Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most kössél bele mindenbe. Simán lehet pácéljuk, ahogy Shepard is kap egy Collectors páncélt. Átírták a DNS-üket durván, de ettöl még lehet páncéljuk.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kopiati
Ha nem is sztázisban lett volna annyi idõt, akkor sem lenne sok különbség a régi 50e évvel korábbi változathoz képest. Ahogy nekünk is gond nélkül össze lehetne hozni gyereket Cro-magnoni õseinkkel. Max kicsit szõrösebbek lennének😊 Szóval ezért külön tragédia a magyar biosz oktatás😊 Kindred Blades, legközelebb jobban figyelj órán!😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

JethroHUN
Az a gyûjtõi kiadáshoz járó páncél a begyûjtõk lenyúzott "bõre" <#idiota> ki az aki abban játszott komolyan? <#ticking>

A begyûjtõk csak agyatlan bábok, nem gondolkoznak, nem szaporodnak, még csak gyógyulni sem tudnak. Mordin szerint addig klónozták és módosították õket míg totál elbutultak, ahogy Pares is mondta ami hiányozott a mûködésükhöz az pótolták technológiával.

@Kindred Blades : h miért nem fejlõdött túlélõ barátunk az 50k év alatt? Egyedül hogy fejlõdjön? ahhoz h változzon a DNSnek kell változnia, új DNS csak szaporodás által jön létre. Ott egy magában nem fog neki állni fejlõdni, csak mert unatkozik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jól mondod. Száradna le annak a keze aki nem RPG módban fogja játszani. Még a sztori módot megértem.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Persze, hogy katona. De ugyan már ha Shepard lehet csaj(ami ellen határozottan tiltakozom), és lehet kék fénygömböket hajigáló idióta, de nem lehet pilóta? pont egy N7-es ne tudna bánni egy ûrvadásszal. Különben is. Nem bízták volna rá az elsõ részben a Normandiát, ha fingja sem lenne az ûrhajókról.

Ja, így már értem mire gondolsz! 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A legfontosabb rész kimaradt: Nincs rajtuk semmiféle sisak! Legalábbis én eddig sehol még csak hasonlót sem olvastam. Az hogy van egy kitinpáncélja Shepardnak, nem jelenti azt, hogy a Collectorok is ilyenben mászkálnak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Dehogy! A kettes részbõl kiderült, hogy a Proteánok a Collectorok, ám rettentõ módon átírtak az egész DNS-üket, és hogy az indoktrinációt kompenzálják, mindenféle kibernetikus szarságokkal egészítették ki õket, gyakorlatilag nincs emésztõrendszerük, nemi szerveik, és mindegyik csak egy klón. Külsõre is elég sokat változtak, de az alapvetõ egyezéseket fel lehet ismerni (a jellegzetes fej alak, négy szem, kissé rovarszerûség). Úgy mint a huskok esetében is, az alapvetõ fizikai jegyek megmaradtak, minden más ment a kukába és kibernetikus implantátumokkal lett helyettesítve.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mi Proteánunk meg az infók alapján 50 ezer évig stázisban volt, szóval nincs értelme "evolúcióról" beszélni.

JethroHUN
A választható módok de hülyeség<#wow3> aki csak lövöldözni akar az húzzon CODozni. EA üzletpolitika, best... <#buck>

Kopiati
Minden videóban elröfögik, hogy coop nélkül is teljes értékû végkifejlet elérhetõ😊 de a coopo egyeseknek nagyban tudja javítani a végkifejletet (pl akiknek a fél legénység elhullott, meg action módban tolja majd a játékot...)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Elég szemétség lenne szerintem. Mondjuk úgy is játszani fogok a co-oppal, de elsõre tuti csak singlet viszek és akkor ne hogy már azért legyen szar vége mert nem multiztam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
Jah <#eplus2> az lenne a kemény ha a kooptól függne h hány naprendszer menekül meg, ha nem játszod és nem foglalsz el egyet se csak a föld maradna gondolom. Mindenki farmolná a területeket <#zavart1>

JethroHUN
Shepard a született vezetõ, nem véletlen lett vissza hozva a halálból. Két dolog emberek irányítani és a joystick mögött ülni <#rolleyes> nem mind1 nem vitatkozom<#pias>

Jaa igen. Így független tõle. Amúgy meg (szerencsére) nem is szükséges, hogy ugyan azt a végkifejlettetkajuk co-oppal vagy a nélkül.

Ha elkerülte volna a figyelmed, Te Shepard-öt irányítod. Rá pedig igazak az említett állítások, így aztán látom magam elõtt, ha flotta kerül az irányítása alá, az olyan, mint ahogy Tali is admirális lesz (ó, ugyanmár, ki nevez ki egy olyan libát admirálisnak, aki kivétel nélkül minden egyes küldetését katasztrófává avazsnálja. Nonsensz. 😄 )

@Hoz_Hun
Ó, értem, így már más, azt hittem, az maga az arc. 😄
JethroHUN
Nem úgy értem, nem a sztorit viszed haverokkal mint a koopban szokás.

JethroHUN
Interaktív videóra gondoltam, azt dobna is rajta és mégsem lenne gagyi. Pl becélozni a hajójuk vagy vmi. Ott a KotOR1 a Sólyommal, videó-leszedünk pár vadász-videó. Kis változatosság, mert a sztorin kívül semmi új nem lesz benne. Csak remélni tudom h átdolgozzák a 2 harc rendszerét, mert nagyon sok helyen annyi volt h rátenyereltem a BEG-re és daráltam.

A koopba viszont rakhatnának CCket, singulity+warp (vgy mi a torzítás neve) és hasonlókat. Lövöldözni egyedül is tudok nem kellene hozzá még 3an <#nevetes1>

A coopnak van köze e singlehez!!! Ugyanis amit coopban megcsinálsz az hozzáadódik a single játékodhoz. A végén a haderõbe beleszámit a coop teljesítményed.

JethroHUN
Rossz példát hoztál fel, de nagyon, vagy a cod2re gondolsz. AZ ME2 majdnem olyan mint a cod(újabb részi), lelõsz 1 ellenfelet átvezetõ videó, belépsz vhova szintén. Csak mondom nem kellene ilyen irányba tovább menni, h lõsz/videó és stb.

@Kindred Blades : mert Shepard biztos teljesen egyedül irányítja a hajót...

Valami újdonság akkor is kell. A koop, annak semmi köze a singlehöz, csak azért rakták bele h még több dlc el lehessen adni.

Szerintem rendben van az arca. ME2-ben nem látjuk a fejüket, mert sisak van rajtuk.

Maximum valami olyasmit tudok elképzelni, mint a Shadow Brokeres DLC-ben az Illiumon az üldözést (az szuper volt). Bár nem biztos, hogy egy ilyen lebutított ürcsata, jót tenne a játéknak. Az ME1-es ürcsata (tehát videok a döntéseink tükrében) jobban tetszene.

Kopiati
Maradnék a szép renderelt videónál😊 Ne legyen már CoD, hogy csak azért is legyen tankos pálya, meg repülõs😄 "mer' akciójáték"

Kopiati
50000 évig sztázisban volt, olvasnátok már el a rohadt szöveget a képek alatt😊 le van írva😄

Nem lenne rossz. Tragikus lenne.
Shepard gyalogos. Nem pilóta. Shepard taktikus. Nem stratéga. Persze a rengeteg buta fan service mellett lehet, hogy behúznak valami ilyesmit is, de én távol tartanám magam tõle.
A Prothean arca megint csak vicc. 50 000 év evolúció alatt a felépítése változik, nem kellene úgy kinzénie, mint egy Collectornak.
Rage47
ennyit tud az engine 😄
Vagy amolyan Star warsosan beülnénk Shepivel egy ûrvadászba és úgy osztanánk az áldást az ellenre.

JethroHUN
De egy valós idõben irányított ûrcsata se lenne, rossz. Ne mindig az átvezetõ videókat kelljen nézni. Legalább az ágyúval manuálisan lehessen célozni vagy vmi. Nem hiszem h túl nagy gond lenne megcsinálni.

Tails
Ja akkor bocsánat úgy tûnik ezt félre értettem, de akkor mostmár legalább vágom honnan jön rá a vizió alapján Liara hogy az iloson van a conduit. 😄

Kopiati
Annak örülök, hogy a Thane-t rajzoló grafikus maradt a csapatban, mert látszik, hogy õ rajzolta, a protián arcát.

Angol közepem már van de valamiért nem figyeltem a szövegekre. Máris nekiugrok. Tetszik hogy azért látszanak a jellegzetes formák.
Kopiati
Lesz nem is egy, és lesznek nagyobbak is.

Kopiati
Értsd, úgy ha azokat a szobrokat nem is magyarázták volna meg, el tudtam volna képzelni a "kortás" protián szobrászmûvészet gyöngyszemeinek, (a kortárs mûvészet általában valami irgalmatlan módon groteszk tud lenni) és ezért nem hasonlít semmire. De szerencsére megmagyarázták😊

cataflam02
Üdv mindenkinek!!!

Nem bírtam ki, megnéztem a spoilereket!!!
Kurva jó lesz a játék... ez már 100%!!!
Alig várom már a megjelenést.

Olvastam valahol, hogy Shepard majd elmegy pár bolygó-ra szövetségeseket gyûjteni... Ti mit gondoltok? lesz majd olyan nagy ûrcsata mint a 2 végén volt ? 😄

One more story

Igen én is így gondolom. EDI "teste" csak egy mobil platform, a központja továbbra is lehet a hajón (szerintem). A Proteánok, meg Ilos is stimmel, azok alapján, amit eddig olvastam.

EDI-vel kapcsolatban nem tudjuk, hogy most akkor úgy ahogy van, átkerül abba a testbe, vagy csak amolyan távirányítású lesz. Az is lehet, hogy végig a Normandián marad, így simán lehet, hogy csak praktikus okok miatt is jól jön az új formája (plussz Joker tuti örül neki). Hogy a testéhez hogy jut hozzá, na ezt sajnos akaratom ellenére sikerült megtudnom, garantálom, benne van a sztoriban, jól bele van szõve, nem csak úgy ripsz-ropsz lesz az.

A Proteánokkal kapcsolatban nekem stimmel minden, amit eddig olvastam, megtudtam róluk, beleillik minden a képbe.

Az utolsó mondatod nem igazán értem... 😄

Kopiati
Spoiler lemaradt, sry....

Kopiati
Biztos van EDI-re is válasz, csak a logikát hiányolom mögüle😊 Adott egy marha nagy kvantumszámítógép, amin EDI "fut" sr-2 géptermében, ebbõl hogyan lesz kb 0,5-1 év alatt (hajó szétszedés-részben összerakás) egy teljes értékû, önálló, funkcionális robot😊 Biztos lehet hozzá szorit írni (sci-fi elvégre) csak elég nehéz egy ilyen szintû technológia lépést (inkább egy makó-jeruzsálem) ilyen rövid idõ alatt gyakorlatba átültetni...

A protiános kérdésnél anno gondoltam, hogy utólag belevágni egy begyûjtõt a látomásba sok embert összefog zavarni, és lám eltaláltam. ((Amin máig meglepõdök, az a magyar biosz oktatás alacsony foka (genetikai alapokat illetõen)😊)) a begyûjtõk=/=protiánok, a protiánok genetikai módosításából lettek a begyûjtõk, annyi genetikai módosítás, klónozások miatti degeneráció, belterjesség után eléggé elkorcsosodtak szegények, funkcionálisak lettek (begyûjtõ tábornok), fajukból csak a legjellegzetesebb formák öröklõdtek át rájuk (4 szem, a fej elnyújtottsága, a kéz, láb ujjainak száma)) a látomásban a begyûjtõ karakter erre akart utalni, hogy ez a végzetük, nem azt, hogy a protiánok ezek voltak. (genetikai degenerációra jó példa még csillagkapu, Asgardiak, sok ezer év klónozás csodákra képes)

Az ilosi esett az (utólag jól be lett szõve a játékba)de, ha ezt sem tették volna meg, javaslom menj el egy kortárs szobrász kiállításra, és meséld el mennyire hasonlít egy kortárs szobor arra amit ábrázol😊 köszönöm a meg nem értett kortárs mûvészet nevében😊

Mindenkét eset mögött kidolgozott történet áll.

Az elsõ bekezdésedre a #5003 hsz.-em ad választ.

A második bekezdésedre is van válasz, nyugi, olvastam, de nem akarom már a fél játékot lespoilerezni...

Tails
Hát igen egyébként én régóta tartottam is tõle, hogy a protheanok nem úgy fognak kinézni mint az elsõ részben, ugyanis a második részben is van egy melléküldi ahol Shep egy hasonló víziót lát mint az esõ részben és abban is egy kollektor szerepel. Namármost az illoson lévõ szobrok ilyen chutulu fejû nagyon földönkívülinek tûnõ lények, és inkább tünnek õsibbnek. A collectorok meg valami primitív rovarszerûségek, és amikor láttam a mass effect 2 ben hogy na ezek lesznek a proteánok csak remélni mertem hogy a bioware nem cseszi el teljesen :S De úgy látszik mégiscsak megtették, szerintem ez nagyon zavaró azoknak akik játszottak az elsõ résszel. Az már csak hab a tortán hogy az illusztráción is világít a szeme... Assuming control ??? Vagy mi ???

EDI "teste" meg egy másik vad dolog, mármint úgyértem edi egy fedélzeti kompjúter, minek neki arc arckifejezések, esetleg érzések, lehet hogy csak én látok már mindenben rosszat, de ezt megint csak feleslegesnek érzem. Az meg a megintcsak a másik dolog hogy a Normandy SR2-õt a cerby csinálta, és a szövetségnek ennyire jól sikerült portolnia meg tuningolnia ? Szóval ez az egész kicsit túl vad nekem, persze nem akarom leírni a játékot, attól még én is nagyon várom.

Kopiati
Ez meg a másik😊 Meg Shep egy katona!

Persze, csak az éppen megérkezõ pár hajót kaphatták volna el a robbanással, ha nagyon tutin kiszámolják. De ha nem tökéletes az idõzítés... nos gondolom mindenki látta a videot a youtube-on, mi van akkor ha lejár az idõ. Én nem kockáztattam volna.

Te megkockáztattad volna, hogy esetleg valami hiba csúszik a dologba? Én nem.

Kopiati
Shep egyedül volt, nem voltál ott vele, hogy ezt az ötletet felvesd neki😊 és megcsinálni se tudta volna, mert Kenson szétbarmolta az egész központot. Egyébként "A másik vicces dolog, mire elérünk Sheparddel oda h a Normandyval elmenküljünk, már csak 10-20 perc van az állítólagos érkezésik, szóval a robbanásnak mégis el kellett volna kapni a reaper flottát " részre reagáltam, a reaperek ekkor még sokkal messzebb vannak mint a robbanás hatósugara, igazából relativitás elmélet alapján az érkezésüket megelõzõ legkisebb idõpillanatban is messzebb vannak annál.

JethroHUN
Nem fogtad fel amit írtam <#szomoru1> De beírod az okosságot...

Kopiati
Ha nyelvvizsgára készülsz, legalább olvasd el a képek alatt lévõ feliratot😊 és megkapod a választ a kérdésedre

Kopiati
Miért kellett volna 20-30 perc utazás olyan sebességgel, iszonyatos távolságokat jelent😊 Igazából FELFOGHATATLAN távolságokra voltak még akkor is, egy dolog idõben 20 perc az semmi....

A fenébe áprilisban lesz a nyelvvizsgám ami ezek szerint nem fog sikerülni. 😊 Átkozott Bioware!

Az új csapattársról csak annyit hogy remélem kiderül hol kolbászolt az elmúlt pár évben. 😊

Valamint remélem kiderül hogy...
Van e egy egész kolónia e belõlük, akik valahogy túlélték az elmúlt 50 ezer évet.
JethroHUN
Arrival DLC után, egy valami nagy furcsa. (spoiler azoknak akik nem játszották a dlc-t)
HA abból a reaper artifactból, kiszámolták a tudósok h pontosan mikor érkeznek kedves barátaink Harbinger vezetésével, és egy mass relay ütközése egy jó nagy aszteroidával eltud pusztítani egy egész naprendszert, bolygóstul. Akkor miért nem idõzítették be az ütközést pont akkorra mikor belépnek a rendszerbe a reaperek? A robbanás gondolom õket is letarolta volna. (az egy dolog h a kutatócsapat agyát kimosta, és már nem akarták véghez vinni a projektet.) A másik vicces dolog, mire elérünk Sheparddel oda h a Normandyval elmenküljünk, már csak 10-20 perc van az állítólagos érkezésik, szóval <#rolleyes> a robbanásnak mégis el kellett volna kapni a reaper flottát <#nevetes1>

<#hehe>

Amúgy az Amazon pénteken írta, hogy a vártnál korábban megkapták a regényt (Mass Effect - Deception), fel is adták nekem.
Ez azt jelenti, hogy hamarosan "e-book" formában is elérhetõ lesz, a ...khm... helyeken. 😊
Lesz mit olvasni.