22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Azé azt figyeltétek, hogy a femshep mellé is Ashley-t rakták be és nem Kaidan-t?!?! :DDDDDDDDD Helyes, helyes... -
Evoluti0N #8646 De miért linkelgeted itt a képeket? Menj szépen játszani 
@koschwarz Én is elolvastam minden kódex leírást, minden bolygót felfedeztem, plusz még a bolygók leírását is elolvastam. :)
-
Ez lényegtelen, mert meló után bemegyek érte személyesen, nekem ne küldözgessenek, mert alig vagyok fix helyen :P -
Ott a kód, ott a kód
Az a kis hajó gondolom kb ugyan annyiba kerül mint a CE maga.
-
Kindred Blades #8643 A CE külön kerül kiszállításra, azt hiszem, kis hazánk holnap kapja meg a pakkot, így lesz abból szerda is. -
Pares #8642 Pont ez az. Gondolom más párbeszédek is megváltoztak, mondjuk az elején Anderson mást mond, ugye? Hjaj, hogy ezzel kapcsolatban is mekkora volt a sírás... -
mk452001 #8641 Banyek, a Gamespottosok Shepardje úgy néz ki, mint egy maffiózó és egy hivatalnok együttvéve XD -
Azért mert ott alap Shepard-el kezdtünk. Itt meg importáltam a 2. részből a mentéseket. -
Porsche911 #8639 Még nekem sem írtak. -
én MINDENT elolvastam a kódexben, és asszem az összes elérhető bolygót felfedeztem a mako-val. ennyi. -
Pár szingapúri még modell hajót is kap...
-
Pares #8636 Egyébként valami olyasmit olvastam, hogy a Day 1 DLC mellett Day 1 Patch-et is kiadnak majd a megjelenéskor... -
egyébként kerestek meg ma valakit egyáltalán konzolok szervizétől, mert mass effect.hu-n azt írták ma keresnek mindenkit, de valahogy ez kimaradt... -
Cef #8634 Gratula, köszi a képeket, jól néz ki a HD textúra. Jó játékot! -
jaaa...értem:) mondjuk én híve vagyok a kézzel fogható tartalomnak! :P -
Kindred Blades #8632 Érkezzmárékrezzmárékrezzmár.
Utószor akkor ültem így az ablak előtt, amikor az asszony először jött haza egy egy hónapos kiküldetésből. Ah, kit áltatok, az ME3-at jobban várom. :D -
Pares #8631 Na ugye hogy ugye. Ashleyvel az a kis párbeszéd nem is volt a demóban... -
Akra #8630 HD-Texture benne lett végül? :) -
Originen rendeltem meg, pénteken volt preload, vagyis előre le lehetett tölteni a játékot. -
CD Galaxisban már ma kiadják, és akik az Originen vették, azoknak már péntek-szombat óra pre-load van -
És Uraim, megy a játék, sikeres volt az aktiválás:
Egy két kép:
Nem spoileresek, ezek voltak demóban is.
Katt
Katt2
Katt4
Katt5
Multiban meg kaptam egy BF3-as katonát. XD
KattBF3
-
ja az okés, de honnan van már ma meg maga a játék?? -
bocs a hibásakat akartam törölni,közben egyel tovább mentem rakd be légyszi megint... -
azt nem csak az usákok kapnak? most mit csinálsz két BF3 példánnyal? :D -
Pontosan, csak az egyik moderátor törölte a hsz-em.
Amúgy multiról kis infó:
Kaptam egy Battlefield 3-as katonát is. :D Lol. -
Cef #8622 Szöulban már kint van, gondolom ha van szöuli proxy akkor lehet vele nyomni. -
igy:
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/asia/south-korea/seoul/ -
mk452001 #8620 Most indult gamespotton a Mass Effect maraton ;) -
Hoz_Hun #8619 Írta. Kóreába regisztrálta a példányát vagy mi (ott már 6.-ka van). Back to the Future... :) -
Hogy a fenébe játszhatsz már vele????? -
Hoz_Hun #8617 Ja, akkor ezért nem találtam a hozzászólásod. Épp akartam írni arra válaszolva, hogy "jó játékot", nem kis irígykedéssel. Lehet más meg annyira irigyelt, hogy inkább kitörölte. :) -
evil006 #8616 Egyet értek veled .
Semmi spoiler nincs benne és nincs warez se .
Remélem megindokolják majd, -
Megkérdezhetem miért lett törölve a hozzászólásom. Eredeti játékkal játszom, abból is csináltam a képet, semmi warez, vagy spoiler nem volt benne. -
evil006 #8614 Nekem az első rész 75 óra volt.
Ebben benne volt mind a két dlc plusz elolvastam minden kódex bejegyzést.
A második rész 55 óra. Benne az összes dlc ,kódex bejegyzések elolvasása stb.New Game + soha nem használtam a játékban.
-
Minden küldetésben meghalt 2x
-
Evoluti0N #8612 Hogy sikerült 80 órát összehoznod az első részre? Nekem max 40 óra volt úgy, h minden társsal beszélgettem rendszeresen, megcsináltam az összes mellékküldit + a 2 dlc-t is. -
mcgrape #8611 A 'Take Back Earth' -- TRAILER ezuttal a Női karakterrel, FEMSHEP !!!!
http://popwatch.ew.com/2012/03/05/mass-effect-3-femshep-trailer/ -
evil006 #8610 Köszi sz infot -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292019728&no=8319 -
evil006 #8608 Ezt az IP-és dolgot hogy lehet megcsinálni?