22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    APA KEZDŐDIK!
  • xblades
    Inkább az első rész igaz mivel nem volt hosszabb ideig kitéve neki mint azok akiket már befolyásoltak.

Viszont azt nem értem a videokon csak az eddigi megismert fajok hajóit látjuk akik elvileg nem elég haderő a legyőzésükhöz.

Ami még érdekel majd a végén elvileg az a lényeg, hogy elég sereget gyűjtsünk azért hogy pozitív végkifejlet legyen a mostani ciklus lényeinek így vagy úgy, akkor a másik vége az hogy a Reaper-ek elfoglalják a galaxist?
  • mk452001
    XD
    Azért nem csak embert (és nem mindenesetben humánt ;))
  • wedge31
    Shepnek csak két dolog tölti ki az agyát, minél több embert lelöni és minél több nönemü humánt lefektetni, ezért aztán immunis minden agyi behatásra.
  • mk452001
    Meg ő a főhős, azért ezt se felejtsük el :D
  • ZoliJ
    a sulykolás sikerességéhez hosszabb kitettség kell, na meg van egy olyan érzésem hogy Shepard valamilyen szinten ellenálló vele szemben
  • mk452001
    Remélem nem gond, de hoztam nektek egy kis trailer csokrot, amiben egymás után van a 3 rész launch trailere.
    Érdekesség, hogy a trailerben az első részben Ashley halt meg, erre a 2-nél ő van a Horizonon XD
  • mk452001
    Erről jut eszembe: az ok, hogy a reaperek sulykolással "hódoltatják be" a tagokat, de ha Shepard ekkora veszély számukra, miért nem készítik ki őt is ezzel a módszerrel (tudom, nem hiszik veszélyesnek, és nem lenne értelme a játéknak :D )
  • xblades
    Igen hulljanak csak ha már nem hittek nekünk.
    Kíváncsi leszek a "sujkolást" hogyan fogjuk semlegesíteni és hogy kit fognak vagy kiket befolyásolni (ez már lehet Spoiler esetleg a tanácsot mert eddig nem léptek) ???
  • PiszkosFred
    Kosz a tippet, de a vicc topik az altalanos temak kozott van.
  • Szolnokboy1
    ha lehet még HG-ra javasolni, akkor mindenképp cdr74-et mondanám!! vele jól járnátok.
  • Renjike
    köszönöm.
  • Renjike
    Hidden trailer (űrcsatás) videót sajna nem tudtam beszúrni :S
  • orichalcos
    Originen preload volt, leszedtem, majd katt a játékra és ott lehet a dlc-ket is szedni.

BIoware pont itt a legolcsóbb:

http://uberkonzol.hu/pontkartyak/bioware-pontok-pc-letolto-kod-pc
  • Renjike
    ez honnan? :O én nem találtam.

mindenhol 4000 forint a 1600as pontkártya? :S
  • mkfdd
    El tudnám képzelni ahogy Shepard levág egy ilyen táncot a tanácsnak :D
  • mkfdd
  • Prof William
    Bárcsak... :)
  • Cef
  • Prof William
    Mellesleg azt kívánom hogy csak egyszer mondhassuk a tanácsnak azt hogy "hát nem akarom azt mondani hogy én megmondtam, de én megmondtam"
  • Prof William
    Igyekeztem nem figyelni. :)
  • Pares
    Aki egy kicsit is figyelt, az mondjuk kb. két hónapja tudhatja, hogy így lesz.
  • Prof William
    Csak az első 5 percet néztem meg de azon vigyorogtam hogy végre...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem csak mi vagyunk szxban. Ezt már kissé nehéz lenne egy "Ah yes the reapers." -el elintézni.
  • orichalcos
    Persze. Proxy aktiválás.
  • jarlaxxe
    Szerdán már valszeg lesz crack hozzá.
  • JethroHUN
    Kézhez kapom a játékot kedd-szerda, de még várjak, persze... biztos van módja h 6-án játszani lehessen.
  • orichalcos
    Amúgy meg tessék bizonyíték, lehet bioware pontokkal dlc-t venni:

• orichalcos
    DATA CHECK

Na akkor várunk keddig. (mondjuk érdekes mert amcsi proxyval is 9et ír nem hatot)

Viszont akik originen vették játékot hivatalosan 8-án kezdhetnek. Legalábbi s ez állt az EA levelében amit kaptam.
  • Suffering
    Ha nálam meghallt Wrex meg Baka is már, akkor gondolom ne számitsak arra h a Krogánok segiteni fognak?
  • Kindred Blades
    Olvasd újra. :)
  • hegege
    Saren hogy lehet benne ?
  • PiszkosFred
    Igen, hetfon, akkor csinalnak is egy komolyabb, sok oras elo streamet, aminek az elso fel oras "promojat" linkelted korabban. Addig malmozik mindenki, a szerzodesek miatt :)
  • TDC Geronimo
    "Mass Effect 3 marks the culmination of the most engrossing, engaging and entertaining story ever told in gaming's winding history. And I can't wait to deliver my final verdict on the game next week. But perhaps more importantly, I can't wait for you to get your hands on it to see how much of an accomplishment the realization of the entirety of the trilogy truly is. " IGN review valószínű hétfőn. Asszem akkor jár le az embargó
  • szomferi
    ezt most iróniából írta a srác, vagy tényleg ennyire fontos a DLC a story-t illetően?
  • RamsayBolton
    Hát ebben sok újdonság nem volt...
  • RamsayBolton
    Ha jól emlékszem ez még nem volt. Egy 9 perces interjú videó. Én még nem néztem meg, de inkább kiírom, hogy: Spoiler veszély!

The New Features Behind Mass Effect 3
  • Pares
    Nagyon fasza!
  • Pares
  • TBTPumpa
    [URL=http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2012/053/3/7/mass_effect_illustrations_by_facuam-d4qkra8.jpg]A Mass Effect "sorozat" szereplői[/URL]
  • Pares
    Ezt ki mondta? Honnan van az idézet? Az hogy mi fontos, irtózatosan relatív. Ehhez majd térjünk vissza pár nap múlva.