22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #8162 Szánalmas vagy. -
"After playing From Ashes , it seems like such a critical part of the #ME3 story . . . Idk why they made it a DLC" Mintha kurvára mondtuk volna páran, hogy nagy valószínűséggel ilyen lesz... de mintha valaki kötötte volna az ebet a karóhoz, h neeeem....
-
RamsayBolton #8160 A 1,5 óra cutscene alapján még Oscar-ra is lehetne jelölni az ME3-at. Így látatlanban is. -
vedd meg azt add el ezt az accodat is, mint szoktad
-
"A zene nem jó alatta."
You mad bro? :D
más...
"After playing From Ashes , it seems like such a critical part of the #ME3 story . . . Idk why they made it a DLC"
-
Bazdmeg. Te vagy unalmas. Mondtam, hogy jó, de nem annyira mint előző. Most erre mit kell mindig beszólni baszki? -
Pares #8156 Ha nem vetted volna észre, ő a topik elsőszámú, prémium rinyagépe, akinek semmi sem jó, mindennel baja van. -
Pares #8155 Egyrészt sajnálom, másrészt meg örülök, hogy a csatajelenetekből fél másodperceket látunk. Gyerekek, ez már most az év játéka... -
Szerintem akkor te rossz trailert néztél :D -
Pares #8153 Tedd el magad. Már unalmas vagy. -
Hát gyerekek... ne értsetek félre... én nagy ME rajongó vagyok, bár a dlc mizéria miatt bekaphatja EA...
Szóval nézem a launch trailert... és semmi. Jó, de semmi borzongás nincs, mint a második résznél. A zene nem jó alatta.
Mindenesetre várom a játékot, de a másodikhoz képest kicsit csalódás a trailer nekem. -
Bhalage #8151 lol emberek meg van nyitva a youtube es a commentek masodpercenkent fosodnak be :o) mindeki eldobja az agyat.
na megnezem meg1 x :d -
Na 10giga a játék, jön egész gyorsan. :)
-
Evoluti0N #8149 Én is így vagyok vele. Több videót nem nézek, nem látogatom a topicot, nem játszom végig a demót. Aztán csak nem bírom ki :D -
vg #8148 Nagyon jó az előzetes, csak sok benne a spoiler, amikről nem tudtam. Több videót nem nézek az tuti. :) -
Teljesen kész vagyok ettől a trailertől. elérték hogy a sokat látott 37 éves fejemmel is k****a akarjam ezt a játékot a monitoromon látni :) -
Semmi spoiler nem volt benne, hamar abbahagytak a sracok, de majd folytatjak. Viszont a jatekmenetbol latszik, hogy boven van itt ujitas a ME2-hoz kepest.
..es igen, kar volt megnezni ezt a feloras menetet, mert igy meg nehezebb kibirni szerdaig. -
Evoluti0N #8145 Fantasztikus, nagyszerű, akkor marad a warez. A nagyszerű EA-nél nem ismerik az összes országot és Szerbiából nem lehet Origin-en vásárolni.
Ja és köszi a választ. -
:))) -
Irigy vagy ra, mi? -
Cef #8142 Nagyon ütős lett a launch trailer, bíztam benne, hogy a végére sikerül egy igazán jó trailert összerakniuk és nem hazudtolták meg magukat. Az űrcsata iszonyat jól néz ki, így még nehezebb lesz kivárni azt a pár napot. -
Élj a jelenben. -
Hát nagyon remélem hogy ha lesz folytatás, (már pedig lesz) akkor az nem MMO lesz... Abból már van elég így is.. -
megrendeltem én is...
-
ÚRISTEN MEKKORA A TRAILER!!! Ésésésésé mindjárt játszhatjuk éséésésés.... mindjárt... véget ér. :( -
Gamespot ME3 live
Most megy. Nem akarom nézni, de nem bírom, hogy ne nézzem :D -
Kindred Blades #8136 Nagyon... tehetséges lett.
@TBTPumpa
Tudom, csak élcelődtem. :) -
BalMat #8135 Ja ott voltak, meg a Destiny Ascension is fog röpködni (kivéve, ha az elsőben hagytuk megsemmisülni). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Gethek és a Quarianok együtt harcolnak :O :D -
Jah, meg a Kroganok is hullani fognak szép számmal... -
Jól láttam a trailerben a Quarian flottát ? :D -
Csak azoknak akik shep alatt szolgálnak / minden értelemben / -
Én nem akarom majd végigjátszani, mert vége lesz. :( -
azt ne mond hogy ott a seregben mindenkinek egyformák a mellei -
-
Akkor nézd meg a FemShep-es trélert. Abban benne van Miranda (ugyanabban a ruciban mint a második részben és ugyanúgy is néz ki) és Jacob is! Nem hinném, hogy a játék egyik részében Miranda még a "régi külsejével" látható, míg a másik részben már ezzel... Ez a nőci egyáltalán nem is hasonlít Mirandára, az arca sem olyan, csak a mellei! -
Ashley nagyon-nagyon pozitiv irányba változott szerintem. -
Olvastam. Hiszed vagy sem, ez a forum nem csak kettonke, gondoltam masnak is van velemenye errol, es esetleg megerositi azt a gyanumat, hogy o az. -
Nekem egy ilyen érkezik majd remélem szerdán :D -
Kindred Blades #8123 Szerintem Kaidan. Ha Ashley is átesett mellplasztikán, miért épp ő ne?