22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
kérés teljesítve -
Evoluti0N #8402 Csak egy apró megjegyzés, de sztem a "Ha azt szeretnéd,hogy magyar legyen a Mass Effect 3 jelentkezz!!" linkjét ki lehetne venni a bannerből, mivel már úgyse fog magyarul megjelenni. -
jó lett a visszaszámláló :)) -
Ez a visszaszámláló jó? -
hát alap sg-s dizájnnál nekem jobban bejött az art book féle banner :\ - ez olyan nincstelen -
ja ez jobb igaz
-
itt az európai megjelenés visszaszámlálója. -
megelőztél 5 másodpercel !!!! :D -
itt a pontos idő -
Origin név: MrGerey -
Már jó, hála a cookie törlésnek:) Köszi a tippet! -
De az a célja és visszaszámláló nincs,de ha mondtok egy pontos időt,akkor rakok be ha kell.
Próbáld meg törölni a sütiket a böngésződből.hátha megjavul. -
1. működik
2.nincs visszaszámláló -
Kérdés:
1, A bannerban lévő spoiler csak nálam nem működik?(vagy nem is ez a célja)
2, Tényleg van visszaszámláló a bannerban? -
Na ne viccelj:) -
Jól van,csak nem akarom ezt ráerőltetni senkire:) -
ki / be lehet kapcsolni senkit nem zavar , sőt ! mindenki örül hogy fordítasz a halandókra időt :)))) -
Ki ne vedd azért mert 1 embernek nem jó, használom én az alapot úgy is jó:) -
Én is chrome alatt nézem és fönn van a bővitmény is:)
De ha ennyi gond van vele akkor inkább kiveszem a topikból,ezt csak nektek csináltam,nem a saját szórakoztatásomra:) -
Firefoxat tökéletesen megy -
IE-vel jó, Chrome-al meg fekete
Lehet az SG-s bővítmény nem tetszik neki.
-
0.1 nek jólesz:D btw origin id: ZeroX92P
-
Nekem fehér. -
Akkor valami nálad van,mert az fehér:) -
A comment box-ban feketék a betűk, ergó nem látom mit írok. Fehéren jobb lenne. -
Az benne marad mindenképp!
Ha esetleg úgy döntötök,hogy benne marad,de kell valami változtatás akkor szóljatok és megcsinálom,ha tudom:) -
Barmit is varialtok, de a KI-BE opcio pls maradjon azoknak, akik maradnanak a hagyomanyos SG designhoz. -
Viszont a két shepes bannerkép annyira nem jön be, mindig a Sliders egyik része jut eszembe. Persze ha marad, akkor marad, csak gondoltam szólok :D -
szerintem jó , én tökéletesen látom :) -
Én látok mindent, nekem tetszik. Sőtét alapon most fehérek a beük. -
Betűszín,méret miatt? -
Amúgy tökéletes lenne a háttér, csak a kommenteket és amit írok elég nehéz elolvasni. Ha maradna a komment rész olyan mint az alapnál, akkor szerintem fasza lenne. -
Bhalage #8371 akarhanyszor latom ezt a femshep kepet, mindig az jut eszembe, hogy tudtak ilyen csunya karit csinalni :D
eskuszom a kis horcsogarcu kis voros default femshep me1 es me2ben 100x szexibb volt mint ez a semmilyen az me3 kepeken es videoban.
no mind1 en az me1 defaultot fogom importalni (nekem bejott a me1-2 default male es female kari is, nem valtoztattam rajtuk) -
Döntsétek el majd mi legyen,de ha benn marad,akkor is ki lehet kapcsolni és megjegyzi a böngésző a beállítást és visszaáll a régi sg kinézetre. -
egyetértek -
Xing #8368 Nekem tetszik. -
szuper a banner, de nem látom mit irok :D -
Szerintem király! -
Maradjunk az alapnál szvsz:) Alig lehet átlátni... -
Akkor nézzétek:)