22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    Nézzük meg.
  • orichalcos
    Tedd be egy fél órára, hátha tetszik a népnek.
  • simon7108
    majd azzal az EA accountal érdemes játszani amivel aktiválva volt a 2. részben a Cerebrus network vagy mind1?
  • TBTPumpa
    Origin név: TBT1989
  • ProGabe #8359
    az nem lenne rossz, ha lenne minden topikban, mert sokszor nagyon béna háttérképeket tesznek be a topikokba :)

origin név: progabe
  • zzeN
    Egy z betűt kifelejtettél:)
  • orichalcos
    Origin név: Oriic
  • Maximus4
    Bocsánat,javítottam!
  • nyirog
    Hát próbáljuk ki, max visszaállítod erre
  • zzeN
    Az enyém vagy semennyire nem látszódik, vagy kihagytad?:D
  • nyirog
    Tökéletes :)
  • Maximus4
    Amúgy csináltam ki-be kapcsolható topikdizájnt is,csak nem tudom milyen lenne a fogadtatás:)
  • Renjike
    oooooooooooooooooooooooooo látom :DDDDD
  • Renjike
    én nem látok semmit , arról a visszaszámlálóból sem amiről régen beszéltetek? :O mivan itt nálam... :D
  • Tatyla
    tökéletes szerintem,az enyém ugyan úgy Tatyla
  • zzeN
    Enyém: zzzEN
  • Maximus4
    Így jó lesz srácok?
  • Renjike
    enyimé: BadOutSeven
  • nyirog
    Origin név: Nyirog

és köszi ^^
  • Vraaanyek
    Origin név: vranyek
  • Maximus4
    Igen,segítek szívesen,csak majd mondjátok a neveket.
  • Tatyla
    rendben már Maximus is kérdezte és kértem hogy csinálja meg mert én nem igen értek hozzá...
  • Renjike
  • penge96
    Támogatom!
  • nyirog
    Házigazda figyelmébe: ha megjelent a játék és akinek eredetiben van meg, azoknak a multis,origines nicknevét berakhatnánk a nevük mellé h ne kelljen mindig írogatni és így mindenki könnyen megtalálja egymást (mint anno a 2010-es need for speed hot pursuit -nél).
  • Pares
    Igen, az importált karakter arcát is lehet változtatni.
  • Renjike
    ki az az állat aki ezt kicsánta? :DDDDDD te jó isten

Kérdés , ha Fem shepet kezdek most elölről , importálom , hogy fog kinézni a 2. részben . ha hülyen akkor tudok rajta változtatni valahogy?
  • Pares
  • Renjike
    olvass vissza , jók lesznek , nem tudom már melyik kolega (bocsi) mutatta hogy originen Pre load után mutatja hogy 800 BW pontba fog kerülni a Protheanos DLC .
  • SgtMathias
    Szóval a két megoldást összekombinálták? Érdekes! Köszi az infót!
  • pries
    Valaki linkelt egy screenshotot pénteken, ahol irva vagyon Origin kliensben hogy BW pontért lehet venni DLC-t.
  • SgtMathias
    Még Tescoban is szokott lenni. Apropó Bioware pontok. Biztos volt már róla szó, de a Mass Effect 3 DLC-khez is jó lesz vagy azokat majd originen keresztül lehet megvenni?
  • Fpocok
    ide kell belogolni accounttal és akkor ott tudsz venni. Csak jelenleg nem megy az oldal valamiért.
  • wedge31
    Pl a CD galaxisban de biztos lehet máshol is venni.
  • Xing
    Akkor úgy kérdezem hol? Most kezdem beleásni magam a témába és a biowarestore.com logikusnak tűnt de pontot nem árulnak :p
  • wedge31
    Veszel, másképp nem megy.
  • Fpocok
    Az első rész nagyon szarul fut, viszont a második rész már sokkal sokkal jobban van optimalizálva.
  • Xing
    És hogyan lehet bioware pontokat szerezni?
  • Kindred Blades
    DLC-k közül, ha gondolkodsz rajta, ajánlom az elsőhöz a Bring Down the Sky-t, a másodikhoz pedig a nagyobb DLC-ket, Stolen Memories, Overlord, Lair of the Shadow Broker, Arrival. A második rész esetében az utolsó kettő a markáns, de az Overlord minden idők legjobb lezárásával rendelkezik (szerintem, negyven éves fejjel ejtettem egy könnycseppet, annyira jól rendezték meg, pedig marcona egy állat vagyok, az asszony azóta is ezzel szekál), a Stolen Memories pedig egy plusz karakterrel szolgál, s egy heist mellékküldetéssel, ami félelmetesen James Bond-szerű hangvételt vesz a felétől.
  • ottar
    Bocs, ezt inkább PÜ-ben kellett volna.