22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• orichalcos
    Launch trailer:

trailer

Meg kell néznem még egyszer. Bazze ez nagyon állat. Kell a játék most.!!!!
  • xblades
    Kösz ez sikerült, pont olyan ahogy szeretném a mentéseim.
  • Fenrir
    A játékban a kész küldetések között benne van a 2 DLC?
  • penge96
    Hát nekem ez nem jött be.
  • evil006
    Csak az Originen lehetséges Paypal vagy bankkártyával lehet fizetni.
    Gondolom olyan lesz mint a K.o.A:Reckoningnál hogy megveszed a dlc-t és az origin újra indításánál automatikusan települ a játékba.Tehát nincs exe fájl.
  • Fenrir
    Nincs vele gond. Ha olyat látsz, hogy valamiért nem látja az Arrival és a Shadow Broker eredményét és fent van a játék a dlc-kel akkor lépj be az utolsó mentésedre amivel minden kész van és ments rá egy újat.

Nekem így az összes mentésemet rendbe rakta, mindegyik karakter dlc döntései megvannak.
  • Evoluti0N
    Várj egy kicsit.... ha-ha-ha...
  • Marci0115
    küldesz egy sms-t a 1499-re a szöveg meg a dlc neve
  • Evoluti0N
    Az tudja esetleg valaki, h a dlc-ket hogyan lehet majd megvásárolni? Csak Originen keresztül, vagy lehet majd máshonnan is?
  • simon7108
    én kiugrok az ablakon ha megjelenésre nem jön meg az új monitorom:D
    nem igaz,hogy pont most kell ennek is elromlania...sőt még korábban kellene mert még be kell fejeznem a 2. részt...
    aztán lehet,hogy végigviszem a régi mentéseimmel majd még1x az újjal.majd meglátom.csak jöjjön meg az a vacak.
  • penge96
    Itt van.
  • PiszkosFred
    Korabban linkelt valaki egy - kisse bugos - savegame readert, ami ad egy reportot arrol, hogy kivel mi a helyzet a ME2 mentesedben. Nevere nem emlekszem, csak arra, hogy sokan panaszkodtak, mert nem azt az eredmenyt kaptak, ahogy az tortent valojaban, es volt nemi dlc felismeres gond is. De egy probat meger.
  • xblades
    Azt hogy tudom kideríteni hogyha végigjátszottam a 2-öt (de már ugye régen volt) akkor importáltam-e az 1 mentéseit vagy sem? Kivel kavartam és megmentetem-e a végén a tanácsot?

És ha mondjuk nem Liara-val volt viszonyom akkor a Shadow Broker Dlc-ben hogyan viszonyul hozzám?
  • penge96
    Vazze!
  • orichalcos
    Azt hogy este 6kor már elvileg letölthetem a játékot originben. Én ott rendeltem elő.
  • penge96
    Ez mit is jelent?
  • orichalcos
    Este 6. Ok köszi szépen.
  • szomferi
    Fri 02 Mar 18:00 UTC
    (Winter: UTC)
  • Pares
    Elindult a kampány...
  • Pares
    Úgy tudom, hogy egyelőre csak ez az egyetlen 4 személyes horda mód lesz benne, ami a demóban volt. Bár nem tartom kizártnak, hogy DLC-ben vagy javításban fog jönni más is.
  • Pares
    Hát ha állandó és objektív felügyeletet tudsz tartani a topik felett, én támogatlak.
  • Marci0115
    milyen sokan akarnak hirtelen hg lenni
  • teddymac
    milyen multi modok lesznek van valami info ?
  • Tatyla
    mivel a ME sorozat az egyik legnagyobb kedvencem szivesen bevallalnam a HG szerepet ha tamogattok,nem vagyok se diktator se elfogult fanatikus.
  • Pares
    Ez hatalmas baromság. Abszolút nem vagy tisztában a vita fogalmával. Semmi bajom nincs más véleményével, legyen az akár milyen. Az, hogy leírom, szerintem mi hibás más elgondolásában, még nem jelenti azt, hogy nem tartom azt tiszteletben. Pont fordított a helyzet. Ha valaki nem szeretne vitába szállni valamivel kapcsolatban, az vagy azt jelenti, hogy nem érdekli más véleménye, vagy hogy nem biztos abban, hogy meg tudná védeni saját álláspontját, így kiderülne, hogy esetleg alaptalan, valótlan, amit állít. De van amikor csak arról van szó, hogy valaki leírja a véleményét, hogy ez meg az nem tetszik, erre én is leírom a sajátomat, és ez nem tetszik egyeseknek.

Ebből Te arra következtetsz, hogy én sorra törölném ki a nekem nem tetsző hozzászólásokat? Hát egészségedre akkor. Jó étvágyat a rettegéshez...

• JethroHUN
    Abból, hogy teljes erőből harcolsz más véleménye ellen. Az természetes, hogy véded a sajátod. De nem mindig ismered el h másnak is van véleménye. Ne vedd sértésnek, de nekem így érződik.
  • Pares
    Nem úgy lenne. Mégis egyáltalán miből gondolod mindezt? Abból, hogy gyakran vitába szállok másokkal? Ezzel az erővel én meg kifejezetten nem szeretném, ha pár másik ember kezébe kerülne ez a hatalom, mert abban egészen biztos vagyok, hogy van itt pár olyan ember, akinek még nem nőtt be a feje lágya, és visszaélne vele...
  • JethroHUN
    Mi ez a sz@r? Gamespot interjú bio-val, buziság és mass effect.... nem mondják, mint a DA2ben, ha jóban akartál lenni egy csapatársaddal, az már ezzel volt egyenlő .

@Pares: nézz a szemembe és úgy mond, h nem úgy lenne. Jah opsz, ez forum, csak írni lehet.
  • Pares
    Exclusive Tour of the New Citadel

• Pares
    Ki gondolta volna, hogy ezzel a primitív közhellyel fogsz jönni. Egyesek annyira fantáziátlanok és humor ellenállók, hogy az már fájdalmas...
  • JethroHUN
    Persze... a saját hsz-aidon kívül más nem lenne látható, törölnél mindent ami neked nem tetszik. Szal, nem lenne túl jó ötlet.
  • Pares
    Mekkora hatalma van a hg-nek? Mert ha elég nagy, akkor én is jelentkezem!
  • Pares
    Olvasd el a többi hozzászólásomat, nincs kedvem ismételni magam.
  • orichalcos
    Srácok mikor lehet preloadolni nálunk a játékot? Mert még mindig nem engedi origin.
  • Fenrir
    A gibbed-del lehet az ME2 mentését egy bizonyos szintig szerkeszteni: pl nyersanyagok, pénz, renegát/paragon pontok, de magát a történetet nem tudom megváltoztatni utólag. Tegnapelőtt nézegettem azt az editort vagy negyed órát, de nincs olyan része ahol át lehetne írni a kulcsfontosságú eseményeket.
  • Bhalage
    az uj trailerbe levo two steps szam is baszott utos :D igazi jo kis zene egy kis husk taposashoz bombazashoz putyputyhoz
  • Bhalage
    a mass effect zeneje isteni. nem kell semmilyen rockzene alá-
    ezt ugy mondom, h imadom a gitar alapu muzsikat :D
  • Coolfire
    "Hát aki az ME-be berakja ezt a übernáci szart, az csak skizofrén lehet"
    Na emiatt,és a Metallica miatt kell egy hg.
    Ha gondoljátok,mégiscsak elvállalom.Maximus,mint modi úgyis itt lesz,ergo lesz egy hg és egy moderátor.
    Ha senki sem vállalja megteszem én.
    Jöjjenek azok a pluszok.:)
    De,ha más akarja e nemes posztot,támogatom.
    Csak szerintem nagyon kell ide.:)
  • Szolnokboy1
    pares, most nem mondod komolyan, hogy egy 20. századi kommersz rock zenét akarsz berakni egy 22. században játszódó sci-fibe. Hát ez még viccnek is rossz...
  • MerlinW
    Az lunch:)