Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ha egy halál utáni feltámasztás során mondjuk mindkét lábad 70%-ban mû lenne, akkor Te sem járnál rajta teljesen természetesen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem volt jó a belinkelésem, bocsi, itt olvashatjátok
Nem tudom hogy megbízható e vagy sem de itt azt írják az utolsó bekezdésbe, hogy február 7-én jöhet a demó.
Elõzõ rész alatt a 2-t értettem, abban olyan a séta mintha Shepard is Vrolic szindrómában vagy valami hasonlóban szenvedne. FemShep esetén különösen kecses amikor ezt abban az elegáns ruhában adja elõ...
Optimus Prime
Olyan kocogós volt a séta. De az tetszett, hogy a futásból nem azonnal megáll. A 2-ben tényleg olyan... eszelõs a futás, meg a fixált kamera olyan...

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Elõzõ részben a séta animációja volt retardált, most a sprinté az. Ha mások meg tudják csinálni rendesen, akkor a BW miért nem?
SZEG007
jaj istenem ez a DlC promocios dolog se most kezdödött, már a Dragon Age😮rigin-hoz is lehetett szerezni plusz dolgokat ha végigtoltad a Facebook játékukat ami tök ingyenes volt, de természetesen hözöngeni kell, mert eljön a végitélet ha neked holmi ingyenes demokkal játszanod kell egy szaros texturáért

A fejlesztõk azt írták, hogy most már az "egybepáncél"-oknak is le lehet venni a sisakját.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
és az ME3 demoról még nincs hír? ez a kingdom akármi február 10-én jelenik. Meg sanszos h csak hónap végén lesz me3 demo

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wedge31
Oda kell hogy adja ingyen ha már egyszer ez van a hírben.
Engem a reckoninges cuccok érdekelnének csak emiatt nézek majd rá a ME3 demóra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SZEG007
a demot kell végigtolni majd érte.

JethroHUN
Nagyon lore barát az a páncél ME3hoz...
De szerintem az EA nem fog még 5mbniy textúrát sem ingyen oda adni, tudkó van vhol vmi csapda h "de rendeld elõ az amalurt is"
Egy plus puska mindig jól, talán leszedem azt a demot 😄 bár a játék gayginak néz ki számomra.

@:nyirog: szerintem nem lesz semmilyen fejlesztés benne... fogadjuk ugyan olyanok lesznek a páncélok mint 2ben, pláne a dlcs még a sisakot sem lehet levenni...

nyirog
Én inkább jobb szeretem a saját magam által tuningolt N7 páncélt 😊

Prince23

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kopiati

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Vagy begõzöl mert kipukkadt a felfújható Miranda<#zavart1>
Kopiati
Csak azért mert kiderül, hogy Liara megcsalta😛 vagy teljesen mind1 mit csinálsz, kiderülne, hogy a 2. játék során indoktrinálták a reaperek😄 hihi

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Én olyan befejezésnek is örülnék, amiben Shep végül észhez tér, és átpártol a Reaperek oldalára hogy aztán velük közösen gyilkolja le az utolsó intelligens élõlényt is a Galaxisban.

<#gonosz1><#eplus2><#gonosz1>

Kopiati
Használható mentésre gondoltam😊

jarlaxxe
Nekem van egy olyan mentésem, hogy nem is lesz harmadik rész / a shepard gyerek is meghalt /

Kopiati
Van egy csávó a jútubén aki a "legrosszabb mentést" összehozta, összes csapattagot kicsinálta a 2-ben, meg ilyesmi😊

Tails
Érdekes lenne ha pl arra is lenne forgatókönyv ha Sep elcsesz mindent. <#vigyor>

Mert ugyebár az elsõ részben ki lehet nyírni a rachni queent, meg ha megölöd Wrexet akkor a Kroganok is megharagudnak rád. A második részben pedig összeugrik Legion és Tali, aztán mind2en meghalnak a végsõ küldetésben.

Így a 3ik részre kitörne a háború a különfajta "népek" között, ami a reaperek malmára hajtaná a vizet. A játék végére shep és a council úgy dönt hogy a protheanokhoz hasonlóan nekik is le kell fagyasztani magukat hogy aztán 50.000 év múlva a következõ civilizáció rájuk találjon.

Egyik se, legalábbis a story leakben semmi ilyen nincs. Van helyette másra utalás, de nincs leírva, hogy mi lesz belõle és hogy hogyan végzõdik.

A második variáció na az igen!nagyon katartikus lenne sztem.
JethroHUN
Jah biztos, olyan egyszerû... egy piros gomb <#rolleyes> elég gáz befejezés lenne.

Optimus Prime
3 lehetõség a fináléra, azaz a Nagy Invázió megállítására, szerintem:

1, lesz egy Master Control reaper, ami kiiktatásával az összes Reaper megbénul
2, választanunk kell a szerelmünk és a Galaxis sorsa között
3, lesz valahol egy computer, rajta egy piros gombbal, ami az összes Reapert lekapcsolja

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

GameInformer interjú Casey Hudsonnal

Végigolvastam, nem spoileres.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Nem rég olvastam, hogy január 24-ei lehet az a dátum mikor kiadják a demót, hát remélem hamarabb kiadják mert játszani szeretnék már vele😊

nyirog
Ez várható volt amúgy 😊, szartam volan egy sünt h a bioware nem süti el ezt az amúgy is nyilvánvaló dolgot. Mondjuk engem személy szerint továbbra is érdekelne a többi felemelkedett faj akik a protiánok (ez a fajta maygar név jobban tetszik) elõtt léteztek akiket a reaperek ugyanúgy legyaktak.

BTW: most néztem meg a bétából készült fél órás játékmente videót, annyi nem spoiler gázos a felét már a trailerekben lehetett látni, de így egyben sokkal érzelemre hatóbb és jobb 😊. És eldöntöttem h felirat ide vagy oda, így is megveszem és angolul neki kezdek, majd magyarul meg végigviszem másodjára is; túlon-túl szeretem a mass effectet ^^
akit egyébként érdekelne a vidi (bár sztem páran már látták): http://www.youtube.com/watch?v=kk3xm01VbVM&feature=related

A BioWare Twitteren megerõsítette, hogy a megjelenés elõtt elérhetõ lesz a Mass Effect 3 demó verziója. Sajnálatos módon további részleteket nem közöltek, így nem tudni, hogy a próbaváltozat csak konzolokra, vagy esetleg PC-re is ellátogat-e, illetve az sem derült ki, hogy ebben a verzióban inkább az egy-, vagy a többjátékos módra fognak-e koncentrálni.

Renjike
én is így voltam vele , de pénzem nem lesz ezért kénytelen leszek lewarezolni 😞(((

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
ez kamu... valami játékos rendezvényen osztogattak a belépõ mellé ingyen XDDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nem akarom lespoilerezni, és bár nincs tisztán leírva a kiszivárgott anyagban, de lehet sejteni belõle, hogy hogy is fogják bevezetni ezt a túlélõt. Én már nagyon várom a 3. részt. El se hiszem, hogy már csak 2 hónap.

<#szeret><#fogmosas>

Kopiati
Fõleg az Iloszi cucc is nyitva hagyja a kérdést, hogy mi lett a pár a túlélõ tudóssal.

Én is így érzek, valamiért mindig is szerettem volna látni õket "élõben"! 😊

JethroHUN
<#levele><#szomoru1> jó nagy kaki

Nem csak az én feltételezésem. A kiszivárgott anyagban egyértelmûen benne van, mellesleg régebben a BW véletlenül az hivatalos oldalára is feltöltött erre utaló szöveggel egy DLC leírást, amit aztán gyors ütemben töröltek, de nem cáfoltak semmit. Ráadásul ott a Cerberus Daily News is, amiben az utolsó néhány hír arról szólt, hogy a marsi Prothean Archive-ban találtak valamit. Csomó bizonyíték és utalás van már arra, hogy úgy lesz, ahogy írtam.

úú, de gagyinak néz ki az az omni blade 😄DD
Prince23
Ezen a héten van a CES kiállítás, ha jól tudom itt jelentik be, hogy pontosan mikor jön ki.
Kopiati
Ezt már az elsõ rész óta sejtettem/remélem😊 yippie

Kopiati
EA idén spórol, Syndicate is februárban jön, de szinte semmi drága reklám, szerintem év végén az új MoH-ra gyûjtenek😊

TBTPumpa
Demo-ról infó még mindig nincs?
Azért lassan már kinyöghetnének valamit. Elvégre mégis egy EA által kiadott "minõségi" játékról van szó! Vagy szokás szerint az utolsó néhány hétre/napra hagyják a teljes hype-ot?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

köszi, jó hosszú szövegek. lementettem, talán elolvasom, de lehet inkább várok a megjelenésig. 😊
Tails
hát, gondolom elolvasta a kiszivárgott infot...

Prince23
Minek a spoilerbe tenni, amikor ez csak a te feltételezésed? amúõgy meg meg biztos benne lesznek. valamit kiagyalnak a fejlesztõk

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De most már biztos, hogy lesz a játékban élõ Prothean, és kulcsfontosságú lesz a Reaperek legyõzésében.

Amúgy nekem sok újdonság nem volt benne. Csak kicsit részletesebben voltak leírva azok a dolgok, amiket eddig is tudtunk. A befejezésrõl semmit nem olvastam benne.

koschwarz
pontosan. ránéztem, láttam mi ez, bezártam 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"