22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Szánalmas vagy.
  • JethroHUN
    "After playing From Ashes , it seems like such a critical part of the #ME3 story . . . Idk why they made it a DLC" Mintha kurvára mondtuk volna páran, hogy nagy valószínűséggel ilyen lesz... de mintha valaki kötötte volna az ebet a karóhoz, h neeeem....
  • RamsayBolton
    A 1,5 óra cutscene alapján még Oscar-ra is lehetne jelölni az ME3-at. Így látatlanban is.
  • TDC Geronimo
    vedd meg azt add el ezt az accodat is, mint szoktad
  • TDC Geronimo
    "A zene nem jó alatta."

You mad bro? :D

más...

"After playing From Ashes , it seems like such a critical part of the #ME3 story . . . Idk why they made it a DLC"
  • Fpocok
    Bazdmeg. Te vagy unalmas. Mondtam, hogy jó, de nem annyira mint előző. Most erre mit kell mindig beszólni baszki?
  • Pares
    Ha nem vetted volna észre, ő a topik elsőszámú, prémium rinyagépe, akinek semmi sem jó, mindennel baja van.
  • Pares
    Egyrészt sajnálom, másrészt meg örülök, hogy a csatajelenetekből fél másodperceket látunk. Gyerekek, ez már most az év játéka...
  • cataflam02
    Szerintem akkor te rossz trailert néztél :D
  • Pares
    Tedd el magad. Már unalmas vagy.
  • Fpocok
    Hát gyerekek... ne értsetek félre... én nagy ME rajongó vagyok, bár a dlc mizéria miatt bekaphatja EA...
    Szóval nézem a launch trailert... és semmi. Jó, de semmi borzongás nincs, mint a második résznél. A zene nem jó alatta.
    Mindenesetre várom a játékot, de a másodikhoz képest kicsit csalódás a trailer nekem.
  • Bhalage
    lol emberek meg van nyitva a youtube es a commentek masodpercenkent fosodnak be :o) mindeki eldobja az agyat.
    na megnezem meg1 x :d
  • orichalcos
    Na 10giga a játék, jön egész gyorsan. :)
  • Evoluti0N
    Én is így vagyok vele. Több videót nem nézek, nem látogatom a topicot, nem játszom végig a demót. Aztán csak nem bírom ki :D
  • vg
    Nagyon jó az előzetes, csak sok benne a spoiler, amikről nem tudtam. Több videót nem nézek az tuti. :)
  • koschwarz
    Teljesen kész vagyok ettől a trailertől. elérték hogy a sokat látott 37 éves fejemmel is k****a akarjam ezt a játékot a monitoromon látni :)
  • PiszkosFred
    Semmi spoiler nem volt benne, hamar abbahagytak a sracok, de majd folytatjak. Viszont a jatekmenetbol latszik, hogy boven van itt ujitas a ME2-hoz kepest.

..es igen, kar volt megnezni ezt a feloras menetet, mert igy meg nehezebb kibirni szerdaig.
  • Evoluti0N
    Fantasztikus, nagyszerű, akkor marad a warez. A nagyszerű EA-nél nem ismerik az összes országot és Szerbiából nem lehet Origin-en vásárolni.
    Ja és köszi a választ.
  • penge96
    :)))
  • PiszkosFred
    Irigy vagy ra, mi?
  • Cef
    Nagyon ütős lett a launch trailer, bíztam benne, hogy a végére sikerül egy igazán jó trailert összerakniuk és nem hazudtolták meg magukat. Az űrcsata iszonyat jól néz ki, így még nehezebb lesz kivárni azt a pár napot.
  • Amiga
    Élj a jelenben.
  • cataflam02
    Hát nagyon remélem hogy ha lesz folytatás, (már pedig lesz) akkor az nem MMO lesz... Abból már van elég így is..
  • Frank99
    megrendeltem én is...

• penge96
    ÚRISTEN MEKKORA A TRAILER!!! Ésésésésé mindjárt játszhatjuk éséésésés.... mindjárt... véget ér. :(
  • TDC Geronimo
    Gamespot ME3 live

Most megy. Nem akarom nézni, de nem bírom, hogy ne nézzem :D
  • Kindred Blades
    Nagyon... tehetséges lett.

@TBTPumpa
    Tudom, csak élcelődtem. :)
  • BalMat
    Ja ott voltak, meg a Destiny Ascension is fog röpködni (kivéve, ha az elsőben hagytuk megsemmisülni).
  • cataflam02
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Gethek és a Quarianok együtt harcolnak :O :D
  • TBTPumpa
    Jah, meg a Kroganok is hullani fognak szép számmal...
  • cataflam02
    Jól láttam a trailerben a Quarian flottát ? :D
  • jarlaxxe
    Csak azoknak akik shep alatt szolgálnak / minden értelemben /
  • TVelvet
    Én nem akarom majd végigjátszani, mert vége lesz. :(
  • Marci0115
    azt ne mond hogy ott a seregben mindenkinek egyformák a mellei
  • TDC Geronimo
  • TBTPumpa
    Akkor nézd meg a FemShep-es trélert. Abban benne van Miranda (ugyanabban a ruciban mint a második részben és ugyanúgy is néz ki) és Jacob is! Nem hinném, hogy a játék egyik részében Miranda még a "régi külsejével" látható, míg a másik részben már ezzel... Ez a nőci egyáltalán nem is hasonlít Mirandára, az arca sem olyan, csak a mellei!
  • jarlaxxe
    Ashley nagyon-nagyon pozitiv irányba változott szerintem.
  • PiszkosFred
    Olvastam. Hiszed vagy sem, ez a forum nem csak kettonke, gondoltam masnak is van velemenye errol, es esetleg megerositi azt a gyanumat, hogy o az.
  • Kongy
    Nekem egy ilyen érkezik majd remélem szerdán :D
  • Kindred Blades
    Szerintem Kaidan. Ha Ashley is átesett mellplasztikán, miért épp ő ne?