Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

én általában amit csak lehet, elõször nõi karakterrel játszok végig, aztán férfival is. fordítva nem szokott lenni, de most ez nem tudom, hogy mennyire tudható be annak, hogy lány vagyok...
Nem értünk egyet mi a szerepjáték lényege, ennyi. 😊 Számomra a sztori és a hangulat a lényeg, az meg legalább annyira élvezhetõ nõi karakterrel mint férfivel. Én a szakállas vérmacsó férfi Shepembe se élem bele magam jobban mint a nõibe.

Why so serious?

sarkadon 😄
egyrészt sokan mondják, hogy jobban bejön nekik a nõi szinkron (nekem mondjuk nem, de ez mellékes). másrészt meg kíváncsiságból, mert már 600szor végigtolták férfi sheppel és unják, vagy épp ki akarnak próbálni egy jelenetet ami szórakoztatóbb femsheppel.
Akkor vissza kérdezek. És te hol laksz? <#papakacsint>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Egyébkét magyarázzatok már meg valami. Azt értem, hogy egy rpg-ben szükség van a nõi karakterekre, hiszen ma már igen nagy a hányada lány a játékosoknak. De miért játszik rengeteg pasi nõi karakterrel? A Mass effect sorozatban pedig különösen sokan. Ne gyertek azzal, hogy jobb egy csaj hátsóját bámulni, mint egy pasiét, mert ez baromság. Túl sok helyen írták már ezt. A szerepjátékok lényege, hogy beleéljük magunkat, hogy azonosuljunk. Ezek szerint ennyien szeretnének csajok lenni?<#nevetes1>

csak úgy, kíváncsi voltam 😄
Jelenleg Csorváson, de a lakcímkártyámat, már átírattam Orosházára. Miért kérdezed?

Optimus Prime
Vagy 100 hsz-t kihagytam, sok bepótolni és sok kezdett lenni a spoiler. Volt valami érdekes téma? 😊 Pl. Freddie Prinze Jr. hogy kerül a játékba? 😄 Bár már itt-ott említettem, hogy a cast nagyjából sci-fis team és ezért õ kiesik. Ez nem igaz, mert játszott a híres Wing Commander filmben!

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

hol laksz? 😮 én is békés megyei vagyok
PiszkosFred
Megjelenes nem azt jelenti, hogy mikor erkezik a jatek a boltba, hanem mikortol kaphato dobozosan/toltheto digitalisan. A boltokba megerkezik mar marc. 6-7 korul, esetleg 8. es onnan lazan kipostazzak akkor ide a szomszdedba, egy hortobagyi kis tanyara is, ha kell. Ha kapnak eleg peldanyt, akkor 9-en a kezedben lesz a jatek. Ha tul nagy az igeny, es nincs eleg peldany, akkor varnod kell, ezert kell idoben elorendelni, ugy nem er meglepetes.

Mindig a CDG-tol rendeltem eddig, ide a vadkeletre, minden egyes jatek az elmult sok-sok evben a premier napjan mar a kezemben volt, a GLS menetrendszeruen hozta. Volt, hogy delelott, volt, hogy delutan 4-5 fele, de mindig a premier napjan. Es mas boltoknal sincs ez maskent.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én is pont az 576al szívtam meg egyszer, én rájuk telefonáltam és nem sok volt a kiszállítandó cucc, hanem a futárcég szimplán elkeverte a csomagomat és nem találták meg reggel. Nem is rendeltem onnan többet.

Why so serious?

Fpocok
NA mindegy, csak mondom, hogy a több tucat alkalom közül egyszer nem kaptam meg idõben. Másnap viszont kora reggel megjött. Sokat kellett kiszállítani belõle gondolom...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Hát általában megkapják addig. A kiskerek meg már pár nappal a dátum elõtt.

Kopiati
Ez azért függ attól, hogy a cég mikor kapja meg, futáros cégeknél asszem elõzõ nap 16ig fel kell adniuk.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Fpocok
NAGYON TÉVEDSZ.
Én már pár tucat játékot rendeltem és eddig egy kivételével (576kbyte), mindegyiket megkaptam megjelenés napján. Jobb helyeken már feladják a futárnak egy vagy két nappal, hogy aznap megjöjjön. És nem vagyok pesti, még csak megyeszékhelyû sem. Szóval nyugodtan rendeld meg. Ha megjelenés elõtt pár napig megteszed, 99%, hogy megjelenéskor megkapod.

Miért nem? Nekem anno a Platinum shoptól s Skyrim megjelenés napján pénteken megjött, ráadásul ingyenes házhoz szállítással. Pedig Békés-megyében lakok, ott is a világ végén.

Miért ne érkezne? Inkább az a furcsa ha nem hozzák ki megjelenés napján. Péntek vagy sem.

Why so serious?

JethroHUN
990Ft vidékre futárral. Megjelenés napjára? Szerintem kizárt, sehonnan nem fog megjelenés napjára megérkezni (kivéve budapestieknek) márc. 9-én jelenik meg, ami péntek, szóval vidékieknek, csak hétfõ <#sir> valszeg.(Mondom megint szerintem, de ne legyen igazam)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kopiati
Ezekkel a kérdésekkel a gameshop ügyfélszolgálatára/honlapjára/facebook oldalára fáradj😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

1. Õk milyen szállítanak házhoz?
2. A megjelenés napjára várható a szállítás?

Ahol megrendeltem (http://konzolokszervize.hu/pc/mass-effect-3-pc-collectors-edition-gyujtoi-kiadas-pc), ott ingyenes, de arról nincs információ, a pre-order bónusz packot elküldik-e.
JethroHUN
gameshop.hu az itteni elõjegyzéshez is jár az a pre order bónusz pack. Lehet vótmá' a link de tegnapelõtt néztem, akkor még nem volt kiírva h jár hozzá az N7 Warface cucc 😊 gondoltam szólok

JethroHUN
<#nyes>hehe ez jót nevettem

Nem csoda. Az a játékbeli neve.

Ki ez a Diana Allers? Nem hallottam még róla
Argh, nerdgasm 😄. Egyre nehezebb a várakozás.
Kopiati
A jó ember az elsõ (1.) részre célzott remélem😊 Mert azt más cég adta ki itthon.

Kopiati
Az imdb, nem tájékozott forrás, maximum utólag, egyébként kb. mint a wikipédia. Azok is bekerülnek a listába, akik a marketing kampányban vesznek részt "hang", vagy egyéb formában.

Elnézve imdb-n a voice over listet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
arra a hapira találtam, mely az elõszereplõs trailerben egy tudós volt, aki szkeptikusan nyilatkozott a kaszások létérõl. Remélem behúzhatunk a játékon belül egy jó nagyot a pofájába! <#mf1><#gun><#boxer><#banplz><#nevetes1>

Az én ME2-m tartalmazza.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kopiati
Vega képek alapján nem jött be, (Grunt pótlék), továbbra is az de végre egy szereplõ, aki nem isteníti Shep-et, tiszteli, látszik a kiszivárgott betából, de amikor bunyózik Sheppel, látszik, hogy nem fél odasózni neki, végre valaki😄 Ez külön élmény lesz FemSheppel😄

Szerintem kb Vegát is annyit fogom magammal cipelni mint Jacobot (kötelezõ küldije). Nem tudom olyan suttyó feje van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Doom 4
Szerintem nincs gond Vegaval én bírom fõleg így Jacob utáb még nagy fejlõdés sztem.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Tényleg nem lehet nekik írni, hogy (persze a fordítás keretein bellül) korrigáljank pár hibát? Elég ha kihagynak szavakat, vagy akár mondatokat. Vagy fordítói szabadsággal élve itt-ott átírják. Már az is dobna a dolgon.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem ez a Vega abszolút nem szimpatikus, de legalább a szinkronhangja lelkes. A best akkor is a féfi Shepard hangja. Na meg az Illusive Man hangja, meg persze Anderson hangja. Természetesen Talié is. 😊

Kopiati
Én megvárom a magyarszki verziót, remélem a fordítás ez esetben javít a dolgokon😄

Ja én is olvastam. Sok fasz, de ha lemondják meg is érdemlik. Mondjuk a többségnek ez meg sem fordul a fejében.
Ettõl függetlenül, rettentõen elkeseredtem mikor elolvastam a hibalistát. El is ment a kedvem, hogy tovább olvassam a könyvet (azért elolvasom mert Mass Effect). Ez az író egy kontár, remélem a Mass Effect közelébe nem engedik többet. Mennjen vissza WarCraftot írni. Bassza meg.

Kopiati
Sztem nem, más cég.

Doom 4
1et értek!

tisztára bezsongtam megint most ettõl a videótól C:
Prince23
Egyébként az Originen a Mass Effect tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat?

Prince23

a graf piszok jól fest. látszik a frissítés rajta.

Doom 4
Hát ahhoz GG XD<#taps>

Szép. 😊 A BW fórumon már be is indult a nerdrage, néhány IQ harcos ott tart, hogy buzdítja a népet, hogy mondják le az ME 3 elõrendelésüket mert ha a könyv ennyire szar és tele van hibákkal akkor a játék is tuti ilyen lesz. Mert olyan sok közük van egymáshoz. Vagy mi...

Why so serious?

Doom 4
Ez kb. már az elsõ rész után megjelent, egy rajongó által készített kép.

igen fan-art 😄

Kopiati
Az.

cataflam02
Ez most fake ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

One more story

Kopiati
IGN nálam a idióta "nézz egy reklámot videó elõtt" dolgaival elkaszálta magát jó rég...

Király lesz a játék!😊

Prince23
Az IGN és néha a G4TV hosztesze, illetve szerkesztõje