Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eljen><#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kopiati
Március 9...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

hüha.. 😄 nagyon úgy tûnik, március 6-a után kicsit kevesebben fognak a skyrimmel játszani 😄😄 csak azt remélem, a BW nem vállalta túl magát és nem hagynak majd elvarratlan történetszálat.
Doom 4
Na jó elmentek ti... Miért kellet megnéznem????? <#falbav><#gun><#buck>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Kopiati
Úgy értettem, hogy a küldetés teljesítését nem tette lehetetlenné egy döntésed, csak máshogy kellett csinálni.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Várjuk ki a végét.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
A történetre eddig is minimális hatással voltak az ilyen eventek😊 kb egy-két mondat változik, ha mégsem. A szereplõk halála maximum kicsit nehezebbé teszi a dolgokat, vagy más irányban tudod teljesíteni (wrex-wrex rokon). A DLC-k dolgait a játék magának is kitölti, vegyes válaszokkal (bio verzió alapján se nem paragon,se nem renegát shep) Arrival dlc eseményei is megtörténnek anélkül, hogy játszottál volna vele vagy nem😊

JethroHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EDI is vihetõ csapat társ lesz?! na ne már <#alien> most komolyan, vki biztos nézte a fejlesztõk közül az Andromeda sorozatot, mert nekem azonnal az ugrott be

Még több mint 1 hónap :S

Most fejeztem be a sorozatot (megint) és most nem halt meg Mordin!!! 4. végigjátszásom és végre sikerült, a Nobody Left Behind! 😊

Arra kíváncsi leszek h oldják meg, a ME2 fontosabb DLCinek (pl a Shadow Broker) történet befolyásolását. Vagy mi van ha senki nem élte túl, és collector bázisnak milyen szerepe lenne. Annyi variáció van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kopiati
Szegény EDIrõl ez jutott eszembe:

DURVA TÉNYLEG! Még nekem is aki a 2. részt kb. 20-szor végigtolta.
NE NÉZD MEG! KAPCSOLD KI A GÉPET! MOST!!!!

dan5445
SOKKAL!!!!!!!!

Piszkos  Fred
fejezzétek be 😄 nem fogom bírni, áááá 😄
egyet áruljatok el: SOKKAL meglepõbb, ha játék közben tudom meg?😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

"Not especially fond of Liara, or the Asari in general"
"Goes to wrong bathrooms" - Állat karakter lesz már most imádom 😄
Nem vagy egyedül. Én se bírom ki, hogy nem nézzem meg. 😄
Nagy arc lesz, az tuti, már most szimpatikus. Egy kis összefoglaló a tulajdonságairól, személyiségérõl, ULTRA SPOILERES:

MONDOM ULTRA SPOILERES

Facts about Prothy
Big spoilers ahead. So be cautious.

1: Perm Squaddie
2: Not 100% that will look like the statues on Illos
3: Is a warrior type 'o guy
4: Will give insights into Prothean History
5: Is a biotic.
6: Is renegade-ish with anti-AI tendencies.
7: Hates Cerberus with a passion despite being mostly renegade
8: He is most likely a Vanguard or Sentinel. Less likely a Sentinel given his soldiering nature.
9: Not especially fond of Liara, or the Asari in general
10: The concept of different gendered bathrooms eludes him
11: He can obtain information off of matter
12: Had to kill his entire squad after they were indoctrinated
13: Was designated as "The Vengance" of the Protheans, and was to survive to the current cycle to rebuild the Prothean Empire as to build up a force strong enough to defeat the Reapers.
14. Goes to wrong bathrooms.
15. Possibly only naked squadmate.( lol?)
16: Possibly included in the main game
17. Kinda teases paragon shephard for being too soft.
18.Located on Eden Prime?
19. He's first squadmate that is a bug. Cool.
20. He's a Prothean.( yeah, yeah, Captain Obvious)
21: Prothy is Insectoid looking. (whatever that means)
22: Prothy has more than 2 eyes. most propably - 4.

Mindez a leakbõl és egyéb forrásokból.

Na ezt nem értettem,mostmár minden világos 😄 és a picsába,hogy nemtok ezeknek a spoilereknek ellenállni 😄 😄

Asszem megvan kit viszek Garrus mellett társnak,biztos nagy arc lesz😄 😄
Az egyik képpel kapcsolatban (ez is nagyon spoileres):

Hogy a Proteánok ezek szerint miért nem hasonlítanak az ilosi szobrokra? Nagyon egyszerû: mert az ilosi szobrok nem Proteánokat ábrázolnak, hanem az Inusannon nevezetû fajt, akik még az elõttük lévõ ciklusban léteztek. Idézet a leakbõl:

"Shepard: Several years ago we found a Prothean VI who called itself 'Vigil'. It was on the planet Ilos.

Prothean: During my life, Ilos was only a rumor. It was said we had cities there, built on the ruins of a civilization before us, the Inusannon. If our scientists did have a research facility, whatever they were doing was secret."

Az ME2-ben meg is vannak említve az Eingana nevû bolygó leírásában:

"Eingana is a hot, beautiful, and deadly world, covered with the debris of ancient starships. Approximately 127,000 years ago, a series of battles were fought over it by two organic species, the thoi'han and the inusannon. Although no records of the conflict remain, most historians agree that both races wanted to colonize Eingana, and neither were willing to share. The two lost hundreds of ships in a series of battles over Eingana and its moon, Barraiya; many of these were eventually pulled in by the planet's gravity well."

Tehát az inusannonok mellett ott egy másik faj is, a thoi'han...

Nagyon durva. <#wow1> Tényleg csak az nézze meg, aki nem fél a spoilertõl.
De ez a játék...überelhetetlen lesz. <#taps> Tuti vétel a gyûjtõi.
Mimasz
Hát nem bírtam ki.. 😮O😮OO

Ejha, ezt nézzétek mit találtam:

(Nagyon erõsen spoileres képek)

EDI így fog kinézni:

A Proteán csapattársunk pedig így:

<#taps>

Kopiati
A 3 DLC-inek BIZTOS originen kell jönniük, mert irtó nagy öngól lenne az EA-nek nem kihasználni a friss értékesítési platformját. A 2 DLC-khez persze kell BW, pont de felesleges beruházni rá...

Optimus Prime
Mármint? A 3 DLC lehet Originen jönnek, de a 2 DLC-iért BW pont kell.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kopiati
40nap, mert európában 9-én jeleneik meg, ez az észak-amerikaira számol vissza😄

nyirog
úúúúúúúúúúúúristen, még 37 nap T____________T, még jó h nem rég kezdtem el a skyrimet 😄DD, valahogy csak kihúzom...

Renjike
nem arról beszélek csak Xboxra van meg a ME 1-2 és PCre szeretném beszerezni + a DLCk amiket BWpontokkal lehet megvenni . és valahol volt ME2+ BW pont akció de nemtom hol :S

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kopiati
Helyetekben azért nem ruháznék be rá, mivel origines a játék valószínû felesleges lesz BW pontokra pénzt elk*rni.

Optimus Prime
Bioware pont? Az nekem is jó lenne, egyszer láttam fél áron!
Ez az új trailer a multit mutatja? Shepard majd így belép és ellövi ezeket a klisés monológokat?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Renjike
hol volt az a Mass Effect + bioware pontok akció???

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

hogy néz már ki az a füst?
kell a codos hitmarker 😊

Fenrir
Sok a day...

A halál csupán a kezdet...

Nemvót még.

machinarium
Köszönöm szépen 😊

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

TBTPumpa
Van olcsóbban is CE:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292019728&no=4730

Francért kell mindig a CD Galaxis és 576 horror árait nézni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Coop gameplay vótmá?

Visszalapozol kb 4 oldalt ott lesz vagy 5 hely felsorolva ahol olcsóbban is elõrendelheted.

én pl innen rendelem:
http://konzolokszervize.hu/productlist.php?name=mass+effect+3&context=productlist&searchtype=0&full=true
Csak tudnám mér ilyen rohadt drága lesz a 3, a ce változat 18000ft 😞
Simát nem akarok venni :S

Mikor lesz female shepard trailer?Azt is ígértek.

Nagyon tetszik ez a banner! Grat., nagyon eltaláltad. 😉

Nem lesz ez rossz sztem,egy Krogant tuti,hogy indítok majd 😄 😄
Kopiati
A gyengébbek kedvéért!

Kopiati
A legújabb hivatalos Trailer, Special Forces!
ITT!

Hát nem tudom, szerintem maximum a Keeperek lehetnének rajta, de nem hiszem, hogy rajtuk kívül bármilyen személyzet lenne a Reléken. Legalábbis 0 utalás van arra, hogy bárki is bármikor megpróbált volna dokkolni egy Relével. De érdekes felvetés egyébként. Amikor legelõször elindítottam a játékot (én úgy kezdtem a Mass Effect-et, hogy csak annyit tudtam róla, hogy egy Bioware által készített sci-fi RPG, és ennyi), komolyan azt hittem a Charon Relayre, hogy az valami ûrállomás (végigfutott a fejemen az is, hogy az az említett Arcturus, vagy a Gagarin, aztán a kódex olvasásával természetesen tisztázódtak a dolgok 😄), mert teli van ablak szerû fényekkel.

Nem mondom, hogy bizonyítja, csak szerintem ez így van, és nem csak ez alapján. Különben meg annyira irreleváns ez az egész, nem is tudom már micsodán megy a vita.

Jó, bár én egy olyannak jobban örülnék, amin Shepard úgy látható mint az ME3 reklám képein (felsõ teste is rendesen látszik).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fenrir
Már a 24-ben sem volt fiatal 😊

A halál csupán a kezdet...

fú gyerekek freddi prince jr kicsit megoregedett :d

anti hero