat ezek a mocskok 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

SZEG007
BioWare szervereit feltörték, és 18000 account infot sikerült ellopniuk hekkereknek: http://kotaku.com/5812498/bioware-hacked-18000-accounts-compromised

nekem olcsóbban jött ki futárral szerintem.Még felmegyek a városba már majdnem egy ezres.Így meg házhoz hozták.

SZEG007
megrendeled online alexandránál, vagy librinél, és legközelebbi könyvesboltjukat kiválasztod mint átvételi pont, igy nincs postaköltség

Kopiati
Igen, a Dead Space 2 is egész jól sikerült animében, csak beletették a gagyi CG részt (ami, öhm "okádék" volt)de össezségében nekem tetszett, sztem Mass Effectre is hozzák a szintet, és a reálisabb ábrázolás lesz.
Ma megnéztem a Zöld Lámpás rajzfilmet, szintén anime a sok japán rajzolóból ítélve, egész szép stílusban készült, Mass Effect is elmenne úgy...

nyirog
Akkor te még nem láttál minõségi anime-t, nézd meg pl az ergo proxy-t... sok filmet maga mögé utasíthatna

Kopiati
Én anno booklinetól vettem, máshol is van (libri, alexandra...)

SgtMathias
A regényt könyvesboltokban sehol nem lehet kapni ? Engem is érdekelne, csak tuan-tól rendelve sajnálom azt a majd 1000 Ft-os szállítási költséget. 😊

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Kopiati
A tuan.hu-n elég occón lehet az elsõ könyvet megvenni, a második nem sokára jelenik, meg bár már egy ideje halogatják.

A könyvet a tuan kiadónál tudod megrendelni, a képregény van magyarul de az nem hivatalos.Megvenni magyarul nem fogod tudni, de angolul is elég macera, valószínû külföldrõl kéne rendelni.

Renjike
hol lehet beszerezni a könyveket és a képregényeket magyarhonba? akár angolul (a képregényeket csak , a könyvet nem vagyok hajlandó angolul olvasni )

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

dan5445
sheperd az a pásztor nem a shepard!<#mf1>

jó hogy nem jános vitéz.<#mf1>

Pásztor János?

Why so serious?

Ryder62
OMG! ha shepard neve pásztor akkor a magyarításban mér nem fordították így? tudtommal mindent magyarosítanak: kvári, vermár, f-véd (ezt de rühellem), szküliai, kaszás (no.1), Baka etc.

penge96
Kapsz egy like-ot a hozzászólásra 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ejdefasság, magyarok vagyunk, mi ez a pásztor? juhász lesz õ kéremszépen.

;-) Hmm viszont azon gyanúm, hogy Ross Szövettan-könyvét is ezzel fordították, beigazolódni látszik. ^.^
Kopiati
Sztem a japán krix-kraxok érthetõbbek, gondoltam nektek a gugli fordító is jó lesz😊

linket nézd... 😄
"...a tér csatahajó Pásztor felszállt az elsõ számú SSV Normandia hõs..." <#idiota>
Eléggé értelmetlenül fogalmaznak az oldalon mintha google fordítóval csinálták volna.

Kopiati
Az anime gõzerõvel készül
"magyarul"