22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
azt megígérhetem ami nem spoiler taggal lesz ,vagy warez azt instant törlöm még ha ez azzal jár hogy a saját játékélményem rontom... -
-
Na basszameg... Máris belefutottam Spoilerekbe akaratlanul. Nem írom be, mert nem akarom mások élményét elrontani, de a lényeg az, hogy eléggé pörgős és megállás nélküli lesz a játék eleje.
Illetve az első társat is ekkor fogjuk "felszedni" - aki az első részből és kicsit a második részből is ismerős lehet! -
Hagyjuk ezt.
Na akkor más nem szeretne hg lenni, csa tatyi? -
Viszont, mint azt te is tudod, ez rohadtul nem a warez topik, úgy hogy szerintem senkit sem érdekel a véleményed itt! De javítsatok ki, ha rosszul gondolom! -
Bullitt #8277 De konzolon az emberek nagy része meg is veszi, PC-re meg jó esetben feleannyian. Pedig még olcsóbb is a PC-s verzsön. -
mk452001 #8276 Igen, a konzol "előnye", hogy nem kell crackelni (legalábbis nem úgy, mint a C-n) -
Pares #8275 Nem jött le. Mea Culpa. -
Pares #8274 És még a pécés kalózkodás miatt nyavajognak... -
Azt mindig beírom, amikor valami kijön napokkal korábban konzolra. Iróniának szántam. -
ennél egyszerűbb:) -
Pares #8271 Nem Te írtad az előbb, hogy konzolra nincs kalóz verzió?
-
Ennyire. -
Pares #8269 Még mindig nem hiszem el, mert bár nem nagyon tudom, hogy működnek a tört konzolos játékok, de tényleg ennyire egyszerű lenne? -
hát nemnagyon tudna csekkolni dátumot, mert live-ra nem megyek igy frissiteni se tudja magát a gép :) -
Pares #8267 Értem én. PC-n is kint van már két napja, de játszani nem lehet vele, mert csekkolja a dátumot. Vagy konzolon nem? Fura... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!warez és úgy fest nincs -
Ott nincs semmi. Csak berakod az írd DVD-t, és mehet. -
hogy lenne? ki van flashelve, live-ra meg nem lépek fel -
XBox 360-ra és PS3-ra már kikerült a virágbolti verzió, úgyhogy játszhat vele.
Most kell csak vigyázni, nehogy Spoileres dolgokba fussunk. YouTube-on is már vannak videók a játékból, de az EA előszeretettel lövi le őket!
-
Pares #8262 És ott nincs release date check? -
mit dehogy?(xboxon játszok) -
Pares #8260 Ja persze. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah elkezdtem a játékot, pár küldetést megcsináltam de eddig nem nagy szám szerintem, meg ez a reaperes csillagtérkép érdekes lett -
Pares #8258 Ááá dehooogy...
-
Coolfire #8257 Tőlem is +1.:) -
Nem kell bezárni itt semmit. Lehessen má beszélgetni a játékról. Az első pár napokban meg a spoilert mindenki spoiler mögé rakja... aki meg megnézi, az ÍJ. -
+1 szavazat Tatyla-nak !
-
Milkoma #8254 Én nem szeretném ha lezárnánk a topikot. Szeretem itt olvasgatni a belinkelt dolgokat. Ha valaki nem akarja spoilerezni magát, akkor csukja be a szemét :D
Megjelenéskor meg úgy is mindenki a játékkal lesz el foglalva. Én biztos nem érnék rá spoilerezni :D
Addig meg... nem tudom. Esetleg lehetne linkelgetni jó kis zenés videókat. Pl.: MikkroBitti legújabb videója nagyon ott van.
-
[spoiler]Konzolra nincs warez. Egyikre sem. -
támogatom, mert azt úgysem tudom tartani, hogy ne olvassam a topikot :D ha le lenne zárva addig, akkor ez megoldódna :P :D -
Cef #8251 Ha tényleg jelen tudsz lenni egész nap támogatlak.
+1 (de ugye tényleg lesznek maláj kurvák? :D) -
Vagy március 6-tól nem olvasol semmit, ami Mass Effect 3 ? :D -
Pares #8249 Szerintem az lenne a legjobb, hogy Március 6-tól úgy 15-ig lezárnánk a topikot. Így 100% a spoiler védelem. -
Pares #8248
-
Meg igerd meg a premier utani 2 hetben takaritod a spoiler tag-ek nelkuli spoilereket, es instant tied a HG :)
+1 -
szavazzatok rám amit ígérhetek :
-nem diktatórikus rendtartás
-semmi rajongói elfogultság
-napközben egész nap itt vagyok ha más nem telefonon keresztül
-maláj kurvák,örök élet,ingyen sör :D -
Tartsunk szavazást és akkor hamar meg lesz:) -
Már kint van, szóval ideje lenne.
+1 tatyla -
de Pares :) #8062