22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hát remélem azért a crackerek meg tudják majd oldani h eredetire feltelepített warez dlc működjön majd rendesen, nem tudom origin bekavarhat e majd (talán aki steames és volt más hasonlója az meg tudja mondani h működik e majd ez a variáns :D). -
Pares #7121 Én minden játékot, filmet angolul nézem, az eredeti nyelven (14 éves tapasztalat), de azért vannak, akik még nem tudtak megtanulni rendesen, főleg a fiatalabbak, szóval azért ez pont a fiatalabb réteggel kiszúrás valamilyen szinten. -
Ilyenről még nem hallottam, viszont most olvasom hogy véletlenül kikerült marketre a cucc, de leszedték már, valszeg előtte készült a kép. -
RamsayBolton #7119 Legalább ez is ösztönzi a magyar népet, hogy tanuljunk meg idegen nyelven. -
Pares #7118 Sajnos nem és nem. -
Pares #7117 Tök mindegy. Ezer fajta megoldás van erre a "problémára", de úgy látom egyesek csak a sírás miatt vannak itt. -
Noodlee #7116 Sziasztok!
Lehet, hogy köztudott a dolog, de kerülök minden infót a játékkal kapcsolatban, nem akarok semmit előre megtudni, de lesz a játékhoz magyar felirat?
Lett valami a petícióból? -
RamsayBolton #7115 Vagy van aki meg nem sír és megvesz mindent. Vagy nem sír és nem hiányzik neki se a multi, se az EA pénzéhsége és wirágboltozza az egészet. Történeti hátránya nem lesz belőle. -
szerintem az utóbbiról lehet szó. egyszerűen nem tehetik azt meg, hogy a történet egy lényeges elemét nem adják oda a teljes játékhoz. biztos mond majd lényegesnek TŰNŐ dolgokat a karakter. a lényeg, hogy nem kell fosni, ennyire nem nézhetik hülyének az ügyfeleket, mert azzal csak ártanak a cégnek
amúgy meg: majd szépen végignézitek a DLC-t youtube-on :D -
RamsayBolton #7113 pre-order DLC -
Na és ezt most hogyan? -
Pares #7111 Annyit sírtok a DLC-k miatt, hogy az valami észbontó. Én úgy vagyok vele, hogy megveszem az alapjátékot, az összes DLC-t meg leszedem ingyen. Ennyi. Úgyis először az egyjátékos mód érdekel. Aztán ha nagy sokára végre újat akarok kipróbálni, akkor ott lesz majd a multi, azokhoz meg nem kellenek a DLC-k, szóval újratelepítem DLC-k nélkül nos viszlát. Komolyan mondom, a többsége a rinyálóknak csak a rinya kedvéért rinyál, a megoldás egyáltalán nem érdekli... -
Pares #7110 Te mindig mindenben kételkedsz. Meglepődtem volna, ha most másként történt volna... -
Szerinted az normális, fair dolog, illetve támogatandó dolog, hogy azokkal basznak ki, akik csak az alap verziót veszik meg??? -
Én is így vagyok, sajnos. Ez a plusz karakter, nem olyan mint Zaeed, hogy van 1 küldetése, és annyi. Nem ad semmi fontos pluszt. De mivel a prothean-ok elég fontos szerepet játszottak az eddig 2 részben, még közvetve is. Most vagy elkövették az a hibát hogy egy főtörténet szál bővítő dlct, vágtak ki. Vagy egy ilyen fajú, kulcs karakternek tűnő, csapattársnak az égvilágon semmi fontos feladata, ill. a küldetésének megint csak semmi befolyásoló hatása sem lesz, ez pedig egy vicc. Szándékos szívatás lenne. -
hát igen, az élet nagy dolgai :D :D ennyit agonizálni, édes istenem...
nem jobb leszarni a körülményeket, és jól érezni magatokat, ahelyett, hogy minden szaron monoton rágódtok?
hónapok óta mindenki tűkön ülve várja a játékot, és most néhány apró, mára már hétköznapi "baki" meg negatívum miatt megy a fesztivál :D
aki akarja megveszi, aki nem az nem... én akkor is baromira várom már, hogy folytatódjon a történet! -
Ez rajtunk nem változtat. Mindegy, hogy EA vagy bioware.
Amúgy teljesen igaza van ÉS én most teljesen elbizonytalandódtam: Én ezt a játékot a sztori miatt játszom. Na most vegyem meg 6000ért, hogy ne legyen benne teljes sztori? Lófaszt. Szerintem ebből warez lesz, ott tuti lesz hozzá az is. PEDIG MEG AKARTAM VENNI. -
Valószinüleg nagyon keveset de ettöl még nem lesz ingyenes soha. -
Garrus faterja félrelépett egy aszárival, és emiatt turián barátunk féltestvére Liara
-
Jaj... nem lehet még megvásárolni... nem olvastad a hírt ami ekkora felháborodást keltett? Csak felkerült, ezt mutatja ez a kép is. Nem azt h vki már megvette... -
Kiváncsi volnék ahogy kijön a ME3, hány ME2 dlc-t tudnak még eladni... -
Valakinek már sikerült is megvásárolnia az első DLC-t a játékhoz! -
Na ja, ez így nagyon is igaz. Kezdek kételkedni, hogy jó lesz e az ME3 történetvezetése, vagy hiányos mait dlc-vel akarnak majd kifoltozni. -
Spoilermentes teszt a játék első óráiból! -
Cef #7098 Lassan már ott tartunk, hogy megvehetsz egy demót 15 000-ért, utána letöltheted hozzá magát a játékot pályánként :D -
Bhalage #7097 ahhoz meg el telnie kis idonek, mig kinyomnak par +dlct es akkor majd bepakkintjak egy GOTD* csomagba, hogy a sziroszajuak is megvehessek mint te
*-D=decade
fakye -
Az EA és az ilyen akciók két külön kategoria. -
Cef #7095 Szerintem is hülyeség. Majdnem leestem a székről mikor olvastam ezt a baromságot. Pont egy ilyen karaktert hagynak ki a fősztoriból? Kihagynának ekkora ziccert? Most vagy nem lesz köze egy fontos karakternek a sztorihoz, vagy a sztori lesz nagyon hiányos (szerintem az előbbi). -
Bhalage #7094 te uj vagy az interneten ugye?
;d -
Ja, pl az Arrivalt most már ingyen elérhetövé tehetnék mert szervesen kapcsolodik a harmadik részhez. -
Egyes.
Azt írtam, hogy külön nem voltam hajlandó megvenni. Nem támogatom az ilyesmit túlságosan, viszont egy normális kieg nem basz fel. Gyökér DLC-k viszont igen. Én inkább adok több pénzt, de akkor akarok mindent EGYBEN.
-
Atilorn #7091 Szerintem az a pofátlan dolog, hogy egy olyan karaktert tesznek DLC-be(ráadásul a normál példánnyal rendelkezőknek külön kell megvenni),akinek szervesen kapcsolódnia kellene a fősztorihoz, de mivel DLC-s karakter,semmi köze nem lesz a fő történeti szálhoz. Csak szerintem értelmetlen dolog a Biowaretől? -
Én csak a story dlc-ket szoktam megvenni a többi tényleg csak lehúzás / ilyen napszemüveg meg hasonló marhaságok / -
Kezdődik... -
Miről beszélsz ember azt irtad, hogy azt is elloptad, akkor nem mindegy neked? akár lehuzás akár nem ugy se veszed meg. -
Mekkora már, tök ugyanazt mondjátok, de mégis vitáztok! xDDD -
Pont erről beszélek ember :D -
-
Az Awakening féle kiegek kurvára nem lehúzások a lópáncél meg plusz proteán vizipisztoly dlc az a lehuzás. -
Ne izéljétek már egymást, Sötétbaromnak igaza van azzal kapcsolatban, hogy ez lehúzás, MERT AZ!