22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Én nem láttam,hogy valaki szavazott volna rád és igazából eddig senkire sem. -
én már jeleztem mailben a moderátoroknak szabályszerűen hogy vállalnám... -
Srácok!
Nem kellene elsiklani a házigazda választás fölött,mert ha megjelenik a játék,itt elszabadul a pokol és kell valaki aki rendet tart:) -
mk452001 #8239 És a csata legdurvább pillanatában Shepard felébred otthon az ágyában, és kiderül, hogy csak legénybúcsúztató volt és a haverja valami lejárt nyavajával itatta le XD
Szerintem álljunk le az offolással :) -
Vagy félálomból felébred Chuck Norris és hazapaterol mindenkit :D -
mk452001 #8237 Ezek szerint te is láttad a videókat :)
De az Enterprise-t kihagytad ;) -
Aztan begurul Lali meg Saaanyi az Uvegtigrissel, majd Bajusz fotorzs hazazavar mindenkit. :) -
mk452001 #8235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A földi csata felállása: Normandy+minden ismert faj az egyik oldalon (+-néhány, de ez már a mentésektől/döntésektől függ), másik oldalon a Reaperek, mögöttük a Citadell, de az inkább a reaperek védelmének "örvend", tűzerőt nem jelent -
Pares #8234 Ez eddig a legjobb bejegyzés. A Reaperek lebuldózereznek mindent maguk előt...
"You know things are really bad when a Batarian commander is begging humanity for help." -
Pares #8233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor rosszul láttad, mert abban a Hidden Trailerben pont hogy voltak Quariánok, Turiánok, Asari hajók, stb. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De nem :D Ki kockáztam a launcht + a másik videót is, és van egy csata a földnél, de ott nincsenek kvariánok se gethek (vagy csak én nem láttam) és van egy ahol csak a kvarián flotta és pár geth hajó látható, de biztos hogy nem a földi csatából való a jelenet. Na mindegy majd kiderül.. remélem azért nem lesz igazam! -
Porsche911 #8231 Hát gondolom mivel Anderson a Földön van. -
Porsche911 #8230 Dehogynem,a launch trailerbe kb ezt látod. :D -
Nem nagyon olvastam vissza, meg játék híján nem is fogok. De tetszik a Launch Trailer, elég ütős lett. Látom lesz benne rendes románc is, nem olyan awkward szintű, mint a 2-ben. Mintha Mark Meer fejlődött volna színészileg. Látom lesz Hackett is bőven, mintha Jack-et is láttam volna. Meg a Geth ugye Legion?! De miért van Udina a Tanácsban? OK, biztos számítani fog az én mentésem.
Látom az invázió nem a csúcspontja a játéknak, ezt már rég tudjuk. Ezt a játékot az epic űrcsata és finálé fogja feldobni és vinni. Az előzetes vége gondolom kicsit spoileres, kíváncsi vagyok mi lesz ebből. De mintha a Halo előzetesbe is ilyesmit láttam volna. Gyanítom van valami közös a Reaper-emberek-Föld-Prothean dologban. Remélem legalább fele olyan epic és jól rendezett finálé lesz, mint az 1-ben. -
Kérdés :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom hogy hülyeség előre lespoilerezni magamnak a játékot:( De! Megnéztem azt a hidden trailert, és látom elég nagy űrcsaták lesznek... viszont amit sajnálok (úgy fest nem lesz összevont flotta ? értem itt tanács fajok emberek gethek kvariánok stb vs kaszások ?) -
Barnez #8227 Utálom a batárikat de most megsajnáltam őket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ANN News - Batárik Talán könnyebb lesz velük szövetséget kötni? -
cdr74 #8226 Vicces, nem is tudtam, hogy Garrus raccsol, de hát ez van, biztos megártott neki a "fejlövés".:) -
kíváncsi vagyok h akik iponon rendelték be vajon ők is hozzájutnak e a futártól a játékhoz 5.-én vagy 6.-án... (?)
-
mk452001 #8224 remélem ez még nem a spoiler kategória...ezesetben elnézést kérek -
mk452001 #8223 Annyit mondok még, hogy a lenn látható űrcsata jelenetei a játék bik fájljaiból vannak kihalászva (tekintetbe véve, hogy én már megnéztem mindet).
Amúgy ahogy látható Shepard betartotta az Andersonnak tett ígéretét:
"I'll be back for you, and I'll bring every fleet I can"
Mondjuk nálam nem az a háromágú hajó lesz a flottában, hanem a Destiny Ascension ;) -
nekem ennyi elég volt, csak a hatásra voltam kíváncsi :DD de akkor olyan amit reméltem: trailerek csak bevezető jellegűek, vége olyan amilyet megérdemel, közepe meg szintén komoly h ne lankadjon a figyelem :) - szavaid alapján feltételezve -
mk452001 #8221 hát, ütősnek ütős (legalábbis, amit a videófájlokból kibogoztam), és ott 3x2 lehetőség lesz a végkifejletre, bár egy bizonyos ponton mindegyik lehetőség találkozik.
NE KÉRDEZZETEK ENNYIT, MERT A VÉGÉN MÉG FELÉPÜL BENNETEK IS A VÉGKIFEJLET, CSAK DARABOKBAN :D -
tehát ha ez bevezető szintű akkor értsem úgy h a közpén is beveztőnél nagyobb szintű jelenetek lesznek? Vége meg akkor megkérdőjelezhetetlenűl ütős :) -
Rage666 #8219 Itt a GameTeVe.hu előzetese, ebből sok minden kiderül: -
mk452001 #8218 ez inkább amolyan bevezető, a fő poénok a végén vannak. -
igen, jobb ha le se írod :), viszont megnyugtató h akkor nem ez a videó a játék tetőpontja, így sokat nem vétettem vele h megnéztem :D -
mk452001 #8216 Ok, akkor nem mondom el, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...hogyan lőném le a poént :D -
NEEE még spoiler be seee!! Tuti megnyitnám!! :DDD -
mk452001 #8214 ugyan, az még semmi ;) (mondanék én ár dolgot még, csak akkor lelőném a poént, meg a végkifejletet) -
Pares #8213 

-
Logikus lenne hiszen a protikat is így győzték le. -
Pares #8211 Cool story bro! -
Egy kis off: MS pontot lehet nyerni állítólag: ITT -
Koltoi tulzas az "elvertek oket" :) Egy Reaper volt, aki elesett ott, de elotte meg az is akkora pusztitast okozott, amelynek nyomait meg 2 ev mulva is javitottak/takaritottak. -
mk452001 #8208 Pontos infóval nem szolgálhatok ezügyben, csak egy ténnyel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Citadell a mi részünkről rendkívül fontos része lesz a 3-nak, így ha a Reaperek használni nem is, de megvédeni mindenképp akarják, ezért a végén már a Földnél lesz az objektum -
Prof William #8207 Shephard nem kirekesztő!
Férfi vagy nő neki egyremegy!
Más.
Szerintetek a Reaperek idővel betámadják majd a Citadellt? Nem kizárt hogy böki a csőrüket hogy a 1-ben ott elverték őket szóval a legkevesebb, hogy megpróbálják eltörölni a tanácsot. Így csapást mérhetnek a fajokra is.
Szerintem nem kizárt hogy a játék egy pontján lesz támadás a Citadella ellen.
Mit gondoltok? -
Nem valami jó minőségű az első 2 rész trailere, de azért észrevehetően sokkal szebb lett a grafika...
Legalábbis szerintem, de biztos ezt is megcáfolja majd valaki. -
Miért kéne a nőneműnek humánnak lennie? :) -
Majd itt (is) jon kepbe az, hogy mikent dontottel korabban egyes szituaciokban. Pl a Rachni kiralynot megolted e az elso reszben, vagy sem. Ha nem, akkor a masodik reszben mar ertesul rola Shepard, hogy a kiralyno toborozza a sereget, es kesz csatlakozni a Reaperek ellen, amikor "itt az ido". Ha megolted, akkor ertelemszeruen vele egyutt kihalt a faj ott a Noverian.
Es meg ki tudja, milyen aprosag, es evekkel ezelotti dontes fogjak a "grand finale"-t meghatarozni. Biztosra veszem, hogy sok homlokcsapkodas lesz az elso ME3 vegigjatszas soran, amikro kiderul, bizonyos tetteknek mi a hatasa a vegiteletnel. -
Nem tudom felmerült-e már, de a gameshop-on csak 7990 ft az alap kiadás, igaz semmilyen dlc nem jár hozzá. Akit hozzám hasonlóan ilyen-olyan dlc fegyverek meg páncélok nem érdekelnek, és inkább küldetéses dlc-kre költené a pénzét, annak megérheti ez.