Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kopiati

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Mimasz
Igen pontosan. 😊

Tails
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A reaperek klónozták Sarent, vagy azok valami turian huskok ?

hello
Kopiati
Õ is csapattárs lesz/lehet, de nem állandó szereplõ, mint Vega, meg Tali, és Kaiden/Ashley.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Hivatalos holnap😊, Facebook oldal, szinte az összes magyar gamer oldal...stb😊

<#idiota>

amúgy hol lehet megtalálni ezeket az új képeket?
Optimus Prime
Meg kellett halnia, mert a rajongók nem szerették, amiért õ nem vetkõzött le teljesen, mint Ash az 1-ben.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

TBTPumpa
Érkezett 7 db új kép a Mass Effect 3-ból... Már Tali is szerepel csapattagként (gondolom ez nem lep meg senkit), de Miranda hol a francban van már? És a második rész szereplõi? Ha Miranda nem lesz csapattárs, akkor nem veszem meg a játékot! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SZEG007
akkor érteném meg ha competitiv multiplayer lenne a játékba, ahol számitana milyen fegyver van a kezedbe, de ameddig csak pár szaros coop mission az egész multiplayer rész addig ez az egész amit itt produkálsz az csak sirás marad pár átfestett textura miattt.

Kopiati
(sry) de az igaz, hogy egyéb élményt nem adott hozzá😊

Kopiati
Azért a Mattock nehézpuska nagyon táp😊 (csak a lõszer kevés a végsõ hrc során hozzá)

Semmivel se voltak jobbak az ME 2 DLC fegyverek mint az alapfegyók...

Why so serious?

Én attól tartok, hogy bejelentik majd, hogy január 31.-én elérhetõ lesz a demo xboxra és ps3-ra. Nem lepõdnék meg, ha a PC-sek kimaradnának a buliból.
Még mindig nem értem mi a problémád, ha úgy is le lehet majd ingyen tölteni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
Itt nem errõl van szó... arról h ez unfair, és az alap kontent mindig agyon nerfelt, ha majd multizni is akarok, mert mért ne ha már van, akkor csak nézhetek mint a moziba a alap vackokkal. Valszeg editorral, mint ami van ME2höz nem fogom tudni kicsit feljavítani a cuccok statjait.
Ugyan úgy megveszem mint bárki más amcsi gyerek, ugyan annyit fizetek, õ szarfos orignrõl veszi, neki jár, nekem nem. Érted mi a problémám. Nem egy 5Mb textrúra a problem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SZEG007
mert te már élni se tudsz az M-645654 puska nélkül söt a játék is szar lesz ha nincs benne az a puska lol

Optimus Prime
Minden cég ezt csinálja, és minden nagy játék. Ilyen-olyan exkluzív DLC, ami gyakorta csak smink.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

JethroHUN
Szánalmas ez az EA... a pre order cuccokkal csábítják bizonyos játék áruházakhoz a vásárlókat... vmeik csak gamestop, vmeik csak origin... persze 576 elõrendeléshez szar se jár. Nem hiszem el h eredeti játékhoz warezolt cuccokat kell majd berakni <#falbav>

Kopiati
Hasonlóan voltam a duplázásra való felhívással😊

Nem értem mit számít ez, de mindegy.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Én a bioware channeljérõl linkeltem.

JethroHUN
A PCs CE 576ban és CDGn 18.000 Ftsztem megveszem ennyiért, úgyis van 576 kátyám az 10-20% engedmény Hivatalos olda szerinti tartalom, ugyan ezt írják cdg, 576on is. Csak az elõrendeléshez járó cuccok, nagyon úgy néznek ki késõbb felrakják külön dlcként N7 Aresnal néven. Ugyanis baromira egy csomagba tartoznak, ugyan azok a színek, kinézet.

Amúgy kicsit gyanús h megint csak skin szintûek lesznek a páncélok: a képre ez van írva "exclusive apperance pack" nem armor :/
Írnak még vmi letölthetõ küldi + karakter, Robotic Dog csak nem?!

Prince23
Akkor ebbõl 20-a környéke lesz :S

A Bioware hivatalos fórumán azt írták, hogy január 9.-éig szabadságon lesznek, és utána jelentik be a demo megjelenési dátumát.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

TBTPumpa
Január közepén szokás szerint... Majd január 31.-én letöltheted Originrõl és örülhetsz. Õk pedig betartották a szavukat, mert tényleg januárban érkezett a demó, jah, január utolsó napján...

Prince23
Az egy dolog, hogy januárban jelenik meg. jan 1-31 között bármikor. még pontos dátumot nem mondtak, csak annyit hogy január közepén jelenik meg. de ezt még tavaly mondták

annak örülnék
TBTPumpa
Ez mind szép és jó, de hol a demo amirõl még tavaly õsszel fecsegtek?
Mert már január van és mintha januárra ígértek volna minden platformra demót. Vagy amióta kikerült az alpha demóverzió Xbox-ra azóta elvetették ezt a dolgot?

Optimus Prime
"Partial Nudity, Sexual Content" végre, akkor lesz olyan jól rendezett szerelmi jelenet is, mint az 1-ben volt?

Kopiati

Faszán néz ki, úgyis le lehet majd ingyen tölteni (még csak nem is torrentrõl, hanem az EA szervereirõl, vagy honnan szokott az a link lenni...<#eplus2>), nem értem miért sírtok.

A Mass Effect 1-ben is a sima pisztoly volt az egyik legjobban kezelhetõ, legpontosabb fegyver, kb. a Spectre fegyverek megjelenéséig.

JethroHUN
A plasma cutter maxra fejlesztve elég táp fegyó 😊 Karmokat, lábakat simán leviszi 2 lövésbõl.
Meg az nem kihívás h elõttem áll az ellenfél és az Avanger-rel nem tudom eltalálni mert tényleg körbe lövi <#csodalk>

JethroHUN
Most 3500Ft 1600 pont, abból te nem fogod mind a 4et megvenni, 2x ennyi pont kell, 560+800+560+560 = 2480 Tehát 7000 Ftért raktál a játékba 4-8 óra játék idõt.

Optimus Prime
De akik a kihívást szeretik azok úgyis pisztollyal meg shotgunnal mennek. Mint a Dead Space-ben csak a plasma cuttert használva. A 2-es DLc-s szuperfegyvert pl. én meg az istennek nem bírtam használni.

JethroHUN
Majdnem csíter? Már ne is haragudjál, de az ME2ben van 12 alap fegyver.
(Predator kp, Shuriken gp, 2 vmien shoti, Krogan shoti, Mantis csipa, Viper csipa, Widow csipa, Avanger, Revenant, a 3as szorozatlövõ fegyó, Carnifex nehéz kp, Tempest gp)Ezekbõl: 4-5 ami használható.

Optimus Prime
Nem 4 van? Már, ami sztoris: Overlord, Arrival, Kasumi, Shadow Broker. Én is csak ezeket fogom megvenni, egyszer. Tavaly láttam akciósan, itthon Bioware pontokat 4000 helyett cirka 2000 Ft volt. 😞

Doom 4
Hát ja, de Az a 3 sztori DLC nekem sokba került... Az elsõ kettõ megjelenése után úgy voltam, hogy megveszem õket, de aztán hallottam, hogy lesz még és akkor azt mondtam inkább letöltöm õket, és akkor már a fegyveres cuccokat is szedtem...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Csomó DLC? Sztori DLC 3 volt konkrétan, összesen talán annyiért mint amennyiért CoDhoz mapokat vesztegetnek. Oké, fegyver meg cucc DLC lehet van párszáz de azok nélkül semmivel se kevesebb a játék.

Why so serious?

Doom 4
Megint az lesz, hogy minden elõrendelésnél mást adnak? <#falbav> A kettõt, is sokáig játszottam, de miután kijött egy csomó DLC, fogtam és letöltöttem egy DLC packot amibe minden DLC benne volt ami valaha is kijött így azóta azokkal játszok... Kezdem úgy érezni megint az lesz, hogy megveszem a Collectors Editiont, és utána crackolva fogom játszani a DLC-k miatt<#falbav>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

koschwarz
nem tudom miért pörögtök ezen, eddig is pont ugyanígy volt (elõrendelõi speckó cuccok, dlc-hegyek, stb.). speciel én még csak nem is csípem az ilyen szuperkülönleges fegyvereket, felszereléseket, nem szeretek alapból "majdnem-csíter" cuccokat kapni, inkább azzal boldogulok, ami a játékban alapból benn van.

az me2 dlc-ibõl is csak a küldetéseseket szereztem be, a többi barbi öltöztetõs dlc hihetetlen messze áll az én lelkivilágomtól.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kopiati
Minden megrendelõnek jár, elméletileg, de ehhez hozzá jöhetnek az oldal specifikus akciók (Gamestop, Origin)

Egyébként nagyon undorító dolog ez a játék tartalmát DLC-formában,a nép fejésével kiadni. Már a gyûjtõi kiadás ára is vérlázító, a tartalmának értékéhez képest, fõleg, ha digitális gyûjtõi kiadást vesz valaki.

Fenrir
Remélem az SWTOR kitart az ME3 megjelenéséig, mert az ME3-nak minden elõtt prioritása van számomra 😊

Mikor is jelenik meg? Március környékén?

A halál csupán a kezdet...

JethroHUN
Ezt hol kell elõrendelni hogy megkapjam? De szerintem ha nem 20k lesz a gyûjtõ akkor azt fogok venni.
Csak sajnos az az érzésem h megint a játék ~30%a DLC lesz...
Vagy (használható) fegyver nem lesz az alap játékban (multiban se)

Kopiati

koschwarz
az ME1-ben talán csak a citadel volt olyan, ahol szabadon lehetett mászkálni...na meg az üres bolygók, ahol makózni kellett 😄 a többi szerintem ugyanolyan csõ volt, mint az ME2-ben.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elsõ részben eltévedni? <#wow1> Az igaz, hogy a ME1 úgy tûnik, hogy kicsit nagyobb térben játszódik, de a ME2 térképei SOKKAL, SOKKAL jobban kidolgozottabbak, szebbek. Omega, Citadel, és az összes többi térkép, mindig van mit nézni. Az ME1 kicsit olyan üresnek tûnik nekem a ME2 után.