22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• nyirog
    Hát remélem azért a crackerek meg tudják majd oldani h eredetire feltelepített warez dlc működjön majd rendesen, nem tudom origin bekavarhat e majd (talán aki steames és volt más hasonlója az meg tudja mondani h működik e majd ez a variáns :D).
  • Pares
    Én minden játékot, filmet angolul nézem, az eredeti nyelven (14 éves tapasztalat), de azért vannak, akik még nem tudtak megtanulni rendesen, főleg a fiatalabbak, szóval azért ez pont a fiatalabb réteggel kiszúrás valamilyen szinten.
  • orichalcos
    Ilyenről még nem hallottam, viszont most olvasom hogy véletlenül kikerült marketre a cucc, de leszedték már, valszeg előtte készült a kép.
  • RamsayBolton
    Legalább ez is ösztönzi a magyar népet, hogy tanuljunk meg idegen nyelven.
  • Pares
    Sajnos nem és nem.
  • Pares
    Tök mindegy. Ezer fajta megoldás van erre a "problémára", de úgy látom egyesek csak a sírás miatt vannak itt.
  • Noodlee
    Sziasztok!

Lehet, hogy köztudott a dolog, de kerülök minden infót a játékkal kapcsolatban, nem akarok semmit előre megtudni, de lesz a játékhoz magyar felirat?
    Lett valami a petícióból?
  • RamsayBolton
    Vagy van aki meg nem sír és megvesz mindent. Vagy nem sír és nem hiányzik neki se a multi, se az EA pénzéhsége és wirágboltozza az egészet. Történeti hátránya nem lesz belőle.
  • ProGabe #7114
    szerintem az utóbbiról lehet szó. egyszerűen nem tehetik azt meg, hogy a történet egy lényeges elemét nem adják oda a teljes játékhoz. biztos mond majd lényegesnek TŰNŐ dolgokat a karakter. a lényeg, hogy nem kell fosni, ennyire nem nézhetik hülyének az ügyfeleket, mert azzal csak ártanak a cégnek

amúgy meg: majd szépen végignézitek a DLC-t youtube-on :D
  • RamsayBolton
    pre-order DLC
  • orichalcos
    Na és ezt most hogyan?
  • Pares
    Annyit sírtok a DLC-k miatt, hogy az valami észbontó. Én úgy vagyok vele, hogy megveszem az alapjátékot, az összes DLC-t meg leszedem ingyen. Ennyi. Úgyis először az egyjátékos mód érdekel. Aztán ha nagy sokára végre újat akarok kipróbálni, akkor ott lesz majd a multi, azokhoz meg nem kellenek a DLC-k, szóval újratelepítem DLC-k nélkül nos viszlát. Komolyan mondom, a többsége a rinyálóknak csak a rinya kedvéért rinyál, a megoldás egyáltalán nem érdekli...
  • Pares
    Te mindig mindenben kételkedsz. Meglepődtem volna, ha most másként történt volna...
  • Fpocok
    Szerinted az normális, fair dolog, illetve támogatandó dolog, hogy azokkal basznak ki, akik csak az alap verziót veszik meg???
  • JethroHUN
    Én is így vagyok, sajnos. Ez a plusz karakter, nem olyan mint Zaeed, hogy van 1 küldetése, és annyi. Nem ad semmi fontos pluszt. De mivel a prothean-ok elég fontos szerepet játszottak az eddig 2 részben, még közvetve is. Most vagy elkövették az a hibát hogy egy főtörténet szál bővítő dlct, vágtak ki. Vagy egy ilyen fajú, kulcs karakternek tűnő, csapattársnak az égvilágon semmi fontos feladata, ill. a küldetésének megint csak semmi befolyásoló hatása sem lesz, ez pedig egy vicc. Szándékos szívatás lenne.
  • Vraaanyek
    hát igen, az élet nagy dolgai :D :D ennyit agonizálni, édes istenem...
    nem jobb leszarni a körülményeket, és jól érezni magatokat, ahelyett, hogy minden szaron monoton rágódtok?
    hónapok óta mindenki tűkön ülve várja a játékot, és most néhány apró, mára már hétköznapi "baki" meg negatívum miatt megy a fesztivál :D
    aki akarja megveszi, aki nem az nem... én akkor is baromira várom már, hogy folytatódjon a történet!
  • Fpocok
    Ez rajtunk nem változtat. Mindegy, hogy EA vagy bioware.
    Amúgy teljesen igaza van ÉS én most teljesen elbizonytalandódtam: Én ezt a játékot a sztori miatt játszom. Na most vegyem meg 6000ért, hogy ne legyen benne teljes sztori? Lófaszt. Szerintem ebből warez lesz, ott tuti lesz hozzá az is. PEDIG MEG AKARTAM VENNI.
  • jarlaxxe
    Valószinüleg nagyon keveset de ettöl még nem lesz ingyenes soha.
  • Renjike
    Garrus faterja félrelépett egy aszárival, és emiatt turián barátunk féltestvére Liara
  • JethroHUN
    Jaj... nem lehet még megvásárolni... nem olvastad a hírt ami ekkora felháborodást keltett? Csak felkerült, ezt mutatja ez a kép is. Nem azt h vki már megvette...
  • wedge31
    Kiváncsi volnék ahogy kijön a ME3, hány ME2 dlc-t tudnak még eladni...
  • TBTPumpa
    Valakinek már sikerült is megvásárolnia az első DLC-t a játékhoz!
  • JethroHUN
    Na ja, ez így nagyon is igaz. Kezdek kételkedni, hogy jó lesz e az ME3 történetvezetése, vagy hiányos mait dlc-vel akarnak majd kifoltozni.
  • TBTPumpa
    Spoilermentes teszt a játék első óráiból!
  • Cef
    Lassan már ott tartunk, hogy megvehetsz egy demót 15 000-ért, utána letöltheted hozzá magát a játékot pályánként :D
  • Bhalage
    ahhoz meg el telnie kis idonek, mig kinyomnak par +dlct es akkor majd bepakkintjak egy GOTD* csomagba, hogy a sziroszajuak is megvehessek mint te
    *-D=decade
    fakye
  • jarlaxxe
    Az EA és az ilyen akciók két külön kategoria.
  • Cef
    Szerintem is hülyeség. Majdnem leestem a székről mikor olvastam ezt a baromságot. Pont egy ilyen karaktert hagynak ki a fősztoriból? Kihagynának ekkora ziccert? Most vagy nem lesz köze egy fontos karakternek a sztorihoz, vagy a sztori lesz nagyon hiányos (szerintem az előbbi).
  • Bhalage
    te uj vagy az interneten ugye?
    ;d
  • wedge31
    Ja, pl az Arrivalt most már ingyen elérhetövé tehetnék mert szervesen kapcsolodik a harmadik részhez.
  • SötétBarom
    Egyes.

Azt írtam, hogy külön nem voltam hajlandó megvenni. Nem támogatom az ilyesmit túlságosan, viszont egy normális kieg nem basz fel. Gyökér DLC-k viszont igen. Én inkább adok több pénzt, de akkor akarok mindent EGYBEN.

• Atilorn
    Szerintem az a pofátlan dolog, hogy egy olyan karaktert tesznek DLC-be(ráadásul a normál példánnyal rendelkezőknek külön kell megvenni),akinek szervesen kapcsolódnia kellene a fősztorihoz, de mivel DLC-s karakter,semmi köze nem lesz a fő történeti szálhoz. Csak szerintem értelmetlen dolog a Biowaretől?
  • wedge31
    Én csak a story dlc-ket szoktam megvenni a többi tényleg csak lehúzás / ilyen napszemüveg meg hasonló marhaságok /
  • penge96
    Kezdődik...
  • jarlaxxe
    Miről beszélsz ember azt irtad, hogy azt is elloptad, akkor nem mindegy neked? akár lehuzás akár nem ugy se veszed meg.
  • penge96
    Mekkora már, tök ugyanazt mondjátok, de mégis vitáztok! xDDD
  • SötétBarom
    Pont erről beszélek ember :D
  • wedge31
  • jarlaxxe
    Az Awakening féle kiegek kurvára nem lehúzások a lópáncél meg plusz proteán vizipisztoly dlc az a lehuzás.
  • penge96
    Ne izéljétek már egymást, Sötétbaromnak igaza van azzal kapcsolatban, hogy ez lehúzás, MERT AZ!