22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
nem lóverseny,sőt,én kibírom péntekig... -
max. kibírom péntekig, vagy tolom addig a wirágboltit -
Neton #8685 Ha van megbízható proxyd. :P -
Evek ota toluk (CDG) szerzek be mindent, tobb szazezres osszerteknel jarok mar, eddig sose volt veluk - es partnerukkel, a GLS-sel - problemam, ha azt mondtak hogy X ho Y napjan kapom meg, akkor az bizony ott volt a kezemben az adott nap vegen. Lehet nem a legolcsobbak, de a penz nem szamit, ha a minosegrol es a "biztonsagrol" van szo. -
Barnez #8683 Engem is érdekelne ez... -
szerintetek 576ból tudnék kunyizni mass effect 3 posztert ami pl kivan plakátolva előre , láttam hogy látul van nekik még pár amikor szombaton bementem... -
Srácok, én 576-ban rendeltem elő a játékot még 1-2 hónapja, na most mikor mehetek érte? Ugye 9-én jelenik meg maga a játék, de nem lehet, hogy előbb odaadják? xD Tudom, amatőr kérdés. -
Pares #8680 Miért ne lehetne? :D -
bendáj17 #8679 Nekem egy olyan ostoba kérdésem lenne, hogy ha eredeti magyar mass effect 2 savet (karaktert) lehet majd importálni a 3-ba? -
már ma is lehet vele játszani proxis aktiválással... -
Na hogy ne öljetek meg, én is megrendeltem tőlük, de nem kaptam automata mail visszigazolást??!!? :DDD -
Neton #8676 Én mondjuk személyes átvételt kértem, de még nem írták, h mehetek érte. De mivel a raktárukba ért be és nem az üzletbe, úgyhogy a futárok valszeg tényleg ma megkapták, vagyis holnap-holnapután mindenki átveheti. Mondjuk tökmind1, mert március 9-ig úgyse lehet játszani vele. :) -
Azt is írták, hogy küldenek emailt ha megérkezett. Abban pedig az állt, hogy már továbbították a futárszolgálatnak. Majd kiderül hnap. -
olymind1 #8674 ph-s forumon 6-ért van/lesz hivatalos megjelenés napján -
Azt írták holnap késő délután lesz meg nekik a sima, azt még mire futárral kiküldik valamikor, az nem holnap van. Engem meg CE nem érdekel.
A galaxisosoknak állítólag már most van, csak nem tudok melóidőben bemenni érte, futárral meg azok is szerdára hozzák (az tuti, mert már rendeltem jó sok mindent tőlük és pontosnak pontosak). -
Neton #8672 Nem gyanúsan olcsó, csak kisebb árréssel dolgoznak, mint az 576 vagy Cdgalaxis. -
Csak a kódot? Akkor ahhoz minek futár? -
Mi az h gyanúsan olcsó? Jah, igen... ami nem baszott drága = szar Onnan rendeltem, holnap már a kezemben is lesz. Ők csak viszont eladók, nem ők gyártják, csomagolják. -
Pares #8669 DVD nélkül árulják. -
gameshop-ból rendeltetek? gyanúsan olcsó? -
3. részben lesz olyan Genesishez hasonló cucc alapból? -
Pares #8666 Hát én itt nézem a virágbolti config programot, de semmi mentésekkel kapcsolatos dolog nincs itt... -
elvileg config izével importálni kell... de hol van az a program? -
Pares #8664 Olvassátok! Remek hangulat alapozás! -
Pares #8663 Kérdezhetek valamit? Amikor importáltad a mentést, akkor a Configon keresztül kellett importálni? Úgy mint a Mass Effect 2 esetén? Vagy simán játékon belül működött mindjárt? -
Prof William #8662 Nem azért de ez hihetőbb mintha valami "2 hónapot dekkoltam a földön és lekvár lettem" verzió. Jó látni hogy nem 0-ról kezdünk. Kb mint a Baldur's Gate- sorozatban. -
Hm, azért mert volt mentésem a 2. részből, 31-es szinten kezdtem:
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-03/217403_masseffect3_2012_03_05_17_50_10_561.jpg -
Pares #8660 Igen, az összes változatba így van, már vagy 3 videóban is bemutatták. Személy szerint ez lenne a legkisebb gondom ha már a kezemben tartanám a játékot... :D -
Kindred Blades #8659 Eh, mindig fáziskésésben vagyok.
Én bizony bemenni nem tudok holnap, de ha nagyon unatkozol, esetleg autózhatsz egy hosszút, hogy elhozd? Nem? Biztos? Na, jó.
:P -
Ezt tudom, azért mondtam, hogy én már holnap bemegyek érte, és nem kell furgonra pakolgatniuk :D -
Tudtátok h a belső borítón a tokban femShep van? Meg lehet fordítani h nem jön be a Shep-es borító:) Legalább is ps3-ason így van. -
Pares #8656 Emily Wong élőben tudosít a Reaper támadásról... -
Kindred Blades #8655 Biztos, ami biztos alapon utánamentem, holnap érkezik be hozzájuk az áru, s ahogy gondoltam, szerdán kerül furgonra a kiszállításosoknak. -
jack nő és biotikus vaze!!! -
Van az a rész az egyben, mikor bé kell jutni egy bolygóra és a secusok elénk jönnek, hogy mimámeghogyarákbano de rakjuk le a fegyót. Na én ott Liara-át vittem magammal (meg magam is femseph adept voltam) és Talit. A békés kis halkszavú Liarácska úgy felizzott vadkéken, mint a pinty és olyan pofát vágott, mint egy egyzotikus vérnyúl!!! Szétröhögtem az agyamat. Mindamellett, hogy fegyók nélkül is szarrá szétszedtük volna őket (meg a fél bolygót). Szal. kész röhej biotikus+teches csajszikkal szétszedni a zuniverzumot (vagy a reapereket, ami előbb sikerül).
Amúgy valóban jól jöhet egy olyan parti akiknek nem kellenek fegyverek ahhoz, hogy befűtsenek az ellenségnek. Ugye számos hely van, ahova nem tudsz bevinni fegyókat, node ha a csapatod elev élő fegyver...mmmm... -
én maradok a hereszagú csapatnál és a nyers erőnél, garrus, wrex, jack... :DDDDD -
mk452001 #8651 "...mint a pávörpáfgörlsz!"
Főleg, ha mind biotikus ;) -
Én női csapatot gyűjtök. Csak nők, meg alienek, mint Wrex, vagy Garrus. :D Nálam dögös macagének mentik meg a Wilágegyetemet, mint a pávörpáfgörlsz! -
Evoluti0N #8649 Pedig nálam az első végigjátszásnál Kaidan lesz. Sokkal szimpatikusabb, mint Ashley, nőnek meg ott van Liara. -
Evoluti0N #8648 Igazából még egy játék, vagy film világába se voltam ennyire belemászva, mint a Mass Effect-ébe. El tudom mondani az összes faj biológia jellemzőit, társadalmi felépítésüket, vallásukat stb. :D.