Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerey
Akkor megálltok a mezõn elmentek teázni+egy kis kaja, aztán le is járt. 😄 Nekem mindenesetre tetszett.

Kopiati
Alt-tabozásnál a játék pause-ban lesz😊 próbáltam én isXD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Szerintem egyszerre jelenik meg az összes platformon a demo mint ahogy az amalurnál is.
JethroHUN
xBoxra, de PCre? majd márciusba mi? >.<

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

broman191
Akkor ennyit a január folyamán megjelenik hírekrõl...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Mass Effect 3 demó elérhetõ lesz Xbox Live-on Február 14.-én.

Trailer

A videó végén írják a pontos dátumot.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

gerey
Nem tudom, én kihasználtam a 45 percet. Majd ha lemegy az ára 2-3k-ra be is szerzem.

JethroHUN
Annyira nem szar játék, mint amilyennek létszik. De a demo az nagyon béta még szerintem.

Optimus Prime
Úgyis lehet? Gondoltam rá csak hagyom futni, de lehet kell csinálni valamit, vagy vacakolni az elérhetõ küldetésekkel. Majd ráhagyom vagy böngészek közben.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

gerey
Mintha valaki fegyvert fogna a fejetekhez, hogy neked pedig végigjátszanod a demót. Ha annyira nem tetszik miért nem alt+taboltál, aztán hagytad, hogy lejárjon a 45 perc. 😄

Akra
Na megcsináltam a KoA:Reckoning demoban a 45 percet. Mass Effect 3 ezt érted tettem <#worship>

koschwarz
ja, végülis mit lehet a me3-ban nyerni ezzel a demóvégigjátszással? egy pisztoly és...?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ez a fajta fantasy nekem sem fekszik...pedig nem idegen számomra a fantasy rpg. de sosem értettem, mi a lófaxért kell minden kardsuhintáshoz centi vastag fénycsíkokat húzni, vagy a varázslást nevetséges fényeffektekkel köríteni. annyira GYÖKÉR.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kopiati
Nah sikerült... trükközni kellett, mert a játék már nem engedett belépni, de megoldottam egy-két fájl törlésével😊 és voltam, olyan elvetemült, hogy kiszenvedtem ezt a szemetet...semmi élvezet nem volt ebben, a végén már majdnem sírtam😄, hogy már letelt a 45 peeerc!!!! Aztán váó megkaptam a fegyvert😊 mondom zsírXD ha engedett volna tovább játszani se akartam volna😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Optimus Prime
Tudtam...
Van még idõ márciusig.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kopiati
fúúúúú😄

A stukkert viszont csak a 45 perc végigjátszása után kapod csak meg.
Kopiati
A belépéskor írja ki, hogy me3 akármi unlock, azaz minden reckoningos extra feloldva.

Optimus Prime
Én csak az egyik ME3 cuccot láttam ,hogy unlock. Szenvedtem vele, a fantasy nem az én világom, de nem bírtam kitolni azt a 45 percet, ami még játszható a demóból. Ha jól értelmeztem.

Kopiati
Nah cuccok szerencsére a játékba belépésért járnakXD Mert ez a HC-fantasy számomra hányinger😊 De origin legnagyobb gondja itt jött elõ😊 az originbe az ea accountoddal lépsz be, de a játékon belül még1szer be kell jelentkezni, nah steames játékok ezt meg tudják oldani 1 lépésben.

JethroHUN
Csak onnan? köszi a hírt, már vártam. 😊

broman191
...eddig nem okozott csalódást, remélem a késõbbiekben is tudnak majd hasonló sebességeket garantálni. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Csak ezért telepítettem az Origin-t tegnap <#eljen>

Kopiati
Köszi az infót, töltöm is😊 Kell az a szemét fegyver😄

Optimus Prime
Akit érdekel a Reckoningos promó. A demó tölthetõ az Originrõl, a Free Games menüpontnál található.

Kopiati
Csütörtökön kis mûsorban fog vendégszerepelni a játék.

jarlaxxe
Majdnem mindig mert, pl a ME3 sp demó tök felesleges szerintem ugyis mindenki tudja mire számithat egy mp demó már érdekes lenne mert arról csak elképzeléseink vannak.

így van, de páran azt feltételezik hogy mellé megkapjuk a mass effect 3 demóját is.

wedge31
Erre valók a demók, holnap letöltöm és kiderül hogy érdemes e foglalkozni vele.
Ezért volna jó ha minden játékhoz jönne demó / még megjelenés elött /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Ha a demo (alpha) alapján ítélsz, lehet meg sem veszed 😄

ugyan ez lesz benne, csak optimalizálják, azt lesz belõle béta.

Nyilván. Bár kicsit meglepõdtem, hogy lesz demo. Fõleg PCre. De nem zavar.

Why so serious?

wedge31
Detto. Azért a demó döntö lesz hogy kell vagy sem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nekem az is esélyes a vételre már rég, így még jó is lesz, hogy kapok midnegyik gamehez extra itemet is. 😊

Why so serious?

Hm, ez a Kingdoms of Amalur nem is néz ki rosszul. Kivi vok a demóra. Lehet,h tetszeni fog.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

gerey
Igen a The Kingdoms of Amalur: Reckoning demo.

Elképzelhetõ hogy holnap jön a demó?

For Mass Effect 3

* OFFER EXPIRES ❤️.17.12>. GOOD ONLY FOR NEW PURCHASES OF MASS EFFECT 3 (“PRODUCT”😉. EA/ORIGIN ACCOUNT, REGISTRATION WITH THE PROVIDED SINGLE-USE SERIAL CODE, AND INSTALLATION AND COMPLETION OF THE KINGDOMS OF AMALUR: RECKONING DEMO WHILE SIGNED INTO EA/ORIGIN ACCOUNT REQUIRED. SERIAL CODE REGISTRATION IS LIMITED TO ONE EA/ORIGIN ACCOUNT PER SERIAL CODE. SERIAL CODES ARE NON-TRANSFERABLE ONCE USED. YOU MUST BE 13+ TO REGISTER FOR AN EA/ORIGIN ACCOUNT. THE KINGDOMS OF AMALUR: RECKONING DEMO MUST BE PLAYED ON THE SAME PLATFORM AS THE PRODUCT. OFFER MAY NOT BE SUBSTITUTED, EXCHANGED, SOLD OR REDEEMED FOR CASH OR OTHER GOODS OR SERVICES. VALID WHEREVER PRODUCT IS SOLD. MAY NOT BE COMBINED WITH ANY OTHER OFFER, GIFT CARD, REBATE OR DISCOUNT COUPON. PRODUCT SUBJECT TO AVAILABILITY. VOID WHERE PROHIBITED, TAXED OR RESTRICTED BY LAW. LIMIT ONE OFFER PER PERSON.
Hehe, fura belegondolni, mi lenne, ha tényleg ilyen lett volna... Ehhez képest a 3-as rész...
<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Milyen furcsa visszagondolni az elsõ részre: (ha-ha)

Optimus Prime
Errõl a spéci unlockokról volt már? Érdekes, ezért kipróbálom ezt a Reckoning demót, pedig most hallom elõször.

szerintem platformtól független. egyébként semmire nem mentünk vele, az ea leszarja magasról, a játék nem fog megjelenni magyar felirattal
egyébként már nagyon várom a játékot!!! 😄
Van ez a petíció...nos ez xbox 360-as verzióra is érvényes vagy csak pc-re?
Kicsit utána is olvashattál volna a multinak és akkor nem tennél fel felesleges kérdéseket...

Why so serious?

huhhh de rég olvastam ME3 híreket 😄😄 lefoglalt a ME2 végigjátszása(3-ba menetelni kész Shepard elkészítése😊) úgyhogy csak most értesültem, hogy lesz multiplayer. MIÉRT?! miért miért és miért veszteget a bw idõt és pénzt azzal hogy betegyen egy többjátékos módot egy olyan játékba, ahova ez EGYÁLTALÁN nem illik? fordítanák inkább hasznosabb dolgokra, mint pl. több beszélgetõs rész, pörgõsebb játékmenet etc... vááhh...
Kopiati
Az ALL-the-TOP-SHIT a GTA4 (GFWL-RS Social Club (+ha Steames verzió akkor még az))

Social Clubot se feledd, Steames LA Noire-hoz kellett az is...

Why so serious?

Kopiati
Az igazán szemét a GFWL, meg az UPLAY, mindkettõ steames játékokba is be van építve(Ubisoft, Thq, stb) , ha úgy adódik, és borzalom mind2. A DoW2-t pont akkor szereztem be amikor egy patch miatt elszaródott a GFWL és hát, Retribution már csak Steames 😉 az Uplay is csak egy extra szivatás az ubi részérõl, hiába steames a játékod, Az EA mentségére szóljon, legalább nem várja el, hogy 2 szolgáltatóhoz regisztrálj, csak hozzájuk! Ezt vegyétek figyelembe (Uplay, GFWL külön regisztráció, és még steam a játékhoz)

Optimus Prime
Hm... Azért az Origin árai se jobbak. Bár a Bulletstorm és a Dead Space 2 "csak" 20 euró, de a többi... Nálam az Origin gyorsan indul, a letöltésnél pedig a nálam elérhetõ maximummal jön. Tény, annyian úgyse használják, mint a Steamet. A sok Steam only játék után meg úgyse lesz fájó az Origin only. Nekem mindegy már, hogy Steam, Origin, Capsule, GFWL - mindet használom és megszoktam. Én szeretem az ME-t és nem érdekel milyen konstrukcióban jön ki, ha emberi áron lesz úgyis megveszem.

U.i.: sose szeretem, ha valaki más, aki nem ismer megmondja nekem mit tudhatok vagy érhetek.

JethroHUN
"physical" verziót is említ az inglis oldal (#4621) akkor csak lesz lemezes is. Ha nem, akkor warez... menjenek a szarfos originjükkel a francba, nem azért fizetek ki 10e+-t h még várjak 10 órát mire lejön tõlük ~200kbs-el, mert biztos agyon lesz terhelve a szerverük. + amit az ea/dice csinál és online az biztos h instabil. BF loginnal lost connect.

Mellesleg az originrõl 50 euró a játék letöltése. Ami 2-3e-rel több mint bárhol máshol (doboz+kiszállítás) Kicsit elvannak szállva.