22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
zsigerből nyomtam :D -
Bhalage #8522 konklúzió: meglesz ez egy lövésből is...
-
most miért bántod? írta is: egy lövés a sniperpuskából, aztán konklúzióként egy conclusive shot :DDDD
egyébként sokszor én is elgondolkodom rajta, hogy is hívják ezt a lövés pontosan :D
(concussive) -
"Conclusive" shot? :DDDD -
valószínűleg minden ellenfélből lesz majd a multiban, ami a single-ben is van. geth-ek, cerberus, reapers, begyűjtők, zsoldosok, minden :D
remélhetőleg... -
Na, aki közvetlen konzolok szervizénél, avagy közvetve mass effect.hu-n keresztül rendelte a játékot, elvileg ma értesítik, hogy mi a stájsz' ! :D
Ugyanitt el is fogyott az összes X360-as és PC-s gyűjtői! :P -
ZSOOLT2 #8517 Szerintem lesznek Gethek is -
hát goldban én mindig csak a 6. körig tudtam elvergődni, általában a ninja bitchek tettek pontot az ügy a végére; és igen jól látod sunyin de javítja még a távolból is tudja. sniperes bitch ellen sniperrel lövök egyet fejre és utána conclusive shot attól meghal, és hamar eggyel kevesebb van. silverben is küldi az atlasokat már 3. körtől, fantomokat meg 5-6. körtől, atlasokat hármasával vagy kettesével küldi silverben, goldban 5-6. kör fele hármasával meg négyesével jön atlas ahogy elnéztem :D
Kíváncsi leszek h a cerberuson és a huskokon kívül lesz e még majd ellenfél pl zsoldosok (kéknapok stb), még ők egész jók lennének bele szerintem meg a mechkek a kettőből :D -
tényleg a fantomok a legveszélyesebbek, és idegesítő, hogy egy erős sztázison kívül gyakorlatilag mindenre immunisak (persze valami sebzést elszenvednek, de nem akasztja meg őket, amire ugye a legnagyobb szükség lenne, egyedül a sztázissal lehet, meg gondolom egy magasabb szintű cryo-val...). a turretek is genyók, de ha nem kap el véletlenül nyílt terepen, tehát ha fülelsz és ész nélkül nem rohangálsz össze-vissza, akkor azért annyira nem veszélyesek, csak kicsit túl sok időbe telik szétkapni őket. meg először az engit érdemes kiszedni, mert ráadásul javítja a turretjét , ha jól vettem észre.
egyébként goldon már - ha jól emlékszem - a 3-4 körtől jönnek atlasok (!), sőt már asszem a 4-5 körben jönnek fantomok, de abból is egyszerre sok...nagyon összehangolt csapatmunka kell hozzá, és magas skillek. ezen a szinten egyedül nincs esély akár egy ellen is. talán egy sentinel a láthatatlanaságával folyamatosan menekülve, vagy egy adeptus a sztázissal tud ellenük harcolni a többi kasztnak nem igazán van olyan képessége, ami hatékony lenne abban, hogy a fantomokat megállítsa, hogy egyáltalán valami érdemleges sebzés be lehessen neki vinni.
egyébként ha jól emlékszem valami 28000 pontot kaptam a kör végén. egy fél 20-as szint. -
origin neveket deluran tudom majd fejlecbe rakni mert most telefonrol figyekek,addig akinek nincs rakja be az alairasaba,koszonom a turelmet -
vg #8513 Tényleg. 2183-ban halt meg a "hős", 2185-ben élesztették fel, és 2186-ban jönnek a gonoszak. Ez eddig sem volt valami nagy titok. -
Kindred Blades #8512 A játékból, a dátumokból. :) -
Wow!!! ezt honnan lehet tudni? :P
Amúgy tényleg eltelt a második rész vége után fél év??? :O :O -
vg #8510 6 hónap, az 1-2-3 rész együtt három évet ölel fel -
Prof William #8509 A ME2 vége és a ME3 kezdete között mennyi idő telik el? Pár hónapnál nem lehet több... -
Cef #8508 Elég nagy genyóság lenne, ha így erőltetnék a multizást a Bioware székház már lángokban állna a dühös rajongóktól. Egyébként tényleg nem így lesz, külön van a multi és a single. -
Pares #8507 Nem így lesz, pedig ez nem is olyan nagy titok. De majd meglátjátok, késő van a spoilerhez. -
simon7108 #8506 am origin nevem: simon7109 -
Origin név: Mimasz -
én szerintem úgy lesz h a multiban megszerzett kreditekkel tudod majd finnanszírozni a galaxis visszahódítását (vhogy úgy mint ac: brotherhoodban) - tehát lényegében most h nincs nyersanyag meg szkennelés már csak kredit van amit multiból meg küldetésekből tudsz zserezni és azt tudod elkölteni fejlesztésekre és ilyen passzív küldetésekre mint pl a shadow brokeres dlc-ben látott módon
Nekem ez a tippem az eddig látottak alapján -
Pares #8503 Pusztán single játszással is lehet 100%-os befejezést csinálni, olyat amilyet akarsz. Ha multit játszol, az ad egy kis bónuszt, ami miatt mondjuk nem fog kelleni annyi mellékküldetést megcsinálni a single részből, hogy 100%-os legyél. -
Evoluti0N #8502 Kipróbáltam a multit, de nekem valahogy nem igazán jön be. Lehet, h majd a teljes verzióban kicsit jobban ráfekszek és akár meg is fog tetszeni. Egyébként lehet már tudni, h mennyire lesz hatással, vagy hatással lesz-e egyáltalán a multi a single rész történéseire? Régebben voltak pletykák róla, h állítólag valamiként hatással lesz rá. Nem szeretném, ha nem jönnének össze úgy a dolgok majd a singleben ahogy szeretném, csak az miatt, mert multit nem játszok. -
gold körnél mennyi kreditet ad teljesítésnél? nekem am még nem sikerült, silver is csak egyszer (karakterem korgan majdnem maxos), sok múlik a csapaton, utálom mikor önkényesen szétrohan mindegyik és mikor feladat van ahelyett h azzal törődne inkább csak fedezékbe megy és lő valahol teljesen máshol... -
én csak ninja bitchnek hívom őket, a turretes mérnököt pedig kibaszott szakinak... -
FUCKYEAH! épp az előbb sikerült az első gold kör (a demóban, persze). csupa majdnem maxra fejlesztett karakter, maximális együttműködés és némi szerencse. aki a fantomokat kitalálta, annak meg száraggyon le a zacsija egy éjszaka alatt :D
döbbenetesen élvezetes lett a multi. -
mk452001 #8498 Ezt és az előző hsz-met legyetek szívesek törölni.
a javításom semmis, jól írtam, amit akartam -
mk452001 #8497 *felvenni -
mk452001 #8496 Ha nem mennék holnap suliba, simán végignézném :S
Fel tudná valaki venni nekem kazettára, vagy DVD-re? :) -
Úgy néz ki a Gamespot-nál már lopják is az ötletem. -
azért az a minimális annyira nem minimális, közvetlen ott folytatódik ahol az alapjáték abbamaradt, játékmenetben különbözik de arra ott a magyarázat h miért SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert az egész 2 dlc a fejében játszódik le, amit a sötétség tölt ki -
Úgy kell időzíteni, hogy mire végzel már befejeződjön a Mass Effect 3 telepítése/letöltése. -
Ne basszatok fel :D, a the writer végén elég jól lehetett sejtetni h most azon agyal h hogyan tovább, american elv. a folytatása kell h legyen mert abban foglalkozik a mr scratch kérdéssel
off vége -
mk452001 #8491 Az a maraton nem lenne értelmes, mivel a vége (még) hiányzik ;) -
Az American Nightmare tudtommal elég, hát, nem Alan Wake, csak nevében. :/ -
Ha nagyon sok időm lenne én biztos rendeznék még egy Mass Effect maratont. Tehát végigvinném az eddigi két részt. :D -
Az a rész teljesen más, mint a sima. Én megvettem már és végigtoltam boxon, de csak egy spinoff. Köze sincs a sima AW fílinghez és storyhoz is minimális -
remélem american nightmare is hamarosan jön, tökön szúrtam magam a végén, és a dlc-k végződésével se voltam kielégítve :D -
Addig toljátok végig az Alan Waket, ugyanis a Mass Effect után talán ez a legepicebb és legkurvajóbb történet amit valah átéltem, olyan szintű élmény az a játék, brrrr! -
mk452001 #8485 Én asszem FS-hez fogok repülőt festeni (ha mások gameplay videóit nézem, az csak ront a helyzeten) :P -
Pares #8484 Én pár napja feltettem a Civ V-t, azzal játszadozom... Időhúzásnak jó.