22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
APA KEZDŐDIK! -
Inkább az első rész igaz mivel nem volt hosszabb ideig kitéve neki mint azok akiket már befolyásoltak.
Viszont azt nem értem a videokon csak az eddigi megismert fajok hajóit látjuk akik elvileg nem elég haderő a legyőzésükhöz.
Ami még érdekel majd a végén elvileg az a lényeg, hogy elég sereget gyűjtsünk azért hogy pozitív végkifejlet legyen a mostani ciklus lényeinek így vagy úgy, akkor a másik vége az hogy a Reaper-ek elfoglalják a galaxist? -
mk452001 #8200 XD
Azért nem csak embert (és nem mindenesetben humánt ;)) -
Shepnek csak két dolog tölti ki az agyát, minél több embert lelöni és minél több nönemü humánt lefektetni, ezért aztán immunis minden agyi behatásra. -
mk452001 #8198 Meg ő a főhős, azért ezt se felejtsük el :D -
ZoliJ #8197 a sulykolás sikerességéhez hosszabb kitettség kell, na meg van egy olyan érzésem hogy Shepard valamilyen szinten ellenálló vele szemben -
mk452001 #8196 Remélem nem gond, de hoztam nektek egy kis trailer csokrot, amiben egymás után van a 3 rész launch trailere.
Érdekesség, hogy a trailerben az első részben Ashley halt meg, erre a 2-nél ő van a Horizonon XD
-
mk452001 #8195 Erről jut eszembe: az ok, hogy a reaperek sulykolással "hódoltatják be" a tagokat, de ha Shepard ekkora veszély számukra, miért nem készítik ki őt is ezzel a módszerrel (tudom, nem hiszik veszélyesnek, és nem lenne értelme a játéknak :D ) -
Igen
hulljanak csak ha már nem hittek nekünk.
Kíváncsi leszek a "sujkolást" hogyan fogjuk semlegesíteni és hogy kit fognak vagy kiket befolyásolni (ez már lehet Spoiler esetleg a tanácsot mert eddig nem léptek) ??? -
Kosz a tippet, de a vicc topik az altalanos temak kozott van. -
ha lehet még HG-ra javasolni, akkor mindenképp cdr74-et mondanám!! vele jól járnátok. -
köszönöm. -
Hidden trailer (űrcsatás) videót sajna nem tudtam beszúrni :S -
Originen preload volt, leszedtem, majd katt a játékra és ott lehet a dlc-ket is szedni.
BIoware pont itt a legolcsóbb:
http://uberkonzol.hu/pontkartyak/bioware-pontok-pc-letolto-kod-pc -
ez honnan? :O én nem találtam.
mindenhol 4000 forint a 1600as pontkártya? :S -
mkfdd #8187 El tudnám képzelni ahogy Shepard levág egy ilyen táncot a tanácsnak :D -
mkfdd #8186 -
Prof William #8185 Bárcsak... :) -
Cef #8184 -
Prof William #8183 Mellesleg azt kívánom hogy csak egyszer mondhassuk a tanácsnak azt hogy "hát nem akarom azt mondani hogy én megmondtam, de én megmondtam" -
Prof William #8182 Igyekeztem nem figyelni. :) -
Pares #8181 Aki egy kicsit is figyelt, az mondjuk kb. két hónapja tudhatja, hogy így lesz. -
Prof William #8180 Csak az első 5 percet néztem meg de azon vigyorogtam hogy végre...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem csak mi vagyunk szxban. Ezt már kissé nehéz lenne egy "Ah yes the reapers." -el elintézni. -
Persze. Proxy aktiválás. -
Szerdán már valszeg lesz crack hozzá. -
Kézhez kapom a játékot kedd-szerda, de még várjak, persze... biztos van módja h 6-án játszani lehessen. -
Amúgy meg tessék bizonyíték, lehet bioware pontokkal dlc-t venni:
-
DATA CHECK
Na akkor várunk keddig. (mondjuk érdekes mert amcsi proxyval is 9et ír nem hatot)
Viszont akik originen vették játékot hivatalosan 8-án kezdhetnek. Legalábbi s ez állt az EA levelében amit kaptam. -
Suffering #8174 Ha nálam meghallt Wrex meg Baka is már, akkor gondolom ne számitsak arra h a Krogánok segiteni fognak? -
Kindred Blades #8173 Olvasd újra. :) -
hegege #8172 Saren hogy lehet benne ? -
Igen, hetfon, akkor csinalnak is egy komolyabb, sok oras elo streamet, aminek az elso fel oras "promojat" linkelted korabban. Addig malmozik mindenki, a szerzodesek miatt :) -
"Mass Effect 3 marks the culmination of the most engrossing, engaging and entertaining story ever told in gaming's winding history. And I can't wait to deliver my final verdict on the game next week. But perhaps more importantly, I can't wait for you to get your hands on it to see how much of an accomplishment the realization of the entirety of the trilogy truly is. " IGN review valószínű hétfőn. Asszem akkor jár le az embargó -
ezt most iróniából írta a srác, vagy tényleg ennyire fontos a DLC a story-t illetően? -
RamsayBolton #8168 Hát ebben sok újdonság nem volt... -
RamsayBolton #8167 Ha jól emlékszem ez még nem volt. Egy 9 perces interjú videó. Én még nem néztem meg, de inkább kiírom, hogy: Spoiler veszély!
The New Features Behind Mass Effect 3 -
Pares #8166 Nagyon fasza!
-
Pares #8165 -
[URL=http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2012/053/3/7/mass_effect_illustrations_by_facuam-d4qkra8.jpg]A Mass Effect "sorozat" szereplői[/URL] -
Pares #8163 Ezt ki mondta? Honnan van az idézet? Az hogy mi fontos, irtózatosan relatív. Ehhez majd térjünk vissza pár nap múlva.