22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Át lehet venni valahol már ma, de legtöbb helyen holnap, játszani viszont csak 9-től lehet hivatalosan! -
Hoz_Hun #8562 Azt tudom, csak lentabb írta valaki, neki már szóltak, hogy holnap jön neki. -
Amcsiban meg holnap. -
Hoz_Hun #8560 Most akkor nem 9 jelenik meg vagy, mi? Úgy tudtam az EU-ban 9. a dátum. -
Kindred Blades #8559 Nincs szó lojalitás küldetésekről?
Mi a játék kétharmadának célja? Hogy megnyerjük a különböző népek támogatását.
Azt hiszem, egy ici-picit azért hasonlít a dolog. Így aztán nem értelmetlen az összehasonlítás.
Persze én is optimistán állok a dologhoz, de azért vakbuzgónak lenni sem kifizetődő, mert az ember könnyen pofára esik. -
Told végig az első kettőt.. Szerencsére a harmadikhoz képest nem jelentősen elavultak, így a mai napig élvezhetőek. -
Pares #8557 Egyértelmű, hogy nem így lesz. De majd te is meglátod. Az akció mód és a sztori mód egyszerűen lenyisszantott változatai az RPG módnak. Az ME3-ban már nincs szó ilyen lojalitás küldetésekről, szóval az egész összehasonlítás értelmetlen. Nyilván ha beletettek volna automatikus választási lehetőségeket, akkor úgy állítottak volna be minden dialógust, hogy a végén mindenki lojális legyen, a lehető legtöbb küldetést meg tudd csinálni. Fordítva nincs értelme. -
Amúgy no offense... de aki az ME-t akció módban akarja tolni... nc. -
RamsayBolton #8555 Küldetésre jó példa Zaeed küldetése. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ilyenek áthidalása miatt az egész játékot tekintve is kell "butításnak" lennie, hogy egy Akció-mód elmenjen (nem fikázásból mondom). De bízom benne, hogy nem így lesz!Gondolom egy Akció-mód mindig úgy döntene, hogy megmentjük a munkásokat.
Viszont a végén vajon mit mondana Shep Akció-módban Zaeed-nak, mikor Vido lelépett. Mert ha a játék elején csináltad, még nem volt elegendő renegade/paragon pont, hogy kidumáld. Így játék elején elvileg Akció-módban sem lenne jó a vége (nem lojális). -
Persze kitudja... de szerintem akció módban van egy furgatókönyv, és ahányszor tolod, annyiszor ugyanazt adja. Ugyanaz, hogy ha nem választasz shepardöt, akkor az alappal megy. -
Pares #8553 Nyilván valamilyen párbeszédek vannak benne, gondolom a 0 párbeszéd a küldetésekre vonatkozik. -
RamsayBolton #8552 Na igen. De akkor, ha RPG módban tolod (nyilván meg sem fordulna a fejemben az Akció-mód csak sokadjára kíváncsiságból, ahogy írtad), akkor elvileg "elszúrhatod" az egyes küldetéseket és nem jön úgy létre a szövetség, ahogy Akció módban meglenne. -
RamsayBolton #8551 Gonodljunk csak bele mi lett volna, ha a ME2-ben van Akció mód. Például a Normandy-n a csapattagokkal folytatott párbeszédeket is végigpörgetné-e (ha odamész és rákatt a társra). De vajon a hajó Upgrade-ket így automatikusan megveszed-e (párbeszédek unlockolták ugye)? Ez döntő abban, hogy meghal-e Jack, Kasumi vagy Thane. -
Pares #8550 Hát szerintem abból kifolyólag hogy nincsenek választási lehetőségek, nincs is változás benne. -
RamsayBolton #8549 Jó, szerintem ezt így mindenki tudja.
Inkább az volt a kérdés/probléma, hogy mondjuk Akció módban való többszöri végigvitel után lesz-e különbség a végkifejlettben (mert elvileg vannak különböző befejezések a játékban).
Akció módban nyilván minden megkezdett küldetést a lehető legjobban hozol ki, mert Shep mindig az adott szituációnak legmegfelelőbb (és legrövidebb) dumát nyomja. -
Pares #8548 Nem igazán. Tisztázzuk:
-Az akció módban 0 választási lehetőség van a párbeszédeknél, automatikusan kiválaszt egy előre megírt választ és megszakítás nélkül vannak a jelenetek. Ez azoknak lett csinálva, akiket a történet annyira nem érdekel, csak a lövölde miatt vannak itt, bah. (esetleg a későbbiekben, amikor már hússzor végigjátszottuk, lehet valaki így is kipróbálja)
-A sztori mód az pont ellenkezőleg azoknak van, akik csak a történeti része miatt játszanak, és a harc nem érdekli őket. Ebben a módban irtó könnyűek és rövidek a harcok a jelenetek közt, vannak választások a párbeszédeknél.
-Az RPG mód meg az alap ME fíling, normális harccal, választási lehetőségekkel, stb. -
plusz gondolom akció módban is a döntés részt meghagyják a játékos kezébe (értsd mitnha első résszel játszanál, úgy viszed végig a Noveriát hogy nem beszélsz senkivel, csak mész lősz, bejátszásokat nézzel, majd a rachni kiránynőnél nyomsz egy A vagy egy B gombot. :)
Igazából eddig is csak ezeknél a csomopontoknál volt jelentősége mit válaszoltál, a többinél csak annyi, hogy vörös csík vagy kék csík szerepel a neved mellett :) A többi rpg rész az végig a te fejedben van, amihez a párbeszédek csak annyit nyújtottak, hogy jobban beleélhetted magadat. :) -
Pares #8546 Már hogyne lenne értelme. Az akció mód annyiban különbözik, hogy automatikusan kiválaszt egy válaszlehetőséget. Mellesleg később a játékban ugyan olyan szintű választási lehetőségek lesznek, sőt még több. Streamelt videókból látszott, pl.: megnéztem egy részletet a Citadellből, és teljesen megszokott, normális volt minden. A demó csak az intró, éppen addig, amíg kiírja, hogy Mass Effect 3. Gondoljatok bele, mennyi párbeszéd volt a kettesben ugyan eddig a feliratig? Nem beszélve az egyesről... -
Nekem is ez az érzésem, hogy annyi lesz a különbség, hogy lesz kedves/bunkó válasz (paragon/renegade) esetleg + információ válasz. A demoban minden párbeszédben is csak az a 2 fajta válasz volt. Most h így mondod...
-
RamsayBolton #8544 Szerintem Akciós módban mindig a lehető legjobb választ adja Shep.
RPG módban elkúrhatod, ha köcsögösködsz vagy túl puhány vagy. Nekem ez lenne a logikus. -
Nos #8543 Mondjuk abból, hogy akció módban is végig lehet tolni az következik, hogy az RPG rész értelme gyakorlatilag nulla.
Tehát lehetőség lesz változtatni a válaszokon, de semmi hatása nem lesz a játékra. Olyan, mintha az akció módhoz képest kicsit más átvezető animokat látnál. Tehát akkor van értelme??? Nincs.
Cáfoljatok meg, ha nem így van. -
vg #8542 Nem feltétlen csepegtetnek, sőt. Nem akarok semmit leírni, mert már beleöltem hétvégén vagy 15 órát a harmadik részbe, de legyen annyi elég, hogy szinte minden a második részben történteken alapszik. Ha túlélte a második részt az illető, akkor ott lesz, és úgy alakul a küldetés, ha nem élte túl, akkor nem úgy. Én úgy érzem, hogy az első rész volt a kihagyható. Ha tovább megyek, akkor szerintem a harmadik rész hangfelvételeit a második részel együtt vették fel. De csak szerintem. -
Pázze...konzolok szervize is írhatna már :P -
Nos #8540 Sok ismeretet ad az elző két rész, ezért nyílván hasznos azokat végigvinni, mielőtt ebbe belekezdesz.
De biztos, hogy nem szükséges.
A story úgy van megírva, hogy akkor is élvezhető, ha csak a harmadik részt játszod. A kellő háttértudást majd itt is végigcsöpögtetik.
(Szinte minden sorozatjátékot úgy adnak ki, hogy bármelyik résszel kezdheted. Ez azért nem olyan mint egy könyv. De másképp látja az, aki már ismeri az előstoryt.) -
Fuck Yeah! Jött mail, holnap hozza is a játékot a futár gameshopból.
-
BalMat #8538 Az első nélkül a Cerberus még jófejnek is tűnhet... -
aki akció módban játszik, az...
-
Ezért találták ki az Akció módot
majd játszod abban. Aprócska hátránya, hogy egy mezei tps-sé degradálja a játékot.
-
Cef #8535 Megéri végigjátszani az előző részeket, ez olyan mintha a Star Wars-t a Jedi visszatérrel kezdenéd. Csak kapkodnád a fejed, hogy ki-mi-hol-miért-merre. Minimum játszd végig a második részt, de a legjobb ha az elsővel kezded. Hidd el, hatalmas élmény lesz, főleg, hogy zsinórban játszhatod ki mind a három részt egymás után. -
Nemhogy érdemes, hanem ahogy Palinko is mondta, teljesen értelmetlen nélkülük nekikezdeni! -
Érdemes mind a 2 részt végigjátszani. -
legalább a második részét vidd végig..., lejobb az lenne ha mind2 előző részt végigvinnéd -
mkfdd #8531 Az olyan lenne mintha megnéznéd egy film utolsó harmadát -
totál értelmetlen sztem a 3. nak ugrani az első 2 ismerete nélkül. -
isclit #8529 Ha valaki (én) nem játszott az előző két résszel,érdemes azokkal játszani először,vagy nyugodtan neki lehet ugrani ennek a 3.résznek? -
Biztos, h jóval előbb fogom játszani mint aki vár péntekig, EA
-hatja. Amit kifizettem, ne ők szabják már meg mikor használhatom. Ha nem sikerül 6-án beaktiválni. 7-8-án biztos lesz crack. BF3masok mondják nekik működöt a proxy, date checkhez. Itt is fog akkor.
-
hát tolni csak péntektől lehet sajnos! :S nem tudom mennyire érdemes megkockáztatni ezt a proxy-s műveletet :S -
Holnap már tolhatjuk is a játékot. Legtöbb üzletbe ma fog vagy már meg is érkezett. Futárral az biztos megkapjuk majd holnap késődélután.
-
És jó ingerültek is lesznek mire ideérnek, pláne, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, arról nem is beszélve, ha van velük egy shrek-szamárból transzformált reaper is, aki 1 percenként kérdezgeti, hogy: "ott vagyunk már ?" :D :Dhogy felrobbantottuk előttük az alfa relét :D -
Prof William #8524 Akkor ezek a Reaperek nem tökölnek.