22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Tatyla
    azt megígérhetem ami nem spoiler taggal lesz ,vagy warez azt instant törlöm még ha ez azzal jár hogy a saját játékélményem rontom...
  • Marci0115
  • TBTPumpa
    Na basszameg... Máris belefutottam Spoilerekbe akaratlanul. Nem írom be, mert nem akarom mások élményét elrontani, de a lényeg az, hogy eléggé pörgős és megállás nélküli lesz a játék eleje.
    Illetve az első társat is ekkor fogjuk "felszedni" - aki az első részből és kicsit a második részből is ismerős lehet!
  • Fpocok
    Hagyjuk ezt.
    Na akkor más nem szeretne hg lenni, csa tatyi?
  • Vraaanyek
    Viszont, mint azt te is tudod, ez rohadtul nem a warez topik, úgy hogy szerintem senkit sem érdekel a véleményed itt! De javítsatok ki, ha rosszul gondolom!
  • Bullitt
    De konzolon az emberek nagy része meg is veszi, PC-re meg jó esetben feleannyian. Pedig még olcsóbb is a PC-s verzsön.
  • mk452001
    Igen, a konzol "előnye", hogy nem kell crackelni (legalábbis nem úgy, mint a C-n)
  • Pares
    Nem jött le. Mea Culpa.
  • Pares
    És még a pécés kalózkodás miatt nyavajognak...
  • Fpocok
    Azt mindig beírom, amikor valami kijön napokkal korábban konzolra. Iróniának szántam.
  • Marci0115
    ennél egyszerűbb:)
  • Pares
    Nem Te írtad az előbb, hogy konzolra nincs kalóz verzió?
  • Fpocok
    Ennyire.
  • Pares
    Még mindig nem hiszem el, mert bár nem nagyon tudom, hogy működnek a tört konzolos játékok, de tényleg ennyire egyszerű lenne?
  • Marci0115
    hát nemnagyon tudna csekkolni dátumot, mert live-ra nem megyek igy frissiteni se tudja magát a gép :)
  • Pares
    Értem én. PC-n is kint van már két napja, de játszani nem lehet vele, mert csekkolja a dátumot. Vagy konzolon nem? Fura...
  • cataflam02
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    warez és úgy fest nincs
  • Fpocok
    Ott nincs semmi. Csak berakod az írd DVD-t, és mehet.
  • Marci0115
    hogy lenne? ki van flashelve, live-ra meg nem lépek fel
  • TBTPumpa
    XBox 360-ra és PS3-ra már kikerült a virágbolti verzió, úgyhogy játszhat vele.
    Most kell csak vigyázni, nehogy Spoileres dolgokba fussunk. YouTube-on is már vannak videók a játékból, de az EA előszeretettel lövi le őket!
  • Pares
    És ott nincs release date check?
  • Marci0115
    mit dehogy?(xboxon játszok)
  • Pares
    Ja persze.
  • Marci0115
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nah elkezdtem a játékot, pár küldetést megcsináltam de eddig nem nagy szám szerintem, meg ez a reaperes csillagtérkép érdekes lett
  • Pares
    Ááá dehooogy...
  • Coolfire
    Tőlem is +1.:)
  • Fpocok
    Nem kell bezárni itt semmit. Lehessen má beszélgetni a játékról. Az első pár napokban meg a spoilert mindenki spoiler mögé rakja... aki meg megnézi, az ÍJ.
  • wesker24
    +1 szavazat Tatyla-nak !
  • Milkoma
    Én nem szeretném ha lezárnánk a topikot. Szeretem itt olvasgatni a belinkelt dolgokat. Ha valaki nem akarja spoilerezni magát, akkor csukja be a szemét :D
    Megjelenéskor meg úgy is mindenki a játékkal lesz el foglalva. Én biztos nem érnék rá spoilerezni :D

Addig meg... nem tudom. Esetleg lehetne linkelgetni jó kis zenés videókat. Pl.: MikkroBitti legújabb videója nagyon ott van.

• Fpocok
    [spoiler]Konzolra nincs warez. Egyikre sem.
  • Vraaanyek
    támogatom, mert azt úgysem tudom tartani, hogy ne olvassam a topikot :D ha le lenne zárva addig, akkor ez megoldódna :P :D
  • Cef
    Ha tényleg jelen tudsz lenni egész nap támogatlak.
    +1 (de ugye tényleg lesznek maláj kurvák? :D)
  • cataflam02
    Vagy március 6-tól nem olvasol semmit, ami Mass Effect 3 ? :D
  • Pares
    Szerintem az lenne a legjobb, hogy Március 6-tól úgy 15-ig lezárnánk a topikot. Így 100% a spoiler védelem.
  • Pares
  • PiszkosFred
    Meg igerd meg a premier utani 2 hetben takaritod a spoiler tag-ek nelkuli spoilereket, es instant tied a HG :)

+1
  • Tatyla
    szavazzatok rám amit ígérhetek :

-nem diktatórikus rendtartás
    -semmi rajongói elfogultság
    -napközben egész nap itt vagyok ha más nem telefonon keresztül
    -maláj kurvák,örök élet,ingyen sör :D
  • Maximus4
    Tartsunk szavazást és akkor hamar meg lesz:)
  • Fpocok
    Már kint van, szóval ideje lenne.

+1 tatyla
  • Tatyla
    de Pares :) #8062