22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• ottar
    Szia!
    Nekem mindkettő megvan, eladó.
    Az elsőt nem toltam végig teljesen (kissé bonyolult az itthoni hardverkörnyezetünk.. :)), ergo a második nem is volt a gépben, csak megnéztem a doboz tartalmát.
    Xbox volt a fa alatt, most azon kezdtem újra az egészet.
  • Totti5
    Én sem.
  • Seth
    Én nem tapasztaltam ilyet
  • Prof William
    Akkor Xboxon már kint van?

A szem és nyaktekergés meg csak simán azért lehetett mert Juhász elszokott a földön a katonai hajóktól és elaludta a nyakát. :)
  • orichalcos
    Ha valakit érdekel a proxy-s okosság leírom, hisz úgysincs ebben semmi illegális:

Először is keresni kell egy amcsi proxyt a neten. Ezek naponta változnak érdemes kedd reggel keresni egyet. A proxy egy ip cím lesz meg egy port.

Ha ez megvan akkor ez a metódus(win7nél)

Start menü/vezérlőpult/internetbeállítások

Ott katt a Kapcsolatok fülre, aztán a Helyi hálózati beállításokra. Ki kell pipálni a Proxykiszolgálót, majd beírni az ip címet meg a portot. Ezután katt az ok-ra. Indítani játékot, date check, kiírja hogy köszönjük aktiválást. Ha ez megvolt akkor egyszerűen a Proxykiszolgálónál kivesszük a pipát, majd mindent leokézunk, és mehet a játék.

Ilyen egyszerű, Battlefield 3 esetében ugyanezt csináltuk többen, semmiféle probléma nem volt, és nem is lesz belőle.
  • Renjike
    Wrex is Red

Liara is Blue

Assuming Direct Control

THIS.HURTS.YOU

Youtube videónál találtam kommentben :)
  • mzoleeeex
    Ha valakit érdekelnek plussz dlc-k töltse le és játsza végig a kingdom amalur : reckoning demoját és így kaphat 1 páncél + 1 fegyvert
  • vg
    Hát, a mai 7 és fél óra játék után azt kell, hogy mondjam, hogy állat a játék! ;) Xbox-on vannak bug-ok, egy-két beszélgetésnél tekeregnek a nyakak, forognak a szemek. :D Alig bírtam abbahagyni, de már nagyon álmos vagyok.
  • Xing
    Meg is rendeltem, kösz mindenkinek a tippeket!
  • Kindred Blades
    Bocs a duplázásért, de pontosítok, csak volt nekik mindkettő a lista szerint, most már 'Rendelhető' státuszban van.
  • Kindred Blades
    konzolokszervize.hu
    A lista szerint van mindkettő. Ráadásul piszticsálé áron (ha nem akarsz ME2 DLC-ket venni, ha azokat is begyűjtöd, akkor hozzánk hasonlóan horribilis összeget csengetsz ki az EA-nek.
  • penge96
    Comment of the year! Ez nagyon király! :D
  • cataflam02
    XDDD végignyitottam !!!!
  • TVelvet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler][spoiler] [spoiler] Spoilception
    [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler]
  • Fpocok
    Az más :D
  • mk452001
    Ha barátot mondtál volna, még elfogadom, de barátNŐŐŐD? Vedd el, de gyorsan :P
  • penge96
    ??? AZONNAL VEDD FELESÉGÜL!!!!
  • Xing
    Egy héttel ezelőttig nem is hallottam a játékról, barátnőm mutatta :D
  • Fpocok
    Akkor kellett volna megvenned, amikor 5 euró volt steamen darabja.
  • Atilorn
    Besz*rok Talyla! Tényleg kitörölted a hozzászólásomat, pedig csak egy rakás spoiler szót írtam egymás után.
  • Xing
    Ez egész jó, első részre 7-10 napot ír, másodikból van raktáron, áru átvételekor kell fizetni és olcsóbb futárral - házhozszállítással mint Steamen :) Thx!
  • mk452001
    Most nézem, csak xboxhoz van náluk :S
  • mk452001
    esetleg az 576 webshopjában megrendelheted, hátha találnak valahol raktáron
  • Xing
    Végső esetben Steam. Nem gondoltam hogy ennyire lehetetlen vállalkozás :(
    Bár később biztos lesz trilogia de az nem most lesz
  • Tatyla
    steamen nem jó vagy mindenképp dobozost szeretnél?
  • Xing
  • Maximus4
    Igaz nem Budapest,de itt van mindkettő és állítólag 1 munkanap alatt megkapod ha van raktáron.

• penge96
    És tényleg. Én kb. 1 éve vettem mindkettő az Alleeban az 576-ban, azt mondták, hogy ez az utolsó darab mindekttőböl, nem gondoltam, hogy utána nem is rendelnek többet...
  • mk452001
    sztem inkább csak vaterán, meg teszveszen lehet találni (nomeg ebay-en).
    de ha talász még boltban, használd ki a szerencsédet
  • Xing
    Már próbáltam, azt mondták esélytelen. Cdgalaxisban is néztem valamint rpgames.hu ill MediaMarkt :/
  • penge96
    576.
  • Xing
    Van tippetek Bp-en PC-re hol tudom megvenni az elő két részt?
  • Tatyla
    köszi,innentől figyelek árgus szemekkel úgyhogy viselkedni
  • Maximus4
    És lőn,már meg is kaptad:)
  • Tatyla
    elküldtem
  • penge96
    Én is támogatlak Tatyla!
  • Maximus4
    Az a legtisztább ha hsz..-ek linkjét küldöd el.
  • Tatyla
    hozzászólások sorszáma elég?
  • Maximus4
    Én azt javaslom,hogy írj egy új emailt amibe beteszed azokat a hozzászólásokat is akik rád szavaztak,+ az adatlapod és a topikot.
  • Calver
    kérdés, mivel eddig nem olvasgattam a topicot, viszont lassan nagyon közel a kiadás dátuma: nem tudjátok, h esetleg készül-e ehhez is olyan móka, mint DA2-höz volt a Gibbed-féle save generator, avagy amivel pár klikkel beállíthatod, h miket döntöttél második részben?
    több karakterrel vittem végig ugyanis a kettőt, és perpill úgy állok, h van akikkel befejeztem az alapjátékot, meg egy másik akivel a DLC-ket - és nincs túl sok hangulatom sem a főszál, sem a DLC-k újra lezúzásához, csak hogy legyen egy "jó" mentésem