22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Maximus4
    Én nem láttam,hogy valaki szavazott volna rád és igazából eddig senkire sem.
  • Tatyla
    én már jeleztem mailben a moderátoroknak szabályszerűen hogy vállalnám...
  • Maximus4
    Srácok!
    Nem kellene elsiklani a házigazda választás fölött,mert ha megjelenik a játék,itt elszabadul a pokol és kell valaki aki rendet tart:)
  • mk452001
    És a csata legdurvább pillanatában Shepard felébred otthon az ágyában, és kiderül, hogy csak legénybúcsúztató volt és a haverja valami lejárt nyavajával itatta le XD

Szerintem álljunk le az offolással :)
  • cataflam02
    Vagy félálomból felébred Chuck Norris és hazapaterol mindenkit :D
  • mk452001
    Ezek szerint te is láttad a videókat :)
    De az Enterprise-t kihagytad ;)
  • PiszkosFred
    Aztan begurul Lali meg Saaanyi az Uvegtigrissel, majd Bajusz fotorzs hazazavar mindenkit. :)
  • mk452001
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A földi csata felállása: Normandy+minden ismert faj az egyik oldalon (+-néhány, de ez már a mentésektől/döntésektől függ), másik oldalon a Reaperek, mögöttük a Citadell, de az inkább a reaperek védelmének "örvend", tűzerőt nem jelent
  • Pares
    Ez eddig a legjobb bejegyzés. A Reaperek lebuldózereznek mindent maguk előt...

"You know things are really bad when a Batarian commander is begging humanity for help."
  • Pares
    Akkor rosszul láttad, mert abban a Hidden Trailerben pont hogy voltak Quariánok, Turiánok, Asari hajók, stb.
  • cataflam02
    De nem :D Ki kockáztam a launcht + a másik videót is, és van egy csata a földnél, de ott nincsenek kvariánok se gethek (vagy csak én nem láttam) és van egy ahol csak a kvarián flotta és pár geth hajó látható, de biztos hogy nem a földi csatából való a jelenet. Na mindegy majd kiderül.. remélem azért nem lesz igazam!
  • Porsche911
    Hát gondolom mivel Anderson a Földön van.
  • Porsche911
    Dehogynem,a launch trailerbe kb ezt látod. :D
  • Optimus Prime
    Nem nagyon olvastam vissza, meg játék híján nem is fogok. De tetszik a Launch Trailer, elég ütős lett. Látom lesz benne rendes románc is, nem olyan awkward szintű, mint a 2-ben. Mintha Mark Meer fejlődött volna színészileg. Látom lesz Hackett is bőven, mintha Jack-et is láttam volna. Meg a Geth ugye Legion?! De miért van Udina a Tanácsban? OK, biztos számítani fog az én mentésem.
    Látom az invázió nem a csúcspontja a játéknak, ezt már rég tudjuk. Ezt a játékot az epic űrcsata és finálé fogja feldobni és vinni. Az előzetes vége gondolom kicsit spoileres, kíváncsi vagyok mi lesz ebből. De mintha a Halo előzetesbe is ilyesmit láttam volna. Gyanítom van valami közös a Reaper-emberek-Föld-Prothean dologban. Remélem legalább fele olyan epic és jól rendezett finálé lesz, mint az 1-ben.
  • cataflam02
    Kérdés :D
    Tudom hogy hülyeség előre lespoilerezni magamnak a játékot:( De! Megnéztem azt a hidden trailert, és látom elég nagy űrcsaták lesznek... viszont amit sajnálok (úgy fest nem lesz összevont flotta ? értem itt tanács fajok emberek gethek kvariánok stb vs kaszások ?)
  • Barnez
    Utálom a batárikat de most megsajnáltam őket.

ANN News - Batárik Talán könnyebb lesz velük szövetséget kötni?
  • cdr74
    Vicces, nem is tudtam, hogy Garrus raccsol, de hát ez van, biztos megártott neki a "fejlövés".:)
  • nyirog
    kíváncsi vagyok h akik iponon rendelték be vajon ők is hozzájutnak e a futártól a játékhoz 5.-én vagy 6.-án... (?)
  • mk452001
    remélem ez még nem a spoiler kategória...ezesetben elnézést kérek
  • mk452001
    Annyit mondok még, hogy a lenn látható űrcsata jelenetei a játék bik fájljaiból vannak kihalászva (tekintetbe véve, hogy én már megnéztem mindet).
    Amúgy ahogy látható Shepard betartotta az Andersonnak tett ígéretét:
    "I'll be back for you, and I'll bring every fleet I can"
    Mondjuk nálam nem az a háromágú hajó lesz a flottában, hanem a Destiny Ascension ;)
  • nyirog
    nekem ennyi elég volt, csak a hatásra voltam kíváncsi :DD de akkor olyan amit reméltem: trailerek csak bevezető jellegűek, vége olyan amilyet megérdemel, közepe meg szintén komoly h ne lankadjon a figyelem :) - szavaid alapján feltételezve
  • mk452001
    hát, ütősnek ütős (legalábbis, amit a videófájlokból kibogoztam), és ott 3x2 lehetőség lesz a végkifejletre, bár egy bizonyos ponton mindegyik lehetőség találkozik.
    NE KÉRDEZZETEK ENNYIT, MERT A VÉGÉN MÉG FELÉPÜL BENNETEK IS A VÉGKIFEJLET, CSAK DARABOKBAN :D
  • nyirog
    tehát ha ez bevezető szintű akkor értsem úgy h a közpén is beveztőnél nagyobb szintű jelenetek lesznek? Vége meg akkor megkérdőjelezhetetlenűl ütős :)
  • Rage666
    Itt a GameTeVe.hu előzetese, ebből sok minden kiderül:
  • mk452001
    ez inkább amolyan bevezető, a fő poénok a végén vannak.
  • nyirog
    igen, jobb ha le se írod :), viszont megnyugtató h akkor nem ez a videó a játék tetőpontja, így sokat nem vétettem vele h megnéztem :D
  • mk452001
    Ok, akkor nem mondom el, hogy...
    ...hogyan lőném le a poént :D
  • Mimasz
    NEEE még spoiler be seee!! Tuti megnyitnám!! :DDD
  • mk452001
    ugyan, az még semmi ;) (mondanék én ár dolgot még, csak akkor lelőném a poént, meg a végkifejletet)
  • Pares
  • Tails
    Logikus lenne hiszen a protikat is így győzték le.
  • Pares
    Cool story bro!
  • tesó07
    Egy kis off: MS pontot lehet nyerni állítólag: ITT
  • PiszkosFred
    Koltoi tulzas az "elvertek oket" :) Egy Reaper volt, aki elesett ott, de elotte meg az is akkora pusztitast okozott, amelynek nyomait meg 2 ev mulva is javitottak/takaritottak.
  • mk452001
    Pontos infóval nem szolgálhatok ezügyben, csak egy ténnyel
    A Citadell a mi részünkről rendkívül fontos része lesz a 3-nak, így ha a Reaperek használni nem is, de megvédeni mindenképp akarják, ezért a végén már a Földnél lesz az objektum
  • Prof William
    Shephard nem kirekesztő!
    Férfi vagy nő neki egyremegy!

Más.

Szerintetek a Reaperek idővel betámadják majd a Citadellt? Nem kizárt hogy böki a csőrüket hogy a 1-ben ott elverték őket szóval a legkevesebb, hogy megpróbálják eltörölni a tanácsot. Így csapást mérhetnek a fajokra is.

Szerintem nem kizárt hogy a játék egy pontján lesz támadás a Citadella ellen.

Mit gondoltok?
  • BoneDragon
    Nem valami jó minőségű az első 2 rész trailere, de azért észrevehetően sokkal szebb lett a grafika...
    Legalábbis szerintem, de biztos ezt is megcáfolja majd valaki.
  • koschwarz
    Miért kéne a nőneműnek humánnak lennie? :)
  • PiszkosFred
    Majd itt (is) jon kepbe az, hogy mikent dontottel korabban egyes szituaciokban. Pl a Rachni kiralynot megolted e az elso reszben, vagy sem. Ha nem, akkor a masodik reszben mar ertesul rola Shepard, hogy a kiralyno toborozza a sereget, es kesz csatlakozni a Reaperek ellen, amikor "itt az ido". Ha megolted, akkor ertelemszeruen vele egyutt kihalt a faj ott a Noverian.

Es meg ki tudja, milyen aprosag, es evekkel ezelotti dontes fogjak a "grand finale"-t meghatarozni. Biztosra veszem, hogy sok homlokcsapkodas lesz az elso ME3 vegigjatszas soran, amikro kiderul, bizonyos tetteknek mi a hatasa a vegiteletnel.
  • koschwarz
    Nem tudom felmerült-e már, de a gameshop-on csak 7990 ft az alap kiadás, igaz semmilyen dlc nem jár hozzá. Akit hozzám hasonlóan ilyen-olyan dlc fegyverek meg páncélok nem érdekelnek, és inkább küldetéses dlc-kre költené a pénzét, annak megérheti ez.