22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Olvass picit vissza, már leírtam ezt!
Miranda viszont nincs benne... A FemShep-es trélerbe benne volt Miranda, a rucija sem változott és ugyanolyan hosszú haja volt. Pár értetlen más fórumokon már azt írja, hogy a videóban található 0:49-nél lévő hölgyemény Miradna... Pedig tuti nem az, hiába vannak olyan labdái! -
Kindred Blades #8121 Az a turian tanácstag szájából hangzik el, felőlük aztán mehetnek az Asari anyavilágra.
Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy leszállnak Ah, yes, Palavenre is, gondolom én, mindenhova beteszik a lábukat. -
Igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jol lattam, hogy Miranda levagatta a hajat? Vagy az nem o volt, egy tizedmasodpercre? -
Prof William #8119 Egy kis lazítás a végső csata előtt sosem baj. :)
Amúgy ha jól láttam valami Asari világra is leszállnak a Reaperek...
Ezt már nehéz egy "Ah yes the reapers" -el elintézni. -
Na jön preload. :) -
Demot minek magyarosítani? Csak megnézték lehet-e. -
BalMat #8116 A szemek még mindig nem stimmelnek, Shepardé konkrétan világít.
De attól még k*rva jó trailer! -
Bhalage #8115 lol ja most kiderult h kelleni fog meg tobb fajerpower :D -
Igen, ebből a szempontból példaértékü a hozzáállása, ritka nyugodt fazon lehet. -
enni meg b*szi mindig fog az ember...
originen beindult a preload! :) kereken 10 giga a játék -
Jézusom !!! Mekkora jó már ez a trailer !!!! Milyen csaták lesznek :DDD Ahhh... akarom most :D Most gyorsan újra végigviszem, és mindenkivel haver leszek... minél több szövetséges kell. :D -
oldani kell a stresszt :)
-
Ezt birom a pásztor gyerekben elpusztul a világ de azért még gerincre vág gyorsan egy-két csapattársat...
-
AXX #8109 Lehet állitani hogy melyik végigjátszást mutassa,lehet a régi van kitéve. -
Suffering #8108 demó magyaritásból lett végül vmi? -
Bhalage #8107 kurva vagy az a nagy helyzet :o) csak a save editor nem akarta ezt neked szemtol szembe megmondani :D
más: a trailerben ashley van gerincen ?
:o :) -
Az miért van, hogy újra vittem a 2-t, most mirandával feküdtem össze, ahogy terveztem, és a save reader még mindig liarát írja "páromnak" a 2-höz is???? mondjátok, hogy a reader a szar! :P -
Prof William #8105 Biztos nem azért küldenek annyi hajót mert senki sem hisz el.
Hol szedhetném le HD-ben a launch trailert? Ki akarom rakni a TV-re! -
Bullitt #8104 hm..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy látszik megint egy szuperfegyver lesz a vége, és naná, hogy a Földön lesz elrejtve a proteánok által. :D Azért remélem nem több a végén az a fénysugár szimpla diszkófénynél. -
Na én azt hiszem visszatérek az 1-hez a két társ személyét illetően Liara és Tali az egyik Tech a másik Biotics és én a tank. Ott nagyon jól bevált ez a beosztás. -
:OOO állam koppant az asztalon .. királyság !! muszály lesz beszereznem day1 !!!!!
Már tudni hogy a platinumshopban mi az előrendelői ajándék ? -
Na nagy űr csata lesz a vége, nem tisztán értem a tanács már elhiszi hogy vannak Reaper-ek? -
TSFH egy csomó játéknak és filmtrailer-nek csinál zenét, nem csak a Mass Effect-nek. -
Új videó a játékmenetből (ez már Spoileres lehet!) -
Bhalage #8098 (ha vmi bevalik nem szabad hozzanyulni!) big riszpekt a muzsikusoknak is -
Bhalage #8097 take back earth es a launch trailer is TSFH! -
Bhalage #8096 Two Steps From Hell - Protectors of the Earth -
az a második résznek volt a zenéje :) -
Valami Two Steps From Hell. -
Igen és haja is van (ahogy a kikerül ArtBook-ban is volt), de azért mutathatták volna a többi szereplőt is a második részből.
Mordin viszont visszatért a Normandy-ra ezek szerint?
Illetve az utolsó jelenet (amikor 5-en állnak - 02:04) az a Föld lehet? -
Az első részben Liara volt a szerelmi kapcsolat beteljesülője. A második részben bizonyos okok miatt csak Kelly táncolt nekem így a Shadow Broker Dlc-ben ha jól értelmeztem újra összemelegedtem a kék kislánnyal.
Ha jól látom remélem ez nem számít Spoiler-nek de társam lehet ismét, így nagyon remélem hogy fojtathatjuk a románcot.
Mekkora már hogy három részen át lehet kapcsolat két Npc között. Imádom ezeket a BioWare-s tagokat hogy ilyent is csináltak
(Már csak kellene egy férfi karakterrel is eljutnom odáig hogy Tali-t és Mirandát is megrománcozhasam
)
-
Bhalage #8091 azta kúúúrva megnéztem 5szor lesz itt csata D:D:D::D:D:D:D
hangulatos. áááá na megnézem még 5szor -
Viszont végre benne van Jack, és én kedveltem a karakterét:) -
AXX #8089 Na ez már trailer! -
Miranda viszont nincs benne... A FemShep-es trélerbe benne volt Miranda, a rucija sem változott és ugyanolyan hosszú haja volt. Pár értetlen más fórumokon már azt írja, hogy a videóban található 0:49-nél lévő hölgyemény Miradna... Pedig tuti nem az, hiába vannak olyan labdái! -
am mi az első szám címe a videóban? -
azállat de komoly a vége -
Bhalage #8085 az emberfia hazajon munkabol es OMFG LÖNCS TRÉLER OMGOMGOMGOGMOGMGOGMGOGMOGMGOGMGOGMOG -
Az az űrcsata.... Jézusom!!!! Kell! -
Mass Effect 3 Launch Trailer: