22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Nézzük meg. -
Tedd be egy fél órára, hátha tetszik a népnek. -
simon7108 #8361 majd azzal az EA accountal érdemes játszani amivel aktiválva volt a 2. részben a Cerebrus network vagy mind1? -
Origin név: TBT1989 -
az nem lenne rossz, ha lenne minden topikban, mert sokszor nagyon béna háttérképeket tesznek be a topikokba :)
origin név: progabe -
Egy z betűt kifelejtettél:) -
Origin név: Oriic -
Bocsánat,javítottam! -
Hát próbáljuk ki, max visszaállítod erre -
Az enyém vagy semennyire nem látszódik, vagy kihagytad?:D -
Tökéletes :) -
Amúgy csináltam ki-be kapcsolható topikdizájnt is,csak nem tudom milyen lenne a fogadtatás:) -
oooooooooooooooooooooooooo látom :DDDDD -
én nem látok semmit , arról a visszaszámlálóból sem amiről régen beszéltetek? :O mivan itt nálam... :D -
tökéletes szerintem,az enyém ugyan úgy Tatyla -
Enyém: zzzEN -
Így jó lesz srácok? -
enyimé: BadOutSeven -
Origin név: Nyirog
és köszi ^^ -
Origin név: vranyek -
Igen,segítek szívesen,csak majd mondjátok a neveket. -
rendben már Maximus is kérdezte és kértem hogy csinálja meg mert én nem igen értek hozzá... -
-
Támogatom! -
Házigazda figyelmébe: ha megjelent a játék és akinek eredetiben van meg, azoknak a multis,origines nicknevét berakhatnánk a nevük mellé h ne kelljen mindig írogatni és így mindenki könnyen megtalálja egymást (mint anno a 2010-es need for speed hot pursuit -nél). -
Pares #8338 Igen, az importált karakter arcát is lehet változtatni. -
ki az az állat aki ezt kicsánta? :DDDDDD te jó isten 

Kérdés , ha Fem shepet kezdek most elölről , importálom , hogy fog kinézni a 2. részben . ha hülyen akkor tudok rajta változtatni valahogy? -
Pares #8336 -
olvass vissza , jók lesznek , nem tudom már melyik kolega (bocsi) mutatta hogy originen Pre load után mutatja hogy 800 BW pontba fog kerülni a Protheanos DLC . -
Szóval a két megoldást összekombinálták? Érdekes! Köszi az infót! -
pries #8333 Valaki linkelt egy screenshotot pénteken, ahol irva vagyon Origin kliensben hogy BW pontért lehet venni DLC-t. -
Még Tescoban is szokott lenni. Apropó Bioware pontok. Biztos volt már róla szó, de a Mass Effect 3 DLC-khez is jó lesz vagy azokat majd originen keresztül lehet megvenni? -
ide kell belogolni accounttal és akkor ott tudsz venni. Csak jelenleg nem megy az oldal valamiért. -
Pl a CD galaxisban de biztos lehet máshol is venni. -
Xing #8329 Akkor úgy kérdezem hol? Most kezdem beleásni magam a témába és a biowarestore.com logikusnak tűnt de pontot nem árulnak :p -
Veszel, másképp nem megy. -
Az első rész nagyon szarul fut, viszont a második rész már sokkal sokkal jobban van optimalizálva. -
Xing #8326 És hogyan lehet bioware pontokat szerezni? -
Kindred Blades #8325 DLC-k közül, ha gondolkodsz rajta, ajánlom az elsőhöz a Bring Down the Sky-t, a másodikhoz pedig a nagyobb DLC-ket, Stolen Memories, Overlord, Lair of the Shadow Broker, Arrival. A második rész esetében az utolsó kettő a markáns, de az Overlord minden idők legjobb lezárásával rendelkezik (szerintem, negyven éves fejjel ejtettem egy könnycseppet, annyira jól rendezték meg, pedig marcona egy állat vagyok, az asszony azóta is ezzel szekál), a Stolen Memories pedig egy plusz karakterrel szolgál, s egy heist mellékküldetéssel, ami félelmetesen James Bond-szerű hangvételt vesz a felétől. -
ottar #8324 Bocs, ezt inkább PÜ-ben kellett volna.