22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Renjike
    szerintem teljesen mind 1 ... két külömböző játék .. mentést meg így is úgy is külön tudsz importálni
  • mzoleeeex
    Én is jönnék majd hentelni ezerrel.

Origin : Zolix
  • simon7108
    valaki esetleg az előző HSZ-emre?
    Eléggé fontos lenne:)
    Nem szeretném ha valami nem úgy menne ahogyan kell mert jelenleg van 1 Origines accom amit használok a BF3-hoz PS3-on,de a ME2 egy másik EA accal volt aktiválva.
    Szerintetek akkor a 3-at is azzal aktiváljam majd?
  • janihunk
    Húú de jó a topik kinézet. Grat hozzá.
  • Evoluti0N
    Bioware pontokat digitális változatban csak Originen lehet venni vagy máshol is?
  • nyirog
    amúgy bárki bámrit mond én a klasszikus megoldást jobban preferálom, nem tudom h így olcsóbb e vagy sem de én ilyen maradi vagyok
  • Bhalage
    ok, peace <3

origin : bHalage

estenkent fent szoktam lenni, no de majd ha jon a retail akkor lesz nemulass,
    nagyon kivi vagyok milyen enemiket tesznek meg bele+milyen palyak lesznek.
  • TBTPumpa
    A DLC-ket a klasszikus úton - BioWare pontokkal is meglehet vásárolni!
  • cataflam02
    Aki nem akar több spoilert véletlen se nyissa meg !!!!!
    (tényleges információt nem tartalmaz de, azért jobb az elővigyázatosság.)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én hülye megnéztem a bonus jelenetet, a játék végéről (vagyis csak hallgattam) és tényleg igaz az, amit anno a bioware nyilatkozott, lesz akinek nagyon fog tetszeni (szvsz KURVA JÓ :d:d:d) és lesz akinek nem.. kíváncsi leszek majd a reakciókra.. kik lesznek többen.
  • nyirog
    akar amúgy vki még multizni demóban mielött lelövik, olvastam h multis profil megmarad mivel az az originhez van kötve, azt nem tudom h az adatok is - nem hinném :P
  • Coolfire
    Hű,micsoda dizájn.:)
  • Cef
    Nem bírtam ki és belenéztem a játék elejének a végigjátszásába.
    Így mindenféle spoiler nélkül három dolgot lehet elmondani a játék elejéről: Nagyon pörgős, folyamatosan peregnek az események. Az első pályákon párbeszéd-választási lehetőségünk sincs sok, gondolom azért mert ennél a résznél a döntéseinknek még nincs igazán súlya. Harmadszor, nagyon állat, pörgős, darkos és adja a Mass Effect hangulatot.
  • nyirog
    igaz, de akkor is zavar kicsit jamaica :D, de legyen neked igazad, jövőhéten kiderül ;)
  • Ryder62
    Jó lett ez a vissza számláló :)

Arrival fíling :D
  • Pares
    A külön hang és a hang + látvány szerintem ég és a föld.
  • MrDevil
    Nem lehet valahonnan megszerezni a többi femshep kinézetének a kódját amik közül erre a gagyi vörösre esett a választás ? :D
  • nyirog
    huh, jó lett a banner :), amúgy meghalgattam a dlc-s csapattársunk pár mondani valóját és egy füves jamaicai niga jutott róla eszembe -.-, nem igaz h nem tudtak más mély hangút találni az ő helyére, pár dialógusánál annyira idegesítően kivehető ez a gangxtás szlenges hangleejtés :D

"Everyone, this must be the true Nigerian Prince! Donate as much as you can so he can extract monies locked away in foreign worlds!" xDDDDDDDDD

Igazából ez csak engem zavar picit, de nem számottevően, sőt kb majdnem le is szarom, csak úgy megjegyeztem :) :D
  • Pares
    Jaaaaaaj. Most látom, hogy legfelül van az. Persze csak az után vettem észre, hogy leírtam...

• Pares
    Csak egy tipp: A fejlécbe nem lenne logikusabb, ha az N7 helyett a Mass Effect 3 felirat lenne?
  • Quattro88
    Origin név: A4quattro_7
  • ZSOOLT2
    Origin nevem: ZSOOLT3
  • ProGabe #8422
    nálam bugos chrome-ban. a lap alján van egy sg-default színű téglalap: http://i.imgur.com/GY2mF.jpg
    ami bosszantóbb, hoy nem tudom állandó jelleggel kikapcsolni a témát, mindig ilyen, amikor belépek a topikba
  • Pares
    Az én Origin nevem: Pares
  • Pares
    Ejha, fasza lett az topik kinézete!
  • Renjike
    srácok most nincs kedvetek nyomkodni egy-két meccset? :)
  • zzeN
    Szerintem a milisec nem kellene a számláló végére:)
  • dan5445
    origin név:dan65
  • TBTPumpa
    Majd akkor fogunk harapni, ha valaki nem Spoiler-be írja, azt ami oda tartozik, illetve itt Warezol...
  • Tatyla
    dehogy veszünk sima csevegés a játékról :)
  • penge96
    Ne vesszetek már össze ezen. :)
  • Tatyla
    de most ez a tényleges támadás
  • TBTPumpa
    Játszottam vele töki, de ott is ezt írták, hogy a Reaper-ek érkezéséig ennyi és ennyi idő van hátra...
  • Bhalage
    sztem fasza! en mar remegek, megyek is kicsit multiba hentelni
  • Bhalage
    faszom mondj jobbat, de az arrivalban nem tamadtak azok semmit cska szerettek volna. vagy te nem jatszottal vele ? oO nub
  • Tatyla
    nesze
  • penge96
    Origin név: Blade468
  • TBTPumpa
    StarCraft 2-ben a Dokicsaj szinkronhangja is ő amúgy... :D
  • TBTPumpa
    Reaper támadásig? Mi ez Arrival DLC? :D
  • Bhalage
    nem mass effect de egy kis Ali Hillis :d <3

fasza a visszaszamlalo, de mondtam mar h ne azt irjatok, hogy "megjeleneseig" hanem minimum "a reaperek tamadasaig" :D
  • TBTPumpa
    Bizonyíték, hogy a Launch Trailer-ben látható ismeretlen csajszi nem Miranda és nem EDI - Erős Spoiler, mert ez már a teljes játék végigjátszásából való:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=OYQvAhEqwhA&list=PL474534134EAA9C18&index=6&feature=plcp