22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• JethroHUN
    Remélem nem olyan lesz a graf, mint a demoban. Nálam sok helyen shader hibás volt a párbeszédek alatt. Árnyékos részek, emberek arca is majdnem teljesen fekete volt. Multiban semmi ilyesmit nem láttam.
  • nyirog
    ha grafikai tuningra rájön valaki akkor az mehetne szerintem bannerba majd
  • orichalcos
    Hát nem találtam semmi ilyesmit. A config fájlban csak azok vannak amit a programmal be lehet állítani.
  • koschwarz
    csak jelzem, hogy az origin nevem ugyanaz mint itt.
  • Calver
    Coalesced.bin és dokumentumokon belül BioWare\Mass Effect 3 ahol megtalálhatod a beállításokat.
    utóbbiban szerintem nincs ilyen, előbbivel meg... jó játékot
  • Pares
    Nem tudom, már nincs a gépemen a második rész. De a dokumentumok alatt keresgélj a konfig fájlok között. Ha nincs ott semmi a grafikus kártyádról, akkor az AppDatában keresd tovább. De egész biztos vagyok benne, hogy van valahol.
  • orichalcos
    Hm, mi lehet vajon az ini fájl neve. Megnézem hogy van-e itt is, hátha lehet benne kutakodni, hogy még szebb legyen a játék.
  • Pares
    Nem is ezzel van a gond. Én is mindent maxra állítottam. De a textúra felbontását minőségét, ha észrevetted, nem tudod változtatni. És ez már a kettesben is úgy volt, hogy a játék magának állította át a grafkaród szerint. Még egy .ini fájl is volt róla a dokumentumokban valahol. Nekem például két gépre feltelepítve ugyan azokon a max. beállításokon teljesen más minőségű textúrák voltak, azért mert különböző grafkarók vannak a gépekben.
  • Fpocok
    Kijött már.
  • orichalcos
    Hát nem tudom, 1440x900-as felbontásban játszok. Minden maxon, Anizo is 16x, driverben v-sync on, plusz driverből toltam rá egy 32x CSAA-t. Így van most átlag 50fps-em.

Bár most volt egy 40megás update, megnézem változott-e valami.

Hja és a Kingdom of Amalur-os fegyver, meg ruha semmit nem ér. Bár a fegyó erős, de lassú, a ruha meg. Inkább hagyjuk. Bűn ronda nekem. XD
  • Evoluti0N
    Játszani akarok! MOST!
  • TDC Geronimo
    Ki se jött még hivatalosan. Gondolom PCre külön letölthető hires pack lesz, mint DA2nél megjelenés napján
  • Pares
    Szerintem a játék megint figyeli, hogy milyen grafkaród van, rangsorolja, és az szerint választ textúrákat. BSN-en pont azt olvastam, hogy nem sokkal, de észrevehetően szebbek a textúrák. Mondjuk nekem demóban ettől a két képtől sokkal szarabb minőségű volt a játék...
  • koschwarz
    a shadow broker nem volt integráns része az ME2 sztorijának. az arrival...na az már kényesebb kérdés, elvileg összeköti a 2. és 3. részt, ugyanakkor mégis el lehet lenni nélküle, hiszen abból a rendszerből már nem jöhetnek a reaperek...és hogy jönnek, már azt is tudtuk, tehát SZVSZ anélkül is kerek a sztori...
  • Sir Quno Jedi
    püntösen

én az első részben mindent liarára tettem fel, majd a másodikban jól trokon is szartak
  • PiszkosFred
    Nem EA specifikus a dolog. Ez a jovo uzleti modellje. Mindenert fizetni fogsz, ami kell neked. Amiert nem fizetsz, azt nem kapod meg. Az, hogy az egyszeri jatekos "mindent" akar, egyszerre, lehetoleg ingyen, az nem fog megtortenni sose. Amiota kitalaltak par eve a DLC-t mint rendszert, azota szinte mindenki nagyobb fejleszto kihasznalja ezt, az extra beveteli forrast.

Elobb irta valaki, hogy mar 6000 Ft-ert megveheted a jatekot. Ennyi penzert ne varj mindent :) Ami kell, azt vedd meg, es mindjart megvan a szokasos, 10k-s teljes jatek ara. Orulj inkabb annak, hogy a dontes a te kezedben van: eldontheted, mit akarsz megvenni es mit nem.
  • koschwarz
    hát tudom, azért írtam a végére :DDDDD
  • Hoz_Hun
    Nem tudjuk, hogy a storybolvágták ki. Ezzel az erővel a Shadow Broker meg az Arrival is a storyból lett kivágva.
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy amit a sztoriból vágnak ki, az mocsokság. Leszarom a plusz tárgyakat, de a sztorit nem zanzásítsák, nyírbálgsák nekem már!
  • koschwarz
    örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel egyedül. a sokadik csúzli meg übercsilivili páncélok valahogy teljesen hidegen hagynak, de egy shadow broker szintű plusz küldetés...na az már nyami.
  • orichalcos
    Már két órája játszok vele, bár lehet hogy ez másik játék csak annyira be vagyok állva hogy azt hiszem hogy ME3-at tolom. XD

Amúgy srácok, HD pack nincs a játékban, ugyanolyan mint demo:

Kép a demóból:

Demo
    Teljes játék

Lehet hogy EU startnál majd letölt még valamit? Bár nem hiszem. Talán le kellene szednem a dlc-t hátha abban van a HD pack. :D XD
  • Neton
    Azért a ME2 CE-hez adott Collectors páncél elég atom volt sztem. :) Meg érted, én nem félkész játékot akarok venni, legyen benne minden akkor. Ezért utálom amúgy a DLC-ket, főleg ME2-nél. Ott volt a Lair of the Shadow Broker, a hangok benne voltak az eredeti játékban, de nem készültek el vele időre, ezért kiadták később. Pénzért. Szóval EA lehúzás az egész, Arrival detto. Hiába lett volna a story szerves része, inkább megfejték még a pénzesebb arcokat. Én meg azt mondom, hogy kapják be. Atom a játék, de ami jár, az jár. :)
  • Hoz_Hun
    Én is 576-ban rendeltem meg. Sajna nem valószínű, hogy előbb odanák. Amióta volt a balhé a Mass Effect 1-gyel több bolt is óvatos. Ez még annó az XBoxos változatnál (egy héttel korábban kiadtták több boltban is) nem a PC-snél.
    Persze vannak boltok amik erre fittyet hánynak ott hamarabb osztogatják a cuccot. Szerintem sajna 576 nem fog így tenni. De probálkozni lehet, hátha.
  • PiszkosFred
    Hat a DLC erdekel a legkevesbe, akinek kell az viheti, nem igazan erdekel, hogy most lesz e kek szinu sisakom vagy piros szinu terdzoknim. :) Egyetlen DLC erdekel, az a bizonyos parezres Ashes, azt megveszem ahogy beregeltem a jatekot, a tobbi csilli-villi extra szarsagot vigye akinek kell. :)
  • Fpocok
    Úgy látom 6k ért már kapható kulcs a játékhoz.
  • Neton
    Én online itthon alapból nem rendelek semmit. :) Mellesleg a másik helyen akkor perkálok, amikor átveszem, illetve ugye te is akkor fizetsz, mikor a futár hozza. Az, hogy előrendeled neten, az tökmind1, főleg hogy jelen esetben mindenhova ugyanaz a játék kerül. Az ajándék DLC már más kérdés. CDG-nél eleinte nem is írták, hogy lesz, úgyhogy mondom akkor bukó is, mivel no DLC és drágább is. :)
  • Tatyla
    na ez jó találtam is egy megfelelő leszbikus karaktert :D
  • PiszkosFred
    Draga baratom, nem a jatekrol beszeltem, hanem a boltokrol. A jatek tokugyanaz, akar wiragbolt, akar futar hozza valahonnan, akar mozambiki voroskeresztes satorbol veszed. En a boltrol irtam, hogy a CDG-nel eddig elkoltott nem keves penzemert cserebe, mindig megkaptam mindent pontosan, frissen, azon melegeben. (minden kod mukodott, minden serial uj volt, nem volt ujracsomagolt tescos eset, stb, amikrol hallani az urban legends kozott)

Mivel a magyar egy atlagosnal is gyanakvobb faj, es vannak paran, akik most probalkoznak a netes rendelesekkel eloszor, gondoltam leirom a tapasztalatomat, hogy a mas forumozo altal emlegetett bolt megbizhato. Termeszetesen, biztos a tobbi bolt is, de en azokat nem probaltam, hiaba olcsobb, a penz nem szamit, ami bevalt azon nem szeretek valtoztatni, ezert oket nem tisztem megitelni, csak amit ismerek. Capisce?
  • Calver
    tessék
    kaszt lényegtelen, elején meg tudod változtatni.
  • Sith
    *hogy lett a járok-ból játék?
  • Sith
    OFF
    Most üzlet és persze játék megnevezés nélkül
    volt beígérve CE (elő is rendeltem) aztán kiderül hogy mégse kapnak annyit úgyhogy csak az első x embernek jutott
    volt beígérve DLC kód... jah bocs mégse (más üzletben adták persze hozzá)
    volt beígérve hogy érkezik x-edikén megyek boldogan semmi... persze se email se telefon se semmi..miután 2 napig hivogattam őket hogy wtf elmentem máshová és megvettem
    Nos ezért játék én is egy bizonyos üzletbe ahol még nem jártam így.
  • Barnez
    Várakozásig:

• Neton
    Jó zene. :)
  • JethroHUN
    Nem beszélhetsz pénz-minőség kapcsolatról, amikor az ég világon semmi különbség nincs az CDG, 576, gameshop... stb mass effectjei között.
  • Tatyla
    valaki segítene találni egy female soldier paragon save-t?
  • bendáj17
    köszi tényleg elég marha kérdés volt valami marha írta valahol, én hülye meg elhiszem. Hisz semmi köze milyen nyelvű a játék.
    Bocsi a láma kérdésért.
  • SgtMathias
    Nem tudom mi a problémátok én péntekig otthon sem leszek, a CE pedig elméletileg szerdán érkezik. (Trollface :D)
  • Tatyla
    ja feltelepítve nekem is fel lesz addigra kattintásra készen :)
  • Renjike
  • Sir Quno Jedi
    Jah, nekem is sok a melóm. De mire elkezdhetem, addigra legyen feltepítve, meg minden, már csak aktiválni kell és beng-beng...