Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kopiati
Miranda: Olyan mû, mint a játékban
Dr. habil. prof. Mordin: korrekt
Garrus: A favágú Turián címû csendéletet vélem benne felfedezni, bár a lábai a lebegés érzetét keltik bennem
Légió: épp a jobbkezes Geth szkanderversenyrõl érkezik, a 3. helyezettnek járó olcsó kínai puskával
Shep: a vitiligót a 2130-as évek után sem lehet gyógyítani, de az arcáért külön eltörném valakinek a kezét
Grunt: ördögvillát formázó kezével fogja a már játékban is aránytalan fegyvert, de mint figura, bennem egy bkv-s biztonsági õr benyomását kelti
Tali: épp egy kivetítõrõl értesül, hogy az Újpestet (mert lila a szerkója) kizárták az NB I-bõl, a megdöbbenés teljesen letaglózta
Thane: elég sokat gyúrt a felsõ testére és úgy látszik a piruláit elvesztette, mert elég fancsali képet vág, de testtartása, épp azt sugallja, hogy Mc Hammer - u cant touch this címû számát hallgatja, nem veti meg a klasszikus földi zenét.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Optimus Prime
Collect them all!

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

jarlaxxe
Fogják vinni mint a cukrot, ennek a szériának a fanjai állnak a legnagyobb geekekböl, elég szétnézni bármelyik fórumon ami a ME-rõl szól.

Nem is tudom... ez azért kicsit tetszik.. 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

új formája a DLC-nek:
játékboltokban kapható figurák mellé adnak ingame tartalmat is, 8 van összesen, 20 dollár darabja..

de csak éamerikában lesz kapható.

Hol, a MAKOn túl?
Neeem, a MAKO az!
Egyébként észrevettétek, hogy ezen a képen a Közép-Afrika + Szahara úgy ahogy van lángokban áll, Európa ehhez képest elég jól néz ki... Bár tudom ez csak egy kép, de akkor is...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Spoiler gombot a népnek! 'ala Skyrim fórum.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Felõlem le lehet cserélni. FYI a jelenlegi fejlécet én csináltam, az akkor elérhetõ egyetlen valamire való háttérbõl, ami akkor a hivatalos oldal háttere volt (szóval nem idõutazós <#schmoll2>). Azóta persze kijött kismillió remek fejléc anyag, de nem volt sok kedvem meg idõm Photoshoppal játszadozni.

Amúgy szerintem nagyon jóra sikeredett a tied, nem kell azon semmit változtatni. <#smile>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fuj mi az az izé ott a háttérben? <#idiota>

Eddig a tiéd tetszik a legjobban. Szerintem viszont egy olyan banner kéne, ami az egész galaktikus helyzetet hûen tükrözné.

Kopiati
Ajánlom a sajátom😊 Már fél éves ezóta jobbat is tudnék csinálni, referenciának a Victoria II fórum bannerjét tudom felmutatni, meg egy weblapét.

ez ugyan olyan hatalmas, mint a mostani, másrészt meg no offense, de nem sok munkát látok rajta (hivatalos háttérkép)
Optimus Prime
Nem tudom ki a házigazda, de készítettem egy új és stílusosabb bannert. A méret és pár effekt még változhat, ez csak egy példa, hogy szerintem mi lenne jó. Ami visszaadja a játékot és nem egy idõutazás vagy a Reaperek a játékparkban benyomást kelti.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Az.

Optimus Prime
Végre végig vittem az átkozott Reckoning demót. Egy vulcani csajjal mentem és maxra vettem a grafikát, így már nem is rossz. De félidõben fárasztott így is, ezért elkezdtem lopni, öldösni mindenkit.

Doom 4
Ja õ csak simán nigger volt.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Hát de õ se raperkedett, meg aztán igazán nem volt nagypofájú, sõt...

Szerintem Jacobra gondolt az ME 2-bõl.<#whatever>
Renjike
Black n yellow , black n yellow <#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

broman191
Milyen nagypofájú rapper nigga? Átirányított valami youtube videóra véletlenül? <#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kopiati
Újra belinkeled, amit neked linkeltem 10-el lentebb? Ráadásul már ott is másodszorra szúrtam be😊 Korán van ehhez😄

Különben meg VÓTMÁ! Ráadásul Vega elõször is nem nigger, nem is raper, nagyon mellényúltál.

<#nezze><#falbav><#szomoru2>

Te már igazán nem tudod magad hogyan alulmúlni az ökörségeiddel, ugye?

JethroHUN
James Vega trailer ME3ból, hát nekem nem lesz favorit csapattárs... Nagypofájú rapper niga gyerek nagyon kellett.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Optimus Prime
Vagy a Reapereknek. 😄

Kopiati
Egyébként a topik gazdája be tudna tenni egy olyan spoiler gombot, mint a Skyrim fórumban van, hogy a megjelenéskor ne legyen agyon spoilerezve a topik? Esetleg adminoknak kéne szólni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy ha az tényleg õ meg is érdemli,hogy megmurdáljon elég randára sikeredett ott 😄
Hát Miranda biztos nem.😄
Kopiati
Ha igazam lesz ki hív meg egy sörre?😛

Hát majd meglátjuk 😄
Kopiati
A graf a távolsággal arányosan romlik, ami látszik a vékony fekete kezek, és a fekete haj, ami széles vállban, arce nekem sem hasonlított emlékezetbõl, de aztán képet néztem mirandáról és... ehh lehetséges

Sztem sem az,vagy nagyon átdolgozták 😄
broman191
Szerintem sem, hajra sem, arcformára sem.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

az szerintem nem Miranda, az arca nem hasonlít

Kopiati
2:28 környékén
a Kodiak sikló ajtajában, mintha õ lenne, késõbb ebbe a siklóba csapódik egy másik hajó, és felrobban, ehhez a mûsorban meg kell nézni a többi jelenetet...

Tudsz linket?akár spoilerbe.
Kopiati
Egyik videót megnéztem még1szer GT.TV 1 része, és
Miranda csúnyán meghal benne, legalábbis, ahogy a jelenetek összeállnak

Kopiati
Fõleg Freddie Prinze jr. hangjával😄

Na hát az kétségtelen,hogy Kaidan/Jacobnál színesebb karakter lesz. 😄
Nekem Garrus, Legion, Zaeed voltak a legkedveltebb csapattársaim, mindegyiküket nagyon bírtam. A második, "csak" kedvelt csoportba nálam Ashley, Liara, Tali, Mordin, Wrex, Kasumi tartoznak, õket szívesen látnám vissza csapattársként. Az "elmegy" kategóriába tartozik nálam Grunt, Samara/Morinth, Miranda, Jacob, Thane, Kaidan, Jack õk azok, akik különös képen nem indítottak meg, számomra unalmasak/nem szimpatikusak, õket csak cameo szerepben várom vissza, semmi többen. Vega a látottak/hallottak alapján Jacob/Kaidan szerepét tölti majd be a hajón (mint ember/férfi), de már az alapján a kevés infó alapján is, ami megjelent róla már most sokkal szimpatikusabb és érdekesebb karakternek tûnik, mint az említett kettõ összesen...

broman191
Nekem is Garrus volt az egyik favoritom, a másik Kasumi, õ nem tudom visszatér-e hosszabb idõre a harmadik részben. 😊

koschwarz
Nekem garrus volt mindket reszben a kedvencem, jo hangja volt 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fenrir
Most, hogy mondod: Zaeed is benne volt az állandó csapatomban, jó beszólásai voltak 😊

A halál csupán a kezdet...

Fõleg,hogy mekkora kocka 😄 😄
Hát igen Legion az egyik legeredetibb és legkülönlegesebb társ a 2. részben!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem pl. Garrus volt a kedvencem mindkét részben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Marha jól néz ki! És aminek legjobban örülök, hogy ezeket a jeleneteket elnézve, ráadásul úgy, hogy a kiszivárgott anyagba is beleolvastam, gyakorlatilag alig tudok valamit a történetrõl!

Optimus Prime
Nekem két igazán kedvencem van: Zaeed és Legion. Az 1-be Wrex és Ash.
És hogy miért, Ash mindenkinek megmondja, amit megakar. Wrex meg ránézésre nagy arc, igazi bad-ass merc. Zaeed... hát no komment. 😊 És Legion, nos mert nem ember, tetszik a hangja meg úgy az egész megjelenése.