Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztori szempontjából meg szerintem filler
" ...manapság nem sok igazi kiemelkedõ újdonságot lehet a játékmenetben bármilyen játékstílus esetén is felmutatni..."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ha egy igazi, tökös tps-t akarnék játszani, akkor elõveszem a max payne 1-2-õt...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Demóról van már hír? 😛
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
<#nezze>#nezze><#wilting>#wilting>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Ugye érzed h gõzöd sincs semmirõl, ha elõször meglátod a ME-t akkor mit látsz? TPS-t amiben lõni kell. Aztán kiderül h miért Akció RPG van a dobozra írva. A történetben való haladás, párbeszédek, döntés hozás, hogy rajtad mien karakter lesz Shepard. Ilyen a multiban nem lesz, nem mmo, szóval marad a lövöldözés.
Amúgy nem lenne öngyilkosság a cégnek, senkit nem érdekelne kb. Ha mondjuk csinálnának DA3 attól még bõven lenne belõle bevételük. A DA2 nem anyagi bukás volt. Csak a rajongók szemében, minõségi. Meg ott az SW ToR, biztos lesz még hozzá ez-meg az, és a javítások is. Max a ME fejlesztéseiért felesõ részlegek szûnnének meg. (De annyi bevétel úgyis lesz.)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
<#nezze>#nezze>
Azok amit a harcról mondtak, hogy dinamikusabb lesz és NEM fedezékre összpontosító... a videoban is látszódott full egyenes map ellenfelek meg az orrod elé swapnolnak. Majd meglátjuk. Én day1 veszem, hogy legalább jogos szidhassam õket, meg multi is van benne, multi is vanna benne, ami nagy kíváncsi vagyok, bár biztos h rossz lesz, más sutdió is csinálja.
Õk is tisztában vannak, hogy mekkorát égtek a DA2-vel (próbálják is felhozni a DLC-kel), valószínû, hogy ezért is csúsztatták novemberrõl márciusra a megjelenést. Meg ugye a multi miatt is. De csak azért mert adnak soundtracket, meg pár fegyver dlc-et, amit már az elõzõ résznél is megtettek attól még nem lesz rossz a játék. Plusz a 2. részhez van DLC társ , kettõ is.
Az elsõ részt és a második rész gyûjtõi változatát premier áron vásároltam meg a megjelenés napján.
Itt viszont nem igazán vonnz annyira, hogy azonnal fussak érte a boltba, amint megjelent.
A Mass Effect 2-rõl 2009 végére már rengeteg információt tudtunk, sõt több videót és még cinematics videót is kaptunk, mint most a harmadik részrõl.
Egyszerûen ez a kussolunk a játékról mert annyira Epic lesz mint az állat és nem akarunk lelõni mindent a történettel kapcsolatban tetszik is és nem is.
A Dragon Age 2-nél is alig nyomtak valami információt az ember pofájába aztán a végeredmény meg is lett... Ott is nyomatták, hogy ez baromi EPIC játék lesz. Az is lett! Egy hatalmas bukás BioWare részrõl, olyan folytatás amely messze nem ért fel az elõdjéhez!
Itt is ilyen érzéseim vannak. Ezt továbbá megerõsíti, hogy a játék március elsõ hetében jelenik meg (Dragon Age 2 - 2011.03.11. - ez a szenny is március elején jelent meg), sõt még a gyûjtõi változatban is vannak összefüggõ dolgok (Dragon Age 2 - Digitális Soundtrack, teljesen új és idétlen társ és hozzá kapcsolódó küldetés stb.).
Félek, hogy ez is hatalmas bukás lesz és nem igazán akarok 18 000 Ft-ot kidobni érte (mert a Gyûjtõi változat van elõrendelve, az Artbook és a Fémdoboz érdekel, a többi felejtõs számomra), csak a Gyûjtõi változatról sem akarok lemaradni.
De lehet, hogy várok vele. 2012 karácsonyán úgyis utánam dobják majd 2990 Ft-ért a játékot, csakúgy, mint most a Dragon Age 2 Signature Edition-t a CD Galaxisnál.
Anno megjelenés napján megvettem és örültem neki, hogy "limitált" verziót sikerült vásárolni a játékból 11 000 Ft-ért.
Jah, de ez annyira limitált, hogy még most is kapható, csak töredék áron - 2990 Ft. Nah ezért nem akarok Premier áron EA játékot venni!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Logikus, ha lehetne akkor "legyen Ashley-nek DDDD-s melle" jellegû petíciók tízezreivel lenne tele a fórum.
Why so serious?
Más: Na a Bioware fórumon odáig jutottam el, hogy lezárták a topikot. És kb. az online petíciót "terrorcselekménynek" (átvitt értelemben) veszik. Sajnálatos. Ez van. :/
Fura az EA milyen gyorsan felhagyott velünk (is). Pár éve csak néztem pár demónál is, hogy full magyar. Mostmár úgyfest a nagy címek se lesznek támogatva.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Én se vagyok perfekt angolból, ahogy nálad is úgy nálam se okoznak gondok a játékok és filmek megértése, csak jobb lett volna magyar felirattal játszani.
Azt ajánlom annak, aki kevésbé tud angolul, hogy kezdjen gyakorolni, mert ebbõl semmi se lesz. 😞 Na majd a nemhivatalos fordításban én is próbálok majd segíteni, ha már ez nem jött össze.
Ezek mást nem tudnak csak annyit hogy tanulj meg angolul?
Why so serious?
Próbálkozni akkor is lehet, ha nem nagyon van esély.
Why so serious?
Remélem azért válaszol valami "nagy kutya" is ezzel kapcsolatban, nem csak felhasználók.
😄DDDDDDDDDDDDDDDD idióta.
Barnez
Láttam hogy válaszoltak a petícióval kapcsolatban, Bioawarétõl még nem kaptál semmi visszajelzést?
Más, ezen az oldalon egy elég érdekes dolgot találtam, mely szerint a PlayON lokalizálhatja. Honnan szerezte a szerkesztõ ezt az infót? Azért erre kíváncsi lennék... hmm...
Na mindegy, egyenlõre fake gyanús.