Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
én már a választható társakra vagyok kiváncsi a végleges listára xdd

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

JethroHUN
Nem értem minek még több új szereplõ.

//Asszem elkezdem az ME->ME2 duot. Még messze van március igaz. <#pias>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tali nekem sem sõt még Liara sem 😄 A többiekkel nincs gondom,kíváncsi leszek erre a Vega gyerekre eddig elég fölös karakternek tûnik.Nem az a megfogó személyiség bár az is igaz,hogy kb láttunk belõle 3 percet 😄 😄
Fenrir
Thane nem is, de számomra Mordin, Samara és Miranda volt az a trió akit rotálva vittem, néha még mellé raktam Kasumit és Legion-t.

Kövezzetek meg, de nekem sem Garrus, sem Tali karaktere nem jön be, már az elsõ rész óta sem.

A halál csupán a kezdet...

JethroHUN
Ezt nem láttam. Jó van akkor armor. Csak akkor láttam amikor Anderssel beszélnek, ott csak szimpla ruha. Azt hittem abban lesz bevetésen is (mint Miranda, akkor tanultak A Bional)

Kopiati
Az általam utóbb linkelt videóban, 2:24 (2:20 és nem maradsz le róla) percnél, Ashley ruhája teljesen jó, nem egy kötény😊, olyan mint Shepardé, csak kevésbé nehéz, és közel sem olyan nehéz, mint Vega páncélja. Lnkelem ide is, úgyis mindenki marha lusta görgetni...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

JethroHUN
Ami sztem nagyobb probléma, ami Mirandanal is az volt. Soha nem vittem, mert egyszerûen hülyén nézki, h alap ruhában, áll a YIMIR mech elõtt ami ledarálja 2 sec alatt... Most Ashley is erre jut, a demovideoban vmi olyan skint raktak rá mintha Omegan lenne vmi pultos vagy hasonló.
Azt nem értem minek kell ilyesmivel rombolni egy játék képét? Golyózáporban de monokiniben álljuk már lol. A 14 éves pistikéket ne ezzel akarják már a játékhoz csábítani -.-"

Kopiati
A népszerûséget nem a szexuális aberráció fokában kéne mérni😊 és a hozzászólás szám az csak a karakter vitatott megítélésére utal. Tali és Miranda fanboyoktól isten óvja az embert😊

Nekem Wrex a kedvencem, amikor a kiszivárgott demóban Garrussal, Liarával egymást oltották, azok hihetetlenül fokozták a várakozásom, és kimondottan jó volt látni, hogy Wrex mennyire megváltozott, egy igazi vezetõ lett (legalábbis annak a Krogan megfelelõje (aki elõbb lõ aztán kérdez) (korábban lõ és nem kérdez volt)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kíváncsi leszek Mordin új hangjára,a régi nagyon ütött a karakterhez 😄
Optimus Prime
Pedig Thane vagy Mortis is jobb karakter nála.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fenrir
Érdekes lesz majd ha Miranda nem lesz olyan csapattag mint pl Tali vagy Garrus annak ellenére, hogy a hivatalos fórumon messze õ a legnépszerûbb, a topikja is már vagy 1200 oldalas, a többieknek összeadva nincs ennyi.

TBTPumpa
Már csak Miranda hiányzik... Illetve minden csapattag, akiket a második részben összeszedhettünk...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kopiati

Kopiati
Egy videó James Vegáról, és a hangját adó színészrõl, a jelenetek újak, kevés spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rachni queen, asari-húsbáb, sárkányos húsbáb, az elõrendelõi robotkutya, a hajó belseje

JethroHUN
Ohh mindenhol 9-én lesz elérhetõ 😮 Az péntek. Akkor csak hétfõn jut majd el hozzám... bazd<#falbav> még véletlnül se tudjak hétvégén, amikor van idõ, játszani vele. <#rinya>

Doom 4
Én asszem meg is találtam, honnan rendelem elõ! <#taps>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Nem mintha nem lenne igazad.. de amennyire emlékszem egy fél évvel ezelõtt néztem a CE akkor is brutálisan drága volt.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Kopiati
*és kivételesen a pc verzió CE ára egyezik a konzoloséval😊 who is the bad guy?

Kopiati
Vegyétek számításba, hogy a pc játék "occób" mint a kozol-fosh, mert nincs rajta a xbox-ps jogdíj, A játék túlárazott, ehhez kétség nem fér, de ha márc végén azt tudom írni ide, hogy "ohh (ford failane idézet)" akkor megérte.

Az EA árképzése pc-n elég baráti, a játékaik ára elég hamar lezuhan😊, lásd Crysis 2, DA2 stb... más stúdiók játéka évekig nem tudják átlépni a 30eurós/dolláros küszöböt.

dan5445
http://www.gametrailers.com/video/james-vega-mass-effect/726004

Optimus Prime
Azért a 70 eurós CE akkor is embertelen. régen 40-50 $ megállította az új játékot, amibõl ugye euró lett. Majd az Activsion elkezdte a 60 $ árat.
A TOR 75 eurós CE kiadásán is röhögtem. Mindössze pár in-game beli vacak miatt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Azért ebben nem kis részben a fantasztikusan erõs forint is bejátszik.

Why so serious?

Igazából a baj szerintem annyi hogy tényleg csináltak egy jó játékot befejezõ rész stb stb... ezt már úgyis megveszik.. szvsz ez az árképzés alapja 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Optimus Prime
Ezek így is embertelen árak. A digis attól jobb, hogy egyszer lentebb megy az ára és lehet akciós. És ha ehhez is MP3-as a score, akkor mindegy.

Kopiati
A pénzed?<#banplz>

Fenrir
21k a digitális CE változatért egy vicc, de a 15k-s sima sem kispályás...Nem értem, hogy mit akarnak ilyen árakkal.

Kopiati
Arról nem beszélve, hogy digital deluxe😊 a hajadra is kenheted😊

JethroHUN
Azt lehagytad h jóval drágább mint bárhol máshol.

Fenrir
Origin-en 50 euro a sima és 70 a Digital Deluxe változat.

TBTPumpa
CD Galaxisnál nincs ingyenes házhozszállítás!
És ott a GLS a futárszolgálat (990 Ft)!

DVD Galaxisnál Royal Sprint és 1100 Ft a futárszolgálat!
576-nál nem tudom ki a futárcég, de elvileg ingyenes.
Konzolok szervizénél DPD a futárcég és ott ténylegesen ingyenes.
GameShop-nál is DPD a futárcég (az oldalon mégis Bosits futárcéget említenek az idióták) de ott van szállítási költség.
Überkonzolt nem tudom, még soha sem rendeltem tõlük és most sem fogok, csak belinkeltem az olcsóság miatt...
(Én személy szerint a Konzolok szervizénél vásárolom majd meg).
Már bizonyítottak nekem jópár alkalommal! Megbízhatóak, olcsóbbak, tényleg állják elõrendelés esetén a szállítási díjat és a futárcég is gyors. Már délelõtt megérkezik a csomag. 576-nál és GameShop-nál a rendelésem 16 órakor érkezett meg!

Doom 4
Köszi szépen az infókat! Amúgy, ha megint az lesz mint a 2-nél akkor mind1 is hogy lesz e DLC-m mert amik ingyenesek lesznek, vagy kellenek a multihoz, azokat megveszem (XD megveszem az ingyenest GG nekem!<#mf1>) a maradékot meg crackolt játékkal tolom... de akkor lehet hogy 2 példányba kell felrakni a játékot? (1 full DLC-s csak SP, és egy érintetlen ami SP+MP?)

JethroHUN
Pont az elõbb írta nekem, a dvd galaxisnal 1100Ft a futár GLS is ugyan ennyi. Egyedül a pickpack pont ami 1 nappal tovább tart az olcsóbb, 600Ft, de cgdnél is 10ks vásárlásnál ingyenes, akárcsak 576nal a kiszállítás. Talán azért is drágábbak 😄 mert már benne van az árban.

TBTPumpa
Igen, a Konzolok szervizénél ingyenes a házhozszállítás elõrendelés esetén.
DVD Galaxisnál 1100 Ft, Überkonzolnál pedig 900 Ft a szállítási költség, de mindegyik boltban van személyes átvételre is lehetõség!

Én a gameshoptól rendeltem meg újonnan ott van személes átvét ahogy olvastam.a postaköltség meg sztem 990 Ft lesz.
Doom 4
Igazából, 1. mert az van legközelebb, és 2. az elõrendelõi dlc-k miatt!
Még nem olvastam át a másik 4 oldalt amit linkeltél, de azt meg tudod mondani, hogy azoknál van lehetõség személyes átvételre, vagy a házhoz szállítás milyen árban van?

TBTPumpa
Miért is ott lett elõrendelve?
Emlékeim szerint a CD Galaxis volt az elsõ ahol a gyûjtõi változat elõrendelhetõ volt, aztán jött a Konzolok szervize bolt és csak utána az 576... Nem értem miért az 576-nál kell vásárolni, nem annyira korrekt banda, mint a CD Galaxis vagy a Konzolok szervize!

Doom 4
A végén lehet én is lemondom az 576-osat! Még meglátom...

WOW,nem semmi a kontraszt,le is mondtam az 576nál a rendelésemet 😄
TBTPumpa

JethroHUN
A dvd galaxis az kikkel szállít?

TBTPumpa
Amúgy pedig már vásároltam az 576-tól játékot, amihez járt volna Elõrendelõi DLC... A DLC-s kódokat sehol sem találtam meg, írtam nekik, erre jött a válasz, hogy idõközben elfogyott és nem lesz több belõle, cserébe a következõ vásárlásomnál állják majd a szállítási költséget (ami mára már amúgy is ingyenes lett náluk 5000 Ft-os vásárlás fölött)... Ennyit róluk, pedig nem az utolsó pillanatban lett elõrendelve akkor sem a játék, hanem 1-2 hónappal elõtte!

TBTPumpa
Néhány helyen:

DVD Galaxis: 14990 Ft

Konzolok szervize - 15990 Ft
http://www.konzolokszervize.hu/pc/mass-effect-3-pc-collectors-edition-gyujtoi-kiadas-pc

Überkonzol - 14490 Ft

GameShop - 15500 Ft

Ezek csak a gyûjtõi változatok...
De aki akar talán 1-2 új fegyvert a játékhoz és ezért hajlandó még 2-3000 Ft-ot kidobni plusszba az 576-nak vagy a CD Galaxisnak, akkor tegye meg. De én ilyen kis apróságokért nem akarok többet fizetni a játékért...
Engem maga a játék érdekel és a Gyûjtõi változat. Nem pedig egy elõrendelõi kis mini DLC, amivel szokás szerint semmire sem mész...

JethroHUN
Mert hol kapható olcsóbban?

TBTPumpa
Nem kell ennyire ráizgulni, ez csak reklámfogás... Biztos kevesen rendelték elõ az 576-nál a játékot, aztán kell most valami parasztvakítás. Tõlük én sem szívesen venném meg a játékot (fõleg úgy hogy olcsóbban is kapható a gyûjtõi változat és a normál játék máshol), fõleg nem ekkora árréssel, amekkorával ezek dolgoznak!

JethroHUN
Állítólag minden elõrendelõnek jár... de ez így nem igaz szerintem Origin/Gamestop elõrendelõknek a videó szerint bio oldalán. De az 576.hu is oda van írva, h jár a leggyorsabb elõrendelõiknek iTT most h ez mit takar, h csak az elsõ 1nek, 10nek, 100nak.. vagy csak reklám fogás és azt mondják sorry lassú voltál.

Akra
N7 Valkyrie Assault Rifle ez kis hazánkban elérhetõ lesz elõrendelésnél?

Optimus Prime
Igen, ezt én is néztem csak elfelejtettem megírni. 😄

Fenrir
A social.bioware.com-on meg is lehet nézni, hogy megkaptuk-e a ME3 tárgyat a demo végigjátszása után, nekem be is írta szépen oda a többi megvett dolog fölé.

Optimus Prime
Elvileg mindhárom platformra így van.

Ez a KoA:Reckoning demó 45 perc játék, Xboxon is van? Ott is jár érte cucc vagy ez csak PC only?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...