22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Tatyla
    nem lóverseny,sőt,én kibírom péntekig...
  • Sir Quno Jedi
    max. kibírom péntekig, vagy tolom addig a wirágboltit
  • Neton
    Ha van megbízható proxyd. :P
  • PiszkosFred
    Evek ota toluk (CDG) szerzek be mindent, tobb szazezres osszerteknel jarok mar, eddig sose volt veluk - es partnerukkel, a GLS-sel - problemam, ha azt mondtak hogy X ho Y napjan kapom meg, akkor az bizony ott volt a kezemben az adott nap vegen. Lehet nem a legolcsobbak, de a penz nem szamit, ha a minosegrol es a "biztonsagrol" van szo.
  • Barnez
    Engem is érdekelne ez...
  • Renjike
    szerintetek 576ból tudnék kunyizni mass effect 3 posztert ami pl kivan plakátolva előre , láttam hogy látul van nekik még pár amikor szombaton bementem...
  • penge96
    Srácok, én 576-ban rendeltem elő a játékot még 1-2 hónapja, na most mikor mehetek érte? Ugye 9-én jelenik meg maga a játék, de nem lehet, hogy előbb odaadják? xD Tudom, amatőr kérdés.
  • Pares
    Miért ne lehetne? :D
  • bendáj17
    Nekem egy olyan ostoba kérdésem lenne, hogy ha eredeti magyar mass effect 2 savet (karaktert) lehet majd importálni a 3-ba?
  • Sir Quno Jedi
    már ma is lehet vele játszani proxis aktiválással...
  • Sir Quno Jedi
    Na hogy ne öljetek meg, én is megrendeltem tőlük, de nem kaptam automata mail visszigazolást??!!? :DDD
  • Neton
    Én mondjuk személyes átvételt kértem, de még nem írták, h mehetek érte. De mivel a raktárukba ért be és nem az üzletbe, úgyhogy a futárok valszeg tényleg ma megkapták, vagyis holnap-holnapután mindenki átveheti. Mondjuk tökmind1, mert március 9-ig úgyse lehet játszani vele. :)
  • JethroHUN
    Azt is írták, hogy küldenek emailt ha megérkezett. Abban pedig az állt, hogy már továbbították a futárszolgálatnak. Majd kiderül hnap.
  • olymind1
    ph-s forumon 6-ért van/lesz hivatalos megjelenés napján
  • Sir Quno Jedi
    Azt írták holnap késő délután lesz meg nekik a sima, azt még mire futárral kiküldik valamikor, az nem holnap van. Engem meg CE nem érdekel.

A galaxisosoknak állítólag már most van, csak nem tudok melóidőben bemenni érte, futárral meg azok is szerdára hozzák (az tuti, mert már rendeltem jó sok mindent tőlük és pontosnak pontosak).
  • Neton
    Nem gyanúsan olcsó, csak kisebb árréssel dolgoznak, mint az 576 vagy Cdgalaxis.
  • Sir Quno Jedi
    Csak a kódot? Akkor ahhoz minek futár?
  • JethroHUN
    Mi az h gyanúsan olcsó? Jah, igen... ami nem baszott drága = szar Onnan rendeltem, holnap már a kezemben is lesz. Ők csak viszont eladók, nem ők gyártják, csomagolják.
  • Pares
    DVD nélkül árulják.
  • Sir Quno Jedi
    gameshop-ból rendeltetek? gyanúsan olcsó?
  • Renjike
    3. részben lesz olyan Genesishez hasonló cucc alapból?
  • Pares
    Hát én itt nézem a virágbolti config programot, de semmi mentésekkel kapcsolatos dolog nincs itt...
  • szomferi
    elvileg config izével importálni kell... de hol van az a program?
  • Pares
    Olvassátok! Remek hangulat alapozás!
  • Pares
    Kérdezhetek valamit? Amikor importáltad a mentést, akkor a Configon keresztül kellett importálni? Úgy mint a Mass Effect 2 esetén? Vagy simán játékon belül működött mindjárt?
  • Prof William
    Nem azért de ez hihetőbb mintha valami "2 hónapot dekkoltam a földön és lekvár lettem" verzió. Jó látni hogy nem 0-ról kezdünk. Kb mint a Baldur's Gate- sorozatban.
  • orichalcos
    Hm, azért mert volt mentésem a 2. részből, 31-es szinten kezdtem:

http://prohardver.hu/dl/upc/2012-03/217403_masseffect3_2012_03_05_17_50_10_561.jpg
  • Pares
    Igen, az összes változatba így van, már vagy 3 videóban is bemutatták. Személy szerint ez lenne a legkisebb gondom ha már a kezemben tartanám a játékot... :D
  • Kindred Blades
    Eh, mindig fáziskésésben vagyok.
    Én bizony bemenni nem tudok holnap, de ha nagyon unatkozol, esetleg autózhatsz egy hosszút, hogy elhozd? Nem? Biztos? Na, jó.
    :P
  • Vraaanyek
    Ezt tudom, azért mondtam, hogy én már holnap bemegyek érte, és nem kell furgonra pakolgatniuk :D
  • zzeN
    Tudtátok h a belső borítón a tokban femShep van? Meg lehet fordítani h nem jön be a Shep-es borító:) Legalább is ps3-ason így van.
  • Pares
    Emily Wong élőben tudosít a Reaper támadásról...
  • Kindred Blades
    Biztos, ami biztos alapon utánamentem, holnap érkezik be hozzájuk az áru, s ahogy gondoltam, szerdán kerül furgonra a kiszállításosoknak.
  • Sir Quno Jedi
    jack nő és biotikus vaze!!!
  • Sir Quno Jedi
    Van az a rész az egyben, mikor bé kell jutni egy bolygóra és a secusok elénk jönnek, hogy mimámeghogyarákbano de rakjuk le a fegyót. Na én ott Liara-át vittem magammal (meg magam is femseph adept voltam) és Talit. A békés kis halkszavú Liarácska úgy felizzott vadkéken, mint a pinty és olyan pofát vágott, mint egy egyzotikus vérnyúl!!! Szétröhögtem az agyamat. Mindamellett, hogy fegyók nélkül is szarrá szétszedtük volna őket (meg a fél bolygót). Szal. kész röhej biotikus+teches csajszikkal szétszedni a zuniverzumot (vagy a reapereket, ami előbb sikerül).

Amúgy valóban jól jöhet egy olyan parti akiknek nem kellenek fegyverek ahhoz, hogy befűtsenek az ellenségnek. Ugye számos hely van, ahova nem tudsz bevinni fegyókat, node ha a csapatod elev élő fegyver...mmmm...
  • koschwarz
    én maradok a hereszagú csapatnál és a nyers erőnél, garrus, wrex, jack... :DDDDD
  • mk452001
    "...mint a pávörpáfgörlsz!"
    Főleg, ha mind biotikus ;)
  • Sir Quno Jedi
    Én női csapatot gyűjtök. Csak nők, meg alienek, mint Wrex, vagy Garrus. :D Nálam dögös macagének mentik meg a Wilágegyetemet, mint a pávörpáfgörlsz!
  • Evoluti0N
    Pedig nálam az első végigjátszásnál Kaidan lesz. Sokkal szimpatikusabb, mint Ashley, nőnek meg ott van Liara.
  • Evoluti0N
    Igazából még egy játék, vagy film világába se voltam ennyire belemászva, mint a Mass Effect-ébe. El tudom mondani az összes faj biológia jellemzőit, társadalmi felépítésüket, vallásukat stb. :D.