22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ottar #8323 Szia!
Nekem mindkettő megvan, eladó.
Az elsőt nem toltam végig teljesen (kissé bonyolult az itthoni hardverkörnyezetünk.. :)), ergo a második nem is volt a gépben, csak megnéztem a doboz tartalmát.
Xbox volt a fa alatt, most azon kezdtem újra az egészet.
-
Én sem. -
Én nem tapasztaltam ilyet -
Prof William #8320 Akkor Xboxon már kint van?
A szem és nyaktekergés meg csak simán azért lehetett mert Juhász elszokott a földön a katonai hajóktól és elaludta a nyakát. :) -
Ha valakit érdekel a proxy-s okosság leírom, hisz úgysincs ebben semmi illegális:
Először is keresni kell egy amcsi proxyt a neten. Ezek naponta változnak érdemes kedd reggel keresni egyet. A proxy egy ip cím lesz meg egy port.
Ha ez megvan akkor ez a metódus(win7nél)
Start menü/vezérlőpult/internetbeállítások
Ott katt a Kapcsolatok fülre, aztán a Helyi hálózati beállításokra. Ki kell pipálni a Proxykiszolgálót, majd beírni az ip címet meg a portot. Ezután katt az ok-ra. Indítani játékot, date check, kiírja hogy köszönjük aktiválást. Ha ez megvolt akkor egyszerűen a Proxykiszolgálónál kivesszük a pipát, majd mindent leokézunk, és mehet a játék.
Ilyen egyszerű, Battlefield 3 esetében ugyanezt csináltuk többen, semmiféle probléma nem volt, és nem is lesz belőle. -
Wrex is Red
Liara is Blue
Assuming Direct Control
THIS.HURTS.YOU
Youtube videónál találtam kommentben :) -
mzoleeeex #8317 Ha valakit érdekelnek plussz dlc-k töltse le és játsza végig a kingdom amalur : reckoning demoját és így kaphat 1 páncél + 1 fegyvert -
vg #8316 Hát, a mai 7 és fél óra játék után azt kell, hogy mondjam, hogy állat a játék! ;) Xbox-on vannak bug-ok, egy-két beszélgetésnél tekeregnek a nyakak, forognak a szemek. :D Alig bírtam abbahagyni, de már nagyon álmos vagyok. -
Xing #8315 Meg is rendeltem, kösz mindenkinek a tippeket! -
Kindred Blades #8314 Bocs a duplázásért, de pontosítok, csak volt nekik mindkettő a lista szerint, most már 'Rendelhető' státuszban van. -
Kindred Blades #8313 konzolokszervize.hu
A lista szerint van mindkettő. Ráadásul piszticsálé áron (ha nem akarsz ME2 DLC-ket venni, ha azokat is begyűjtöd, akkor hozzánk hasonlóan horribilis összeget csengetsz ki az EA-nek. -
Comment of the year! Ez nagyon király! :D -
XDDD végignyitottam !!!! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler] [/spoiler] [/spoiler][spoiler][spoiler] [spoiler] Spoilception -
Az más :D -
mk452001 #8308 Ha barátot mondtál volna, még elfogadom, de barátNŐŐŐD? Vedd el, de gyorsan :P -
??? AZONNAL VEDD FELESÉGÜL!!!!
-
Xing #8306 Egy héttel ezelőttig nem is hallottam a játékról, barátnőm mutatta :D -
Akkor kellett volna megvenned, amikor 5 euró volt steamen darabja. -
Atilorn #8304 Besz*rok Talyla! Tényleg kitörölted a hozzászólásomat, pedig csak egy rakás spoiler szót írtam egymás után.
-
Xing #8303 Ez egész jó, első részre 7-10 napot ír, másodikból van raktáron, áru átvételekor kell fizetni és olcsóbb futárral - házhozszállítással mint Steamen :) Thx! -
mk452001 #8302 Most nézem, csak xboxhoz van náluk :S -
mk452001 #8301 esetleg az 576 webshopjában megrendelheted, hátha találnak valahol raktáron -
Xing #8300 Végső esetben Steam. Nem gondoltam hogy ennyire lehetetlen vállalkozás :(
Bár később biztos lesz trilogia de az nem most lesz -
steamen nem jó vagy mindenképp dobozost szeretnél? -
Xing #8298 -
Igaz nem Budapest,de itt van mindkettő és állítólag 1 munkanap alatt megkapod ha van raktáron.
-
És tényleg. Én kb. 1 éve vettem mindkettő az Alleeban az 576-ban, azt mondták, hogy ez az utolsó darab mindekttőböl, nem gondoltam, hogy utána nem is rendelnek többet... -
mk452001 #8295 sztem inkább csak vaterán, meg teszveszen lehet találni (nomeg ebay-en).
de ha talász még boltban, használd ki a szerencsédet -
Xing #8294 Már próbáltam, azt mondták esélytelen. Cdgalaxisban is néztem valamint rpgames.hu ill MediaMarkt :/ -
576. -
Xing #8292 Van tippetek Bp-en PC-re hol tudom megvenni az elő két részt? -
köszi,innentől figyelek árgus szemekkel úgyhogy viselkedni
-
És lőn,már meg is kaptad:)
-
elküldtem -
Én is támogatlak Tatyla! -
Az a legtisztább ha hsz..-ek linkjét küldöd el. -
hozzászólások sorszáma elég? -
Én azt javaslom,hogy írj egy új emailt amibe beteszed azokat a hozzászólásokat is akik rád szavaztak,+ az adatlapod és a topikot. -
kérdés, mivel eddig nem olvasgattam a topicot, viszont lassan nagyon közel a kiadás dátuma: nem tudjátok, h esetleg készül-e ehhez is olyan móka, mint DA2-höz volt a Gibbed-féle save generator, avagy amivel pár klikkel beállíthatod, h miket döntöttél második részben?
több karakterrel vittem végig ugyanis a kettőt, és perpill úgy állok, h van akikkel befejeztem az alapjátékot, meg egy másik akivel a DLC-ket - és nincs túl sok hangulatom sem a főszál, sem a DLC-k újra lezúzásához, csak hogy legyen egy "jó" mentésem